Henk  de Kok

Henk de Kok

9 januari 1937 - 8 juni 2021
Op 8 juni jl. is Henk de Kok overleden. In 1982 was hij directeur/eigenaar van Iv. In 1993 heeft Rob van de Waal de aandelen van Henk de Kok overgenomen en werd Rob directeur van Iv. Vanaf die tijd heeft Henk de Kok langere tijd als Commissaris zitting gehad in de RvC.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 11 van 11
Gecondoleerd en sterkte met dit verlies. Henk de Kok was een bijzondere directeur (en Sinterklaas). 
Op 17 juni 2021
om 10:21 getekend door:
J.a.n.
Dit is niet ok
Als secretaresse van Rob van de Waal, heb ik Henk leren kennen bij de traditionele jaarlijkse Raad van Commissarissen dag waar altijd Iv projecten worden bezocht. Henk en zijn vrouw waren hier ook altijd bij aanwezig.Zijn blijvende interesse in Iv, interesse in de projecten en interesse hebben in de mensen typeren Henk. Ik zal Henk herinneren als een man die recht voor zijn raap was, niet er om heen draaien, duidelijk, levensgenieter, brede interesse en met het hart op de goede plaats. Een unieke en bijzondere man. Ik bewaar mooie herinneringen aan hem. Ik wens zijn familie veel sterkte. 
Op 17 juni 2021
om 8:37 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .C.l.a.r.e.n.b.a.c.h.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met het overlijden van deze markante man en veel sterkte met het dragen van dit verlies. Ik herinner mij Henk als een hartelijk en altijd belangstellend man. Hij had wat ondeugends over zich, was altijd vrolijk en zijn rol als Sint Nicolaas was legendarisch. 
Op 15 juni 2021
om 11:02 getekend door:
M.a.r.c. .D.o.o.m.e.n.
Dit is niet ok
Henk was zijn eigen man. Hij was vaak recht voor zijn raap en heel duidelijk. Tegelijk was hij ook altijd betrokken bij het wel en wee van mens en bedrijf. Sterkte aan de familie. Henk, rust zacht. 
Op 15 juni 2021
om 10:24 getekend door:
K.e.e.s. .v.a.n. .R.o.o.s.m.a.l.e.n.
Dit is niet ok
Henk was een heel bijzondere man. In de jaren dat ik in de or van iv zat, heb ik zijn humor en menselijkheid zeer gewaardeerd. De familie wens ik veel sterkte toe met dit grote verlies. 
Op 15 juni 2021
om 9:58 getekend door:
C.e.e.s. .s.t.r.e.e.f.k.e.r.k.
Dit is niet ok
Als voorzitter van de OR heb ik Henk leren kennen als een sociaal bewogen mens. Als directeur stond Henk naast je. Veel sterkte toegewenst aan de familie. 
Op 15 juni 2021
om 9:42 getekend door:
A.d.r.i.e. .d.e. .V.a.a.l.
Dit is niet ok
Ik herinner mij Henk als iemand die altijd even kwam vragen hoe het met je ging. Ik wens de familie en vrienden veel sterkte toe in de komende tijd. 
Op 14 juni 2021
om 21:49 getekend door:
G.e.r.r.i.t. .W.i.e.r.d.a.
Dit is niet ok
De betrokkenheid van Henk de Kok bij Iv heb ik altijd zeer bewonderd. Helaas moeten we afscheid nemen van een unieke man. Ik wens de familie veel sterkte toe. 
Op 14 juni 2021
om 16:55 getekend door:
D.e.s.i.r.e.e. .v.a.n. .T.u.i.j.l.
Dit is niet ok
Ik herinner me Henk met mijter en baard op de eerste sinterklaasfeestjes in Papendrecht. De laatste herinnering is echter wel de mooiste: zijn kerstpakket afleveren bij hem thuis. Aangezien hij in Belgiƫ woonde en ik ook leek dit volgens de organiserende collega's de snelste en makkelijkste manier. Een paar uur en enkele glaasjes later, nadat hij alles gevraagd had over onze Belgische vestiging mocht ik vertrekken...
Veel sterkte aan de familie! 
Op 14 juni 2021
om 16:51 getekend door:
P.a.s.c.a.l. .A.e.r.s.s.e.n.s.
Dit is niet ok
Triest nieuws.
Henk was indertijd een drijvende kracht achter Iv. Ik heb nog altijd goede herinneringen aan de rondleiding die ik voor de dames van de commissarissen (en Henk) mocht verzorgen by HSM voor het Borssele project.
Ik kon heerlijk in het microfoontje vragen of hij met het team mee liep, maar Henk had daar geen boodschap aan liep ging gewoon effe keuvelen met de lassers. 
Op 14 juni 2021
om 16:30 getekend door:
W.i.m. .v.a.n. .d.e.r. .H.o.r.s.t.
Dit is niet ok
Ik wens de familie en vrienden veel sterkte in deze zware tijden toe. 
Op 14 juni 2021
om 16:21 getekend door:
S.e.y.a.r. .B.a.y.a.t.
Dit is niet ok
       1 
Dit register is aangemaakt door:
Fleur Sluimer
op 14 juni 2021
en blijft zichtbaar tot:
14 augustus 2021
Contact met beheerder >
Contact met Fleur Sluimer:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Henk de Kok

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto