Majorie Goorman

Majorie Goorman

28 mei 1959 - 28 februari 2021
Het trieste nieuws van het plotselinge overlijden van Majorie raakt ons allemaal. We gaan haar gezelligheid en enthousiasme erg missen. Een dierbare collega, die we veel te vroeg verliezen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 72        Volgende >
Lieve Majorie,
Ik ken je al vanaf 2003 uit de Cires tijd. Je was een leuke en levenslustige collega. Altijd even tijd en interesse voor een ander en een gezellig praatje. Ik herinner mij de vele mooie verhalen over je reizen en zeilvakanties in Turkije. Het is bijna niet voor te stellen dat je er niet meer bent. We missen je heel erg.
Ik wens je dochter Fleur , de familie en vrienden heel veel sterkte. 
Op 9 maart 2021
om 9:53 getekend door:
H.a.n.s. .S.c.h.o.l.t.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Majorie, wat onwerkelijk en intens verdrietig dat je er ineens niet meer bent. Je bent eigenlijk niet weg te denken bij Thuisvester. Altijd was je er, behulpzaam en in voor een praatje. Heel veel sterkte voor je dierbaren, met name voor je dochter. Liefs Maartje 
Op 8 maart 2021
om 13:22 getekend door:
M.a.a.r.t.j.e. .S.c.h.l.e.i.f.f.e.r.t.
Dit is niet ok
Lieve Majorie, altijd gezellig en vrolijk, ik kan me geen lievere vrouw voorstellen. Wat hebben we mooie tijden meegemaakt. Op de boot, op Curacao, bij Oud Brabant, carnaval, Portugal en met de borrelvrouwtjes.
Het is onwerkelijk en oneerlijk dat jij er niet meer bent. Sterkte Fleur en familie 
Op 8 maart 2021
om 10:30 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e. .M.i.c.h.i.e.l.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Majorie, 2 weken terug stonden we nog gezellig te praten over je pensioen waar je zo naar uitkeek. Zo jammer dat je daar niet meer van kan genieten. Ik zal jou herinneren als een fijne en vrolijke collega. Ik wens Fleur en familie heel veel sterkte. 
Op 7 maart 2021
om 19:38 getekend door:
W.i.l. .v.a.n. .d.e.r. .P.l.o.e.g.
Dit is niet ok
Lieve Majorie, het is onwerkelijk dat je er niet meer bent. Je was een lieve, vriendelijke en vrolijke collega. Altijd tijd voor een praatje bij de balie over je vakanties, lunch met je dochter Fleur, zwemmen of biljarten. Dat ga ik zeker missen. Heel oneerlijk dat je zo jong moest gaan. Ik had je nog veel mooie jaren gegund.
Heel veel sterkte voor Fleur en familie.
Veel liefs, Monique 
Op 7 maart 2021
om 13:28 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .v.a.n. .S.t.r.a.t.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Majorie, wat een verschrikkelijk triest nieuws. Zo’n lieve, betrokken vrouw, zo jong! Ik koester de bijzondere gesprekken die we voerden die halve nacht op de eerste hulp in Groningen omdat je je enkel verstuikte tijdens het personeelsuitje. Ook de volgende dag hadden we tijd zat om te praten. Jij op mijn achterbank, been omhoog, terug naar Oosterhout.
Wat moeten je collega’s en je familie je gaan missen. Allemaal veel sterkte! 
Op 6 maart 2021
om 12:31 getekend door:
A.n.n.e.l.i.e.s.
Dit is niet ok
Majorie,

Geschrokken van het nieuws afgelopen maandag, onwerkelijk en oneerlijk is het. Altijd was hier jouw aanwezigheid, vriendelijke praatjes en het direct klaarstaan om te helpen. Ik ga je missen!

Rust zacht en veel sterkte voor je nabestaanden 
Op 5 maart 2021
om 15:54 getekend door:
A.n.n.e.t. .v.a.n. .A.v.e.n.d.o.n.k.
Dit is niet ok
Lieve Majorie,
Een paar weken geleden hebben we nog een gesprek gehad bij AH.
En dat was een mooi en fijn gesprek en het ging je goed.
Wat een verlies moet het zijn voor je naaste omgeving om een lief mens zoals jij te moeten missen.
Ik wens iedereen heel veel sterkte.
Boy Neomagus 
Op 5 maart 2021
om 13:58 getekend door:
B.o.y. .N.e.o.m.a.g.u.s.
Dit is niet ok
Lieve Marjorie, het is even schrikken om te beseffen dat jij er niet meer bent. We leerden elkaar kennen tijdens de voorbereidingen van Carnaval in de jaren 1978-1995. Daarna is ons contact minder geworden.
Niettemin herinner ik mij jou als een enthousiaste, vrolijke, sociale en lieve vrouw. Ik herinner me dat dat ik, samen met Peterke Kimenai, bij jou in de Henri Dunantstraat nog een bloemetje hebben gebracht. Dat was ergens eind jaren 70. Een warm en gezellig samenzijn. Elk jaar ontmoetten we elkaar wel ergens met Carnaval. Even bijpraten was het dan. Vele fijne ontmoetingen. Helaas kan dat nu niet meer. Ik wens Fleur en familie veel sterkte om jouw overlijden een fijne plek te geven om te herinneren aan wie je was. Ik zal je nooit vergeten. 
Op 5 maart 2021
om 10:30 getekend door:
R.o.b. .B.r.a.n.d.t.
Dit is niet ok
Lieve Majorie,

Nooit meer een belletje of mailtje het postvak is vol. Nooit meer als ik op kantoor kom Hé Berdientje hoe is het met Pascal?,ben zo blij dat ik hem 3 weken geleden nog mee heb genomen zodat jijzelf kon nog hebt gezien hoe het met hem was.
Als het voor ons als collega's al zo moeilijk te bevatten is dat jij er niet meer bent, hoe moeilijk moet het dan wel niet voor Fleur en je familie zijn.
Heel veel sterkte iedereen in deze moeilijke en verdrietige tijd.
Rust zacht Majorie. 
Op 5 maart 2021
om 10:18 getekend door:
B.e.r.d.i.e.n.e. .S.e.v.e.r.i.n.s.
Dit is niet ok
Lieve Majorie,

Wat een ontzettend verdrietig nieuws kwam ik tegen via de Facebook van Fleur.mijn gedachten gaan uit naar jou en haar. Als jonge meisjes op de middelbare school kwamen we geregeld langs, altijd waren we welkom, voor even gauw wat drinken voor we naar de stad gingen of voor leuke logeerpartijtjes. Wat een gemis zal dit zijn voor Fleur en al je dierbaaren en wat een schok. Ik wens hen dan ook ontzettend veel sterkte in deze moeilijk aankomende tijd.

Liefs Inge 
Op 5 maart 2021
om 7:27 getekend door:
I.n.g.e. .v.a.n. .G.i.l.s.
Dit is niet ok
Lieve Majorie,

Allemachtig wat een ongeloof dat je er ineens niet meer was.

Ik heb je leren kennen toen Johan bij de woningbouw-stichting kwam werken in Oosterhout. Later werd ik jouw buurvrouw en ook toen je naar je flat verhuisde liep je regelmatig door de "oude"straat en maakten we vaak een praatje. Vorige week nog. Grappen over je nieuwe rode jas en bijpassende sneakers, de zonnenbril die je ogen beschermden na een ingreep aan je ogen en last but not least over ons toekomstige pensioen. Je zei : "ik leef toch al in reservetijd" en ik reageerde daarop met "ben je gek, je moet nog jaren mee hoor". Hoe waar bleken jouw woorden. Zo intens verdrietig ook voor je kind. Ik zal onze praatjes missen. Je was een grote lieverd.

Liefs,
Conchita 
Op 4 maart 2021
om 15:45 getekend door:
C.o.n.c.h.i.t.a. .F.r.a.n.k.
Dit is niet ok
Lieve Majorie
Het bericht wat we maandag kregen was onwerkelijk en heel verdrietig. Ik sta er nog regelmatig bij stil. Maar bedankt voor de vele malen dat je mij hebt geholpen met inkomende en uitgaande brieven.
Ik ga je missen.

Wim 
Op 4 maart 2021
om 14:59 getekend door:
W.i.m. .D.i.r.c.k.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Majorie,

Wat een ontzettend verdrietig nieuws! Zo onwerkelijk en zo oneerlijk! Zo plotseling en zo jong nog! We gaan je missen! Je was een hele fijne collega. Heel betrokken en altijd in voor een praatje! Een erg mooi mens was je!
Gelukkig heb ik je ca. een week geleden nog gezien en gesproken op kantoor en hebben we samen nog kunnen lachen!
Heel veel sterkte toegewenst voor Fleur, familie en vrienden. Dikke knuffel, Bernadette 
Op 4 maart 2021
om 14:33 getekend door:
B.e.r.n.a.d.e.t.t.e. .L.a.n.g.e.v.e.l.d.
Dit is niet ok
Lieve Majorie,

Het bericht wat we maandag kregen was echt onwerkelijk en erg verdrietig. Ik wordt er telkens opnieuw stil van. Dank je voor de mooie jaren die we samen hebben mogen werken.

Ik ga je missen, dikke kus
Wil. 
Op 4 maart 2021
om 14:18 getekend door:
W.i.l. .v.a.n. .G.a.a.l.
Dit is niet ok
Lieve Majorie,

wat een schrik om te horen van jouw plotseling overlijden. Mijn gedachten zijn bij Fleur en je verdere dierbaren. Maar ook bij de collega's van Thuisvester, waarmee je zo intensief verbonden was, meer dan 40 jaar. Wij werkten dagelijks samen in mijn beginjaren bij Thuisvester en die band is er altijd gebleven. Je schonk graag klare wijn, was tegelijk heel behulpzaam, en dat was prettig. Tegelijk was je enorm betrokken bij iedereen om je heen en leefde enorm mee met het hun wel en wee. En nu trof het slechtste lot jouzelf. Dank je wel voor al die fijne jaren van samen werken en hartelijk contact. Rust in vrede.

Johan Westra 
Op 4 maart 2021
om 14:17 getekend door:
J.o.h.a.n. .W.e.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Lieve Majorie,

Maandag werd ik gebeld door diverse oud-collega's. Met verbijstering hoorde ik het bericht aan over wat jou is overkomen. Het is gewoon onwerkelijk en niet te bevatten.
Ik zal je blijven herinneren als een fijne collega, betrokken en altijd tijd voor een praatje. Een warme vrouw.
Ik wens je dochter Fleur en naaste familie heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te dragen.
Liefs, Els 
Op 4 maart 2021
om 13:44 getekend door:
E.l.s. .d.e. .W.a.a.l.
Dit is niet ok
Lieve Majorie,

En dan ineens ben je er niet meer... niet te bevatten. Ik ga je missen, lieve fijne collega. Ik zal je niet vergeten. Dikke knuffel.

Fleur, familie en vrienden, ik wens jullie heel veel sterkte bij het verwerken van dit verdriet. 
Op 4 maart 2021
om 13:41 getekend door:
E.s.t.h.e.r. .v.a.n. .H.e.l.m.o.n.d.
Dit is niet ok
Lieve Majorie,

Wat voelt dit oneerlijk. Zo jong en nog zo vol plannen en zo'n fijne collega het is echt niet te bevatten.
Wat zullen wij jou gaan missen.

Voor alle familie en vrienden heel veel sterkte 
Op 4 maart 2021
om 13:36 getekend door:
T.h.e.a. .S.c.h.e.t.s.
Dit is niet ok
Lieve Majorie,

Ik zie je nog binnenkomen bij de Woningbouwstichting, een bescheiden lief en nog bleu jong meisje.

We hebben veel leed gedeeld, het zat je toen niet mee. Maar op zijn "Majories"ben je daar supersterk en optimistisch uitgekomen, met later als hoogtepunt de geboorte van Fleur, wat was je blij en wat was het je gegund.

Ook hebben we ontzettend veel gelachen met alles wat op jouw pad kwam en altijd met die grappige (ondeugende) twinkeling in je ogen.

Wat zal ik dit alles gaan missen.
- je lach
- je tegenkomen met carnaval
- je spontaniteit
- je heerlijke directheid
- je onbevangenheid
- je interesse in mensen
Een heel mooi mensen mens moeten we gaan missen.

Heel veel sterkte voor Fleur en al je dierbaren.

Dikke knuffel Andy 
Op 4 maart 2021
om 13:01 getekend door:
A.n.d.y.
Dit is niet ok
       1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Anneloes Bruijns
op 2 maart 2021
en blijft zichtbaar tot:
2 mei 2021
Contact met beheerder >
Contact met Anneloes Bruijns:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Majorie Goorman

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto