Paul  Khoe

Paul Khoe

1 juni 1962 - 15 februari 2021

Een sociaal bewogen beweger is niet meer.

PvdA raadslid Paul Khoe overleden
Paul Khoe, raadslid voor de Partij van de Arbeid in Purmerend, is op maandag 15 februari plotseling overleden. Hij was 58 jaar. Hij is vermoedelijk overleden aan een hartstilstand.

Paul Khoe was in het dagelijks leven WMO consulent en toonde zich de laatste jaren meer en meer betrokken bij de lokale politiek, waarbij de PvdA hem het meest na aan het hart lag. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 was hij een trouw bezoeker van de wekelijkse fractievergaderingen. In 2018 kwam hij op de kandidatenlijst voor de verkiezingen en hij werd gekozen tot raadslid.

‘Bij al mijn activiteiten neem ik als uitgangspunt dat iedereen gelijk is. Iedereen moet zoveel mogelijk zelfstandig mee kunnen doen en zichzelf kunnen zijn’, schreef hij ooit. Ook politiek leefde hij volgens die regel. Nathalie Saaf-Pasteuning, fractievoorzitter PvdA Purmerend: ‘Paul was een bescheiden, lieve man, die altijd bereid was om samen naar oplossingen te zoeken. Het ging bij Paul nooit om hem, maar om het doel.’
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 38 van 38
Ik heb je leren kennen als een warm en bevlogen mens. Je had een luisterend oor voor een ieder die dat nodig had en stond altijd klaar om te helpen. Ik zal onze gesprekken missen. Rust zacht lieve Paul 
Op 18 februari 2021
om 10:10 getekend door:
S.a.s.k.i.a. .B.a.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Helaas kende ik Paul niet persoonlijk. Niettemin is het verdriet groot nu zo’ n toegewijd mens uit ons midden is weggenomen. Bij deze wil ik vanuit mijn hart mijn deelneming betuigen met de dierbaren van Paul die nu zonder hem verder moeten. Ik bid voor hem in het geloof dat de Eeuwige hem zal opnemen in Zijn rijk van Licht en Liefde. 
Op 18 februari 2021
om 9:20 getekend door:
M.a.r.i.n.u.s. .v.a.n. .d.e.r. .M.o.l.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Paul, ik ga je missen. Een raadslid als jij was, wordt niet zo snel gevonden: een man met een mooi hart. Rust zacht. 
Op 17 februari 2021
om 23:42 getekend door:
P.a.u.l. .v.a.n. .M.e.e.k.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Stil dat Paul er niet meer is, stil zullen de discussies zijn die we af en toe hadden over beschermd wonen, Paul je hebt mijn 1 tip gegeven die ik nooit meer zal vergeten, het gaat er niet om wat je kan betekenen, het gaat er om wat je wil betekenen, bedankt Paul. 
Op 17 februari 2021
om 23:08 getekend door:
R.o.b. .P.i.e.t.e.r.s.e.
Dit is niet ok
Paul,

Vaak kwamen we elkaar niet tegen. De eerste keer in de museumwinkel waar je aan tafel zat voor een kop koffie. De tweede en derde keer ook, en later op de verschillende sociale media.

We verschilden qua maatschappijvisie, de persoonlijkheden wie we zijn en de keuzen die we maakten. Maar er waren ook benoembare en onbenoembare overeenkomsten. Dat gaf, los van het respect dat je een ieder gaf, voeding om naar elkaar te luisteren. Soms met irritatie maar vaker met instemming.

Ik heb, helaas, nooit het genoegen gehad langdurig intensief met je samen te mogen werken. Had dat heel graag gedaan.

Eeuwig zonde.

Rust zacht Paul, aan de andere kant halen we het in! 
Op 17 februari 2021
om 22:49 getekend door:
E.d.w.i.n. .V.o.o.r.b.i.j.
Dit is niet ok
Als eerste wil ik de familie, nabestaanden en de fractie van de PVDA van Paul condoleren met het verlies van Paul.
Paul was een zeer betrokken persoon die geheel op ging in de materie waar hij voor stond. Hij wist goed wat er speelde bij mensen die ondersteuning nodig hebben. Daar ging hij ook echt voor. De laatste grote uitdaging voor Paul, politiek gezien was toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Hij pakte dit samen met anderen op, maar mag het resultaat politiek niet meer meemaken. Het was hem niet gegeven. Paul het gaat je goed daarboven . 
Op 17 februari 2021
om 22:48 getekend door:
M.a.r.i.o. .H.e.g.g.e.r.
Dit is niet ok
Beste paul
Je bent veel te jong om er niet meer te zijn.
Je links rode hart heeft het begeven. Dat mooie hart was in de PvdA goud waard en liet zien dat nog veel zaken in purmerend beter konden. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Rust zacht 
Op 17 februari 2021
om 22:42 getekend door:
H.a.n.s. .m.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
De fractie van D66 Purmerend heeft met diep ongeloof kennisgenomen van het plotselinge overlijden van Paul. Wij zijn zeer door dit bericht geraakt. Wij kennen Paul als een gedreven raadslid, met grote betrokkenheid bij onderwerpen in het sociale domein en in de zorg en met oog voor iedereen die het moeilijker heeft. Een heel fijne collega in de raad, die altijd de verbinding heeft gezocht en handelde in het belang van alle Purmerenders. Wij wensen de familie en vrienden van Paul en de fractie en het bestuur van de Partij van de Arbeid Purmerend veel kracht en sterkte toe.

Namens de fractie van D66 Purmerend 
Op 17 februari 2021
om 21:21 getekend door:
D.6.6. .P.u.r.m.e.r.e.n.d.
Dit is niet ok
Hierbij wil ik mijn medeleven betuigen aan de familie van Paul. Zijn overlijden heeft mij diep geraakt. Ik heb hem gekend als een zeer vriendelijke, rustige man.
Zijn onbaatzuchtige bijdrage als raadslid voor de stad Purmerend mbt toegankelijkheid mag herinnerd worden als belangrijk en verdiend voortzetting. 
Op 17 februari 2021
om 20:56 getekend door:
A.n.n.e.m.i.e.k. .N.u.i.j.e.n.s.
Dit is niet ok
Hoi Paul,
Wat hebben wij de afgelopen vier jaar goed en mooi samengewerkt. Het spiegelen met jou was altijd fantastisch. Heel vaak zaten we niet helemaal op de zelfde lijn, maar toch wisten we elkaar telkens weer te vinden. Respect was hierbij het toverwoord. Je was een fijn collega fractie- en raadslid. Wat zal ik je missen.
Jeroen 
Op 17 februari 2021
om 20:09 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .A.d.o.l.f.s.
Dit is niet ok
Lieve Paul,
Zo onwerkelijk dat jij er niet meer bent, wat ga ik jouw nieuwsberichten missen die jij zo graag al met ons deelde in de vroege ochtend. Jouw betrokkenheid met de samenleving, opkomen voor de mensen die het meekomen in de de huidige maatschappij ingewikkeld vinden. Jij stond daarvoor op, op een charmante manier. Jouw inzet voor een toegankelijkheid was groot en ging je aan je hart. Jouw gedachtengoed hierover zet de fractie PvdA waar jij deel van uitmaakte voort. Ik ga jouw luisterende oor missen en de kalmte in jouw stem. Ik wens de familie en vrienden veel sterkte met dit plotselinge verlies. Je was een fijn mens.
Natalie Saaf-Pasteuning 
Op 17 februari 2021
om 19:44 getekend door:
N.a.t.a.l.i.e. .S.a.a.f.
Dit is niet ok
Beste Paul,

Je maakte altijd tijd vrij voor een iedere die vragen had of verlegen was om een praatje
We gaan je luisterend oor, kennis en nuchtere kijk op zaken missen.
Ik wil je familie en vrienden veel sterkte toewensen in deze tijd.

Henk 
Op 17 februari 2021
om 19:44 getekend door:
H.e.n.k. .S.c.h.o.u.w.e.n.b.u.r.g.
Dit is niet ok
Lieve Paul. Wat een gemis voor onze fractie dat je er niet meer bent! Altijd actief, betrokken met een scherp oog...je was heel waardevol voor ons, Purmerend en natuurlijk voor jouw familie. Ik ga je missen. 
Op 17 februari 2021
om 18:17 getekend door:
E.l.s. .v.a.n. .L.o.e.n.e.n.
Dit is niet ok
Beste Paul,

Het is nog moeilijk te beseffen dat je er niet meer bent. Hoe vaak ik inmiddels alweer heb gedacht: 'Even nog met Paul delen' of 'Even aan Paul vragen'. Om dan te beseffen dat dat helemaal niet meer kan.
Ik ken je als een goed mens met hart voor de zaak en altijd open voor nieuwe ideeën om onze mooie en gedeelde idealen te verwezenlijken.
Jouw familie wens ik veel sterkte toe in het verwerken van dit verlies, hopelijk kunnen ze een klein beetje troost putten uit de wetenschap dat jouw bestaan voor velen waardevol was en je door velen zeer gemist zal worden,

Rust zacht.

Lewi 
Op 17 februari 2021
om 18:04 getekend door:
L.e.w.i. .V.o.g.e.l.p.o.e.l.
Dit is niet ok
Geachte PvdA, Purmerend,

Gecondoleerd. Jean-Bert Steenhoek. 
Op 17 februari 2021
om 17:45 getekend door:
j...s.t.e.e.n.h.o.e.k.
Dit is niet ok
Ik wil alle vrienden en familie van Paul condoleren met dit plotselinge verlies! Een mooi mens is heen gegaan 
Op 17 februari 2021
om 17:44 getekend door:
E.s.t.h.a. .M.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
"Iedereen moet mee kunnen doen in Purmerend". Ik heb het hem vaak horen zeggen. Paul heeft zich daar altijd hard voor gemaakt en veel mensen een stem gegeven en geholpen. Heel jammer dat hij zelf niet meer mee kan doen. Ik zal hem missen. 
Op 17 februari 2021
om 17:41 getekend door:
F... .K.u.i.p.e.r.
Dit is niet ok
Gecondoleerd. Ik heb Paul de afgelopen tijd beter leren kennen in het kader van de samenwerking Beemster-Purmerend en in de voorbereidingen van het verkiezingsprogramma. Bevlogen, inhoudelijk sterk en charmant. 
Op 17 februari 2021
om 17:41 getekend door:
J.o.s. .D.i.n.g.s.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 
Dit register is aangemaakt door:
Jeroen Adolfs
op 17 februari 2021
en blijft zichtbaar tot:
17 april 2021
Contact met beheerder >
Contact met Jeroen Adolfs:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Paul Khoe

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto