Martijn van Winkelhof

Martijn van Winkelhof

5 juni 1977 - 5 maart 2021
Achter iedere traan van verdriet, schuilt een glimlach van herinnering.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 65        Volgende >
Rust zacht Martijn 
Op 11 april 2021
om 17:35 getekend door:
M.a.r.i.e.l.l.a.
Dit is niet ok
Lieve Jantien en ouders van Martijn.

Martijn was de meest gepassioneerde VWSer die ik heb gekend. Kritisch op het beleid en de trage bureaucratie, maar altijd met humor, hard werkend, strijdend, zoekend én doortastend. Een voorbeeld hoe het ook kan. Tegelijkertijd worstelde hij daar ook mee.

Nu hoor ik dat hij niet meer onder ons is.
Wat een schok, ik kan het niet bevatten.
Martijn wist veel mensen te verbinden en te overtuigen, publiceerde over zaken die er echt toe doen. Hij werkte alsof hij wist hoe korte tijd hem hier gegund was. Hij was bovenal een bijzonder attente en lieve (oud)collega. Hij was nog zo jong en strijdbaar...

Gecondoleerd en heel veel sterkte bij het dragen van het verlies.


Lieve Martijn, niet heel lang nadat je God hebt gevonden ben je naar Hem toe gegaan. Rust in hemelse vrede.

Linda. 
Op 18 maart 2021
om 1:08 getekend door:
L.i.n.d.a. .M.i.e.d.e.m.a.
Dit is niet ok
Matteüs 11:28
Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven.

Lieve Martijn, ik blijf jouw overlijden nog steeds als een grote schok ervaren. En intens verdrietig ook.
Bedankt voor alles wat je hebt gegeven in de vriendschap met mijn broer Gommert. En ook voor wat je voor mijzelf betekend hebt. Ik wens je al het goede!
Rust zacht. Heel veel sterkte voor Jantien en andere nabestaanden. 
Op 16 maart 2021
om 19:16 getekend door:
A.n.n.e.k.e. .L.e.u.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Martijn,
Acht jaar geleden was ik doodsbang om mijn dochter te verliezen. Ze verbleef in de gesloten psychiatrie waar ze zieker en zieker werd en waar ik als moeder buitenspel werd gezet. Je bent in die periode een enorme steun voor mij geweest en mede dankzij jouw kennis en hulp achter de schermen hebben we het tij kunnen keren en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor. Rust zacht Martijn. 
Op 15 maart 2021
om 23:04 getekend door:
H.a.n.n.e.k.e. .J.o.o.s.t.e.n.
Dit is niet ok
Beste Martijn,
Niet te geloven dat je er niet meer bent. Geen scherpe opinies meer, publiekelijk of intern. Geen vrolijke lach en geen oprechte interesse en nieuwsgierigheid meer. Geen guitige blik meer. En geen passie meer voor het bevorderen van een gezonde (en later ook duurzame) levensstijl.
Heel veel sterkte aan alle familie en nabestaanden.

Ype van Strien 
Op 15 maart 2021
om 16:34 getekend door:
Y.p.e. .v.a.n. .S.t.r.i.e.n.
Dit is niet ok
Ongeloof dat jij er niet meer bent. Wat blijft is de herinnering aan een lief en spontaan persoon.
Rust zacht lieve Martijn.
Heel veel sterkte voor familie en vrienden. 
Op 15 maart 2021
om 15:54 getekend door:
S.a.n.d.r.a. .B.l.o.m.
Dit is niet ok
Wat een verdriet. Trots op hoe hard je steeds vocht. Dankbaar voor je dapperheid in een sterkere focus op echte preventie in de gezondheidszorg. 
Op 15 maart 2021
om 12:10 getekend door:
K.a.t.e.
Dit is niet ok
Hallo Martijn, wat ben ik geschrokken van het bericht dat jij er niet meer bent. Ik heb je twee jaar terug leren kennen na het uitbrengen van mijn boek over de relatie tussen huid en darmen. Dat thema sprak je - mede door je eigen ervaring hiermee - erg aan en ik was dankbaar dat je mijn boek de nodige keren ongevraagd op Linkedin onder de aandacht bracht, vaak vergezeld met jouw kritische noten over de huid-ige huidzorg. Je dacht zelfs mee over kansen voor mij om te 'netwerken'. En dat belangeloos! Dat tekent jouw passie en kracht om de wereld mooier en gezonder te maken. Jouw steun heeft me zeker in dat spannende begin van de uitgave van mijn boek enorm gesteund. Graag had ik je nog een keer live gesproken om te praten over een betere huidzorg en leefstijl, mede n.a.v. mijn boek dat je inmiddels in je bezit had. Jouw enorme gedrevenheid om gezondheidszorg in het algemeen en specifiek in relatie tot huid en leefstijl te verbeteren vond ik heel bijzonder en mede daarom is het verdrietige feit dat jij er niet meer bent een enorm gemis, voor ons allemaal. Ik wens jouw dierbaren enorm veel kracht en sterkte bij het gemis van jou! Een hartegroet naar jou 'daarboven', Marcelline Goyen 
Op 15 maart 2021
om 10:52 getekend door:
M.a.r.c.e.l.l.i.n.e. .G.o.y.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Jantien en lieve ouders van Martijn,

Het overlijden van Martijn heeft mij diep geraakt. Martijn was voor mij een fijne collega. Martijn was serieus in zijn werk, maar ik had met hem ook hele leuke gesprekken over wat ons daarnaast bezig hield. Martijn was origineel en kon met zijn humor op een aansprekende wijze relativeren. Ik bewaar mooie herinneringen aan de bruiloft van Jantien en Martijn. Ik wil mijn innige medeleven met jullie uiten.

Jan Hoogteijling 
Op 15 maart 2021
om 10:20 getekend door:
J.a.n. .H.o.o.g.t.e.i.j.l.i.n.g.
Dit is niet ok
Aardige en fijne man.Rust zacht, Martijn. 
Op 14 maart 2021
om 22:04 getekend door:
M.a.r.k. .S.n.o.e.k.
Dit is niet ok
Beste Jantien, familie en vrienden.

We zijn enorm geschrokken van het bericht over het overlijden van Martijn. We hebben hem op de Sint-Jacobstraat leren kennen als een gezellige buurman, altijd in voor een kletspraatje en hij ging een discussie niet uit de weg. Daar bewaren we goede herinneringen aan.

Heel veel sterkte gewenst.

Gerard en Annemiek Lappee 
Op 13 maart 2021
om 16:37 getekend door:
G.e.r.a.r.d. .e.n. .A.n.n.e.m.i.e.k. .L.a.p.p.e.e.
Dit is niet ok
Martijn of misschien beter gezegd "Winkelhof". Mijn eerste kennismaking met jou was via een filmpje welke je voor mij gemaakt hebt. Al zingend voor mijn verjaardag met een gasmasker op je gezicht. Met tranen over mijn wangen van het lachen heb ik het filmpje meerdere keren bekeken. Nu rolt er een traan van verdriet. Dit omdat wij je missen. De spontane berichtjes van jou en de gezamelijke met Jantien kon ik erg waarderen. Ook je enthousiasme over de oude Corsa van Bart zorgde voor leuke gesprekken en foto's. Helaas hebben we afscheid moeten nemen maar weet dat je er in gedachten bij blijft.

Ik wens een ieder om jou heen sterkte toe.

Liefs Suus 
Op 12 maart 2021
om 23:21 getekend door:
S.u.u.s.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Martijn,

Uit alle berichtjes in dit register klinkt de waardering, betrokkenheid en vriendschap door, voor, bij en met Martijn. Ik zag hem af en toe in een vergadering, maar hij viel me op, door zijn bescheidenheid, optimisme, vriendelijkheid en intelligentie. Het kwam dan ook als een schok om te horen dat hij er niet meer is. De leegte die hij bij u achterlaat moet ontzettend groot zijn. Heel erg veel sterkte gewenst... Met warme groet, Stientje van Veldhoven (Staatssecretaris Infrastructuur en Waterstaat) 
Op 12 maart 2021
om 15:22 getekend door:
S.t.i.e.n.t.j.e. .v.a.n.V.e.l.d.h.o.v.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Martijn, wat ga ik je missen. Je intense aanwezigheid, je gezelligheid, je grappen, een dansje op zijn tijd en onze fijne gesprekken. Je was zo’n groot talent, uniek en een vriend voor velen. Rust zacht. Knuffel christa 
Op 11 maart 2021
om 17:20 getekend door:
C.h.r.i.s.t.a.
Dit is niet ok
Lieve Martijn,

Ongeloof en verdrietig,na het bericht van Jantien.
Dankbaarheid voor wat je betekend hebt.
Rust nu maar uit.
Veel sterkte en condoleances voor familie en vrienden. 
Op 11 maart 2021
om 17:04 getekend door:
A.n.g.i.e. .W.e.l.l.i.n.k.
Dit is niet ok
Goede vriend! ik heb geen woorden. Ik kan er ook niet bij. Jij hebt veel te veel plannen om er niet meer te zijn. Dank dat ik je mocht kennen en dat we zulke mooie dingen hebben mogen beleven. De wereld is een beetje stiller, leger nu. 
Op 11 maart 2021
om 15:57 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .L.a.m.m.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Martijn,

Begin van deze eeuw leerden wij elkaar kennen als collega's in de fiscale advieswereld. Onze wegen in het werkende leven scheidden zich, maar privé bleven wij van tijd tot tijd contact met elkaar houden.

Diep geschokt en met veel verdriet las ik dan ook jouw overlijdensbericht in het NRC.

Martijn, jij was voor mij een zeer kleurrijk, creatief, erudiet en belezen persoon, waardoor gesprekken met jou altijd uitdagend en leerzaam waren. Helaas bleken deze eigenschappen onvoldoende voor jou om een juiste balans in het leven te vinden. Rust zacht fijne man!

Ik wens Jantien, familie, vrienden en andere naasten veel kracht bij de verwerking van dit enorme verlies.

Oscar 
Op 11 maart 2021
om 12:13 getekend door:
O.s.c.a.r.
Dit is niet ok
Martijn, zo’n markant persoon, op een missie om de zorg te verbeteren. In rap tempo liet je ons kennismaken met de concrete effecten van preventie en alle kansen die er nog lagen om de zorg te verbeteren. Dat het helemaal geen kwaad kan om buiten de gebaande paden te kijken en eens dieper te duiken in behandelmethoden die we nu klakkeloos volgen. Dit alles bracht je naar voren zonder zwaar op de hand te zijn, maar met humor en flamboyantie. Taaie wetenschappelijke kennis werd voor iedereen toegankelijk via de VWS university, het liep storm! En die humor... mijn oren klapperden toen onze manager ineens ‘Ries’ werd genoemd, verfrissend voor onze ietwat brave en formele afdeling. Heerlijk om met jou samen te hebben gewerkt, zo creatief, scherp en gedreven als je was. 
Op 11 maart 2021
om 11:22 getekend door:
M.a.r.g.o.l.e.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Martijn,

Gevraagd en ongevraagd heb jij ons adviezen gegeven om te komen tot het best haalbare resultaat. Je was betrokken, innovatief, maar vooral een vriend. Wat zullen we jou gaan missen.
Rust zacht.

Hans Kraak,
Namens het bestuur van de Stichting Dank Helden van de Zorg. 
Op 11 maart 2021
om 10:58 getekend door:
H.a.n.s. .K.r.a.a.k.
Dit is niet ok
Beste Martijn,

Met grote schrik hebben wij kennis genomen van jouw overlijden. We zullen je inzet en passie voor de zorg en specifiek de verpleegkundigen enorm missen.
Rust zacht.

Marijn Houwert
Namens het bestuur van Stichting ZWiC 
Op 11 maart 2021
om 10:07 getekend door:
M.a.r.i.j.n. .H.o.u.w.e.r.t.
Dit is niet ok
       1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Esther van der Sluis
op 8 maart 2021
en blijft zichtbaar tot:
8 mei 2021
Contact met beheerder >
Contact met Esther van der Sluis:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Martijn van Winkelhof

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto