Akkie Stolte - Munter

Akkie Stolte - Munter

23 november 1942 - 28 maart 2021

Vol ongeloof en met veel verdriet hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve mama en oma Akkie.

Na een onverwachts afscheid van onze lieve vader en opa hebben we nu ook afscheid moeten nemen van onze lieve moeder en oma. We hebben in deze korte periode gezien hoe moedig en krachtig ze was en zullen dit altijd als een mooi voorbeeld meenemen.

We houden ons in deze moeilijke tijd vast aan Psalm 94:19: "Als ik door zorgen werd overstelpt, troostte en kalmeerde u mij."

We zouden het fijn vinden als jullie hier je steun en aanmoedigende gedachtes met ons zouden willen delen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 20
Lieve familie en vrienden,

Wat een ontzettend droevig nieuws toen we hoorden dat ook nu jullie lieve moeder en oma Akkie is overleden.

Wetende dat we de aller grootste steun en kracht van Jehovah krijgen is dit verlies en verdriet zeer groot. We willen jullie voor nu en de komende tijd Jehovah’s kracht en steun toewensen en dat we aan jullie denken en bidden!

Veel herinneringen komen weer voorbij aan de mooie tijden die er vroeger zijn gemaakt, en gelukkig zullen die nooit vergeten worden.

Groetjes en liefs,

Frank & Alisia 
Op 5 april 2021
om 23:03 getekend door:
F.r.a.n.k. .&. .A.l.i.s.i.a.
Dit is niet ok
Lieve Ron en Esther,
Woorden schieten te kort bij zon groot verlies en verdriet. Weet dat jullie in onze gebeden en gedachten zijn. Heel veel sterkte en moed voor jullie allemaal.
Dikke kus en knuffel van ons. 
Op 4 april 2021
om 20:13 getekend door:
G.e.r.,. .S.a.b.i.n.e.,.P.r.i.s.c.i.l.l.a. .e.n. .I.s.a.b.e.l.l.a.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst. We kijken met jullie uit naar het moment dat jullie je lieve opa en oma/vader en moeder weer in de armen kunnen sluiten.

Nick & Aimée 
Op 3 april 2021
om 8:34 getekend door:
N.i.c.k. .e.n. .A.i.m.é.e.
Dit is niet ok
Lieve familie,
We voelen met jullie mee,in zo'n korte tijd je ouders / opa en oma moeten verliezen doet pijn.
2 maatjes, onze broer en zus.
Maarten en Akkie zullen altijd in onze herinnering blijven, want we willen hun ook zo graag straks in het paradijs knuffelen.
We hebben heel veel respect voor de manier hoe jullie het afscheid hebben geregeld, de fijne toespraak van Robin en dankgebed van Malcolm.
We wensen jullie de komende tijd heel veel kracht van Jehovah. Groetjes en een knuffel van ons, Heiko en Wilma Tiggelaar. 
Op 2 april 2021
om 21:06 getekend door:
H.e.i.k.o. .e.n. .W.i.l.m.a. .T.i.g.g.e.l.a.a.r.
Dit is niet ok
Lieve allemaal,
Wat een schok, wat een verdriet.
Wat een kracht stralen jullie uit! Een rotsvaste hoop op de opstanding! We weten zeker dat Jehovah jullie de kracht geeft om dit te dragen.
En straks, heel binnenkort, gaan we weer nieuwe herinneringen maken! Voor nu houden we vast aan alle mooie momenten met elkaar en zien we uit naar de tijd die heel dichtbij ligt.
Hele hele dikke knuffel van ons 4-en we denken aan jullie en hopen jullie snel deze knuffel in het echt te mogen geven.. 
Op 2 april 2021
om 20:09 getekend door:
M.a.r.t.i.j.n. .T.a.b.i.t.h.a. .N.o.a. .e.n. .R.i.c.k.
Dit is niet ok
Lieve familie wat een verdriet maken jullie mee.Het is haast niet te beseffen,heel veel sterkte maar vooral Jehovah's kracht.

Herman en Wilma Muller. 
Op 2 april 2021
om 20:08 getekend door:
H. .M.u.l.l.e.r.
Dit is niet ok
Lieve familie Stolte. Wat erg dat jullie zo kort achter elkaar afscheid hebben moeten nemen van zowel Maarten als Akkie. Heel veel sterkte voor de komende tijd. Wat fijn dat we de geweldige hoop hebben die Jehovah ons als zekerheid geeft. Joz.23:14, Jes. 25:8. Heel veel liefs van ons Fam. Renirie Spijkenisse Groenewoud 
Op 2 april 2021
om 20:06 getekend door:
E.d. .e.n. .A.g.a.t.h.a. .R.e.n.i.r.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Familie,
Woorden hebben we amper maar jullie band met elkaar als familie vormt een grote troost. Voor elkaar, als familie , maar zeker ook voor de broeders en zusters om jullie heen. Dat is wat echte liefde voor elkaar doet, echte zorg voor elkaar, echt verdriet met elkaar...
Jehovah zal jullie ‘troosten en kalmeren’ en al zijn beloften waarmaken zodat we straks weer met elkaar mogen genieten van...
Ontvang veel liefs van ons,
STELLEJES 
Op 2 april 2021
om 20:05 getekend door:
G.e.r.t. .e.n. .E.l.l.y. .S.t.e.l.
Dit is niet ok
Lieve familie,
Wat zullen opa en oma trots op jullie zijn als jullie elkaar straks weer in de armen sluiten en weten dat jullie hebben volhard onder de meest zware beproeving van verlies. Nu al heeft Jehovah jullie geknuffeld in a big brassa van alle lieve broers en zussen die bij het afscheid waren. Een groot bewijs van Jehovah dat hij veel om jullie geeft.
Heel heel heel veel sterkte samen❤️
Liefs Francis 
Op 2 april 2021
om 20:04 getekend door:
F.r.a.n.c.i.s.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Wat een achtbaan van verdriet zijn de afgelopen weken voor jullie geweest. Heel veel sterkte! 
Op 2 april 2021
om 18:59 getekend door:
S.t.e.v.e.n. .&. .N.i.l.y.ü.n.
Dit is niet ok
Lieve allemaal,
Wij leven zo met jullie mee! Dat is geen kleinigheid om beide ouders/grootouders zo snel na elkaar te verliezen. Gelukkig hebben jullie wel elkaar. Dat is heel wat waard. Samen rouwen en elkaars pijn begrijpen.
Heel veel sterkte gewenst en heel veel liefs!
Ger en Pam Kaspers 
Op 2 april 2021
om 13:54 getekend door:
G.e.r. .e.n. .P.a.m. .K.a.s.p.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve familie. Een ouder verliezen, is een groot verdriet, allebei je ouders vlak na elkaar weg te zien vallen, is een bijna ondraaglijke last. Sommigen proberen het verdriet in stilte te verwerken, anderen delen het met hen die hen na staan. Van de laatsten is Job een goed voorbeeld. Na alle rampen die hem troffen, moest hij “spreken”. De Engelse toneeldichter Shakespeare dacht net als Job: “Geef woorden aan uw smart; verzwegen smart breekt met zijn fluisteren ‘t bezwaarde hart”.
Fijn dat jullie veel steun aan elkaar kunnen geven op basis van de door jullie gedeelde troost die jullie krijgen van je Schepper.
Wij wensen jullie veel sterkte op deze dag van afscheid van Akkie, onze geestelijke zuster die wij in onze gebeden en herinnering graag gedenken.
Roel en Roelie Waalkens. 
Op 2 april 2021
om 11:14 getekend door:
R.o.e.l. .W.a.a.l.k.e.n.s.
Dit is niet ok
Een prachtig afscheid met vele mooie foto’s van Maart en Akkie. Duidelijk bleek dat zij innig liefhad en innig werd liefgehad. Een echte mama en oma.
Een voorbeeld in liefde en zorg. 
Op 1 april 2021
om 21:46 getekend door:
T.i.n.e.k.e. .K.a.l.t.e.r.
Dit is niet ok
Lieve familie,

iemand verliezen in de dood is al heel erg en bijna niet voor te stellen, laat staan twee personen; In zo'n korte tijd! Vader&Moeder/Opa&Oma verliezen laat een grote leegte achter. Ik kan het nog steeds niet geloven dat Akkie en Maarten er niet meer zijn. Ik vond het altijd heel leuk om hen te zien. Als wij bij jullie op visite waren konden ze het niet laten om even te koekeloeren en hoi te zeggen. Ik kan me ook goed de blik in haar ogen herinneren als ze weer trots naar haar (klein)kind(eren) keek. Zo lief!
Heel veel sterkte de komende tijd ♥
Jehovah zal jullie helpen en binnenkort kunnen we hen weerzien en nog heel veel knuffelen!
Ik denk aan jullie

Liefs Karen Woltjes 
Op 1 april 2021
om 18:54 getekend door:
K.a.r.e.n. .W.o.l.t.j.e.s.
Dit is niet ok
Lieve familie, wat ontzettend verdrietig zo kort na elkaar Maarten en Akkie te moeten missen. We wensen jullie Jehovah'szegen toe en veel sterkte de komende tijd. Liefs fam. Ros 
Op 31 maart 2021
om 15:09 getekend door:
B.e.n. .e.n. .A.l.i.e. .R.o.s.
Dit is niet ok
Lieve familie, Als ik aan Akkie denk dan denk ik aan haar als de lieve, spontane welbespraakte moeder van Esther. En het eerste waar ik nu aan denk is de logeerpartij die ik als vriendinnetje van Ester mocht meemaken met de familie, helemaal naar Rotterdam!
Wat een wereldreis vanuit Veendam. Naar een oude oma. Ik kan me nog herinneren dat we een smalle steile trap op moesten lopen voordat we in de woonkamer kwamen van "de oude oma". Heel gezellig met een lekker hapje & drankje. En wat mij als kind verbaasde was dat de moeder van Esther s'avonds een hele stapel toastjes in haar hand had die ze allemaal droog op at. Fascinerend.
Ik heb me altijd heel erg welkom gevoeld bij de familie. Mama van Esther zei altijd wat ze dacht met een heerlijk Rotterdams accent. Waar ik altijd vreselijk om moest lachen; zo anders als dat Gronings "geknauw".
Voor mijn gevoel is de familie Stolte altijd in mijn leven geweest. En ik kan me ook niet voorstellen dat ze er even niet meer zijn. Akkie haar rotsvast vertrouwen in Jehovah heeft mij mede gevormd om liefde voor Jehovah te ontwikkelen. Dank je wel, voor alles,lieve Akkie. Ik kan niet wachten je te knuffelen als je weer wakker bent geworden samen met je lieve man Maarten.
Waar jullie in de waarheid mee begonnen zijn gaan wij afmaken, zodat we jullie alles kunnen vertellen wat jullie nu heel even moeten missen. Straks, als we met z'n allen genieten van het echte leven in het nieuwe paradijs. Beloofd!! 
Op 31 maart 2021
om 9:59 getekend door:
A.l.i.e. .W.o.l.t.j.e.s.
Dit is niet ok
Lieve familie, jullie zijn in onze gedachten en gebeden. Sterkte! 
Op 31 maart 2021
om 9:05 getekend door:
R.u.u.d. .e.n. .L.o.e.s. .B.e.n.n.i.k.
Dit is niet ok
Lieve Familie,
We willen jullie ontzettend veel sterkte wensen in deze vreselijke tijd voor jullie. Het is gewoon bijna niet voor te stellen om binnen zo'n korte tijd 2 dierbaren te moeten verliezen. Hopelijk kunnen jullie troost putten uit de verzekering dat Jehovah hen alle twee in zijn gedenkboek heeft opgetekend en wij ze straks in de nieuwe wereld weer mogen ontmoeten, zodat het niet blijft bij de herinneringen tot nu toe maar dat er nog heel veel nieuwe herinneringen aan toegevoegd mogen worden.
Heel veel liefs,
Dave, Monique, Carlito & Lucca 
Op 30 maart 2021
om 19:59 getekend door:
D.a.v.e. .e.n. .M.o.n.i.q.u.e. .D.i.j.k.
Dit is niet ok
Lieve allemaal, wat verschrikkelijk voor jullie om twee mensen waar jullie zo van houden zo kort achter elkaar te moeten verliezen.Wat een gat blijft er achter.
Gelukkig hebben we een fijne hoop voor de toekomst.We wensen jullie heel veel sterkte en Jehovah's kracht om met dit verlies om te gaan, en die hoop niet te verliezen. In gedachten zijn we bij jullie. Dikke knuffel van ons. 
Op 30 maart 2021
om 16:39 getekend door:
M.a.r.t.i.n.,. .D.a.n.i.ë.l.l.e.,. .C.h.e.r.y.l.l. .e.n. .Y.a.s.m.i.n.
Dit is niet ok
gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd toegewenst voor heel de fam. 
Op 30 maart 2021
om 12:00 getekend door:
G.e.a. .K.u.i.p.e.r.
Dit is niet ok
       1 2 
Dit register is aangemaakt door:
Sigourney Woltjes
op 28 maart 2021
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Sigourney Woltjes:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Akkie Stolte - Munter

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto