Ronald (RHC) Tol

Ronald (RHC) Tol

6 maart 1968 - 8 april 2021

Het afscheid is definitief, maar de herinnering is onuitwisbaar.

Ons bereikte het droevige bericht dat de 'burgemeester van Charlois', Ronald Tol, plotseling op 53 jarige leeftijd is overleden. Ronald Tol was lid van Gebiedscommissie Charlois, waar hij ook voorzitter van is geweest. Hij was verder o.a. de drijvende kracht achter het Roparun-team van Rotterdamse politici. Als er in Charlois iets moest gebeuren, als iemand het moeilijk had, was hij de man bij wie je moest zijn. We wensen zijn vrouw, kinderen en alle andere nabestaanden heel veel sterkte toe in deze moeilijk tijd.

Afscheid nemen

U kun op donderdag 15 april afscheid nemen van Ronald in het Goetzee Dela Uitvaartcentrum, Boezemsingel 35 te Rotterdam tijdens een Walk Through van 18.15 tot 19.00 uur en van 19.15 tot 20.00 uur.

(Een Walk Through afscheid is een vorm van een rouwbezoek waarbij de gasten lopend langs de kist afscheid nemen en daarbij 1,5e meter afstand tot elkaar houden.)

De crematieplechtigheid wordt gehouden in besloten kring op vrijdag 16 april om 14.30 uur bij het crematorium op de Maeterlickweg. Voorafgaande willen wij langs de Maeterlinckweg tussen 13.30 en 14.00 uur bij aankomst van de rouwstoet met een groot aantal mensen ook een erehaag vormen om Ronald daar ook een laatste groet te brengen. Komt allen!

Crowdfundactie

Als zelfstandig taxichauffeur was Ronald zwaar getroffen door de Coronacrisis. De organisatie IKBENWIJ, waar Ronald ook bij betrokken was, is daarom een Crowdfundactie gestart. Met deze actie wil men geld inzamelen voor zijn gezin. Zij willen er voor zorgen dat zijn gezin door het plotseling overlijden niet in de financiële problemen komt. Ronald stond altijd voor iedereen klaar, daarom verdient hij dat. De donatiepagina treft u hier: https://www.whydonate.nl/fundraising/uitvaart-wijkraadslid-ronald-tol/nl
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 219        Volgende >
Beste Tanja, Isabella en Ruben,

Ik wens jullie heel veel sterkte met die ongelofelijke grote verlies.
Als collega heb ik altijd veel waardering voor zijn inzet, doorzettingsvermogen en optimisme gehad. Zijn tomeloze inzet voor de partij is te bewonderen.
In gedachte ben ik bij jullie en wens jullie veel steun en kracht de komende periode.
Cicilia 
Op 16 april 2021
om 10:04 getekend door:
C.i.c.i.l.i.a. .R.i.j.s.d.i.j.k.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Ronald, Ik ben nog steeds vol ongeloof over het plotselinge overlijden van Ronald. Wat een schok en wat een verdriet. Ik heb maar kort met hem samen mogen werken bij het Waterschap Hollandse Delta maar heb hem in die tijd persoonlijk mogen leren kennen. Hij was een zeer actief lid van ons algemeen bestuur. Bevlogen, kritisch en met een groot hart voor ons waterschap. Een man met het hart op de tong en een enorme maatschappelijke betrokkenheid. Wij gaan hem zeker missen en wensen de familie heel veel sterkte om dit onvoorstelbare verlies een plekje te geven. 
Op 16 april 2021
om 9:49 getekend door:
S.i.m.o.n.e. .S.t.e.e.n.d.i.j.k.
Dit is niet ok
Hierbij condoleren wij de familie van Roland met het plotselinge verlies.
Een aantal jaren heb ik met hem in het Waterschapsbestuur mogen zitten, helaas is daar nu een einde aan gekomen. Wij zullen hem blijven herinneren als een bevlogen bestuurder en als een aimabele man.
Rest mij de familie veel sterkte toe te wensen voor de komende tijd.

Lies Struik VV lid Waterschap Hollandse Delta. 
Op 15 april 2021
om 11:53 getekend door:
L.i.e.s. .S.t.r.u.i.k.
Dit is niet ok
Beste Ronald,
Geschokt na het bericht en nog steeds vol ongeloof. Maar helaas is het de waarheid. Ondanks dit is het mooi om te zien dat je veel vrienden en ondernemers om je heen hebt verzameld die er nu staan voor jouw gezin. Rust zacht.

Op 15 april 2021
om 10:46 getekend door:
Anja Verhoef 
Op 15 april 2021
om 10:48 getekend door:
A.n.h.j.a. .v.e.r.h.o.e.f.
Dit is niet ok
Lieve Ronald,

Het leven is niet eerlijk! Je bent veelste vroeg weg gegaan.

Ik heb je leren kennen als taxi chauffeur. Wanneer wij als gezin weg gingen wilde jij ons wel brengen naar het vliegveld. En toen ik uit wilde gaan en niet alleen in een vreemde taxi wilde stappen wilde jij mij ophalen snachts om mij veilig thuis te brengen. Vervolgens werden we zelfs collega’s! We mochten niet te veel kletsen anders hielden we elkaar van elkaars werk op. Op de zaak was er brand geweest en namens van leeuwen heb ik taarten gemaakt en die gingen wij samen langs alle brandweerkazerne’s brengen die ons hebben geholpen. Laatst was je jarig en had je een zakje stroopwafels meegenomen niemand had er trek in dus hij zegt neem er maar 2 je bent er nu toch.☺️🍪 je vroeg ook aan mij of ik een yoda taart kon maken voor Isabela & Ruben dat was een uitdaging maar was super gelukt en jij was er ook heel blij mee...
De laatste keer dat ik je zag was op de parkeerplaats op de zaak.. jij kwam net aan en ik had haast want ik moest opa ophalen om naar de physio te brengen. Je zag dat ik gehaast was en zei: de plicht roept weer he. Haha ik lachte en zei altijd. Daarna heb ik je niet meer gezien.😓

Lieve Ronald Rust zacht we zullen je missen🌹 
Op 14 april 2021
om 21:34 getekend door:
M.i.c.h.è.l.l.e. .v.a.n. .L.e.e.u.w.e.n. .R.h.o.o.n.
Dit is niet ok
Lieve Ronald,
Geschokt na het bericht en nog steeds vol ongeloof. Maar helaas is het de waarheid. Ondanks dit is het mooi om te zien dat je veel vrienden en ondernemers om je heen hebt verzameld die er nu staan voor jouw gezin. Rust zacht en bedankt voor alles wat je voor iedereen hebt gedaan.
Op 14 april 2021
om 21:34 getekend door:
V.i.n.c.e.n.t. .V.e.r.h.a.g.e.n.
Dit is niet ok
Pfff Ronald wat had jij veel clubjes stichtingen enz . Waar haalde jij de tijd vandaan ben onder de indruk
Man . Onze eerste roparun jij kom met de vraag heb je nog een busje. wat later door dat jij mij enthousiast maakte uitpakte tot twee trucks met alles er op er aan . Het was voor mij of dat ik een weekend weg ging met de patvinderij . Wat een pracht groep van de Coolsingel .dan ons uit de hand gelopen feestje elk jaar voor oudere in de maassilo . We moesten elk jaar weer de uitdaging verhogen . Verbeteren jij stond in je smoking stralend er bij / ik dank je voor alles . 
Op 14 april 2021
om 20:28 getekend door:
L.e.o. . .v.a.n. .l.e.e.u.w.e.n.
Dit is niet ok
Ronald deed waar hij voor stond.Politiek bedreef hij door woorden in daden om te zetten.Zonder onderscheid des persoons.
Ik wist mij als mens gezien ,gehoord en begrepen
Ik ben hem grote dank verschuldigd .
Mijn gebed is voor hem en zijn gezin.
Inge M M 
Op 14 april 2021
om 20:23 getekend door:
I.n.g.e.
Dit is niet ok
Maar ook met de europarun ook over de wc en meer dingen ik ging het toch doen want hij gaaf me geen rust hij ging er voor 
Op 14 april 2021
om 20:14 getekend door:
J.o.h.a.n. .g.o.u.t.
Dit is niet ok
Ik hoop dat we ooit iemand zoals Ronald weer tegen kommen wat hij in zoon korte tijd mij geholpen heeft en wat hij heb moeten uit zoeken en leren geloof me is echt heel moelijk maar stond echt elke keer weer verbaast hij wist het en regelde hij het ook gelijk 
Op 14 april 2021
om 20:10 getekend door:
J.o.h.a.n. .g.o.u.t.
Dit is niet ok
Ik heb 10 jaar lang met Ronald gevochten in Charlois via de gebiedscommissie en we waren aan elkaar gewaagd. Veel grote woorden soms intimiderend maar met een knoeperd van een goed hart in dat lichaam. Vreselijk om te lezen dat dat goede hart niet zo sterk meer was. Ik ga je missen kerel! Ik wens Tanja en zijn kinderen heel veel sterkte toe met het accepteren van dit grote verlies. Ik zal een kaarsje branden... 
Op 14 april 2021
om 15:45 getekend door:
N.i.c.o. .v.a.n. .S.e.t.t.e.n.
Dit is niet ok
Mijn oprechte deelneming voor het gezin van Ronald en heel veel kracht in deze tijd, zo onverwacht . Ronald zal in herinnering blijven als een krachtig en betrokken persoon. 
Op 14 april 2021
om 11:18 getekend door:
H.e.n.n.i.e. .W.i.e.r.s.m.a.-.d.e.n. .D.u.l.k.
Dit is niet ok
Ronald was actief voor de belangen waar hij in geloofde. Was altijd aanwezig, hij was een mensenmens. We wensen Tanja en de kinderen alle sterkte toe dit verlies te dragen. 
Op 14 april 2021
om 8:23 getekend door:
H.a.n.s. .K.a.l.l.e.,. .F.r.a.c.t.i.e.v.o.o.r.z.i.t.t.e.r. .W.a.t.e.r.s.c.h.a.p.s.p.a.r.t.i.j. .H.o.l.l.a.n.d.s.e. .D.e.l.t.a.
Dit is niet ok
Sterkte voor alle nabestaanden die Ronald lief hebben 
Op 13 april 2021
om 23:08 getekend door:
J.a.n. .s.m.i.t.s.h.o.e.k. .t.a.x.i. .6.6.8.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte aan de nabestaanden GOD zij met jullie 
Op 13 april 2021
om 22:24 getekend door:
S.a.m.
Dit is niet ok
Beste Ronald,
We hebben heel kort met elkaar samengewerkt maar in deze korte periode heb je een behoorlijke indruk bij me achtergelaten. We gaan je missen Ronald!!! Heel veel sterkte aan jouw nabestaanden. Rust zacht en vaarwel Ronald. Franjo (ketelbinken) 
Op 13 april 2021
om 19:12 getekend door:
F.r.a.n.j.o.
Dit is niet ok
Ronald ,vriend colega wat zullen we jou missen
Fam van leeuwen
Rhoon 
Op 13 april 2021
om 18:07 getekend door:
L.e.o. .v.a.n. .l.e.e.u.w.f.n.
Dit is niet ok
Sterker dan het verlies
is de herinnering die blijft.

Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht de komende periode 
Op 13 april 2021
om 17:57 getekend door:
P.e.t.e.r. .d.e. .W.i.t.t.e... .W.e.r.k. .&. .I.n.k.o.m.e.n.,. .G.e.m.e.e.n.t.e. .R.o.t.t.e.r.d.a.m.
Dit is niet ok
Gecondoleerd aan familie, vrienden & collega's. Namens collega’s van de MTC 
Op 13 april 2021
om 16:33 getekend door:
H.a.r.c.h.a.
Dit is niet ok
Ronald was een fijne en vriendelijke collega, Wij gaan jouw missen.
Rust zacht🙏
Ik wens veel sterkte naar zijn familie en nabestaanden. 
Op 13 april 2021
om 16:27 getekend door:
M.a.i.t.h.e.m. .K.a.z.i.m.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 11      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Bewoners Charlois Zuidrand
op 9 april 2021
en blijft zichtbaar tot:
9 juni 2021
Contact met beheerder >
Contact met Bewoners Charlois Zuidrand:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Ronald (RHC) Tol

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto