Henk  van Haarlem

Henk van Haarlem

11 september 1956 - 29 mei 2021
Met groot verdriet hebben we kennisgenomen van het overlijden van onze medewerker Henk van Haarlem. Henk is meer dan 40 jaar een zeer betrokken en alom gewaardeerde collega geweest bij Koninklijke Bouwend Nederland en haar rechtsvoorgangers. Wij zullen zijn behulpzaamheid, tomeloze inzet én humor enorm gaan missen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 62        Volgende >
Beste familie,

Nooit kunnen bedenken dat ik Henk na mijn verlof nooit meer op kantoor zou zijn. Ik mis de praatjes bij de lunch, de verhalen van vroeger over het pand en haar medewerkers en de passie waarmee hij zijn werk uitvoerde.

Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie vader, opa en broer. 
Op 22 juli 2021
om 13:53 getekend door:
D.e.b.b.y. .K.o.u.w.e.n.h.o.v.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie van Henk,
Sterkte met het verlies van jullie (schoon)vader, opa en broer.

Wat heeft het onverwachte nieuws ons aangegrepen. Wat een gemis dat Henk er niet meer is. En dat zo vlak voor zijn pensioen. Een prachtige rondleiding heeft Henk mij gegeven toen ik net bij Bouwend Nederland kwam werken. Dat vond Henk geweldig om te doen. We hebben zelfs op het dak gestaan. Een enorm toegewijde man met passie voor het werk dat hij deed. Hij wordt gemist door zijn collega's! Hebben we het over het Bouwhuis dan denken we aan Henk! En zo blijft hij in onze herinnering. 
Op 8 juni 2021
om 21:20 getekend door:
L.e.o.n.i.e. .d.e.n. .B.o.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie van Henk,

voordat ik besloot om bij Bouwend Nederland te gaan werken kreeg ik een privé rondleiding van Henk door 'zijn kindje'. ik begreep gelijk waarom hij zo trots was op ons Bouwhuis. Die trots straalde hij al mopperend (o.a. over de duiven) altijd uit. Ik zal hem missen, het pand zonder Henk zal zeker leger aanvoelen. 
Op 8 juni 2021
om 14:32 getekend door:
R.o.e.l.a.n.d. .(.c.o.l.l.e.g.a.).
Dit is niet ok
Ach Henk, wat was je altijd met 'hart en nieren' verknocht aan je functie. En wat was je een goed en warm mens.
Ik schrok intens toen ik las van je overlijden van (oud)collega's via Linked In.
Ik had je een langere 'oude dag' gegund na zoveel jaren van inspanning.
Helaas was het je niet gegund.
Lieve groet Sylvia (oud collega) 
Op 7 juni 2021
om 22:00 getekend door:
S.y.l.v.i.a. .E.l.b.e.r.s.
Dit is niet ok
Zeer geschokt van het bericht dat Henk is overleden. Tijdens de voorbereiding en de "Dag van de Straatmaker" heb ik Henk beter leren kennen als een meedenkend, loyaal, warm hardwerkende collega. Hij keek uit naar zijn pensioen. Helaas heeft hij dat niet mogen halen. Ik wens iedereen sterkt met dit verschrikkelijk verlies. Hopende dat zijn warmte en vrolijkheid in herinnering blijft. 
Op 7 juni 2021
om 17:20 getekend door:
J.o.o.p. .P.i.s.o.n.
Dit is niet ok
Beste familie van Henk,

Ik ken Henk redelijk kort vergeleken met mijn collega's, maar in deze korte tijd heb ik veel respect voor zijn humor en onuitputtelijke arbeidsethos. Zal Henk herinneren als een zeer behulpzame en vriendelijke collega, een die altijd voor je klaarstaat en wens jullie veel sterkte met de verwerking.

Hartelijke groeten, Mehmed Tozlu 
Op 7 juni 2021
om 15:30 getekend door:
M.e.h.m.e.d. .T.o.z.l.u.
Dit is niet ok
Lieve familie van Henk,

De schok was groot vorige week,dit pand was en is Henk, het ruikt en ademt Henk, nooit meer je auto zien staan als ik s'morgens om 7.00 uur binnenkwam, en je aan de koffie zat en riep 'je bent te vroeg'
we hebben afgelopen vrijdag afscheid van je genomen, maar je zal hier vreselijk gemist worden, Heel veel Sterkte 
Op 7 juni 2021
om 10:04 getekend door:
a.n.n.e.m.i.e.k.e. .k.e.r.s.b.e.r.g.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie van Henk, wat een schok. Ik ken Henk al vanaf de tijd dat ik bij Bouwend Nederland kwam werken. Vol trots gaf hij een rondleiding in het huis. Het is onwerkelijk dat hij er niet meer is. Heel veel sterkte toegewenst! 
Op 5 juni 2021
om 21:37 getekend door:
M.a.r.i.e.k.e. .v.a.n. .d.e.r. .P.o.s.t.
Dit is niet ok
Wij wensen de familie van Henk heel veel sterkte in deze zware tijd.
Wij kennen Henk als een vrolijke en behulpzame man.
Wij zijn zeer geschokt door het plotselinge overlijden.
Hartelijke groet,
Albert Kerssies
Directeur VTW 
Op 4 juni 2021
om 21:40 getekend door:
A.l.b.e.r.t. .K.e.r.s.i.e.s. .V.T.W.
Dit is niet ok
Beste collega's van onze vader,

Mooi om te zien en te lezen dat onze vader zo gewaardeerd wordt, naast zijn kinderen en kleinkinderen was het bouwhuis hem alles. We willen jullie bedanken voor de steunbetuigingen en de grote aanwezigheid tijdens de plechtigheid heden morgen.

Met vriendelijke groet, Marcel en Rene van Haarlem 
Op 4 juni 2021
om 16:39 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .v.a.n. .H.a.a.r.l.e.m.
Dit is niet ok
Beste familie van Henk,

Het bericht van afgelopen maandag over het overlijden van Henk sloeg in als een bom.

Henk heb ik 15 jaar geleden leren kennen vlak voordat we van Gouda naar Zoetermeer gingen verhuizen. Wat was hij trots op zijn Bouwhuis en dat we daar naar toe gingen!

Hij was met recht Mr. Bouwhuis en stond voor je klaar als je hem nodig had. Als ik hem tegen kwam op de etage of in de lift vroeg ik altijd of hij alles onder controle had. "Nou...alles", zei hij dan "laten we zeggen genoeg". Het pand zal een stuk stiller en leger zijn zonder onze Henk...

Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. 
Op 4 juni 2021
om 16:15 getekend door:
A.s.t.r.a. .B.o.u.w.m.e.e.s.t.e.r.
Dit is niet ok
Onze huisbaas is er niet meer. Wat een verlies. Het Bouwhuis zonder Henk, bijna niet voor te stellen. Een voorbeeld ook voor velen als het gaat om betrokkenheid, bereikbaarheid en gewoon 'even de handen uit de mouwen steken'. Maar ook rustig even sommeren dat je je auto netjes binnen de vakken parkeert... Henk, in zijn geruite blouse, vooral de laatste Corona-tijd veel gezien en gesproken. Een gemis voor ons allemaal. Familie en vrienden, veel sterkte! 
Op 4 juni 2021
om 15:14 getekend door:
R.o.b. .d.e. .G.r.o.o.t.
Dit is niet ok
Lieve familie van Henk

Henk's overlijden heeft me erg geschokt. Het Bouwhuis zonder Henk is moeilijk voor te stellen. Vanaf de eerste paal was het zijn kindje. Ik herinner me zijn enthousiasme en trots toen hij tijdens de bouw een rondleiding gaf aan aan de mensen die er gingen werken. Hij wist alles van het gebouw en straalde helemaal tijdens die eerste rondleiding. Zo zal ik me Henk altijd herinneren. Henk is voor heel veel mensen onlosmakelijk met het Bouwhuis verbonden. Het zal ons elke keer als we naar binnen gaan aan Henk herinneren. 
Op 4 juni 2021
om 15:10 getekend door:
F.e.n.n.e.k.e.n. .L.a.m.a.k.e.r.
Dit is niet ok
Nog steeds maar moeilijk te bevatten. Wat was het Bouwhuis zijn grote trots, ook - misschien wel juist - met alle veranderingen. Een studio in ''zijn Bouwhuis'' vond hij fantastisch! Hij vroeg zelfs om de eerste opname, want hij was zo benieuwd hoe het eruit zag op beeld. Een lieve man, met échte Utrechtse humor en nuchterheid. Niets was hem teveel. Geen ''meissie'' meer horen zeggen en niet meer op zijn plekje tijdens de lunch. Een groot gemis. Wanneer we weer naar kantoor mogen, zal het gek zijn hem niet meer te treffen.

Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte met het werken van dit verlies. 
Op 4 juni 2021
om 15:02 getekend door:
S.a.ï.d.a. .S.a.n.o.u.s.s.i.
Dit is niet ok
Lieve familie van Henk,

Hoe schrok ik bij het bericht van het overlijden van Henk: dit kwam zo onverwacht...
Henk was een man van (Utrechtse) humor, die altijd klaar stond wanneer je iets nodig had van hem, en tegelijk ook wel 'de baas' was. Hij kon zeker ook wel eens mopperen;-)
Ik denk met plezier en dankbaarheid aan hem terug.
Van harte wens ik jullie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Mogen mooie en dierbare herinneringen aan hem jullie daarbij helpen. 
Op 4 juni 2021
om 14:33 getekend door:
C.h.a.r.l.e.s. .V.e.r.h.e.y.e.n.
Dit is niet ok
Henk was mijn maatje. Ik mis hem nu al. Hij heeft een speciale plek in mijn hart, maar ook bij ons in het gezin. Sterkte voor het beide zoons en kleinkinderen.

Sterkte namens Fam. Walraven 
Op 4 juni 2021
om 14:32 getekend door:
H.u.u.b. .W.a.l.r.a.v.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie,

Verslagen heb ik het bericht gelezen van het overlijden van Henk in deze onwerkelijke tijd. Onwerkelijk en verdrietig om straks op kantoor te komen en Henk daar niet meer aan te treffen. Zijn behulpzaamheid, zijn humor en zijn lach zal ik enorm missen.

Alle nabestaanden wens ik veel sterkte met het verwerken van dit verlies. 
Op 4 juni 2021
om 12:14 getekend door:
H.e.s.s.e.l. .H.e.i.n.s.-.W.u.n.d.e.r.l.e.
Dit is niet ok
Lieve familie en vrienden van Henk,

Wat sloeg dit nieuws in als een bom. Geen goedemorgen meer op de vroege ochtend en even ouwehoeren over mijn kleine meisjes en jou kleinkinderen waar je zo ontzettend trots op was. Niet meer samen mopperen of lachen. Of even een kroel toen het nog mocht.

Lieve Henk wat zullen we je enorm gaan missen! 
Op 4 juni 2021
om 9:43 getekend door:
E.s.m.é.e. .S.c.h.e.p.e.n.
Dit is niet ok
Onwerkelijk bericht in een onwerkelijke tijd: door thuiswerken krijg je een klein berichtje door dat Henk ziek is, zonder verdere context. Hoe verdrietig is het om plotsklaps te vernemen dat Henk er niet meer is. Henk z'n schalkse blik en zijn lach zullen we moeten missen.

Ik wens zijn nabestaanden alle goeds bij het verwerken van dit grote verlies. 
Op 4 juni 2021
om 9:39 getekend door:
h.a.r.r.y. .w.i.s.s.e.
Dit is niet ok
Beste familie en andere nabestaanden.

Het is voor mij nog niet te bevatten dat ik Henk nooit meer zal spreken of zal zien.
Ik heb met hem op de afdeling facilitair 24 jaar samen gewerkt.
Eerst bij Vianed en daarna bij BNL.
Henke Penki zo noemde ik hem altijd was echt mijn maatje.Wat hebben wij veel gelachen maar ook serieuse gesprekken hebben we veel gehad. Ik hoefde maar iets aan hem te vragen en hij stond voor mij klaar.
Wat ga ik mijn maatje missen!!

Heel veel sterkte toegewenst. 
Op 3 juni 2021
om 20:50 getekend door:
G.w.e.n.
Dit is niet ok
       1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
HR
op 1 juni 2021
en blijft zichtbaar tot:
1 augustus 2021
Contact met beheerder >
Contact met HR:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Henk van Haarlem

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto