Meino  Zandwijk

Meino Zandwijk

9 mei 1959 - 8 juni 2021

we laten je stevig los
maar houden je altijd vast

in ons hoofd
in ons hart
in honderd herinneringen
dichtbij
blijf jij

iemand als jij
kan niet gaan
zo iemand blijft
je altijd bij

Een plek om de herinneringen van ons maatje, onze geweldige man, vader, opa, (schoon)zoon, broer, zwager, collega en vriend te delen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         81 t/m 100 van 159        Volgende >
Allerbeste collega en inspirator. Ik begreep niet altijd wat je nou precies wilde, maar het was voor mij wel inspirerend en zette tot nadenken. Dat is wat mensen zoals jij doen: inspireren met verrassende inzichten en creatieve ideeen. Je blijft daarom altijd onder mijn huid zitten. Cees 
Op 14 juni 2021
om 17:44 getekend door:
C.e.e.s. .M.i.n.
Dit is niet ok
Wat een shock,

Zondag nog met je gebokst. En nu ben je er niet meer...

Twee keer per week een uurtje samen lachen en sporten!!! We gaan je humor enorm missen...

Ben 
Op 14 juni 2021
om 16:23 getekend door:
B.e.n.
Dit is niet ok
Vaarwel Meino, wat ontzettend treurig dat je plotseling uit het leven gegrepen bent. Je had nog mooie jaren voor je met ongetwijfeld nieuwe plannen en initiatieven. Zoals iedereen, had ik je graag nog af en toe gesproken. Zo blijkt maar weer dat je dit niet vaak genoeg kan doen.

Ik wil je bedanken voor het vertrouwen dat je me hebt gegeven in mijn projecten en initiatieven bij dutch..bedanken voor je inspiratie en leerzame visie op de wereld..bedanken voor de gezelligheid natuurlijk..en bedanken voor je royale ondersteuning in mijn volgende stap om voor mezelf te beginnen. Dat tekent je onbaatzuchtigheid en wens dat het met iedereen goed gaat en hier hulp in te bieden. Achteraf realiseer ik me dat nu nog meer dan toen. Ik had het je het graag nog persoonlijk verteld.

Rust zacht Meino.

Sterkte gewenst aan Nicoline, de kinderen, familie en vrienden.

Gerben Nij Bijvank 
Op 14 juni 2021
om 16:11 getekend door:
G.e.r.b.e.n. .N.i.j. .B.i.j.v.a.n.k.
Dit is niet ok
Lieve Mein,
Na 4 x afzeggen wist ik geen geldige reden meer om niet met je te gaan lunchen na Habitat Ghana reis. Non stop lachen, de dag erna nog, een vriend voor het Leven. Heel bijzonder. Je blijft altijd❤️
Jacky 
Op 14 juni 2021
om 15:59 getekend door:
J.a.c.k.y.
Dit is niet ok
Lieve Meino,
Zodra ik je zag toverde je bij mij een glimlach op mijn gezicht!
Je vond me altijd zo lekker “zacht”!😉
Ik ga je knuffel missen.

Weet dat ik voor je lieve Nicoline klaar sta.

Liefs Floor 
Op 14 juni 2021
om 15:46 getekend door:
F.l.o.o.r. .A.s.s.m.a.n.n.
Dit is niet ok
Lieve Nicoline en kinderen,

Vandaag moeten jullie afscheid nemen van Meino.
Ik heb hem niet goed gekend, wel als dierbare vriend van Edwin. Wat zal hij gemist gaan worden door jullie. Ik wens jullie alle kracht en liefde om dit te dragen.

Liefs Tessa 
Op 14 juni 2021
om 13:58 getekend door:
T.e.s.s.a. .d.e. .H.a.a.s.
Dit is niet ok
Lieve Nicolien, Marlotte en Jasmijn, Wat een ongelofelijk drama is jullie overkomen. Zo onverwacht wordt jullie gezin hiermee geconfronteerd. Wij herinneren Meino als de gezellige vent, altijd in voor een praatje, meestal bij de borrels van Pim en Marije. We wensen jullie, Herko en Kirsten heel veel kracht om dit verlies te verwerken. Liefs Willemien en Aart (den Hartog) 
Op 14 juni 2021
om 12:41 getekend door:
W.i.l.l.e.m.i.e.n. .S.t.o.r.m. .v.a.n. .'.s.G.r.a.v.e.s.a.n.d.e.
Dit is niet ok
Lieve Nicolien en familie, wat een ongekend drama is jullie overkomen! Ik wens jullie allen de komende tijden heel veel sterkte om dit onverwachte verlies te verwerken. Meino blijft als vader van de kinderen op de Ludgerusschool een mooie en sterke herinnering in de meest goede zin van het woord. Hij wordt gemist door velen❤️ 
Op 14 juni 2021
om 11:56 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a. .K.o.o.l.h.o.v.e.n.-.B.o.s.
Dit is niet ok
31 Mei nog samen op terras Homeland proosten in 010 met witbiertjes, bitterballen en mooie toekomstplannen. Gespreksstof zoals vaak over onze kinderen, geliefden en de betere wereld die we willen nalaten. Geen woorden maar daden (dat is ook de gedeelde clubliefde zeg maar) Een nieuwe frisse start maar ook met meer tijd voor jezelf en je vrouw, kinderen en kleinkinderen, want tijd is een toenemend kostbaar goed voor mannen van onze leeftijd constateerden we. Abrupt en pijnlijk voor iedereen die van je houd is dit afgebroken. In de mijn nog resterende tijd neem ik je mee in de innerlijke gesprekken met jouw raad, humor en lach. DUS als je mij ziet glimlachen leef jij nog even door.

Mijn gedachten gaan uit naar jouw vrouw, kinderen en kleinkinderen en alle hartsvrienden die je hebt gecreëerd. 
Op 14 juni 2021
om 11:42 getekend door:
O.e.b.e.l.e. .B.r.u.i.n.s.m.a.
Dit is niet ok
Meino,
Met de bijzondere combinatie van brutaliteit en bescheidenheid probeerde jij het economische systeem te veranderen, zodat de wereld er wat mooier op zou worden. Je hebt daar enorm veel energie in gestopt en veel initiatieven (mede-) mogelijk gemaakt. Als ik je de laatste jaren sprak ging het altijd over hoe dingen beter konden, socialer, duurzamer. Maar je sprak vooral meer over hoe bijzonder het is om grootvader te zijn. Je bent iemand die geniet van het leven en alles wat het te bieden heeft. Je fleurt op in een groepsgesprek als mensen een plan maken en iets mooi willen bereiken. Jij had nog veel meer jaren verdiend. Veel te jong moet je het aardse leven achter je laten. Je wordt door velen gemist en mijn gedachten gaan vooral uit naar jouw vrouw, kinderen en kleinkinderen. Dank voor jouw inspiratie en goede gesprekken. Rust zacht. 
Op 14 juni 2021
om 11:07 getekend door:
G.u.i.d.o. .B.r.a.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Nicoline en kinderen. Gecondoleerd met het overlijden van Meino. Veel sterkte en liefs. Dirk en Wendy Hehenkamp 
Op 14 juni 2021
om 11:05 getekend door:
W.e.n.d.y. .H.e.h.e.n.k.a.m.p.
Dit is niet ok
Verbijsterd, toen het bericht van jouw overlijden binnenkwam. Verdrietig voor Nicoline en de kids en kleinkinderen. We hebben hele mooie tijden gehad bij Volmac, Fairgo, Stater, Management Buy Out en tot slot onze samenwerking in Talent in Business. Toch zijn onze wegen gescheiden. Denkend aan mooie tijden waarbij jij, Pablo en ik zoveel plezier hebben gehad dat ik met een glimlach aan jou terugdenk. 
Op 14 juni 2021
om 10:25 getekend door:
A.r.j.o.m.a. .C.o.r.s.t.a.n.j.e.
Dit is niet ok
Shocked. Veel te jong, veel te plots. Zo zie je maar… pluk de dag! Heel veel sterkte voor Nicoline en de kids. Take care. 
Op 14 juni 2021
om 9:16 getekend door:
K.o.e.n. .v.a.n. .G.i.l.s.
Dit is niet ok
Lieve Meino,

Maandag 8 juni is de dag van mijn motorongeluk dat mijn hele leven veranderd heeft, nu op 8 juni weer een nog groter drama, jou te moeten vinden en je grote liefde je lieve vrouw zo intens in paniek te moeten zien en horen vergeet ik nooit meer!!!
Zo lang ken ik je nog niet maar elke week als ik er was hebben we om iets gelachen en gediscussieerd over zoveel dingen die zouden moeten veranderen in jou ogen. Over het interieur waar nicoline graag dingen in wilde veranderen, en dan die blik van je😄onvergetelijk!!!. Altijd hadden we wel wat te roddelen😀. MEINO je gaat vreselijk gemist worden, ik weet dat je van boven toekijkt vanaf je wolkje.
🙏🙏🙏🙏 
Op 14 juni 2021
om 8:38 getekend door:
L.i.n.d.a.
Dit is niet ok
Meino,

We zouden nog gaan wandelen samen. Desnoods in sport outfit schreef je. Verwijzend naar onze laatste afspraak, normaliter op een terrasje, maar dit keer wandelend in Lage Vuursche waarbij ik na een rondje MTB-en in zo’n on-charmante mountainbike broek naast je liep. Maar daar hadden we allebei schijt aan: wij waren volop in gesprek. Zoals altijd over van alles en nog wat; wat ons persoonlijk bezighield en vrij snel vervolgens over wat er in zoveel systemen niet deugde. Het ene idee, nieuwe concept of brainwave hoe het ook anders kon, werd opgevolgd door het andere. De kern was vaak: geld verdienen is ok maar wel op een faire, menselijke en duurzame manier. Een manier die echt waarde toevoegt en dan ook voor alle stakeholders en niet alleen de aandeelhouder. Dat is waar jij en Pablo voor stonden en gingen met dutch. En dat is waar ik sindsdien ook mee ‘besmet’ ben en niet meer anders kan en wil zien. Jullie hadden in mij een enthousiaste medestrijder gevonden! Komende uit een van die oude systemen moest ik volgens jou nog wel wat ‘ontprooien’. Toen je dat in het begin zei begreep ik eerst niet wat je bedoelde ‘dat was ik toch allang?’ Later begreep ik dat het inderdaad langer nodig had. En hoe belangrijk jij en Pablo met al jullie, vaak de tijd ver vooruit, ideeën daarbij zijn geweest. Ik ben Inge dan ook voor altijd dankbaar dat ze mij op jullie pad heeft gebracht. Jullie gedachtegoed leeft voort in zoveel mensen die er uiteindelijk ieder op hun eigen manier invulling aan geven. Dat blijkt nu maar weer. Ik vertrouw erop dat je dat, zoals met zoveel dingen, al lang zag en van genoten hebt in al die mooie kleine levensfeestjes die elke meeting met jou waren. Dank je wel Meino voor de mooie mens die je was xxx

Nicoline, kinderen, familie en vrienden, ik wens jullie heel veel sterkte en een mooi afscheid vandaag. 
Op 14 juni 2021
om 7:34 getekend door:
G.h.i.s.l.a.i.n.e. .D.i.n.g.s.
Dit is niet ok
Mooi om te lezen hoeveel mensen je bij je hield en inspireerde. Na Dutch Basecamp hebben we altijd contact gehouden. Altijd een lach, vaak een goed glas wijn en meestal alle tijd. Je probeerde als zelfbenoemd ambassadeur het wat rustiger aan te doen maar had tegelijk nog zoveel plannen. Heel veel sterkte en liefde voor de familie en iedereen die je lief had. 
Op 13 juni 2021
om 17:29 getekend door:
M.a.r.c. .W.u.l.l.i.n.g.s.
Dit is niet ok
Lieve Meino,
Ken je sinds maart 2006. Ben je dankbaar voor heel veel. De geboden kansen, onze vaak hart verwarmende gesprekken over relaties, klanten, onze opgroeiende kinderen en vooral waar het naar toe gaat in deze wereld. Mijn eerste grote klant (via Pablo/Menno) deden we voor een groot deel samen. Sindsdien was er een sterke band gesmeed. In sickness and in health. We konden altijd klankborden, praten tijdens een koffietje, lunches diners met of bij klanten altijd op een met zorg uitgekiende plek. Jij zorgde voor een lekker ontspannen sfeertje, de feesten waren top, het willen ruimte geven aan de ander, associeren en een zoektocht naar hoe wij als mensen meer kunnen bijdragen dan het op tijd afschrijven van de lease auto. Humor, razendsnelle grappen. In het zonnetje op Lapershoek, VUUR in Roemenië; lol en verdriet delen. Ik ben nooit meer zo iemand als jij tegengekomen. Je was en blijft voor mij van grote betekenis - zeker voor mijn huidige leven. Je was bij mijn boekpresentatie -mijn reset. De door mij gewenste verandering heb jij bewust en onbewust gesteund. Gelukkig heb je dit kunnen zien en meemaken. Ik wens Nicoline, de gehele familie ontzettend veel sterkte en hoop troost te bieden met dit schrijven. Meino je hebt bijgedragen aan die betere wereld.
Liefs Rashid, Mirjam en kinderen. 
Op 13 juni 2021
om 15:31 getekend door:
R.a.s.h.i.d. .L.e.o.n.a.r.d. .A.z.i.m.u.l.l.a.h.
Dit is niet ok
Meino,
Wat een schok toen ik dit bericht hoorde. Als ik terug denk aan mijn tijd bij dutch, kom ik automatisch uit bij jouw inspiratiekracht. Niet alleen een visie, maar ook echt dingen in beweging brengen. De ‘status quo’ niet accepteren, maar uitdagen. Kortom veel van je geleerd. We zullen je unieke persoonlijkheid missen.
Veel sterkte voor de familie in deze moeilijke tijd! 
Op 13 juni 2021
om 14:01 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .T.e.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Meino, mijn grote neef.
Zoals ik al zo vaak deed, en nu voor altijd zal doen neem ik jouw humor, verhalen en positieve kijk op het leven met mij verder mee.
We zagen elkaar niet al te vaak, maar als we elkaar zagen was het altijd geweldig.
Ik ben zeer dankbaar je te hebben gekend en al zo lang te hebben meegemaakt, met veel verdriet en toch een glimlach neem ik afscheid van je.
Rust zacht lieve neef, Arnold. 
Op 13 juni 2021
om 13:01 getekend door:
A.r.n.o.l.d. .V.i.s.s.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Meino,
na een aantal dagen uit het veld geslagen te zijn, tranen als ik aan je dacht verschijnt er nu gelukkig weer een glimlach op mijn gezicht als ik aan je denk. De foto's die ik weer heb bekeken brengen dit teweeg, iedere foto brengt zoveel mooie herinneringen naar boven die ik zal blijven koesteren in mijn hart.
Meino, ik wil je bedanken voor deze mooie herinneringen, de goede gesprekken, de zonnige terrasjes met een koel wit wijntje en te hete bitterbal, de lol, het regelmatig een koe in zijn kont kijken, jouw vriendschap en ook voor alle etentjes, weekendjes, vakanties die wij met onze gezinnen hebben gehad. Jullie huis in Spanje voelde na vele verblijven zelfs ook een beetje als ons tweede huis. Wij zijn jou en je gezin hier eeuwig dankbaar voor.
Lieve Nicolien, Herco, Kirsten, Marlotte en Jasmijn houdt elkaar stevig vast om dit grote verlies, dit enorme gemis te dragen en een plek te geven. Ook voor jullie hoop ik dat jullie tranen over enige tijd zullen veranderen in een glimlach als jullie aan jullie lieve, warme, zorgzame man en vader denken. Hij was stapelgek op jullie, zijn gezin!
Liefedevolle groepsknuffel, Marcelle, Peter, Sabine en Tosca 
Op 13 juni 2021
om 11:13 getekend door:
M.a.r.c.e.l.l.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 2 3 4 5 6 7 8       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Dorith Kruft
op 9 juni 2021
en blijft zichtbaar tot:
9 augustus 2022
Contact met beheerder >
Contact met Dorith Kruft:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Meino Zandwijk

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto