Meino  Zandwijk

Meino Zandwijk

9 mei 1959 - 8 juni 2021

we laten je stevig los
maar houden je altijd vast

in ons hoofd
in ons hart
in honderd herinneringen
dichtbij
blijf jij

iemand als jij
kan niet gaan
zo iemand blijft
je altijd bij

Een plek om de herinneringen van ons maatje, onze geweldige man, vader, opa, (schoon)zoon, broer, zwager, collega en vriend te delen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 159        Volgende >
“Meino man. Dirk jonguh” eens per twee maanden belden we even met elkaar. Deelden we onze steengoede visies op wat allemaal beter kon. Die van jou altijd net beter dan die van mij. Wat heb ik genoten van jouw inzicht. Vaak je tijd wat vooruit. Tikkeltje opportunistisch, maar zo gedreven en gepassioneerd. En meestal wist je de vinger op de zere plek te leggen. Ik ga je missen man. En wat zul je gemist worden door Nicoline, je kinderen en de kleinkinderen die je zo lief hebt. De gedachte dat je van iedere minuut gebruik hebt gemaakt in het leven, geven me enige troost. Geen kans onbenut gelaten. Dat siert je, en zal me bij blijven. Veel liefs voor jullie allen. 
Op 15 juni 2021
om 18:22 getekend door:
D.i.r.k. .A.l.e.v.e.n.
Dit is niet ok
Meino, we've only just begun. Ik had zo graag onze verkenning van gezamenlijke ideeen willen voortzetten. En dan hoor over je plotselinge overlijden...
Ik wil je danken voor je inspiratie en mooi gesprekken.

Ik wens je naasten veel sterkte. 
Op 15 juni 2021
om 17:12 getekend door:
S.a.n.d.r.a. .H.o.f.s.t.e.d.e.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig bericht, het veel te jonge overlijden van Meino. Herinneringen gaan terug naar de begintijd van De Groene Zaak, nu onderdeel van MVO Nederland, waarbij Meino van meet af aan het idee omarmde en support gaf. Mooie, bewogen man. Veel sterkte voor familie en vrienden. 
Op 15 juni 2021
om 17:09 getekend door:
J.a.n. .P.a.u.l. .v.a.n. .S.o.e.s.t.
Dit is niet ok
Meino, onverwachts ontvang ik het bericht van je overlijden. Met goede herinneringen en plezier denk ik terug aan het sparren over de wereld en ondernemerschap. Je luisterend oor, advies en creativiteit waren altijd inspirerend. Ik zal je hartelijkheid missen.

Ik wens Nicoline, de kinderen en kleinkinderen, en naasten veel sterkte toe. 
Op 15 juni 2021
om 16:56 getekend door:
M.a.r.c.
Dit is niet ok
Lieve Meino.

Wij hebben elkaar een aantal keren ontmoet, mn nadat Daan en Jasmijn met jullie mee waren naar Spanje.Wat genoot Daan van jouw gastvriendelijkheid en vrolijkheid...hij was gek op jou ! Tijdens de paar keren dat wij elkaar troffen was het gezellig, ontspannen en je typeerde je ook jegens ons als een uitermate gezellige, lieve en trotse man ! Toen kwam het verschrikkelijk nieuws...stuk waren wij er van en helaas hebben wij elkaar niet beter leren kennen. De herdenking gister aan jouw was prachtig en indrukwekkend. Wat zou jij trots zijn geweest !

Wij wensen Nicoline, Herco, Kirsten, Marlotte en Jasmijn heel veel sterkte om dit verlies te dragen en een plekje te geven. 
Op 15 juni 2021
om 16:08 getekend door:
A.l.e.x. .e.n. .H.a.n.c.a.
Dit is niet ok
Lieve Familie en vrienden, wat een ongelofelijke klap moet dat voor jullie zijn geweest. Ik wens jullie hee veel sterkte met het verwerken daarvan. Ik hoop dat jullie gisteren op een mooie en waardige manier afscheid van Meino hebben kunnen nemen. Ik zelf heb niet intensief met Meino gewerkt maar hij h evt vanaf het begin een enorme impact op me gemaakt. Wat een fijn mens met het hart op de juiste plek. Als de wereld vol zou zijn met mensen als hem dan zouden we alle problemen opgelost hebben. Hartelijke groet Wilfred van Beuningen 
Op 15 juni 2021
om 15:43 getekend door:
W.i.l.f.r.e.d. .v.a.n. .B.e.u.n.i.n.g.e.n.
Dit is niet ok
Wat een heftig en onverwacht bericht.
Ik heb Meino leren kennen via KPN en sindsdien spraken we elkaar 2 of 3 keer per jaar. Altijd goede gesprekken, die altijd tot denken aanzetten. Zijn blik op het leven was altijd een inspiratie.
Veel sterkte voor zijn familie en vrienden. 
Op 15 juni 2021
om 14:57 getekend door:
G.a.b.r.i.ë.l.l.e.
Dit is niet ok
Lieve Marlotte en familie, zoveel tranen en ongeloof. Zo’n groot verdriet, wat nog zo onwerkelijk lijkt. Wij kennen Meino als een betrokken en energieke vader en altijd gastvrij voor de vrienden van zijn kinderen. Heel veel sterkte de komende weken om alles een plekje te geven.

Ries en Yvonne de Jong
ouders van Aniek 
Op 15 juni 2021
om 14:51 getekend door:
R.i.e.s. .e.n. .Y.v.o.n.n.e. .d.e. .J.o.n.g.
Dit is niet ok
Lieve familie Zandwijk,

Gecondoleerd met het verlies van jullie Meino.

Ik heb de mooie herinnering van Meino, wanneer hij op zijn gemakje in de tuin aan het klussen was of de hond aan het uitlaten was en we elkaar altijd groette wanneer we elkaar troffen.

Heel veel sterkte toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Luke van der Meer 
Op 15 juni 2021
om 14:41 getekend door:
L.u.k.e. .v.a.n. .d.e.r. .M.e.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie Zandwijk,

Namens het dagelijks bestuur van Avres wil ik u van harte ons medeleven tonen in het verlies van Meino. We zijn Meino dankbaar voor de constructieve en verbindende rol die hij voor WIJJIJ heeft ingenomen. We gaan hem missen als mens en collega. Heel veel moed en kracht gewenst bij alles wat komen gaat.

Vriendelijke groet,
Lizanne Lanser
Wethouder gemeente Molenlanden 
Op 15 juni 2021
om 14:27 getekend door:
L.i.z.a.n.n.e. .L.a.n.s.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Meino,

Ik ben er stil van. Ik sprak vorige week thuis nog over je. Jouw oog voor de wereld, het ondernemerschap en jouw inspirerende leiderschap. Fijne herinneringen. Je liet ons vrij en gaf ontzettend veel vertrouwen. Maar je was er altijd. Voor een luisterend oor, voor advies en om van gedachten te wisselen. Je hielp me vertrouwen hebben en mezelf verder te ontwikkelen. Daar ben ik je enorm dankbaar voor.

Ik zal je wijze lessen en kijk op de wereld ook zeker met me mee blijven dragen.

Ik wens Nicoline, de kinderen en kleinkinderen, vrienden en collega's veel sterkte toe. Ik hoop dat jullie kracht kunnen halen uit alle mooie herinneringen aan Meino.

Lieve groet Inge 
Op 15 juni 2021
om 13:57 getekend door:
I.n.g.e. .v.a.n. .C.l.e.e.f.f.
Dit is niet ok
Lieve Zandwijk familie,
Wat een verdriet en pijnlijk gemis is het nu Meino er niet meer zal zijn in jullie levens.
Veel sterkte en kracht voor allen.
Rietje, Stephan, Coos en Stephanie Godijn. 
Op 15 juni 2021
om 13:11 getekend door:
S.t.e.p.h.a.n.i.e. .G.o.d.i.j.n.
Dit is niet ok
Meino valt onder de categorie ‘fijne mensen’. Fijn om mee samen te werken. Fijn om op een terrasje de wereldproblemen mee te bespreken. Fijn om even een wijntje mee te drinken bij Lapershoek. Fijn om even te bellen als je het zelf even niet meer weet.
Altijd vol passie en altijd een positieve kijk op wereld, die je zo graag wilde verbeteren.
Je hebt me zakelijk gevormd tot wie ik nu ben. Je tilde me naar een hoger niveau en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. De wereld gaat je missen. God wat zal ik jou gaan missen.
Lieve Nicoline, ik wens je kracht en liefde voor de komende tijd. 
Op 15 juni 2021
om 10:20 getekend door:
M.a.r.c. .V.
Dit is niet ok
Lieve Nicoline, lieve kinderen,

Diep onder de indruk ben ik vanavond naar huis gereden. Hoe bijzonder om Meino op deze manier te gedenken; de ambiance, de zon, de prachtige woorden, muziekjes die je emotioneren en meenemen naar mooie herinneringen, zoveel bijzondere mensen bij elkaar die een heel bijzondere man om zich heen heeft verzameld. Zoveel liefde, zoveel warmte, zoveel impact, niet te bevatten en toch … was het ook licht en luchtig. Proost op Meino!

Veel liefs ❤️ Bertien 
Op 14 juni 2021
om 23:13 getekend door:
B.e.r.t.i.e.n. .M.o.l.e.n.a.a.r.-.R.h.e.b.e.r.g.e.n.
Dit is niet ok
Wat een indrukwekkende viering! En wat een mooie, liefdevolle en trotse groep mensen heb jij helaas veel te vroeg moeten verlaten. Sterkte samen en proost op het leven! 
Op 14 juni 2021
om 21:37 getekend door:
J.o.r.a.m. .T.i.e.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Zandwijkjes, woorden schieten te kort, het gemis is te groot, Meino was te jong en zo abrupt. Wat hebben jullie samen een pracht plechtigheid neer gezet in Cabrio. Wat hebben jullie Meino daar enorm mooi neer gezet. Dit gaat hopelijk kracht geven om dit verschrikkelijke verlies te dragen. Laten we hem samen “levend” houden door zijn naam te blijven uitspreken en hem vooral vaak in woord erbij te halen en te bespreken. Hij laat jullie achter, wat een pracht en sterk gezin❤️maar wat een verdriet. Wij wensen jullie alle sterkte en kracht toe en lieve Nicoline, we zijn er voor je. 💋 
Op 14 juni 2021
om 21:31 getekend door:
J.o.e.p. .e.n. .A.n.n.i.e.k.
Dit is niet ok
Baas, mentor, vriend, the zand,

Baas,

(wat heb jij een hekel aan dat woord) De eerste dag bij Partners in Perspective kan ik mij nog goed heugen. Ik kreeg direct de sleutel van het pand. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ik moest mij altijd eerst overal bewijzen, maar jij gaf mij direct het vertrouwen. Ongekend.  Geloven in de mens. Dat was jouw levensmotto en als iemand kwaad wilde, dan kan je dat toch niet voorkomen.

Mentor,

Je hebt mij jaren terug verteld wat jij in mij zag. En pas jaren later begreep ik wat je bedoelde. Dank voor je levenslessen en voor een groot aandeel in de ontwikkeling van de persoon die ik nu ben.

Vriend,

je was er altijd voor ons in goede en slechte tijden. De Feyenoord app was ons verzetje als Feyenoord weer eens ondermaats gepresteerd had. En wat was de wedstrijd Victoria- NVC. 6-0 geweldig!!! Wij speelden allemaal de sterren van de hemel. Ton vroeg gekscherend aan mij of ik voor 15% salarisverhoging het team zou willen versterken. Waarop ik zei, 15% van niks is nog steeds niks. Ik wil absolute getallen horen. Jij stond ernaast en moest keihard lachen en ik had mijn kans op promotie gemist.

The zand,

Ik zal je missen. Ik wens jouw familie heel veel sterkte en kracht toe.

Tot ziens,
Daniel Majoor 
Op 14 juni 2021
om 21:24 getekend door:
D.a.n.i.e.l. .M.a.j.o.o.r.
Dit is niet ok
Je op maandag nog gezien en gesproken in Amsterdam , je nog gecomplimenteerd dat je er zo goed en ontspannen uitzag.
Mooi gesprek over duurzaamheid en ook over het registreren van een domeinnaam voor je kleinzoon Luka en dan de volgende dag het telefoontje dat je er niet meer bent.
Onwerkelijk...
En nu aanwezig hier op je receptie in Soest bij Cabrio ben ik onder de indruk van je familie, de verhalen van je vrienden en je mooie levensfilosofie...
En zoals je zoon afsloot met deze woorden, zeg ik ook: “leve het leven en leve Meino” 
Op 14 juni 2021
om 21:10 getekend door:
E.r.i.k. .v.a.n. .d.e.r. .S.c.h.a.a.f.
Dit is niet ok
Lieve Mein,
We rijden terug naar huis na jouw afscheidsbijeenkomst.

Man, wat was je trots geweest op jouw gezin en familie en wat was je daar graag bij geweest!

Voor altijd in het hart van velen!

Love you 
Op 14 juni 2021
om 19:15 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a. .R.o.e.l.e.v.i.n.k.
Dit is niet ok
Lieve Meino,

Een bijna vaderlijke invloed, altijd integer als mentor, zo leerde ik je kennen als 'prima-donna ' bij BMG. Daarna sparren 🌲 over maatschappelijke projecten in Soest. Vertrouwd en liefdevol praten over het welzijn van het gezin. Your big heart still brings love, Joy and light wherever you are❤️🌲💚🙏🏻 
Op 14 juni 2021
om 18:24 getekend door:
L.i.l.i. .G.e.n.e.e. .P.i.r.a.y.e.s.h.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 8      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Dorith Kruft
op 9 juni 2021
en blijft zichtbaar tot:
9 augustus 2022
Contact met beheerder >
Contact met Dorith Kruft:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Meino Zandwijk

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto