Meino  Zandwijk

Meino Zandwijk

9 mei 1959 - 8 juni 2021

we laten je stevig los
maar houden je altijd vast

in ons hoofd
in ons hart
in honderd herinneringen
dichtbij
blijf jij

iemand als jij
kan niet gaan
zo iemand blijft
je altijd bij

Een plek om de herinneringen van ons maatje, onze geweldige man, vader, opa, (schoon)zoon, broer, zwager, collega en vriend te delen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 146        Volgende >
Lieve Meino, ik leerde je kennen op de bouwreis Ghana. Daarna volgde er nog twee. In India jij met Jasmijn en ik met Isabel. Hoe bijzonder was dat. Ik koester al die mooie momenten. De laatste keer dat ik je zag was een bbq bij jullie thuis samen met Nicoline en Jasmijn. Een heerlijke ongedwongen avond. Het afscheid in het bos was bijzonder. Echt op z’n Meino’s. Niet te geloven dat je er niet meer bent. Ik ga je missen. Liefs Lot❤️ 
Op 25 juni 2021
om 8:26 getekend door:
C.h.a.r.l.o.t.t.e. .A.d.r.i.a.a.n.s.e.
Dit is niet ok
Beste Meino,

Zojuist las ik het vreselijke bericht en ik val er stil van. Onvoorstelbaar en veel te jong. Ik denk terug aan de mooie gesprekken die wij hebben gevoerd tijdens onze gezamenlijke bouwreizen. De wandelingen waarin we op zoek gingen naar de mooiste plaatjes om te schieten. Ik kan het maar moeilijk geloven. Rust zacht en ik wens jouw familie heel veel sterkte met dit grote verlies. Ernst 
Op 23 juni 2021
om 14:52 getekend door:
E.r.n.s.t. .v.a.n. .d.e.r. .W.o.l.d.e.
Dit is niet ok
Hoi Meino,
Ik denk elke dag aan jou,je hoort bij ons. 
Op 21 juni 2021
om 8:58 getekend door:
T.i.t.u.s. .S.l.e.w.e.
Dit is niet ok
Herinnering aan een markante prachtige ondernemende collega. Heb nauw met Meino mogen samenwerken bij Peek & Cloppenburg begin jaren 90 en van hem mogen leren. Daarna in 96-97bij BMG weer als collega met hem mogen werken.
Laatste paar jaar voordat covid uitbrak gingen we af en toe samenlunchen op terras in zon bij bv Down Under, genietend van flesje rosé. Levensgenieter ! Onze laatste afspraak hebben we moeten cancelen ivm covid met daarbij de afspraak deze daarna opnieuw te plannen. Het mag niet meer zo zijn.
Te vroeg, veel te vroeg met nog zoveel ideeen...wat een drama. Ik wens Nicoline en dierbaren heel veel sterkte komende moeilijke rouwperiode.
Bart 
Op 18 juni 2021
om 21:23 getekend door:
B.a.r.t. .H.e.r.m.e.l.i.n.k.
Dit is niet ok
Lieve Meino,

Als jonkie kwam ik binnen bij PiP. Meestal in Den Haag, maar later ook in Hilversum en Amsterdam. Wat was dat een te gekke tijd.
Jij hebt me leren denken in mogelijkheden. Als iets niet linksom kan, dan rechtsom en anders er overheen of onderdoor.
Even een bootje regelen voor Sail Amsterdam, of een paar dagen naar Roemenië als verkenning voor de latere Habitat voor Humanity Reis. Het was nooit saai en wat hebben we gelachen.
Je tomeloze energie, positiviteit, je eerlijkheid en humor, dat zijn dingen die ik van je onthoud.
Bedankt voor alle dingen die ik van je mocht leren. Nicoline, kinderen en kleinkinderen, hoop dat jullie heel veel troost halen uit alle mooie herinneringen. 
Op 18 juni 2021
om 16:56 getekend door:
M.a.r.i.s.k.a. .v.a.n. .B.l.o.k.l.a.n.d.
Dit is niet ok
Lieve Nicoline en familie,
Als door de bliksem getroffen hoorde ik vanmorgen van Henny het verdrietige nieuws over het overlijden van Meino.
Slechts weinige keren heb ik -als vriend van Joep en Henny- Meino ontmoet.
Zijn aimabel karakter en positieve kijk op het leven zullen mij bijblijven.
Ik wens jou , je gezin en je familie hel veel kracht en sterkte met het dragen van het verlies van Meino.
Lieve groet,
Peter Voortman 
Op 18 juni 2021
om 13:49 getekend door:
P.e.t.e.r. .V.o.o.r.t.m.a.n.
Dit is niet ok
Beste Meino,
Wat zijn we geschrokken met je plotselinge vertrek. Het hart op de juiste plaats met een flinke doses humor. We zullen je missen! Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. Leon (mede namens de HIVE-bestuurders Jeannet, René en Yvonne) 
Op 18 juni 2021
om 13:41 getekend door:
L.e.o.n. .H.i.e.l.k.e.m.a.
Dit is niet ok
Beste Meino,

in 2010 mocht ik samen met een aantal andere Dutch collega's deelnemen aan het Habitat for Humanity project in de Filipijnen. Na een intensieve week huizen bouwen, overweldigende indrukken en weinig slaap heb ik je onwijs bedankt voor de kans die je me daarmee gaf. Een levensveranderende ervaring.

Onlangs zijn we weer met elkaar in contact gekomen, meer dan tien jaar na die reis. Ik herkende veel aan je, maar je was ook wijzer, meer in balans. Ik had graag vanuit ons nieuwe contact nog regelmatig met je samengewerkt. Het is verdrietig dat dat niet zal kunnen.

Ik wens je familie alle sterkte en rust toe met het verwerken van dit verlies en het doorleven van de rouw om jouw ontbreken. 
Op 18 juni 2021
om 12:38 getekend door:
K.a.y. .v.a.n. .d.e.r. .K.o.o.i.
Dit is niet ok
Meino heb ik leren kennen als een aimabel persoon. Hij is veel te vroeg van deze wereld, maar heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Voor alle nabestaanden heel veel sterkte. 
Op 18 juni 2021
om 7:39 getekend door:
M.a.r.t.i.n. .v.a.n. .d.e.r. .V.o.o.r.t.
Dit is niet ok
Beste Meino,
Via Eric van Berkel kwam ik in contact met toenmalige PiP (Dutch)...jullie gaven mij een kans op een nieuwe ontwikkeling vol vertrouwen en met een lach. Eerste gesprek met een wijntje...en later mijn laatste gesprek waarin ik vertelde voor mijzelf te willen beginnen, ook weer met een lach en een wijntje bij de lunch. Zoveel geleerd bij jullie en het heeft mij zeker richting gegeven. Al jaren geen contact meer, maar toch dank voor alles...ik proost op jou en gewoon het leven. Sterkte voor iedereen en vooral voor Nicoline, familie en naaste vrienden. 
Op 17 juni 2021
om 17:57 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.e. .A.b.e.l.s.
Dit is niet ok
Lieve Meino,

Het was 2006 toen we elkaar ontmoeten. Ik, pas 21 jaar, bloedje zenuwachtig, op gesprek voor een stage bij Pip/TiB. Het pand aan de Soestdijkerstraatweg werd verbouwd, dus ik kwam in de heerlijke chaos terecht, die zo kenmerkend was. Jij in een oude spijkerbroek met een wit t-shirt, mee helpen met het verhuizen. Wow, hier voel ik me meteen thuis dacht ik.
En zo geschiede, van een stage op mijn 21ste, ben ik 13 jaar bij dutch blijven werken. Wat was het feest, wat waren we een familie!

Handen uit de mouwen, dat is wat je me vanaf dag 1 hebt geleerd. Zelf aan roer staan, als je ergens voor wilt gaan. Poten in de modder, niet lullen maar poetsen!

Urenlange ritjes in de BMW op weg naar hier en daar, gesprekken op kantoor, lunches, wijntjes. Er waren na zoveel jaren van samenwerken weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen.

En ook al hebben we elkaar de laatste 2 jaar veel minder gezien dan ik zou willen, wat ben ik blij dat jij mijn "eerste baas" was. Dank voor alle wijze lessen, het relativeren, je positiviteit, je begrip en je begeleiding naar mijn toekomst.

Lieve Nicoline, lieve kids, lieve kleinkids,
Al 1,5 week laat het me niet los, laat staan hoe het voor jullie moet zijn. Was was het prachtig afgelopen maandag, wat was het Meino. Hele dikke knuffel voor jullie en alle kracht! 
Op 17 juni 2021
om 15:42 getekend door:
M.a.r.l.o.u.s. .H.o.o.g.e.n.d.o.o.r.n.
Dit is niet ok
Lieve Meino, als de dag van gisteren herinner ik me met jou op kantoor op de soestdijkerstraatweg in Hilversum. Ik, onzeker en wat onwennig. Onzeker, omdat ik het net zo goed wilde doen als de PIP’-ers en onwennig, omdat ik eigenlijk niet wist hoe ik een bepaald project moest aanpakken, wat je me had gegeven. Jij hielp me te relativeren en moedigde me aan (met weinig woorden) om het ‘gewoon’ te doen. Wat voor mij als bijbaan begon, werd al snel een ‘echte baan’. Jij hebt mij vertrouwen gegeven, oneindig veel mogelijkheden en laten zien hoe je met positiviteit en ondernemerschap ergens komt.
Meino, wat ben ik dankbaar voor de tijd bij PiP, wat ik geleerd heb, wat ik gezien heb en wat was ik trots dat ik als echte PiP’-er met jou mocht lunchen bij Lapershoek. Bovenal, heb je me geleerd het ‘gewoon’ te gaan doen, vertrouwen in jezelf en positiviteit. Dank je wel, lieve Meino 
Op 17 juni 2021
om 14:40 getekend door:
i.l.o.n.a. .W.e.l.f.i.n.g.
Dit is niet ok
Ik herinner me nog zo goed het werk in Roemenië die jij deed met je collega’s en vrienden. De steun als donor en met je kennis hebben levens geraakt van mensen die dat steuntje in de rug echt hard nodig hebben. Je hebt veel mensen geraakt. Rust zacht. 
Op 17 juni 2021
om 13:46 getekend door:
W.i.l.l.o. .B.r.o.c.k.
Dit is niet ok
Hier ben ik echt stil van. Als 27 jarig broekie gaf hij mij, als mede-oprichter van Talent&Pro, het vertrouwen om een bedrijf op te zetten en ondernemer te worden. Sindsdien heb ik nooit meer iets anders gedaan. Wat heb ik veel van hem geleerd. Ik hoor me nog regelmatig zijn wijze lessen herhalen als ik zelf jonge ondernemers help. Dank hiervoor Meino. Veel sterkte Nicoline, kinderen en familie. 
Op 17 juni 2021
om 11:56 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Meino,

Normaal zijn woorden wel echt mijn ding eigenlijk. Maar ik merk al 1,5 week dat het heel stil is in mij. Jij? Weg? Gewoon zomaar in één keer? Ik weet dat het waar is. Heb je gezien. Meino.
Ik wist altijd wel hoe belangrijk je voor me bent. Hoe vaak je even langskwam in mijn gedachten omdat ik dacht: wat zou Meino nou zeggen. Of: hier was een Meinograp beter geweest. Als ik geweten had dat je veel te vroeg zou vertrekken, had ik nog meer van je genoten. Had ik veel meer tijd met je doorgebracht. Wij waren nooit uitgepraat. Altijd samen op zoek naar de grote lijn. Het totaalperspectief. Heel irritant soms voor anderen. En (buiten je stokpaardjes) was ik elke keer weer verrast over de manier waarop je kennis, visie, logica en ideeën aan elkaar wist te knopen. Niet alleen mopperen over wat er mis is, maar daadwerkelijk zien en gepassioneerd kunnen uitleggen hoe het ook kan. En daar dan de juiste mensen bij zoeken om het ook nog eens te gaan realiseren.
Je werd niet altijd begrepen door iedereen en dat frustreerde je soms. Want hoe konden mensen het nou niet begrijpen? Er is een groot talent verdwenen Meino. En dat samen met jouw vermogen om mensen te raken en verbinden is een megaverlies. Maar je hebt de wereld heel veel gegeven. En dan heb ik het nog niet gehad over je zorgzaamheid, je gezelligheid, je maffe humor en gastvrijheid. Ik ben zo dankbaar dat we 15 jaar met elkaar hebben opgetrokken. En al is er in die tijd veel veranderd en zag ik je minder dan ik wilde, het was altijd goed tussen ons. Ik word vooral blij als ik aan jou denk merk ik. En dat is een heel fijn gevoel.
Ik zal er zijn met Leo en mijn meisjes voor jouw lieve Nicoline en Jasmijn, Marlotte, Krsten en Herco. Het is helemaal niet goed dit en wat zal het moeilijk zijn. Maar het komt wel weer een soort van goed met ze. En jij blijft altijd. Love you. 
Op 17 juni 2021
om 8:11 getekend door:
I.l.s.e. .B.e.c.k.e.r.s.
Dit is niet ok
“iemand als jij
kan niet gaan
zo iemand blijft
je altijd bij”

Dat is heel erg waar.

Één project heb ik samen met Meino gedaan, en dat was rond 1990. En toch denk ik nog regelmatig aan hem, omdat hij zo positief was. Als projectleider had hij een prachtige mix van doelgerichtheid, menselijkheid en humor. Daarmee wist hij iedereen te bereiken.

En op de reis naar Tenerife hebben mijn vrouw en ik vreselijk met Meino en zijn vrienden gelachen. Op Schiphol kwamen we hem al tegen en hij had een enorme vliegangst, en daarom ging hij alleen maar harder lachen.

Heel veel sterkte iedereen, een mooie man is heengegaan. 
Op 17 juni 2021
om 7:41 getekend door:
A.l.e.x.a.n.d.e.r. .d.e. .W.i.l.d.e.
Dit is niet ok
Lieve Meino, Lieve Nicoline, lieve Jasmijn,
Wat een schok voor jullie en je gezin en wat een verdriet. Ik ben er nog steeds stil van. Vond het fijn Meino om je maandag op straat nog uit te zwaaien.
Je zult niet vergeten worden door je vele vrienden.
Lieve Nicoline, je hebt een stel fantastische kinderen om je heen, houdt elkaar goed vast, jullie gaan het zeker redden. Ik denk aan jullie. Zoek later contact met je als je behoefte daaraan hebt. Dikke zoen 💛 Renée 
Op 17 juni 2021
om 0:16 getekend door:
R.e.n.é.e. .W.i.l.k.e.
Dit is niet ok
Hier schrik ik van! Wat een vreselijk verdrietig en naar nieuws. Rust zacht Meino en heel veel sterkte gewenst voor jou familie, vrienden, nabestaanden en dierbaren. Ik herinner en koester mij onze goede gesprekken en je persoonlijke adviezen. Gecondoleerd. ❤️ 
Op 16 juni 2021
om 21:05 getekend door:
J.a.a.p. .B.o.u.m.a.
Dit is niet ok
Beste Meino, wat een schok ging er door mij heen toe ik hoorde van jouw overlijden.
Ik ken je ruim 25 jaar en je was een markante en inspirerende man. Het was altijd gezellig als we elkaar zagen, zoals ook de laatste keer dat je in Vught kwam lunchen op ons kantoor. Je was en bleef zoals ik je ooit heb leren kennen. Altijd een luisterend oor en een goed advies.
In de tijd dat ik ben gestart met mijn eigen onderneming heb ik ontzettend veel steun aan jou gehad en daar ben ik jou altijd dankbaar voor.
Vreemd om te beseffen dat ik je nooit meer zie, nooit meer een advies aan jou kan vragen, nooit meer een hapje en een drankje met jou kan nemen, nooit meer jouw stem hoor. Kortom: ik ga jou ontzettend missen.
Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. 
Op 16 juni 2021
om 20:35 getekend door:
R.u.u.d. .v.a.n. .d.e.n. .B.r.o.e.k.
Dit is niet ok
Ga je goed vriend !! 
Op 16 juni 2021
om 17:05 getekend door:
M.i.c.h.a.e.l. .m.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 8      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Dorith Kruft
op 9 juni 2021
en blijft zichtbaar tot:
9 augustus 2021
Contact met beheerder >
Contact met Dorith Kruft:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Meino Zandwijk

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto