Jan Willem  van Ostaden

Jan Willem van Ostaden

19 september 1967 - 19 februari 2021

In memoriam Jan Willem van Ostaden

Op vrijdag 19 februari jl. ontvingen wij het trieste bericht dat onze collega Jan-Willem van Ostaden donderdagavond na een kort ziekbed op 53 jarige leeftijd is overleden.
Jan-Willem was sinds de 90-er jaren werkzaam bij Tilburg University. De laatste jaren als administrateur voor Facility Services bij het F&C-team US.
Ondanks een fragiele gezondheid was Jan-Willem altijd optimistisch en zette hij zich energiek in zodra dat maar enigszins mogelijk was.
Omdat genezing van een onlangs geconstateerde longtumor vrijwel uitgesloten was, heeft Jan-Willem afgelopen weekend besloten verdere behandeling te staken en de regie in eigen hand te nemen.
Met Jan-Willem verliezen we een enthousiaste en betrokken collega, die trots was op zijn vak en de universiteit een warm hart toedroeg.
In gedachten zijn we bij Monique en zijn familie.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 40        Volgende >
Familie, vrienden en andere naasten van Jan Willem wens ik heel veel sterkte bij dit verlies en gemis. In mijn herinnering zal Jan Willem blijven als fijne, levensgenietende, humoristische, strijdlustige, geduldige en zeer secure mens. Kortom " een goeie, die veel te jong is gegaan". 
Op 3 maart 2021
om 13:32 getekend door:
P.a.t.r.i.c.i.a.
Dit is niet ok
Jee JW wat is dit nu?
Veel gelachen met je in het verleden over je snelle Porsche en je humor. Ik had vooral met jou te maken als het om het bestellen van hardware ging bij ons (IT Support)en we kwamen elkaar veel tegen in de wandelgangen op Campus. Dapper dat je die keuze hebt gemaakt op het eind. Familie, vrienden en collega's wens ik veel sterkte met dit verlies. Rust zacht collega. 
Op 2 maart 2021
om 9:57 getekend door:
M.a.r.t.i.j.n.
Dit is niet ok
Een triest bericht bereikte ons 14 dagen geleden, kort daarna het bericht van overlijden van Jan Willem. Een dappere keuze die we met z'n allen moeten respecteren. Ik wens Monique, familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies van deze dappere en optimistische collega. 
Op 1 maart 2021
om 13:51 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a. .v.a.n. .H.e.s.t.
Dit is niet ok
Woorden schieten tekort. Heel onwerkelijk dat JW er niet meer is... Tijdens mijn werk bij FS altijd goed contact met hem gehad en sinds ik bij Finance zit, sprak ik hem ook nog regelmatig. Even een Skypeberichtje met een vraag en ik kreeg vaak meteen antwoord. Ik kan nog maar moeilijk bevatten dat hij er nu niet meer is..

Vorig jaar zou je naar ASOT zijn gekomen, maar helaas was je lastminute verhinderd. Ik vind het ontzettend jammer dat ik je ook bij een volgende editie niet zal tegenkomen.

Via deze weg wil ik onwijs veel sterkte wensen aan Monique en familie en vrienden van Jan-Willem. 
Op 1 maart 2021
om 13:36 getekend door:
A.z.r.a. .S.e.r.t.o.v.i.c.
Dit is niet ok
Ik heb Jan-Willem pas goed leren kennen toen hij bij Facility Services kwam werken.

Altijd kon ik met vragen bij hem terecht en kwam hij regelmatig bij ons op de kamer om een praatje te maken. Hij was behulpzaam, sociaal, zeer sympathiek en een kundige collega, waar ik ook veel mee kon lachen. Ook wist hij je in moeilijke tijden een hart onder de riem te steken.

Ik zal je als persoon missen en ik wens Monique, familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd toe! 
Op 27 februari 2021
om 12:55 getekend door:
A.n.n.e.m.a.r.i.e.
Dit is niet ok
Regelmatig samen lunchen toen je nog bij mij in gebouw A werkte, altijd in voor een sterke mening of een grappige anecdote. Ik zal aan je blijven denken en ik wens Monique heel veel sterkte toe. 
Op 26 februari 2021
om 22:45 getekend door:
D.o.r.i.n.e.
Dit is niet ok
Janwillem kwam een aantal jaren geleden bij mij voor personal training. Vanaf dag 1 zal ik hem nooit meer vergeten met wat hij allemaal vertelde tijdens de intake. Hierdoor heb ik hem in zeer korte tijd heel goed leren kennen. We hebben goede gesprekken gehad, gelachen en met veel plezier samen getraind. Ik heb uitermate veel respect gekregen over hoe hij met zijn situatie omging.

Naast de personal training kon ik als collega ook altijd bij hem terecht met vragen en stond hij altijd klaar om me te helpen. Ik ga hem missen als klant en collega. Ik wens Monique en zijn verdere familie en vrienden veel sterkte met dit verlies. 
Op 26 februari 2021
om 13:06 getekend door:
T.i.j.s.
Dit is niet ok
Hoe eerlijk kan het leven zijn? Toen we als 12 jarige jochies bij elkaar in klas 1b van de Angela Mavo terechtkwamen, lag de hele wereld nog open voor ons, onbezorgde kinderen.
Niet zo heel lang daarna bleek jouw lichaam je helaas in de steek te laten, en begon voor jou een lange weg langs artsen en ziekenhuizen. Desondanks bleef je opmerkelijk optimistisch en nam je het leven zoals het kwam en liet je je niet weerhouden om een mooi leven te leiden.
Bij toeval kwamen we een paar jaar geleden samen op een kamer terecht. Soms hadden we het over vroeger, over die jochies van 12 op de Mavo. Onze generatie, die nog lang niet aan de beurt zou moeten zijn...
Ik zal je no nonsense nuchterheid en positiviteit missen.
Heel veel sterkte voor je naasten en iedereen die je lief was. 
Op 26 februari 2021
om 11:01 getekend door:
R.o.n.
Dit is niet ok
Goeie Jan-willem uit de Hummelstraat, altijd de lach op zijn gezicht! Je zult gemist worden, dat weet ik zeker. Sterkte voor iedereen om je heen😪 
Op 26 februari 2021
om 8:04 getekend door:
I.w.a.n.
Dit is niet ok
Veel sterkte voor familie en vrienden. Ik hoop dat de altijd positieve instelling die Jan-Willem had, ondanks alle tegenslagen die hem overkwamen, jullie helpt om het verdriet te verwerken. 
Op 26 februari 2021
om 8:02 getekend door:
F.r.a.n.s.
Dit is niet ok
Jan-Willem, een betrokken, fijne collega. Altijd in voor een geintje.

Zoveel respect voor je; wat heb jij in je jonge leven veel tegenslagen moeten doorstaan.
De BO-rapportages die ik van je mocht ontvangen, terwijl je dialyse had in het ziekenhuis. Gewoon doorgaan. Je kritische comments...je stond voor de organisatie!

De bedrijfsfeestjes die we samen hebben beleefd, altijd lol.
De laatste keer dat ik je heb gezien, was je eigen jubileum. Inmiddels in dienst bij FS op de derde in Tias. Ook toen weer een mooi feestmoment met geintjes.Die momenten zal ik niet vergeten. We gaan je missen!

Sterkte voor Monique en familie! 
Op 25 februari 2021
om 17:01 getekend door:
I.n.g.e.
Dit is niet ok
Dag Jan Willem, ik hoop dat er iets moois is aan de andere kant.

Jan Willem was een fijne, gezellige en joviale collega, ik heb veel gelachen met hem en vond het heel knap hoe hij omging met de tegenslagen in zijn leven.
Ik wil Monique en allen die hem lief waren, heel veel sterkte toewensen. 
Op 25 februari 2021
om 14:58 getekend door:
I.l.s.k.e.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig nieuws. Ik heb in mijn vorige functie regelmatig met Jan Willem samengewerkt en ik heb hem leren kennen als een zeer kundig en vooral heel sympathiek persoon. Ik zal hem missen en wens Monique en zijn familie veel sterkte! 
Op 25 februari 2021
om 14:33 getekend door:
F.r.a.n.k.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig bericht. Ik zal je missen als fijne collega. Veel sterkte voor Monique, familie en vrienden 
Op 25 februari 2021
om 12:17 getekend door:
J.a.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Ik kende JW pas sinds zijn tijd bij FS, maar hij heeft veel indruk gemaakt met zijn humor en levenslust. We gaan je missen JW. Veel sterkte toegewenst voor zijn familie en vrienden. 
Op 25 februari 2021
om 9:36 getekend door:
E.v.a.
Dit is niet ok
Dat hij de regie in eigen handen heeft genomen is JW ten voeten uit. Een man met goeie humor, een praktische insteek, geen trui was hem te warm en hij genoot van het leven zodra dat leven hem een halve kans gaf. Ik heb hem leren kennen in zijn tijd bij DSZ en we zijn elkaar al die tijd via verschillende diensten tegen het lijf blijven lopen, hij had altijd een groot hart voor de zaak. Een moedig mens is heengegaan. 
Op 25 februari 2021
om 9:33 getekend door:
P.a.u.l. .v.a.n. .d.e.n. .B.o.s.c.h.
Dit is niet ok
Jan-Willem, je was een fijne, betrokken en kundige collega … ik zal je missen. Ik heb ook veel bewondering voor hoe je bent omgegaan met de tegenslagen die je hebt gehad in je gezondheid en vind je moedig. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte toe met het verlies van Jan-Willem. 
Op 25 februari 2021
om 8:46 getekend door:
H.e.n.k. .v.a.n. .G.e.r.w.e.n.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd voor jullie allemaal 
Op 24 februari 2021
om 22:12 getekend door:
M.a.r.l.o.n.
Dit is niet ok
Ineens ben je er niet meer. Gelukkig hebben we mooie herinneringen aan je. Veel sterkte aan iedereen die je heeft gekend! 
Op 24 februari 2021
om 20:34 getekend door:
C.l.e.m.e.n.t.i.n.e.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig nieuws. We kunnen een voorbeeld aan hem nemen. Wat een doorzetter. Heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 24 februari 2021
om 17:36 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
       1 2 3       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Jolanda van Hest
op 23 februari 2021
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Jolanda van Hest:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Jan Willem van Ostaden

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto