Sander Splinter

Sander Splinter

23 juni 1971 - 30 april 2021
Met grote droefheid delen wij jullie mede dat Sander op 30 april 2021 op 49-jarige leeftijd is overleden.

Sander was tot het laatste moment een baken van houvast en liefde in zijn gezin maar stond daarbuiten ook bekend om zijn charismatische en warme manier van omgaan met mensen. Met familie, sportmaten, buren en, niet in de laatste plaats, met de hechte vriendengroep die hij in de loop der jaren om zich heen heeft gecreëerd. Hij was een inspiratie voor velen, een zeer oprecht natuurlijk leider en een zeer gewaardeerde collega binnen SHV, Mammoet en ERIKS.

Sander leefde zijn veel te korte leven met een consistente winnaarsmentaliteit; ging altijd voor de volle 100%. Hij combineerde passie, met resultaatgerichte gedrevenheid maar creëerde vooral altijd plezier in alles wat hij deed. Thuis, met familie, op het werk, met de fietsclub en met vrienden.

Gedurende zijn ziekte heeft Sander altijd de kracht, positiviteit en het relativeringsvermogen behouden om ook van de resterende tijd het beste te maken. Hij voerde de regie tot het laatste bedrijf en bleef met zijn omgeving communiceren zolang hij kon. Maar deze laatste strijd was ongelijk en kon hij niet winnen. Strijdend tot het einde heeft hij het toneel met opgeheven hoofd verlaten.

Sander laat zijn vrouw, Mieke, en drie dochters Tess, Lynn en Jenthe achter.

Onze gedachten gaan uit naar hen en zijn naaste familie, vrienden en collega's in deze ongelooflijk verdrietige tijd.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         501 t/m 520 van 526        Volgende >
Wat een schokkend bericht. De laatste keer dat ik Sander sprak ging het juist wat beter. Veel sterkte voor zijn vrouw en kinderen. Ik heb Sander leren kennen als een goed mens. 
Op 3 mei 2021
om 21:37 getekend door:
A.a.r.t. .W.i.l.l.e.m. .d.e. .W.o.l.f.
Dit is niet ok
In de korte tijd dat ik bij Mammoet heb gewerkt, heb ik Sander leren kennen als een gedreven persoonlijkheid. Niet alleen zakelijk gedreven, zeker ook menselijk gedreven. Dat stond namelijk bij hem centraal: de mens.
Mijn gedachten gaan uit naar zijn vrouw en kinderen. Ik wens hen veel sterkte en kracht om met dit verlies om te gaan.
YNWA 
Op 3 mei 2021
om 21:27 getekend door:
R.o.n.a.l.d. .V.e.r.b.o.o.n.
Dit is niet ok
All my condoleances to his family. All the Team from ERIKS VI France us joining me to send our thoughts to his wife and his kids. 
Op 3 mei 2021
om 21:23 getekend door:
Y.v.e.s. .T.e.b.o.u.l.
Dit is niet ok
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het nog niet kan bevatten.. Ook al wist ik dat Sander ernstig ziek was, hij is niet meer in leven.. Ik wens alle dierbaren en mensen die hem goed kennen veel sterkte toe met dit grote verlies.

In de begin fase van zijn ziekte kwam Sander een keer naast mij zitten tijdens de opening van de nieuwe Cleanroom facility die bij ERIKS in Alkmaar werd geopend. Hij had net zelf de opening verzorgd en iedereen welkom geheten. Hij stond daar vol trots te vertellen over ERIKS en de grote stap die we als bedrijf gingen zetten! Hij vertelde mij toen dat zijn ziekte op dat moment onder controle was en dat hij extra genoot van de kleine en mooie dingen in het leven naast ERIKS, een extra keer op vakantie met zijn gezin bijvoorbeeld. Zijn positiviteit en doorzettingsvermogen om de strijd met die verschrikkelijke ziekte aan te gaan heeft veel indruk op mij gemaakt. Heel verdrietig dat het niet lukte de ziekte te overwinnen..

Rust zacht Sander.

Eelco van den Broek 
Op 3 mei 2021
om 21:16 getekend door:
E.e.l.c.o. .v.a.n. .d.e.n. .B.r.o.e.k.
Dit is niet ok
Mijn condoleances aan de familie Splinter. Ik wens hen en iedereen die Sander heeft gekend alle kracht en sterkte toe. 
Op 3 mei 2021
om 21:08 getekend door:
M.a.t.h.i.j.s. .B.e.u.k.e.m.a.
Dit is niet ok
Wat een verschrikkelijk nieuws! Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wens het gezin, familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe. 
Op 3 mei 2021
om 21:02 getekend door:
M.a.u.r.i.c.e. .v.a.n. .d.e.r. .V.o.o.r.t.
Dit is niet ok
Geconoleerd en veel sterkte voor zijn familie. Ik heb (bij ERIKS) slechts kort maar heel prettig met Sander samengewerkt, vooral door zijn oprechte interesse, zijn kritische meedenken en gevoel voor pragmatische oplossingen. 
Op 3 mei 2021
om 21:00 getekend door:
J.u.l.e.s. .L.e.e.n.e.n.
Dit is niet ok
Wat een fijn persoon was Sander. Open, eerlijk en met het hart op de juiste plaats. Heel veel sterkte voor Mieke, Tess, Lynn & Jenthe. 
Op 3 mei 2021
om 21:00 getekend door:
A.x.e.l.
Dit is niet ok
Ik heb Sander leren kennen als een fijne kerel bij Mammoet Kranen in Schiedam. Ik wens de familie, vrienden en collega’s veel sterkte toe met dit verlies. Een mooi mens is veel te vroeg heen gegaan. 
Op 3 mei 2021
om 20:52 getekend door:
P.e.t.e.r. .T.r.o.m.p.p.e.r.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met dit grote verlies, ik heb goede herinneringen aan de fijne samenwerking met Sander binnen ERIKS. Ik wens zijn familie, vrienden en collega’s veel sterkte toe in deze verdrietige tijd. 
Op 3 mei 2021
om 20:44 getekend door:
M.a.r.i.e.k.e. .H.e.r.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en sterkte gewenst voor familie, vrienden en collega's. 
Op 3 mei 2021
om 20:43 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .v.a.n. .K.e.s.t.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte voor de familie met dit grote verlies 
Op 3 mei 2021
om 20:41 getekend door:
R.o.b.b.e.r.t. .a.n.t.e.n.n.e.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met dit verschrikkelijk verlies, sterkte voor de nabestaanden 🙏🏻 
Op 3 mei 2021
om 20:38 getekend door:
D.i.r.k. .V.r.i.j.h.o.f.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en sterkte voor de nabestaanden. 
Op 3 mei 2021
om 20:27 getekend door:
W.o.l.t.e.r. .F.e.e.n.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden. 
Op 3 mei 2021
om 20:19 getekend door:
R.e.n.e. .O.o.s.t.e.r.l.o.o.
Dit is niet ok
Lieve allemaal, het is zo pijnlijk en verschrikkelijk onrechtvaardig dat Sander zo jong is gestorven. En dat zijn vrouw en kinderen hem moeten missen, het slaat een onbeschrijflijk groot gat in je bestaan. Héél veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Sinds 2018 heb ik Sander bij ERIKS regelmatig gesproken en ook voor de camera gehad. Een hele gedreven en sympathieke kerel in de omgang, met o.a. veiligheid hoog in het vaandel.

Er werd mij in het begin gevraagd een foto van 'de nieuwe directeur' te maken, maar hij had net een kennismakingsdag in de logistiek. Niet in pak, maar 'gewoon' in het tenue van onze productie/logistieke collega's. Ik vroeg hem of hij dat 'image wise' wel zag zitten als nieuwe, 'grote' man. Maar dat was voor hem geen enkel probleem, hij was er trots op gewoon één van de medewerkers te zijn. Zoiets zeg veel over iemand.

Ik wens Sander zijn gezin, familie en vrienden héél veel sterkte toe bij het verwerken van dit enorme verlies, en al het verdriet.

"De snellen winnen niet altijd de wedstrijd of de sterken de oorlog, de wijzen hebben niet altijd het voedsel of de slimme mensen de rijkdom, en personen met kennis hebben niet altijd succes. Want tijd en toeval treffen hen allemaal." :(

Rob de Voogd | ERIKS Marketing 
Op 3 mei 2021
om 19:58 getekend door:
R.o.b. .d.e. .V.o.o.g.d.
Dit is niet ok
Sander,
Vele hebben jou leren kennen. Zo puur, oprecht en open en begrip vol. Je hebt mij ook door mijn zware tijd geholpen. Hoop dat nu met mijn ster samen mag zijn daar boven.
Rust zacht en wij zullen jou nóóit vergeten. 
Op 3 mei 2021
om 19:56 getekend door:
B.e.r.t. .T.e.e.u.w.e.n.
Dit is niet ok
Sander ik heb je een jaar mogen meemaken als mijn directeur zo voelde dat direct toen ik met je kennis maakte. Zeer welbespraakt en charismatisch kwam je over.Een echte leider maar zeer benaderbaar.Dank voor deze fijne kennismaking. ERIKS verliest in jou de kapitein die deze mooie vloot nodig heeft. Rust zacht groot man. 
Op 3 mei 2021
om 19:51 getekend door:
P.a.t.r.i.c.k. .v.a.n. .B.r.u.m.m.e.n.
Dit is niet ok
Geen woorden voor hoe jammer het is dat je er niet meer bent Sander. Je bent er voor ons allemaal altijd geweest. Ik wil de familie Splinter heel veel sterkte wensen, met dit ondraaglijke verlies 
Op 3 mei 2021
om 19:42 getekend door:
F.r.a.n.k. .B.i.j.s.t.e.r.b.o.s.c.h.
Dit is niet ok
Onze gedachten gaan uit naar de naasten van Sander, een bevlogen mens en sterke leider. Wij waarderen de momenten tussen ons en onze organisaties.
Sterkte voor alle betrokkenen.
Team VERUM Zoetermeer 
Op 3 mei 2021
om 19:31 getekend door:
E.d.w.a.r.d. .G.r.o.o.t.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 23 24 25 26 27       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Irma van Beek
op 3 mei 2021
en blijft zichtbaar tot:
3 juli 2021
Contact met beheerder >
Contact met Irma van Beek:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Sander Splinter

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto