Rafik Ennahachi

28 april 1987 - 28 mei 2021
Het is niet te bevatten. Opeens ben je er niet meer. Ik zie je nog zo binnen komen lopen met je tasje op de 5e verdieping. Niet te vroeg. Maar om ongeveer 9 uur was voor jou een mooie tijd. Altijd met een lach en meteen aan de slag. Vaak kwamen er nieuwe medewerkers langs die hun ICT spullen dan van je kregen. Reken maar dat je goed voor ze zorgde! Daarnaast had je net je eerste project gedaan. Het was wel even wennen maar ook weer een nieuwe uitdaging. Ik had je net zover dat ik je hoorde zeggen: 'Ja maar Mike dat gaat zo toch niet werken? Laat mij maar even dan ga ik dat regelen.' Ik had je dat nog veel vaker willen horen zeggen. Ik weet zeker dat er een mooie toekomst voor je was weggelegd...
Als ik Rafik al zo mis... hoe groot moet het verdriet dan wel niet zijn voor de familie? Misschien kan ik ze een beetje helpen. Bijvoorbeeld met dit condoleanceregister. Laat vooral iets achter als je dat wilt.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 31        Volgende >
Ontzettend jong en zo plotseling. Ik wens de familie en vrienden van Rafik enorm veel sterkte in deze periode. Gecondoleerd... 
Op 2 juli 2021
om 14:45 getekend door:
A.m.i.r.
Dit is niet ok
Ik wens de familie en vrienden van Rafik heel veel sterkte en steun om het plotselinge verlies van Rafik te verwerken. Ik heb hem net als veel mensen als een zeer vriendelijke en behulpzame collega ervaren. Het blijft onwerkelijk om iemand niet meer te kunnen zien op de werkplek waar je dit wel gewend was. 
Op 1 juli 2021
om 21:54 getekend door:
L.i.n.d.a.
Dit is niet ok
Alle nabestaanden wens ik veel sterkte, rust, gezondheid en tijd voor rouw toe.

Rafik was een vriendelijke en behulpzame collega. 
Op 1 juli 2021
om 16:11 getekend door:
B.a.s. .B.o.u.r.g.o.n.j.e.
Dit is niet ok
Ik vind het heel moeilijk om de juiste woorden te vinden.

Heel veel sterkte in deze moeilijke periode! 
Op 1 juli 2021
om 15:56 getekend door:
J.e.f.f.r.e.y.
Dit is niet ok
Lieve familie van Rafik, gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies. 
Op 1 juli 2021
om 12:33 getekend door:
L.a.u.r.a. .v.a.n. .Z.u.i.l.e.k.o.m.
Dit is niet ok
Nog steeds voelt het onwerkelijk dat we Rafik niet meer zullen zien. Ik heb Rafik ervaren als een ontzettend aardige en zeer behulpzame collega. Ik wens u als familie en vrienden van Rafik heel veel sterkte toe met dit immense verlies. 
Op 29 juni 2021
om 9:56 getekend door:
H.a.n.n.e.k.e. .d.e. .J.o.n.g.
Dit is niet ok
Lieve familie en vrienden van Rafik,

Woorden schieten tekort om jullie te troosten in dit grote verlies. De herinnering aan de prettige samenwerking met Rafik zal in mijn gedachten blijven. Ik leef heel erg met jullie mee en wens jullie veel kracht en sterkte toe. 
Op 29 juni 2021
om 9:49 getekend door:
R.i.m.a. .Y.a.d.k.e.r.
Dit is niet ok
Lieve familie en vrienden van Rafik, wat een onverwachts en onwerkelijk verlies. Heel veel sterkte gewenst 
Op 28 juni 2021
om 17:07 getekend door:
S.a.m.a.n.t.h.a. .v.a.n. .T.r.i.j.p.
Dit is niet ok
Lieve familie van Rafik,

Wat een intens groot verlies! Ik heb Rafik altijd ervaren als een ontzettend behulpzaam en enthousiast persoon. Hij heeft me vaak kunnen helpen en was altijd enorm vriendelijk en geduldig. Ook al begreep ik het even niet, hij legde het graag opnieuw uit totdat ik het wel begreep.
Ik ga hem enorm missen. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe! 
Op 22 juni 2021
om 13:21 getekend door:
A.n.n.e.-.S.o.p.h.i.e. .S.a.n.g.e.r.s.
Dit is niet ok
Toen ik in oktober 2020 startte bij EDSN, maakte ik kennis met Rafik. Hij maakte een gedreven indruk, wilde leren en zichzelf ontwikkelen, was blij dat hij bij EDSN aan het werk was en wilde er echt wat van maken. Zo heb ik de samenwerking met Rafik het afgelopen jaar ook ervaren: als ik een vraag had, dan wilde hij helpen, het probleem oplossen. Daarin vond ik hem klantgericht.

Rafik vertelde me tijdens de kennismaking dat hij geen partner had. Even later zei hij dat hij volgend jaar wilde gaan trouwen. Toen ik hem vroeg hoe dat dan zat, trouwen zonder partner, legde hij me uit er in de moslimcultuur twee smaken zijn: je bent getrouwd of je bent niet getrouwd. Een vriendin ‘telt niet’, maar die had hij dus wel 😊.

Rafik was een voetbalfan. Vroeger altijd gevoetbald, totdat een enkelblessure het steeds lastiger maakte om zelf te spelen. Maar voor Rafik was voetbal alles: (voor de coronatijd) elk weekend op de voetbalclub aanwezig. Hij kon mooi vertellen over trainen en coachen, dat deed hij graag. En hij had ook wel kijk op het spelletje: hij keek erg veel voetbalwedstrijden op tv (volgens mij ongeveer alles). Hij was fan van Chelsea en Hakim Ziyech was zijn held; Rafik was teleurgesteld dat Hakim bij Chelsea zo weinig aan spelen toe kwam. Het is wrang dat Rafik de Champions League winst van Chelsea afgelopen zaterdag niet meer heeft meegemaakt. Dat had hij geweldig gevonden!

Een paar weken geleden sprak ik hem en hij vertelde me toen dat hij vond dat hij te dik was geworden, dat hij door de corona veel te weinig aan lichaamsbeweging had gedaan en dat hij van plan was om na de coronamaatregelen weer meer aan sport te gaan doen.

Het is zo triest dat Rafik zo plotseling zo jong is overleden en dat hij al zijn plannen niet meer kan waarmaken. Zo’n gebeurtenis, dat relativeert alles. 
Op 21 juni 2021
om 8:26 getekend door:
P.a.u.l. .A.r.n.o.l.d.
Dit is niet ok
Er zijn geen woorden voor het onverwacht en veel te vroeg wegvallen van Rafik. Je leven had nu moeten beginnen met je vrouw net over naar Nederland. Wat gaan we bij EDSN je positiviteit en je glimlach missen. Enorm veel sterkte en kracht gewenst voor de vrouw van Rafik, de familie en vrienden. 
Op 15 juni 2021
om 14:01 getekend door:
L.i.n.d.a. .v.a.n. .W.e.g.e.n.
Dit is niet ok
Wat een groot verdriet, echt geen woorden voor. Heel veel sterkte na dit onwerkelijke verlies. 
Op 15 juni 2021
om 11:29 getekend door:
H.a.r.o.l.d.
Dit is niet ok
Wat een schok, en zo plotseling en onwerkelijk. Ik ben stil en kan het eigenlijk nog niet geloven.

Sterkte voor alle familie, vrienden en collega's om dit verlies te verwerken. 
Op 14 juni 2021
om 12:51 getekend door:
A.r.j.e.n. .L.u.d.i.k.h.u.i.z.e.
Dit is niet ok
Lieve familie van Rafik,

Ik wens jullie heel veel sterkte en heel veel kracht in deze vreselijke tijden, wat een groot verlies van een heel mooi mens. Ik ken Rafik niet anders dan als een optimistisch, positief persoon, altijd bereid om de ander te helpen. We zullen hem enorm missen.

Heel veel sterkte 
Op 14 juni 2021
om 8:42 getekend door:
J.o.a.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Rafik,
Het is onbegrijpelijk dat je er niet meer bent, zo jong en net je gezin stichtend! Vreselijk voor je vrouw en familie. Mijn gedachten gaan uit naar hen.
Toen je net bij ons was begonnen hebben we bijna een dag met elkaar aan de telefoon gehangen om een computerprobleem bij mij opgelost te krijgen. De omgeving was nieuw voor jou en het probleem niet simpel maar wel mooi opgelost door jou, waarin je je karakter toonde. Een gemis voor de organisatie. 
Op 10 juni 2021
om 13:22 getekend door:
G.e.r.r.i.t. .F.o.k.k.e.m.a.
Dit is niet ok
Beste familie,

Mijn gedachten zijn bij jullie. Ik wens jullie ontzettend veel sterkte met dit veel te vroege verlies! 
Op 10 juni 2021
om 11:25 getekend door:
A.r.t.h.u.r.
Dit is niet ok
Wat een Verschrikkelijk nieuws. In de tijd dat ik jou heb begeleid met het vinden van de nieuwe baan heb je een ontzettend goede indruk op mij achtergelaten. Heel positief in het leven staand, spontaan en met mooie toekomstplannen. :(

Beste familie en vrienden van Rafik, Veel sterkte toegewenst. 
Op 10 juni 2021
om 9:30 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n. .D.o.o.r.n.e.n.b.a.l.
Dit is niet ok
Beste familie van Rafik,

Nog steeds geen woorden voor dit verlies. Rafik blijft in onze gedachten als een vrolijke en behulpzame collega.

"Moge Allah je beloning vermeerderen, de rouwperiode vergemakkelijken en de overledene vergeven."

Heel veel sterkte. 
Op 9 juni 2021
om 12:24 getekend door:
D.a.n.i.ë.l.l.e. .A.l.e.t.r.a.s.
Dit is niet ok
Wat een ontzettend triest nieuws dat zo’n fijne collega’s niet meer onder ons is 😞 Heel veel sterkte voor de nabestaanden, en Rafik, we gaan je missen… 
Op 9 juni 2021
om 10:06 getekend door:
J.o.s.k.e.
Dit is niet ok
Gecondoleerd.

Geen woorden voor. Ik wens de familie, vrienden en direct betrokkenen veel sterkte toe de komende tijd! 
Op 9 juni 2021
om 9:39 getekend door:
P.a.u.l. .W.i.t.l.o.x.
Dit is niet ok
       1 2       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Mike Venema
op 7 juni 2021
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Mike Venema:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Rafik Ennahachi

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto