Veroni van Ingen

Veroni van Ingen

10 oktober 1960 - 16 juli 2021
Met ongeloof kregen we het nieuws dat onze collega Veroni van Ingen was overleden. Veroni heeft bijna 25 jaar met een grote passie en betrokkenheid zich ingezet voor de kinderen en ouders met een beperking. Met haar daadkracht en kenmerkende hese stemgeluid heeft ze menig gezin geholpen in complexe en moeilijke tijden. Die passie heeft ze tot het einde vast weten te houden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 46        Volgende >
Wat een enorm verdrietig bericht! Ik heb Veroni leren kennen als een warm en betrokken mens, met altijd haar vriendelijke glimlach. Heel veel sterkte gewenst voor de familie en dierbaren. 
Op 17 augustus 2021
om 20:43 getekend door:
P.a.t.r.i.c.i.a. .B.a.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Veroni,
Het voelt onwerkelijk dat jij er niet meer bent. Gedurende mijn loopbaan bij de WSG was je de eerste 4 jaar mijn leidinggevende, van daaruit is onze vriendschap ontstaan.
Ik heb je ervaren als een heel fijn en betrokken leidinggevende die altijd geïnteresseerd was in de mens achter het werk.
In onze vriendschap hebben we lief en leed met elkaar gedeeld, sommige momenten was je mijn steun en toeverlaat. Met je wijze woorden, humeur en zelfspot was het gesprek altijd fijn.
Ik ben dan ook intens verdrietig dat je zo snel onverwacht uit het leven bent gegaan. Met veel mooie herinneringen en een warm gevoel in mijn hart zal ik altijd aan je blijven denken. Lieve Vero, dank je wel voor alles en rust zacht. 
Op 30 juli 2021
om 23:27 getekend door:
F.a.t.i.m.a. .A.d.o.u.
Dit is niet ok
Wat een verschrikkelijk bericht.

Ik hoop dat je daar vind wat je hier zo enorm miste.

Heel veel sterkte gewenst voor alle nabestaanden. 
Op 26 juli 2021
om 9:53 getekend door:
M.a.r.c.e.l.l.e.
Dit is niet ok
Wat een intens triest bericht is dit!
Wat een leuke, vrolijke en mooi kritische collega was Veroni. Een karakteristiek persoon tijdens de GM dagen. Bepaald geen muurbloempje. Ik wens alle oud collega's die nauw(er) met haar hebben samen gewekt sterkte met dit verlies, maar bovenal uiteraard haar familie en naasten. Heel veel sterkte, heel veel sterkte... 
Op 26 juli 2021
om 8:49 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n. .P.r.u.i.s.
Dit is niet ok
Wat een schokkend bericht dat Veroni er niet meer is. Ik herinner me hoe betrokken ze was bij de gezinnen en hoe aardig en ondersteunend, met veel humor, als collega. Wat jammer dat haar niet meer tijd is gegund. 
Op 25 juli 2021
om 13:28 getekend door:
A.n.n.e.l.i.e.s. .B.e.s.s.e.l.i.n.g.
Dit is niet ok
Een persoon die van deze aarde vertrekt, gaat nooit echt weg, want ze leven nog steeds in ons hart,ze leven door ons voort. We zullen jou nooit meer vergeten. Onze condoleances. De familie van Sem. Josipa, Davor, Ivana, Dejan 
Op 24 juli 2021
om 16:58 getekend door:
J.o.s.i.p.a. .F.a.s.m.a.n.
Dit is niet ok
Wat een grote schok toen het bericht kwam dat Veroni is overleden. Niet te vatten. Zo plots. Wat een verlies. Een warme vrouw met het hart op de juiste plaats is niet meer. Mijn gedachten zijn bij de fijne herinneringen die we mochten hebben. Ik wens de familie en vrienden enorm veel sterkte toe om dit verlies te kunnen dragen. Rust in vrede Veroni!! 
Op 24 juli 2021
om 7:22 getekend door:
D.e.d.d.e. .v.a.n. .Z.w.o.l.
Dit is niet ok
Lieve Veronie, geschrokken toen ik hoorde wat er gebeurd was. De herinneringen bij de schrikker kwamen meteen naar boven, je hond op kantoor, stiekem hangen uit het raam, veel gelachen tussen de zware zaken door… rust zacht. 
Op 23 juli 2021
om 21:41 getekend door:
V.i.n.c.e.n.t. .B.a.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig en onverwacht bericht van het overlijden van Veroni.
Enorm veel sterkte gewenst voor alle familie, vrienden en collega's! 
Op 23 juli 2021
om 14:50 getekend door:
G.o.n.d.a.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Veroni,

Het voelde onwerkelijk toen ik hoorde dat Veroni er niet meer is. Ik heb in stilte een kaarsje gebrand en een traan gelaten. Ook ik ken Veroni al heel lang. Bij de WSG hebben we samen verschillende functies vervuld. Met name de laatste periode voor je vertrek heb ik je beter leren kennen. Je bent een bijzonder mens: liefdevol, aandachtig en altijd een luisterend oor. Ik heb in deze laatste periode nog een paar fijne gesprekken met je mogen voeren. Jammer dat ik je niet langer op deze manier heb mogen leren kennen maar ik tel mijn zegeningen en herinneringen aan jou.

Veel sterkte voor iedereen om Veroni heen,

Femke Scholte 
Op 23 juli 2021
om 11:12 getekend door:
F.e.m.k.e. .S.c.h.o.l.t.e.
Dit is niet ok
Rust zacht Veroni!
Nu zal je weer herenigd worden met je man. Je mag je pijn en verdriet nu loslaten,

Jenny 
Op 23 juli 2021
om 11:08 getekend door:
J.e.n.n.y. .c.a.u.p.a.i.n.
Dit is niet ok
"Een vlinder van liefde
Die wegvloog heel zacht
Nu ben je de mooiste ster
En straalt dag en nacht"

Rust Zacht.
Veel liefs,
Saramy 
Op 23 juli 2021
om 11:03 getekend door:
S.a.r.a.m.y. .C.a.i.r.o.
Dit is niet ok
Veroni, vanaf 1999 kwam ik je steeds tegen, bij trainingen en op kantoor, toen nog in Diemen. We werkten nooit in dezelfde regio. Toch was je zo'n vertrouwd gezicht, vriendelijk, met een lach die van ver af te horen was. Kritisch en altijd doorvragen; vanuit betrokkenheid. Het was altijd duidelijk en fijn, dat je er ook was.
Wat was jij een mooi mens! 
Op 23 juli 2021
om 9:22 getekend door:
I.r.m.a. .K.o.p.s.
Dit is niet ok
Met ongeloof hoorde ik het nieuws aan. Jouw aanwezigheid op kantoor samen met je hondje (en de klimpartijen uit het raam om je sigaretje te kunnen roken) zullen mij als warme herinneringen bij blijven. Ik wens alle nabestaande van Veroni alle kracht en moed in deze moeilijke tijd...

Hendrika 
Op 22 juli 2021
om 22:00 getekend door:
H.e.n.d.r.i.k.a. .v.a.n. .D.e.i.j.k.
Dit is niet ok
Wat heftig! Veel sterkte gewenst aan de nabestaanden. 
Op 22 juli 2021
om 15:18 getekend door:
F.a.t.i.m.a.
Dit is niet ok
Dag Veroni,
Wat veschrikkelijk dat je zo uit het leven bent gerukt, terwijl je net zou gaan genieten van je vervroegde pensioen, met daarbij de zorg voor je moeder en je geliefde hondjes.
Ik herinner me aan jou vooral je warme schorre stem, en harde lach. Rust zacht.

Heel veel sterkte voor jouw naasten. 
Op 22 juli 2021
om 15:10 getekend door:
N.i.c.k.y.
Dit is niet ok
Lieve Veroni, zo onverwacht en zo oneerlijk. Mijn herinneringen aan jou zijn jouw passie en gedrevenheid en natuurlijk je prachtige lach. Iedereen sterkte gewenst 
Op 22 juli 2021
om 13:07 getekend door:
B.e.r.t.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Veroni,

Wat een vreselijk verdrietig bericht, wat een schok en verlies. Ik heb Veroni alle jaren die ze bij de William Schrikker Stichting werkte, gekend als en lieve en zeer betrokken collega. Ik had haar zoveel meer tijd en geluk gegund. Heel veel sterkte voor ieder die haar liefhad. 
Op 22 juli 2021
om 10:51 getekend door:
L.i.d.w.i.e.n. .S.c.h.u.l.t.e.n.
Dit is niet ok
lieve veroni,
warm, lief en betrokken in een voor mij gekke tijd was jij er. dank voor je oprechtheid, denk vaak aan wat je me hebt gezegd. hoe verdrietig dat het zo plots en veel te vroeg stopte.
heel veel sterkte voor je liefhebbende. 
Op 22 juli 2021
om 9:24 getekend door:
a.n.n.a. .v.i.s.
Dit is niet ok
Nee Veroni...hoe kan dat nou? Zoveel leuke gezellige herinneringen...ik ken jou alleen maar met een grote glimlach op je gezicht.

veel sterkte voor iedereen

liefs 
Op 22 juli 2021
om 9:09 getekend door:
L.a.u.r.e.n. .v.a.n. .d.e.r. .N.o.l.l.
Dit is niet ok
       1 2 3       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Bas de Koning
op 20 juli 2021
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Bas de Koning:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Veroni van Ingen

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto