Robbert van Sterkenburg

29 januari 1965 - 29 maart 2021

Dirigent van Popkoor Papendrecht

Uitgezwaaid

We zwaaien mensen uit
ons leven
zonder het vooraf te weten

'was gezellig'
'zie je gauw'
'welterusten'
'ik van jou'

en wat voelde als een komma
blijkt uiteindelijk een punt

we zwaaien uit
zonder te weten
omdat je soms
niet weten kunt

By Merel Morre
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 28 van 28
Robbert,

Nu ruim een week geleden hoorde ik het verschrikkelijke bericht dat je de strijd hebt verloren. Ik kon en kan het nog steeds niet geloven. Geruime tijd heb ik mogen zingen bij het koor Op Weg en nu had ik al weer een tijd pianoles bij je. Iedere donderdagmorgen kwam ik met veel plezier naar les en heb veel mogen leren. Je was een hele gezellige, fijne en goeie leermeester. Natuurlijk wist ik dat je ziek was maar ik heb van het begin af aan gedacht...je bent zo sterk...dit ga je winnen. Ik wens je vrouw en dochters heel veel sterkte toe met dit ontzettend grote verlies.

Jacqueline Christakis 
Op 6 april 2021
om 9:38 getekend door:
J.a.c.q.u.e.l.i.n.e. .C.h.r.i.s.t.a.k.i.s.
Dit is niet ok
Robbert

Jouw muzikaliteit en innemende persoonlijkheid verrijkten mijn leven nadat ik me zo’n 10 jaar geleden - enigszins met de ziel onder de arm - meldde met de vraag of ik misschien kon meedoen met Popkoor Papendrecht; behalve onder de douche had ik nog nooit gezongen...
Onder jouw enthousiaste en bekwame leiding werd zingen een wekelijks feestje en opende zich een nieuwe muzikale wereld; zoveel mooie momenten beleefd.
En waar we vorig jaar dachten een komma te zetten, staat nu zomaar een punt.
Zo onvoorstelbaar, zo verdrietig, er zijn geen woorden voor. Een fantastisch mens is heengegaan. Ik wens jouw familie heel veel kracht om hier mee om te gaan. 
Op 6 april 2021
om 9:34 getekend door:
E.v.e.r.l.i.n.a.
Dit is niet ok
Vorige week kreeg ik een telefoontje dat Robbert was overleden. Wat schrok ik van dit bericht.

Ik leerde Robbert kennen in 2014 bij de organisatie voor de samenloop voor hoop Papendrecht 2015. Robbert en zijn koor kregen een prominente plaats bij de kaarsenceremonie.

Sinds die tijd ben ik ook lid geworden en heb de PR voor Robbert verzorgd. Met veel plezier gezongen en veel gelachen.

Ik zal je herinneren als een fantastisch mens, gedreven muzikant en dirigent.

Helaas heeft Corona het gewonnen van je.

Ik wens familie, nabestaanden en koor heel veel sterkte bij dit grote verlies.

Warme groet
Hans. 
Op 6 april 2021
om 8:23 getekend door:
H.a.n.s. .A.r.d.o.n.
Dit is niet ok
Robbert was mijn dirigent bij popkoor papendrecht en hebben samen in de choreo en muziek commissie gezeten...wat een drive had jij als je voor het koor stond. Dit nieuws sloeg in als een bom! Ongeloof; hoe dan? Woorden schieten te kort. Ik wens jouw familie heel veel sterkte..rust zacht robbert 
Op 6 april 2021
om 7:08 getekend door:
J.a.n.t.i.n.e. .v.a.n. .d.e.r. .M.e.i.j.d.e.n.
Dit is niet ok
Veel te jong! Een levensgenieter, Jaren was Robbert mijn dirigent, zijn mooie pianospel zal me altijd bijblijven,voor de koren zal het nooit meer hetzelfde zijn. Ik wens de familie Sterkenburg heel veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen. 
Op 6 april 2021
om 0:28 getekend door:
A.r.i.a.n.n.e.
Dit is niet ok
vele jaren heb ik met veel plezier bij popkoor Papendrecht. Robbert heeft mij weer het plezier gegeven in zingen. Ik wens zijn familie ontzettend veel sterkte met het verlies van deze lieve man. 
Op 5 april 2021
om 21:20 getekend door:
P.e.t.r.a. .v.a.n. .R.o.o.i.j.
Dit is niet ok
Robbert ontmoette ik 13 jaar geleden bij poprock koor Een maatje meer. Later verhuisde ik met Robbert mee naar popkoor Papendrecht. Later kwam Zzing er bij. Dat was helemaal genieten want Robbert begeleidde alle liedjes zelf op piano en dat kon hij natuurlijk als de beste !. De oefen zaterdagen bij hem in Schoonhoven waren heel leerzaam maar ook heel gezellig. Ik had het plan zolang Robbert door ging als dirigent bij hem te blijven zingen. Helaas beslistte het lot anders. Een paar jaar geleden meldde Robbert zich ziek. Dat was in al die tijd de enige keer. Ja zij hij zelf...ik ben vrijwel nooit ziek. Corona heeft hem ongenadig te pakken genomen. Onze fijne dirigent, geweldige pianist en mooi mens. Het gemis zal voor Renate en kinderen niet te overzien zijn. Robbert, hopelijk hebben ze daar waar jij bent in ieder geval een piano. Ik zal je missen.
Marjolein 
Op 5 april 2021
om 21:07 getekend door:
M.a.r.j.o.l.e.i.n. .B.l.o.k.
Dit is niet ok
Robbert,
Woorden schieten te kort om dit verdriet te beschrijven Meer dan 10 jaar was jij de dirigent van mijn Popkoor en zaten we samen in de Muziekcommissie en nu is dat abrupt allemaal voorbij. Wat was t grappig dat jij zei voordat wij trouwden, we willen met de alten een liedje bij jullie zingen, maar jij mag het niet weten, dus wil jij ook in de pauze wegblijven als wij oefenen. En ik natuurlijk verrast doen. Onze trouwdag *14-02-2020* was de laatste keer dat wij elkaar gesproken hebben op normale afstand. Wie had dat kunnen denken. Dankbaar ben ik dat wij onze dag voor het Covid19 virus konden vieren, maar hoe verdrietig ben ik over de mensen die wij veel te vroeg verloren hebben. Ik denk aan jouw gezin, je vrouw en je dochters, hoe die verder moeten zonder jou en geen enkel woord van mij, kan die pijn verzachten
Het enige wat ik kan doen is jullie condoleren en heel veel sterkte wensen in deze zware tijd, Een fijn dirigent , man, vader enz.heeft de strijd verloren en dat is iets wat nooit te begrijpen zal zijn.

Xxx Mariska 
Op 5 april 2021
om 16:19 getekend door:
M.a.r.i.s.k.a.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 
Dit register is aangemaakt door:
Joanne de Lange Wendels
op 5 april 2021
en blijft zichtbaar tot:
5 juni 2021
Contact met beheerder >
Contact met Joanne de Lange Wendels:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Robbert van Sterkenburg

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto