Meino  Zandwijk

Meino Zandwijk

9 mei 1959 - 8 juni 2021

we laten je stevig los
maar houden je altijd vast

in ons hoofd
in ons hart
in honderd herinneringen
dichtbij
blijf jij

iemand als jij
kan niet gaan
zo iemand blijft
je altijd bij

Een plek om de herinneringen van ons maatje, onze geweldige man, vader, opa, (schoon)zoon, broer, zwager, collega en vriend te delen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         121 t/m 140 van 159        Volgende >
Wat bijzonder hoe je zoveel mensen in hun leven hebt geraakt. Zelf ben ik heel blij met mijn tijd bij dutch en alles wat ik daaruit mee heb mogen nemen. Dank daarvoor. Veel sterkte en liefs voor je familie en iedereen die je lief is! 
Op 11 juni 2021
om 16:39 getekend door:
I.n.g.e.b.o.r.g. .A.n.t.h.e.u.n.i.s.
Dit is niet ok
Beste Meino,
Wat een droevig bericht!
Ik wil hierbij namens de afdeling Sociologie van RuG en de medewerkers van Decide bv de familie condoleren met dit wel heel plotselinge overlijden van Meino op zo'n jonge leeftijd.

Wij zijn Meino erg dankbaar voor de vele kansen die hij (met Pablo en de andere medewerkers van dutch) heeft/hebben gecreëerd voor ons wetenschappelijk werk om betere uitkomsten te verkrijgen in politieke en maatschappelijken besluitvorming. De maatschappelijke bijdrage van Meino mag daarom niet onderschat worden!

Meino was voor mij niet alleen een belangrijke steun, maar ook een vriend. Ik zal hem missen!

Ik wens de familie veel sterkte met dit plotselinge verlies!
Frans Stokman 
Op 11 juni 2021
om 16:26 getekend door:
F.r.a.n.s. .S.t.o.k.m.a.n.
Dit is niet ok
Meino wat flik je nou?
Je hebt nog aan mijn ziekbed gezeten toen ik een hartaanval kreeg. God wat was je bang naar het ziekenhuis te komen. Je deed het wel, DUS. Toen overkwam het Hille ook. Jij weer alle zorg gegeven. Je zei: "een volgende overleef ik niet". Niet wetende dat jij dat zelf zou zijn. Bizar. Ik heb met jou alle emoties die er bestaan beleefd. Van wit tot zwart. We hebben hoogtijdagen en dieptepunten beleefd onderling. En eigenlijk deed het er niet toe: de liefde overwint steeds, ook nu Meino. Mijn jaren met jou en je lieve gezin waren by far de meest indrukwekkende jaren van mijn leven. Tot op de dag van vandaag "eet ik uit die ruif" zoals jij dat noemde. Lieve Meino dank dat ik alle kleuren van jouw persoon heb mogen zien. En dank voor alle lessen die je me direct en indirect gaf.
Mag ik nog 1 keer met jou en Herco mee naar Coldplay?
Liefs van mij, Christel, Pleun en Loed. 
Op 11 juni 2021
om 14:47 getekend door:
E.r.i.c. .v.a.n. .B.e.r.k.e.l.
Dit is niet ok
Beste Meino,

Ergens 2002 kwamen de grondleggers van PiP het jonge onervaren MT van NQFF helpen met de nodige turnarounds. De rolverdeling was prachtig. Pablo die alles opschudde, Inge die op kwaliteit alles verbeterde en jij de stroomlijner, implementatie van nieuwe werkwijze. Je liet altijd voelen dat je ervan genoot ons te helpen en altijd met zoveel humor. Ik weet nog goed dat je Nicoline aan mij verbond voor de nodige 1 op 1 projectmanagement cursussen en je langskwam op ons kantoor en mij vroeg wat ik met je vrouw aan het doen was, niet wetende van jullie relatie. Die lach vergeet ik nooit meer. Na NQFF tijd haalde jij en Pablo me binnen bij PiP en daar zag ik dezelfde Meino: altijd bezig om de mensen en de organisatie te verbeteren. Niets te gek om spontaan even een paar 1 op 1 gesprekken te hebben. Je hebt me in laten zien wat mijn kracht was en dat ik commerciële sterk kon zijn door mijn persoonlijkheid. Wat heb ik dat veel gebruikt in de verdere internationale commerciële posities. Te kort met je gewerkt omdat ik de behoefte had naar het buitenland te gaan. Je vond het niet leuk dat ik stopte maar zei: als je dat echt wil, ga want dat kan ik je niet bieden. De mens stond dus echt altijd voorop bij je. Resultancy en verbinden is iets wat je me geleerd hebt. Mijn eigen bedrijf in het buitenland heet Marc Goudemont Resultancy. Die is voor jouw Meino. Voor altijd dankbaar. Rust zacht sociale wereld verbeteraar en ik wens Nicoline, alle familie en vrienden heel veel sterkte om jouw gemis een plek te geven. Dus... 
Op 11 juni 2021
om 7:59 getekend door:
M.a.r.c. .G.o.u.d.e.m.o.n.t.
Dit is niet ok
Lieve Meino,

Mijn tijd bij dutch en het samenwerken met jou en Pablo zijn zonder twijfel de meest bijzondere van mijn werkende leven tot nu toe. In de ‘villa’, op de oranje bank. Ik zie ons nog zo zitten. Altijd een lach (ik kan hem zo terughalen) maar ook scherp, je uitdagend om verder te denken en dingen van een andere kant te bekijken. Je sprak vaak over ‘ecosystemen’ en hoe het anders moest in de wereld. Meer dan eens bleef ik, destijds eind twintig, achter met het gevoel of ik nou wel alles begrepen had van wat je zei. Jij hebt echt mijn open geopend over wat impact maken is. Starten, doen, actie en vooral ook verbinden van mensen en ideeen. Ik denk en vind nog steeds dat jij je tijd soms heel ver vooruit was. Ik hoop je ooit te kunnen vertellen dat je gelijk had en dat de wereld dat ook heeft ingezien.

Ik wil je bedanken voor het feit dat je altijd voor me klaar stond en ik me altijd bijzonder voelde door jou. En als ik nu zo lees wat iedereen schrijft, dan was ik niet de enige. Je bent en blijft voor mij een rolmodel. En jouw dood geeft mij weer de schop onder mijn kont om in de spiegel te kijken en te zien waar het echt om gaat. Ik vind het jammer dat ik te lang heb gewacht om je weer eens op te zoeken. Dan had ik je dit graag verteld.

Ik wens Nicoline en de kinderen heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 10 juni 2021
om 21:04 getekend door:
M.a.r.i.e.k.e. .V.e.r.s.t.e.e.g.
Dit is niet ok
VOORmeino,

Eergisteren kon ik je nog bellen, zomaar. Deden we regelmatig. “Meino!”, zei je dan als je opnam, met je zo karakteristieke stem, waar je de glimlach doorheen hoorde. Hadden we het over van alles en nog wat.

Een week geleden stuurde je nog een Whatsappje, met voor mij, je laatste zin: “Van bovenaf gefotografeerd dat helpt”. Je refereerde aan hoe goed je eruit zag, met je kleindochter in de arm. Trots, haar beschermend, koesterend in je sterke armen.

Twee weken geleden was je nog als vanouds goed in het bestuursoverleg van Boeren voor Buren. Je zei al eerder: “ik wil graag wat bijdragen, je mag mij vragen voor het bestuur”. Een voorzitter met een sociaal hart, scherp, meedenkend. En altijd die grapjes. Dingen licht maken. Deed je in de vele maatschappelijke initiatieven en besturen.

Vier weken geleden zaten we nog op het terras, van het tapas restaurant, in Amsterdam. Wijntje, hapje. Bijpraten. Over familie. Een beetje over werk. En ook altijd even het onderwerp: “de systeem fouten”. En passant je observaties over “het pensioenstelsel dat anders moest”. “Ministeries konden veel slimmer, meer Jugaad zei je”. “Politiek was überhaupt aan vernieuwing toe”, en altijd wel een sneer naar de banken:). En thuis aangekomen zei ik dan: “weer lekker bijgepraat met Meino”.

Een jaartje geleden in Soest. Bij je thuis. Zittend aan de keuken, toekijken hoe je kookte. En praten over het verleden. Hoe is het eigenlijk met hem, en hoe gaat het nu met haar. Je was altijd op de hoogte, de hele dag door in gesprek. Met deze en gene. Aan de keukentafel kwam van alles langs: een observatie hier, een mening daar. En altijd meedenken, suggesties doen. Nicolien schoof dan even aan, en je dochters kwamen erbij zitten. Soms stapte Herco even binnen. Gezellige chaos. Intimiteit. Gastvrijheid. Bourgondisch, maar wel sober.
Velen zaten aan die keukentafel. Even bij Meino langs. En verrijkt weer terug. Dankbaar voor de gastvrijheid.

5 jaar geleden liepen we nog door de Heuvels van El Port de La Selva. Kleine en grote gesprekken. Herinneringen ophalen aan die vele keren daarvoor. Met collega’s die vrienden werden. Zovelen heette je welkom, in je tweede thuis. Met collega’s een paar dagen naar Meino, in Spanje. Eric, Hille, anderen. Deden we regelmatig. Altijd dezelfde routine: Naar de markt, vis kopen, wat lokale groente en fruit. En dan bij je Spaanse thuis koken, wijntje erbij. Overdag wandelen, de route langs het strand, ergens in de heuvels, de stadjes. En dagenlang grappen. Zoveel lachen, maar nooit ten koste van anderen.

Alweer 16 jaar geleden namen we afscheid van Maaike. Die bij je werkte. Maaike die plotseling overleed tijdens de skivakantie van je bedrijf. Je nam iedereen op sleeptouw, en ondersteunde in het verdriet en het verwerken. VOORmaaike ontstond toen, door hoe je, samen met Pablo, de ruimte gaf aan de inbreng van iedereen. Collectief verwerken van de pijn door het collectief de ruimte te geven. Zelfs nu gebeurt alles “op zijn Meino’s”, zoals Inge gisteren zei. Je zou genietend toekijken naar hoe we nu je herdenken. En collectief, naar jouw waarden, aandacht geven aan je leven, en het gemis van je dood.

Een kleine 20 jaar geleden belde we dagelijks. “Ha, met Meino. Doe even een recap!”. Nadenken over het project. Wat anders moest, hoe het beter kon. Stakeholder management. Stuurgroep voorbereiden. Je wisselde in die korte gesprekken makkelijk in de rol van mentor, opdrachtnemer, baas (toen nog:)). De vriendschap groeide pas later. Op een fundament van vertrouwen en onvoorwaardelijk commitment aan professionaliteit. Relaties bouwen zei laatst iemand. Precies dat.

22 jaar geleden, het lijkt gisteren, stond je in Noordwijk, sprak je BMG toe. Als MT-lid. Je namen de vele collega’s mee in de strategie en waarden. Inhoudelijk ijzersterk. Met gemiddeld een grap elke 3 minuten. Nooit ongepast. Altijd de boodschap versterkend. Co-aanvoerder van een team, met Jan, Jacqueline en Pablo. Klanten helpen. Een bedrijf bouwen. Professionals helpen groeien in hun, vaak nog jonge, carrière. Het advies vak zat in je genen.

Nog geen 48 uur geleden kon ik je gewoon even bellen. Een wijze raad. Een vriendschappelijk gesprek.

48 uur geleden nog wel.
Nu niet meer.

Veel van wat ik nu doe,
en hoe ik de dingen nu doe heeft zijn inspiratie in de afgelopen 25 jaar.
Zoveel van je geleerd.

Dankjewel,
VOORalles.
Rust zacht Meino.
❤️🙏 
Op 10 juni 2021
om 16:42 getekend door:
R.u.b.e.n. .N.i.e.u.w.e.n.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Wat een verschrikkelijk en triest bericht, zo kort na je 62e verjaardag en het moment dat je wederom opa werd tijdens je verblijf in Spanje. We leerden elkaar meer dan 10 jaar geleden leren kennen en onze relatie heeft zich sinds die tijd verder verdiept tijdens vele gesprekken over werk, leven en afscheid nemen. Als leeftijdsgenoten hebben wij samen afscheid moeten nemen van anderen en hadden de hoop dat ons nog vele mooie jaren gegund zouden zijn. We hadden de afspraak om, zodra dit weer mogelijk was, elkaar weer vaak te gaan zien. Het heeft helaas niet zo mogen zijn. Heel veel sterkte voor Nicoline, de (klein) kinderen, je lieve moeder, schoonouders en de mensen die je in je leven echt geraakt hebt. Dat zijn er velen en daar rekening ik mijzelf ook toe. Rust zacht, lieve Meino.
Hartelijke groet,
Lucas van Wees 
Op 10 juni 2021
om 15:02 getekend door:
L.u.c.a.s. .v.a.n. .W.e.e.s.
Dit is niet ok
Een mooi mens is onverwachts heen gegaan. Maar de warme herinneringen blijven leven.

Onze gesprekken op de boerderij of bij Brasserie Vuur onder het genot van een mooi glas wijn en een bitterbal zijn in mijn hart gebrand. Wij hebben nooit echt samengewerkt maar vaak gezegd dat we dat nog gaan doen.

Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen.

Rust zacht Meino 
Op 10 juni 2021
om 14:22 getekend door:
E.n.g.e.l.b.e.r.t. .P.e.l.s.t.e.r.
Dit is niet ok
Meino was op zijn best als hij het nuttige met het aangename kon combineren. Een goed gesprek, op een mooie plek (lees:terras), inspirerende plannen maken en dan een goed glas wijn erbij. Steeds vaker kon hij dit invullen als (zelfbenoemd) ambassadeur van dutch. Een vrije rol waar hij steeds meer behoefte aan had. Het goede doen voor de wereld op zijn manier met ook meer tijd voor zijn gezin en kleinkinderen.

Toen wij er noodgedwongen mee moesten stoppen was het helaas ook een moment waarop onze wegen zich gingen scheiden. Dat was de realiteit, niet altijd leuk en ook best wel lastig. Uiteraard zijn de bijzondere herinneringen aan de tijd van samenwerken vele malen groter dan deze periode. In het samenwerken aan de NL Smart Cities strategie, de organisatie van de innovatiemissies naar Barcelona, de facilitering van de BCORP community etc. konden we samen lachen, verbaasd zijn, een beetje mopperen en ook (kort) trots zijn op het resultaat. Nu bijna een jaar later dacht ik dat een wijntje plannen bij Sabrosa een goed moment zou zijn, het terras was immers weer open! Zo zie je maar hoe belangrijk het is om niet te ver weg dingen te plannen. Laten we het doen in gedachten.

Ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen in onze ruim 4 jaar van samenwerken. Mijn gedachten zijn de afgelopen dagen steeds weer bij Nicoline, de kinderen en kleinkinderen, je moeder en naaste vrienden. Hoe ongelofelijk zwaar zal het zijn om jou te moeten missen. Heel veel sterkte gewenst.

Rust zacht Meino

Liefs Ilse 
Op 10 juni 2021
om 13:38 getekend door:
I.l.s.e. .L.e.e.n.i.n.g.a.
Dit is niet ok
Meino, fijne vent! Ik zal de gesprekken met jouw scherpe inzichten, humor, energie en gulle lach missen!
Ik wens de familie heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 10 juni 2021
om 13:21 getekend door:
D.u.n.c.a.n. .O.y.e.v.a.a.r.
Dit is niet ok
Meino, het voelt heel vreemd dat je er opeens niet meer bent. Ik heb veel van je geleerd en met je meegemaakt. Je sprak regelmatig over onze Volmac tijd. En met PiP zette je resultancy op de kaart. Tijdens het skiën hadden we goede gesprekken. In Spanje bakte je voor ons een omelet. Het opa-schap was ook jou gegeven. Dank voor alles. Nicoline, kinderen en kleinkinderen veel sterkte. 
Op 10 juni 2021
om 11:06 getekend door:
W.i.l.k.o.
Dit is niet ok
Meino: Inspirator/innovator/mensen mens/levensgenieter. Veel te vroeg van ons heengegaan. Veel sterkte voor Nicoline, familie en vrienden met dit verlies. 
Op 10 juni 2021
om 11:02 getekend door:
J.o.y.c.e. .D.u.i.k.e.r.
Dit is niet ok
Meino, wat was je een markante persoonlijkheid en wat hebben we samen veel meegemaakt! 10 jaar PiP, the Engineers en Dutch. Maar ook jullie huis in Spanje, Roemenië en wintersport. Je kon tot tranen geroerd zijn als je ons welkom heette op dat soort evenementen. Een echte pater familias die zielsgelukkig kon zijn als het team gelukkig was. Je hebt me geleerd eigen gemaakte aioli te maken, je leerde me welke wijnen te kiezen en je liet Eric en mij (op jouw kosten) eten in restaurant Balthazar in New York omdat dat volgens jou het beste restaurant was. En nu ben je ineens weg……..DUS! 
Op 10 juni 2021
om 10:55 getekend door:
F.u.l.c.o. .S.t.a.l.l.m.a.n.n.
Dit is niet ok
Beste Meino,

Niet te bevatten dit... Wat ga ik jou missen! Omgekeerd: wat heb ik genoten van onze tijd samen. Wat ben ik dankbaar voor de vele gesprekken die we na mijn afscheid bij Dutch hebben gevoerd. Ik genoot van de vertrouwdheid van die gesprekken. Je enorme gevoel voor humor. Je vermogen tot reflectie. Jouw vaak visionaire blik. Je gedrevenheid. En typerend: jouw zorgzaamheid voor oud Dutchers, voor de boeren, de daklozen, de werklozen, de ernstig zieken en de wezen... Je was als een vader voor zoveel mensen. Je had nog zoveel te doen en tegelijk al zoveel bereikt door wie jij was. Het doet me erg goed te lezen dat zoveel mensen je hebben gezien, van je hebben geleerd en genoten en je met zoveel warmte en liefde herdenken. 
Op 10 juni 2021
om 10:52 getekend door:
X.a.n.d.e.r. .C.l.a.d.d.e.r.
Dit is niet ok
Dag Meino,

Ik was maar één jaar PiP-er, maar een jaar met impact. Dank voor de spiegel die je me voor hield; 'Je hebt een mooi pak en je bent best een slimmerd, maar wel een beetje lief hè. Wanneer ga je die tent nou eens een flinke duw geven?'. En meer van dat soort stimulerend commentaar tijdens één van de wijntjes in stamkroeg Lapershoek.

Dankjewel Meino
Rust zacht
-Charles 
Op 10 juni 2021
om 10:46 getekend door:
C.h.a.r.l.e.s. .K.e.r.s.b.e.r.g.e.n.
Dit is niet ok
Ik vraag mij wel eens af of we elkaar wel voldoende vertellen wat die ander voor ons betekent. Die gedachte kwam als eerste op bij het schrijven van deze in memoriam. Ik hoop dan ook dat Meino enorm veel waardering heeft geoogst voor wie hij was en alles wat hij voor anderen in zoveel verschillende hoedanigheden heeft betekend.

In 2007 begon ik bij PiP en leerde daar misschien wel de belangrijkste (levens)lessen. Over impact maken, over visie en lef, over duurzaamheid, over leiderschap. Meino sprak altijd over dienend leiderschap en leefde die overtuiging in zo’n beetje alles wat hij deed. Door je -samen met Pablo- kansen te leren zien, te pakken en te geven die je elders niet zomaar zou krijgen. Jezelf écht te leren kennen. Het ‘klasje’ van PiP (Fundamentals). Als een tegenpool van Pablo vormden zij een uniek ondernemersduo en always ‘had your back’; zelfvertrouwen, je doet ertoe. En altijd met kritische optimistische blik kijken naar wat in zijn ogen mis was in de samenleving maar er dan vervolgens wel wat aan proberen te doen. Ik had toen niet kunnen bedenken dat de lessen uit de PiP/Dutch jaren zo de rode draad zouden gaan vormen in mijn werk als zelfstandig ondernemer. Die impact heeft hij op talloze mensen gehad. En dat is maar een deel van zijn nalatenschap.

Ik denk nu terug aan de reizen die we maakten en de talloze persoonlijke gesprekken die we de jaren erna bleven voeren, tot afgelopen week nog. Die gingen over mens, maatschappij en de wereld. En hoe hij die probeerde een beetje beter te maken met weer een nieuw sociaal maatschappelijk ondernemersinitiatief. We zouden binnenkort weer gaan lunchen want er waren allemaal “bewegingen" waar we het over zouden gaan hebben. Hij was nog lang niet klaar. Man wat zal hij worden gemist. 
Op 10 juni 2021
om 10:42 getekend door:
B.a.r.t.
Dit is niet ok
Lieve lieve Meino, wat een verdriet om jouw vertrek van deze wereld bij zovelen. En zo begrijpelijk ook, wat je was een een ongelooflijk lovable mens. Maar ons verdriet valt in het niet bij dat van Nicoline en de kinderen. Ik denk nu steeds aan hen.

Onze vriendschap werd steeds hechter en de kuil die nu achterblijft is daarom diep. Maar ik neem de herinneringen voor altijd met me mee. De wereld van morgen die we alvast uitgetekend hadden. Het nieuwe leiderschap dat nodig is om huidige en toekomstige crises te lijf te kunnen gaan. En Café Vrijdag zal ik nooit meer met dezelfde ogen bezien.

Voor altijd in mijn hart. 
Op 10 juni 2021
om 10:04 getekend door:
B.r.u.n.o.
Dit is niet ok
Meino had een vaderlijke rol voor zowel jong als oud en zorgde altijd voor een lach. Zelfs als je ‘probleem’ niet opgelost was ging je toch met een goed gevoel een gesprek uit. Meino vond persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk en dat was 1 van de dingen wat dutch en Meino altijd in geïnvesteerd hebben. Ik pluk daar nu nog steeds de vruchten van! Hij is ook zelf nooit gestopt met ontwikkelen, hij heeft zoveel verschillende dingen gedaan. Hij genoot er ook zo van. Bijzonder. Hij was eigenlijk nog heel jong van geest en durfde van alles aan te pakken. Geen grenzen maar gewoon doen. Niet in de gebaande laden lopen maar je gevoel achterna. Heel inspirerend, nog steeds, als ik er aan denk. Hij had het vaak ook over Nicoline en zijn kinderen, hij was super trots op zijn gezin en familie. Gewoon terloops in een gesprek een leuke anekdote over ze vertellen. Dat gaf je het gevoel dat je ze ook allemaal een beetje kende. Lieve familie, heel veel sterkte met dit enorme verlies. Het leven is soms zo kort, maar gelukkig heeft Meino zoveel mooie herinneringen achtergelaten. 
Op 10 juni 2021
om 9:59 getekend door:
L.e.o.n.t.i.e.n. .D...
Dit is niet ok
Meino was voor mij een man die heel erg zijn best deed om de wereld iets beter achter te laten. Hij was daar altijd mee bezig, vol passie en heel erg authentiek. Met heel veel plezier heb ik met hem samengewerkt. We zullen je erg missen, Meino. 
Op 10 juni 2021
om 9:38 getekend door:
L.e.e.n. .Z.e.v.e.n.b.e.r.g.e.n.
Dit is niet ok
Ter herinnering aan Meino
Ter bemoediging voor zijn geliefden,

Was wel een shock die nazinderde toen ik hoorde van Meino's plotselinge overlijden. Een amaible man die op de Eemlandhoeve ook zijn plek in de bovenzaal met het panorama blik innam. Heerlijk om vanuit heel verschillende perspectieven met elkaar koffie te drinken, over het erf te lopen en na te denken over de nieuwe rol die je als zestiger mag innemen naar de volgende generaties. Helaas, zijn leven afgebroken - en dan blik je terug: wat heb jij in jou leven, en als een spiegel: wat mag ik in mijn leven na-laten. Ik zal meino blijven herinneren als een open vent met een brede blik die met verve initiatief nam en daarmee ook zegenrijk voor anderen mocht zijn. Ik hoop dat onze Heer ook een mooie plek voor hem gereserveerd heeft... sterkte en troost voor hen die hem na-stonden. 
Op 10 juni 2021
om 9:33 getekend door:
J.a.n. .H.u.i.j.g.e.n. ./. .b.o.e.r. .j.a.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 4 5 6 7 8       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Dorith Kruft
op 9 juni 2021
en blijft zichtbaar tot:
9 augustus 2022
Contact met beheerder >
Contact met Dorith Kruft:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Meino Zandwijk

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto