Peter Hollander

Peter Hollander

15 mei 1958 - 10 februari 2021

Altijd geïnteresseerd, vol humor, een gastheer, maar privé gesloten.

De leegte zonder Peter
is met geen pen te beschrijven
De leegte zonder Peter
zal altijd bij ons blijven
Maar veel fijne herinneringen
verzachten onze smart
Voorgoed uit ons midden
maar altijd in ons hart
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 158        Volgende >
Wij kunnen ons Peter nog zeer goed herinneren, jaren geleden van het uitgaan en recenter van de zaterdagmiddagen bij het Pleintje waar hij altijd een vriendelijk woordje kwam doen. Onze zoon Kors werkte een tijdje bij jullie en zei, eigenlijk heeft Peter mij alles geleerd. Dat zien we als een groot compliment voor Peter. Zonde dat Peter zo jong uit dit leven is heen gegaan.

Jan en Renate Huiskes 
Op 23 februari 2021
om 17:51 getekend door:
J.a.n. .e.n. .R.e.n.a.t.e.
Dit is niet ok
een bijzonder mens!

Dat was en blijf je voor mij. Soms cynisch, voor mensen die je niet kenden wellicht zelfs onvriendelijk. Voor mij een fijne collega en HET gezicht van 't
Pleintje.
Rust zacht kerel!! 
Op 18 februari 2021
om 13:28 getekend door:
M.a.r.t.i.j.n. .K.o.l.k.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Peter,

Hoe begin ik te omschrijven wat je allemaal voor mij, voor ons, betekend hebt. Als ik jouw naam noemde en vertelde over wie ik het had, kreeg ik wel eens de opmerking terug: oh die ‘niet altijd even vriendelijke’ man achter de bar? Dan dacht ik altijd, jij kent Peter dus niet écht. Want ja dat kon jij zeker zijn, maar als je hem écht kende, dan prikte je daar doorheen. Je was namelijk lief, betrokken, geïnteresseerd en bekommerde je echt om de mensen om je heen. Of dit nu ging om collega’s, oud collega’s of gasten aan de bar. Hoe vaak ik wel niet gesprekken met je gevoerd heb over waar we nu met z’n allen mee bezig waren, natuurlijk met werk waar je me heel graag in begeleide om te bereiken wat ik daar heb bereikt, maar ook waar ik stond in het leven, wat ik belangrijk vond, waar ik heen wilde bewust en onbewust. Ik vergeet nooit meer dat ik het er met je over had wat we zouden doen met het geld ‘mochten we ooit de postcodeloterij winnen’. Jij wilde nieuwe fotocamera’s en ander spannende gadgets kopen en ik wilde het geld gebruiken om mijn vader naar Nederland te halen. Toen werd het even stil. Maar absoluut niet lang: dan mag jij al mijn geld hebben als ik win!!
Ik weet dat je voor velen een semi-vader/bonuspapa bent geweest in hun Pleintje periode. Doordat mijn vader aan de andere kant van de wereld woonde was je dat ook echt voor mij, een surrogaat papa, wat hebben we het daar veel over gehad.
Nu ik er over nadenk vraag ik me af, hoe goed kenden we je nu écht? We kenden je echt in zoverre je dat toe liet denk ik. Daar word ik nu best wel een beetje verdrietig van, maar het is hoe jij het wilde.
Lieve Peter, wat gaan we je ontzettend missen.. Ik zal toch echt wel even een keer extra moeten slikken als ik het Pleintje binnen loop, met Tom samen ons plekje zoek aan het korte schap, je opzoek om je om advies te vragen naar een van de vele biertjes of met de hele meute op de maandag na de Military ‘t Pleintje binnenval. Ik heb het al vaker gezegd deze week, ‘t Pleintje zal nooit meer hetzelfde zijn.

Dag lieve brombeer, dikke knuffel tijger,
Susan 
Op 17 februari 2021
om 23:13 getekend door:
S.u.s.a.n.
Dit is niet ok
Peter,

Hoorde vandaag dat je er niet meer bent.

Moest laatst nog aan je denken. Aan eind jaren 90 bij ‘t Pleintje/Rootie. In het begin wisten we niet zo goed wat we aan elkaar hadden, maar later snapten we elkaar meer dan prima. We moesten allebei even door de buitenkant heen prikken, zeg maar (Hbo Inrichtingswerk zal daar vast bij hebben geholpen).

Sterkte voor alle naasten.

Groet en laatste keer proost,

Dennis 
Op 17 februari 2021
om 20:35 getekend door:
D.e.n.n.i.s. .R.ö.d.e.l.
Dit is niet ok
Het is al even geleden. Mooi tijd was het dat we samen in 't Pleintje werkten in de 90's. Rust zacht kerel. 
Op 17 februari 2021
om 14:05 getekend door:
E.d.u.a.r.d.
Dit is niet ok
onvoorstelbaar nieuws. Jij weet nu of de reis eindigt of niet.

Je gastheerschap was soms nogal verbazingwekkend. "zei hij dat nou echt tegen dïe mensen? Dat was soms lachen aan het schap.
De laatste 15 jaar was het niet nodig te bestellen. Ik kreeg automatisch een biertje dat ik moest proeven en beoordelen en er was altijd een verhaal bij. De kennis en het plezier in het schenken van prachtige bieren blijven me altijd bij.
Een groot gemis, een stukje ziel van "t Pleintje is verdwenen. ik zal je missen.
"Maitre Robert". 
Op 16 februari 2021
om 23:31 getekend door:
R.o.b. .D.a.n.g.e.r.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Peter,

Het is moeilijk de juiste woorden te vinden en kunnen het dan ook nog steeds niet echt bevatten. We hebben met veel plezier met jou mogen werken en wat heb je ons veel dingen bijgebracht. Zelfs in onze vrije tijd kwamen we graag even langs voor een drankje. Je was een man van wijze woorden die we nog lang bij ons mogen dragen.

Tijger bedankt voor alles en we zullen je missen ❤️ 
Op 16 februari 2021
om 20:45 getekend door:
G.i.j.s. .v... .D.i.j.k. .&. .M.a.r.i.e.k.e. .E.d.i.n.g.a.
Dit is niet ok
Peter, als ik alleen al denk hoeveel jij op de zijlijn van mijn kennissenkring hebt mogen meemaken, kon je volgens mij vele boeken schrijven. Dit is volgens mij kenmerkend voor jou, een betrokken persoon, veel passie en altijd in voor een praatje. Bedankt voor de mooie middagen, avonden en nachten! 
Op 16 februari 2021
om 19:48 getekend door:
R.o.n.
Dit is niet ok
Lieve Peter,

Oh wat zal het raar zijn om straks een biertje te drinken bij ‘t Pleintje en jij staat niet meer achter de bar. Rust zacht. 
Op 16 februari 2021
om 12:10 getekend door:
L.a.r.a.
Dit is niet ok
Beste Peter,

Wat is het ongelooflijk dat jij er niet meer bent. Ik ken je al vanaf dat ik klein ben en vanaf het eerste moment dat ik je heb ontmoet heb je een onvergetelijke indruk op me achtergelaten. Sommigen zagen je als chagrijnig, maar ik heb het geluk gehad je te mogen leren kennen en daarom weet ik beter. Je hebt altijd het beste met iedereen voor gehad en dat heb ik persoonlijk ervaren. Het doet me ook enorm veel pijn dat je er niet meer bent en daarom besef ik nu des te meer hoe graag ik je nog een keer gezien en gesproken had. Rust zacht ouwe reus. 
Op 15 februari 2021
om 23:34 getekend door:
R.u.b.e.n. .Z.o.e.t.m.a.n.
Dit is niet ok
Sterkte vanwege een collega modelbouwer, voor de familie en vrienden in deze des te meer beproevende tijden. Moge zijn legacy zijn naam en goede hart altijd onder ons in gedachten zijn, en zijn geest in onze harten eeuwig blijven leven. 
Op 15 februari 2021
om 23:32 getekend door:
D.i.e.t.e.r. .L.e.e.m.a.n.s. .(.T.h.e. .P.r.o.j.e.c.t. .R.o.o.m.).
Dit is niet ok
Woorden schieten tekort... Het is heel lang geleden dat we collega's waren bij 't Pleintje, maar je sarcasme, warmte en leermomenten zal ik niet zo snel vergeten. Geweldige tijden waren het!

Peter bedankt, je bent een topvent!

Familie en vrienden heel veel sterkte en kracht in deze tijd.

Liefs 
Op 15 februari 2021
om 17:26 getekend door:
I.n.g.e.
Dit is niet ok
Peter, wat hebben we een lol gehad in de '90s. Als stamgast leren kennen waar uiteindelijk een vriendschap uit is ontstaan. Door omstandigheden en mijn verhuizing naar het zuiden uit het oog verloren. Maar die tijd zal me altijd bijblijven. Rust zacht maat. Veel sterkte voor familie en vrienden. 
Op 15 februari 2021
om 15:08 getekend door:
R.i.c.h.a.r.d. .D.a.m.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Peter, wat schrikken vorige week. Altijd als ik ff thuis in NL kwam, was er tijd om ff langs ‘t Pleintje te gaan en kijken of je er was! Dan altijd ff lekker ouwehoeren.zeiken of iets! En het juiste advies voor een lekker biertje. Verdomme man. Gaan je missen. Rust zacht 
Op 14 februari 2021
om 19:16 getekend door:
L.e.s.l.e.y.
Dit is niet ok
Ach Peter toch.
Wat een schrik toen ik dit droevige bericht van een collega van je vernam.
En die schrik is nog niet over.
We zullen je niet vergeten 
Op 14 februari 2021
om 17:00 getekend door:
J.o.h.a.n. .e.n. .M.a.r.i.j.k.e.
Dit is niet ok
Peter, wat zullen we je missen bij het Pleintje. Ruim 30 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij het Pleintje en je raadde me aan om Arcener winterbier te drinken. Dit was een fantastisch advies en warmde me toen helemaal op tijdens die zeer koude winterdag. Sindsdien is het Pleintje mijn stamkroeg en jij was meestal de gastheer. Indien in de hemel bier wordt geschonken, dan sta jij nu zeker achter de tap. Bedankt voor alle mooie herinneringen!! 
Op 14 februari 2021
om 11:53 getekend door:
J.u.r.i.
Dit is niet ok
Lieve Peter...in eens ben je zo maar weg...nog niet te bevatten ..voor mij was jij het gezicht van het pleintje sinds 35 jaar ...altijd een praatje even speciale aandacht een komplimentje ...maar vooral heb ik jou ervaren als een oprecht en eerlijk mens ..niet mooier voor doen .maar gewoon jezelf...ik ga je missen straks..dankjewel peter ...waar je ook bent geef maar een knipoog van de sterren hier boven 😘✨ 
Op 13 februari 2021
om 21:39 getekend door:
A.n.i.t.a.
Dit is niet ok
Lieve Peter
Plotseling was je er niet meer. Wat zullen wij jou missen. Rust zacht. 
Op 13 februari 2021
om 21:15 getekend door:
H.a.n.n.y. .Z.a.g.e.r.s.
Dit is niet ok
Rip Peter. Wat hebben we lekkere biertjes van je mogen ontvangen.

Jouw aanwezigheid was bijna vanzelfsprekend!! 
Op 13 februari 2021
om 20:24 getekend door:
M.a.r.t.i.j.n.
Dit is niet ok
Lieve peter, ongelooflijk dat je niet meer onder ons bent.ik ga je missen tijger. Rust zacht ❤ 
Op 13 februari 2021
om 18:24 getekend door:
C.a.r.o.l.i.e.n. .b.u.n.s.c.h.o.t.e.n.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 8      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
John Andriessen
op 11 februari 2021
en blijft zichtbaar tot:
11 april 2021
Contact met beheerder >
Contact met John Andriessen:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Peter Hollander

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto