Rajen Bhattoe

21 januari 1975 - 12 april 2021
Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van Rajen Batthoe op vrijdag 9 april 2021. Het raakt ons diep dat Rajen in een moeilijke periode afscheid van het leven heeft genomen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         101 t/m 120 van 120
Beste dierbaren van Rajen, ik ben sprakeloos en denk aan jullie. Zo heel af en toe kwam ik Rajen tegen op de werkvloer in 2019. Als hij langsliep op mijn centraal gelegen werkplek of iets wilde vragen was hij altijd vrolijk, behulpzaam en ondanks dat hij voortdurend in de weer was, had hij soms ook nog tijd voor een praatje. Wat een onvoorstelbaar gemis voor jullie om hem te verliezen. 
Op 13 april 2021
om 8:20 getekend door:
E.l.l.e.n. .S.c.h.o.o.f.
Dit is niet ok
Beste familie,

Wat een groot verdriet en gemis is er ontstaan, zo onverwachts! Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke weg!
Geen woorden voor... 
Op 13 april 2021
om 5:13 getekend door:
A.l.d.e.r.t. .P.o.o.t.
Dit is niet ok
Beste familie van Rajen,

Wat een schokkend nieuws om te horen dat Rajen er niet meer is. Een goedlachse, gedistingeerde oud-collega bij Rijndam. En een leeftijd genoot. Born in ‘75 forever!
Veel sterkte met het verwerken van dit grootse verlies. 
Op 13 april 2021
om 0:21 getekend door:
B.r.e.n.d.a. .v.a.n. .L.a.n.c.k.b.u.r.c.h.t.
Dit is niet ok
Lieve Rajen,

Vol verbijstering en ongeloof hoorde ik het nieuws dat je ons hebt verlaten. Ik zal je altijd blijven herinneren als die onwijs vrolijke, positieve, sociale collega waarmee ik gedurende de 3 jaar dat ik bij Rijndam heb gewerkt, met ontzettend veel plezier heb samengewerkt. Ik heb veel van je mogen leren. Dankjewel daarvoor.

Heel veel sterkte gewenst voor al je dierbaren die zo een mooi persoon in hun leven moeten missen. Rust zacht... 
Op 12 april 2021
om 20:25 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a. .H.a.r.t.o.g.
Dit is niet ok
Lieve Rajen,
Niet te bevatten, dit kon toch niet over jou gaan. Jij, die altijd zo positief, sociaal, meevoelend was. We hebben zo veel samen gewerkt, projecten gedaan. Maar ik herinner me jou vooral als collega buiten werktijd. De lange ritten in de auto, naar Eindhoven, Arnhem, en nog andere plaatsen. Autoritten waarin het vooral over andere zaken dan werk ging. Jouw maatschappelijke betrokkenheid met zoveel zaken. Over je vader, waar je zo trots op was. Over Amanda en je kinderen, zij waren jouw alles, dat hoorde ik steeds. Over golf (wat ik expres verkeerd uitsprak en jij mij bleef verbeteren) en kitesurfen, jouw passies.
De kerstbijeenkomsten in Rijndam: dansen, lekker eten, drinken,gek doen, altijd gezellig. De Maasdamgebouwetentjes op donderdag, eerst borrelen, dan lekker ergens eten, zoveel lachen, jouw lach hoorde je overal boven uit.
Niet te bevatten dat niemand die lach meer gaat horen...
Lieve Amanda, ik wens jou en jouw kinderen, waar Rajen zo trots op was, ontzettend veel sterkte toe om dit te gaan bevatten en ik denk aan jullie.
Liefs, Liesbeth 
Op 12 april 2021
om 19:37 getekend door:
L.i.e.s.b.e.t.h. .v.a.n. .A.l.p.h.e.n. .d.e. .V.e.e.r.
Dit is niet ok
Met grote verbijstering hoorde ik het nieuws! Wat een schrik, wat een gemis! Ik zal je blijven herinneren als die gave collega met haar strak in de lak, gekleed als gentleman! Correct tot en met, punctueel en goedlachs!
Ik wens Amanda en je kids veel sterkte toe. Wat een verlies! 
Op 12 april 2021
om 18:45 getekend door:
M.a.u.r.i.c.e. .L.a.b.a.n.
Dit is niet ok
Wat een afschuwelijk en niet te bevatten dat Rajen er niet meer is. Ik heb jaren geleden met hem gewerkt, maar herinner me nog altijd zijn open en enthousiaste blik de wereld in tijdens de gezellige lunches en het goede contact. Lieve Amanda, ontzettend veel sterkte voor jou en de kinderen en jullie familie gewenst bij dit verschrikkelijke en onwerkelijke verlies.
Lieve groet, Laurien 
Op 12 april 2021
om 18:43 getekend door:
L.a.u.r.i.e.n. .A.b.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Rajen, ik was met stomheid geslagen toen ik te horen kreeg dat je uit het leven bent gestapt. Ik heb je leren kennen als een altijd goed lachse en positieve collega die overal een uitdaging in zag. Een positieve man die zich met hart en ziel heeft ingezet voor de medewerkers van Rijndam. Ik had graag nog mijn belofte aan jou willen inwilligen; mee met de PV suppen. Ik weet zeker dat we dat ooit gaan doen. Ik hoop dat jij nu rust hebt en dat het stil is in je hoofd. Ik ga je missen!
Amanda, ik wens jou en de kids heel veel sterkte toe in de ze moeilijke tijd. Koester de mooie herinneringen.
Lieve groet,
Nathalie Karsten - preventiemedewerker Rijndam 
Op 12 april 2021
om 17:41 getekend door:
N.a.t.h.a.l.i.e. .K.a.r.s.t.e.n.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig bericht. Heel veel kracht voor alle dierbaren van Rajen. 
Op 12 april 2021
om 17:14 getekend door:
M.i.r.j.a.m.
Dit is niet ok
Wij zijn heel stil en aangedaan door het overlijden van onze fijne collega... wat een ontzettend groot verlies! Alle kracht gewenst aan zijn gezin, familie en vrienden. Rust zacht, Rajen. 
Op 12 april 2021
om 17:13 getekend door:
F.a.b.i.e.n.n.e. .S.c.h.a.s.f.o.o.r.t.
Dit is niet ok
Wat een enorm verlies. Altijd vrolijk en correct, het was fijn om met Rajen samen te mogen werken. Ik wens zijn dierbaren veel kracht toe. Rust zacht, Rajen. 
Op 12 april 2021
om 16:37 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.e. .W.i.c.k.e.r.h.o.f.f.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte voor familie en vrienden toegewenst met dit heftige verlies. Ik heb Rajen een aantal keer op het werk meegemaakt en vond hem een zeer gedreven vriendelijke collega. Wat zal hij overal gemist worden. Rust zacht Rajen 
Op 12 april 2021
om 16:32 getekend door:
C.l.a.u.d.i.n.e. .S.t.e.e.n.h.o.u.w.e.r.
Dit is niet ok
Woorden schieten tekort voor dit grote verlies. In mijn jaren bij Rijndam altijd plezierig met Rajen samengewerkt. Enorm veel mooie herinneringen aan de allerlei (ICT) projecten en leuke activiteiten buiten het werk om. Veel bewondering voor zijn inzet en kennis. Voor mij was Rajen een zeer vrolijke, super gemotiveerde, zeer gedreven, sportieve en behulpzame collega, en zo zal ik me hem blijven herinneren.
Ik wil zijn familie, vrienden en (oud)collega's heel veel sterkte wensen met dit enorme verlies. 
Op 12 april 2021
om 16:20 getekend door:
R.e.n.e. .P.u.t.t.i.n.g.
Dit is niet ok
Ik herinner me onze leuke pool wedstrijden op het werk. We hadden een pooltafel daarvoor aangeschaft en jij hebt mij goed ingemaakt!
Sinds eind 2020 hebben we geen contact meer gehad (wegens Corona). Ik zal onze gesprekken en wedstrijden erg missen. Ik ken je iemand met veel humor en goede ideeën.
Sterkte aan je familie met dit grote verlies.
Rest in peace, kerel! 
Op 12 april 2021
om 14:56 getekend door:
S.t.e.v.e.n. .v.a.n. .V.e.e.n.
Dit is niet ok
Wat een vreselijk verdrietig bericht bereikte ons… Rajen was echt verbonden met Rijndam en daar heel trouw in. In de loop der jaren heeft hij heel veel collega’s zien komen en gaan maar hij bleef.
In 2009 kwam ik bij Rijndam en was hij al een “oudgediende” die er 3-4 jaar werkte. Samen met mijn toenmalige overbuurvrouw Berbke en de toenmalige ICT collega’s gingen we heel vaak borrelen, denk aan de beruchte Domibo in cafe Antilope (met schalenvol hapjes) of we gingen uit eten met wie er maar mee wilde. Enorm veel herinneringen aan de legendarische kerstfeestjes (anekdotes te over), personeelsuitjes en dergelijke. Ik heb nog altijd een plant op mijn kamer staan die ik van hem kreeg toen ik mijn eigen kantoortje in het Maasdamgebouw kreeg in 2010. We leefden mee toen hij stopte met wijntjes drinken omdat Amanda en hij zwanger wilden worden van hun tweede kindje. Wat was hij trots op zijn kids…
Wij als collega’s genoten van zijn verhalen over het kitesurfen en suppen en allerlei andere sportieve dingen.
We werkten de laatste jaren heel veel samen voor de BHV organisatie. Voor mij was Rajen een goedlachse, vriendelijke, behulpzame en gedreven collega, en zo zal ik me hem altijd blijven herinneren. Ik wens zijn vrouw, kinderen, en verder alle familie en vrienden enorm veel sterkte met dit ongelofelijk grote verlies. 
Op 12 april 2021
om 14:55 getekend door:
Y.v.o.n.n.e.
Dit is niet ok
Ik kende Rajen voornamelijk van de gesprekken in de gang als we elkaar tegenkwamen. Hij was altijd geïnteresseerd en had vaak een leuke opmerking voorhanden.
Ik wil zijn familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte wensen met dit enorme verlies. 
Op 12 april 2021
om 14:46 getekend door:
I.r.e.n.e. .v.a.n. .D.a.a.l.e.n.
Dit is niet ok
Dit is voor ons als collega's bijna niet te bevatten, laat staan hoe dit voor jouw naasten moet voelen, mijn gedachten gaan dan ook naar hen die jouw lief waren. Dank voor je collegialiteit en steun als collega!
Ik ga je missen...
Ettie 
Op 12 april 2021
om 14:36 getekend door:
E.t.t.i.e. .D.a.v.i.d.s.
Dit is niet ok
Ik ga je heel erg missen Rajen. Je was een fantastisch mens en jouw mooie kijk op de wereld en hoe je was als mens heeft en zal me blijven inspireren. Ik denk aan je en ik wens jouw vrouw, kinderen en de rest van de familie heel veel sterkte en welvaart in de toekomst. Bedankt dat je mijn fijne goede collega was en ik zal je altijd blijven herinneren. Veels liefs, Ericson 
Op 12 april 2021
om 14:02 getekend door:
E.r.i.c.s.o.n.
Dit is niet ok
Rajen heb ik meegemaakt als collega bij projecten. Hij maakte altijd een opgewekte, super gemotiveerde en kordate indruk en wist daardoor ook anderen -waaronder mijzelf- te inspireren en motiveren.
Niet te bevatten dat hij niet meer onder ons is.
Condoleances voor de familie en vrienden, heel veel sterkte! 
Op 12 april 2021
om 13:43 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .v.a.n. .d.e.r. .V.o.o.r.t.
Dit is niet ok
Ik heb Rayen vooral zijdelings gekend als collega bij de koffie automaat. Hij was altijd opgewekt en geinteresseerd in de ander.
Zo zal ik hem ook herinneren, als een super fijn mens en collega.

Ik wil zijn familie, vrienden en collega's heel veel sterkte wensen met dit enorme verlies. wat een leegte laat hij achter. 
Op 12 april 2021
om 13:36 getekend door:
R.e.g.g.y. .K.o.s.t.e.r.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 3 4 5 6 7 
Dit register is aangemaakt door:
Bianca van der Linde
op 12 april 2021
en blijft zichtbaar tot:
8 juni 2022
Contact met beheerder >
Contact met Bianca van der Linde:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Rajen Bhattoe

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto