Meino  Zandwijk

Meino Zandwijk

9 mei 1959 - 8 juni 2021

we laten je stevig los
maar houden je altijd vast

in ons hoofd
in ons hart
in honderd herinneringen
dichtbij
blijf jij

iemand als jij
kan niet gaan
zo iemand blijft
je altijd bij

Een plek om de herinneringen van ons maatje, onze geweldige man, vader, opa, (schoon)zoon, broer, zwager, collega en vriend te delen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         141 t/m 159 van 159
Onvoorstelbaar dat je er niet meer bent. Als ik aan je denk dan komt het gevoel van een gezellige, hartelijke Meino, levensgenieter met een enorm gevoel van humor. Ik heb vaak om je moeten lachen. Voor altijd uit het oog, maar altijd in het hart. Nicoline en kinderen heel veel sterkte in deze verdrietige periode.
Wendy 
Op 10 juni 2021
om 9:30 getekend door:
W.e.n.d.y.
Dit is niet ok
Lieve Meino,

Ik weet nog goed wanneer ons eerste ontmoeting zou zijn. Dat was op de geboortedatum van Merijn in 2001. Het werd een paar dagen later en kreeg direct babyspullen mee.
Ik was op dat moment een BV aan het afbouwen en in ons eerste gesprek kon je me snel laten zien waar we het hebben laten liggen. Ik dacht, ik kan van hem leren en wil graag bij PIP werken.

We waren toen nog maar 7 man groot en we groeiden als kool. 10 jaar lang heb ik voor en samen met je gewerkt. Ik heb enorm veel van je geleerd. Ondernemerschap door naar mijn Ik BV te kijken, complexe dingen simpel te maken, relativeren en meer. De PIP tijd was voor mij een hele stijle leercurve. Je gaf me de kans om TIB te leiden en zelfs meer. Iedereen kreeg enorm veel kansen van je. En je stak altijd je hand uit om te helpen als ik vastliep.

Je humor, verhalen, je beeld op de wereld en de warmte voor de mensen maakte dat ik veel mooie collega's heb mogen ontmoeten en ook lang bleef.
Je was een soort cement tussen alle bouwstenen.

Nu ben je weg. In 1 ruk. Onwerkelijk en verdrietig.
Nicoline, de kinderen en de kleinkinderen, maar ook familie en vrienden wens ik veel sterkte 
Op 10 juni 2021
om 9:20 getekend door:
A.r.n.o.l.d. .L.e.e.n.h.e.e.r.
Dit is niet ok
Met veel genoegen denk ik terug aan onze hele fijne samenwerking. De plannen om het Smart City gebeuren in NL naar een hoger niveau te tillen. Dan onder het genot van een glaasje samen bomen over die plannen, het leven, jouw ideeën. Ik was onder de indruk van hoe jij in het leven stond. Je was een man anders dan andere. Een man met een groot hart die voornamelijk aan anderen dacht, en zich inzette voor de goede doelen.. nog met zo veel plannen voor de toekomst, want dat het anders moest, dat stond voor jou als een paal boven water.
We zouden binnenkort weer even bijpraten...
Het is een voorrecht geweest om je te hebben gekend en met je samen gewerkt te hebben. Dank voor de leuke tijd.
Jij bent er niet meer maar, lieve Mein, jij leeft dóór met jouw “legacy”, je boek, je inspiratie voor velen.
Heel veel sterkte voor de nabestaanden 
Op 10 juni 2021
om 9:03 getekend door:
J.a.c.q.u.e.l.i.n.e. .H.e.e.r.e.
Dit is niet ok
Lieve Meino,

Samenwerken met jou was een groot avontuur en vol onverwachte wendingen. Deze zag ik wederom niet aankomen. Man, wat ontzettend jammer dat je er niet meer bent. En je moest eens weten hoeveel je ook postuum teweeg brengt onder al die mensen van Partners in Perspective, dutch, TiB...en ver daarbuiten. Jij wist mensen te raken, in beweging te brengen en te verbinden. Je bent onvergetelijk voor velen en hebt de wereld een stukje mooier achter gelaten.

Het mooiste avontuur was toch samen met jou en Pablo in 2000 Partners in Perspective te beginnen. Sjors en de rebellenclub. Met visie en lef gewoon overnieuw beginnen. Met een geleende laptop en kantoor houdend bij Van der Valk, Regus en al snel de Soestdijkerstraatweg in Hilversum. Van jou heb ik geleerd wat het betekent om een echte professional te zijn. Kwaliteit altijd. Maar vooral ook dat mensen je allergrootste kapitaal zijn en dat niets mooier is dan een bijdrage te mogen leveren aan het geluk en de groei van anderen. Dank voor alle mooie gesprekken, jouw onvoorwaardelijke vertrouwen, alle wijntjes bij Lapershoek en jouw vriendschap. Rust zacht lieve Meino. 
Op 10 juni 2021
om 8:51 getekend door:
I.n.g.e. .H.e.t.t.i.n.g.a.
Dit is niet ok
Alles is energie en zeker jij.
Bedankt Meino! 
Op 10 juni 2021
om 8:43 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.e. .d.e. .V.r.i.e.s.
Dit is niet ok
Meino, zo zit je ineens na al die jaren al de halve dag in mijn hoofd. Eerst bij BMG en daarna bij PiP was je voor mij de senior waaraan ik me kon optrekken.

In 2001 gingen we met PiP naar IJsland. Ik weet nog dat we het erover hadden waarom de reis naar IJsland ging. Je zei dat iemand niet zo snel weer eens naar IJsland zou gaan, dat we het over 20 jaar nog zouden weten en dan konden zeggen dat we er bij waren geweest. Het is nu 20 jaar later, ik weet het nog, ik was er bij!

Nicoline, kinderen en kleinkinderen, heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 10 juni 2021
om 0:08 getekend door:
J.a.n. .W.i.l.l.e.m. .B.o.e.s.v.e.l.d.
Dit is niet ok
Meino heeft mij geleerd vertrouwen te hebben in je eigen kunnen. Fouten maken bestond niet. Wel leren, oprecht zijn en weer verder gaan. Dutch heeft mij, toen wij er noodgedwongen met moesten stoppen, heel veel gebracht dankzij Meino en het hechte team met wie wij nog over waren. We hebben ervoor gestreden en samen met zijn matrozen verliet de kapitein het schip. Loyaliteit van beide kanten. Oneindig. Vanzelfsprekend. Ik ben dankbaar dat ik lange tijd met zo’n innemend en warm mens als jij heb mogen samenwerken (afgezien van de eeuwige maandagen die altijd over Feyenoord gingen). Meino, je had het er wel eens over “als jij het tijdelijke met het eeuwige zou verwisselen” en helaas is dit veel te vroeg gebeurd voor jou. Ik wens Nicoline, zijn kinderen en kleinkinderen, over wie hij altijd met veel trots sprak, heel veel sterkte. 
Op 9 juni 2021
om 23:04 getekend door:
F.e.m.k.e. .R.a.k.h.o.r.s.t.
Dit is niet ok
Meino, goh man. Zo plotseling. Paar weken geleden liepen we elkaar nog tegen het lijf bij de Jumbo. Enorme stappen gemaakt door te stoppen met Dutch, nieuwe wegen aan het zoeken en ondertussen maar doorbikkelen met Stichting Jan voor ALS. Ideeënman, optimist, ik ben geschrokken en had graag nog wat mooie dingen met je neergezet in Soest. Rust zacht. 
Op 9 juni 2021
om 22:52 getekend door:
W.i.l.l.e.m. .T.r.e.e.p.
Dit is niet ok
Mijn condoleances aan familie en vrienden …

Je leven geleefd met impact op velen …

Dank dat jij er was … 
Op 9 juni 2021
om 22:48 getekend door:
B.a.s.t.i.a.a.n. .V.i.s.s.e.r.
Dit is niet ok
Meino, zo plotsklaps en onverwacht, zo niet te bevatten. Ik herinner me onze tijd samen bij BMG waar we intensief samen hebben gewerkt. Altijd kwamen in de overleggen die we hadden ‘jouw ‘bammetjes’ voorbij waar we veel lol om hebben gehad. Ik wens Nicolien en de kinderen heel veel sterkte met dit verlies 🙏🏽❤️ 
Op 9 juni 2021
om 21:49 getekend door:
J.a.c.q.u.e.l.i.n.e. .R.u.e.p.e.r.t.
Dit is niet ok
Meino,
Mijn eerste kennismaking met jou was in 1996 bij BMG en je vroeg aan mij” wil je hier carrière maken? “ gretig antwoordde ik ja, en je wees naar buiten naar je auto en zei” dan zou ik die eerst maar eens even gaan wassen “
Jouw humor maar ook professionaliteit , ik heb veel van je geleerd! En we hebben tot nu toe altijd contact gehouden. Dit plotselinge verlies doet echt pijn ik wens Nicoline en kinderen heel veel kracht toe. 
Op 9 juni 2021
om 21:42 getekend door:
R.i.c.a.r.d.o. .S.a.m.-.S.i.n.
Dit is niet ok
De tijd staat even stil; en raast door mijn hoofd. Al die momenten waarop onze wegen kruisten in de afgelopen 20 jaar. Altijd raak, direct en open en altijd met perspectief en plezier. Een prachtig mens met een heerlijke gulle lach. Ik had graag nog vele nieuwe momenten beleefd. Ik zal je missen. Rust zacht, lieve Meino 
Op 9 juni 2021
om 21:37 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .H.e.s.k.e.s.
Dit is niet ok
Meino zo onverwacht uit het leven gegrepen. Mijn herinneringen zijn aan jou onze tijd bij BMG. Mede door jou een enorm succes. Ook veel plezier gehad. Ik weet nog dat je het altijd over je bammetjes had.
Ik wens Nicoline en je kinderen veel sterkte bij dit onverwachte verlies. Rust in vrede. 
Op 9 juni 2021
om 21:33 getekend door:
J.a.n. .v.a.n. .D.u.y.n.
Dit is niet ok
Ik zal Meino en zijn hartelijkheid missen. Hoewel ik de laatste jaren niet veel contact met hem had, blijft hij één van de meest belangrijke mensen die ik op mijn (werk)pad ben tegengekomen. De eerste paar jaren bij PiP waren soms een best een uitdaging. Als iemand die zijn gang naar het werkzame leven flink had weten uit te stellen, had ik bij binnenkomst een paar flinke stappen te zetten om het kleine, maar formidabele korps aan collega’s bij te kunnen benen.
Door hier en daar in één-op-één gesprekken simpelweg wat vertrouwen te geven en subtiel bij te sturen door wat pareltjes van wijsheden/inzichten te delen, heeft hij een enorme impuls gegeven aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. We kennen ze waarschijnlijk allemaal: “eenvoud is de essentie van het ware”, “je wordt behandeld zoals je je gedraagt”, etc. Tot op de dag van vandaag trek ik ze regelmatig uit te kast om een punt te maken, om anderen te helpen situaties te duiden of om ze een spiegel voor te houden.
Ik denk met veel plezier terug aan de lunches die we samen hadden in de eerste paar jaar nadat ik dutch had verlaten. Onze gesprekken waren altijd prikkelend en nooit liep je ervan weg zonder weer iets betekenisvols te hebben opgepikt.
Ik wens alle nabestaanden de kracht toe om dit verlies te dragen en hoop dat ze zich troosten met de gedachte dat Meino in ieder geval een beetje voort zal leven in de lessen die ik van hem leerde en nog dagelijks toepas in mijn eigen leven. En die ik op mijn beurt weer gebruik bij het coachen van anderen. 
Op 9 juni 2021
om 21:31 getekend door:
R.o.d.e.r.i.c.k.
Dit is niet ok
Kan me niet voorstellen dat je er ineens niet meer bent Meino. We zouden volgende week nog koffie drinken en plannen bespreken. Je had altijd een liefdevol perspectief op mensen en zaken. En je stuurde me nog een foto van jou als trotse opa. Ik zal je missen! 
Op 9 juni 2021
om 21:21 getekend door:
J.a.n. .v.a.n. .B.e.t.t.e.n.
Dit is niet ok
Veel te vroeg… rust zacht Meino 
Op 9 juni 2021
om 21:18 getekend door:
J.o.n.
Dit is niet ok
Rust zacht Meino. 🥲 
Op 9 juni 2021
om 21:03 getekend door:
K.i.m.
Dit is niet ok
I will miss you, Meino. You were a real 'mensch', a good guy, full of life, warm, straight, idealistic, collegial...so many qualities. My warmest condolences to your family at this sad moment. May your life shine for many years to come. 
Op 9 juni 2021
om 20:37 getekend door:
M.a.r.c.e.l.l.o. .P.a.l.a.z.z.i.
Dit is niet ok
Meino was lange tijd mijn beste maat en hij heeft ons samen ver gebracht.

Mensenmens. Liefde. Verbinder. Grappenmaker. Zorgzaam. En soms lekker tegendraads.

Will miss you 
Op 9 juni 2021
om 20:30 getekend door:
P.a.b.l.o.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 5 6 7 8 
Dit register is aangemaakt door:
Dorith Kruft
op 9 juni 2021
en blijft zichtbaar tot:
9 augustus 2022
Contact met beheerder >
Contact met Dorith Kruft:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Meino Zandwijk

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto