Jelle Zeinstra

Jelle Zeinstra

15 december 1941 - 29 januari 2021

Je bent niet meer daar waar je was
maar overal waar wij zijn.

Wanneer je verdrietig bent,
kijk dan opnieuw in je hart
en zie dat je huilt
om wat je vreugde schonk.’
Kahlil Gibran
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 12 van 12
Ome Jelle, later Jelle, als Jelle ergens voor ging dan was dat ook 100%. Bijvoorbeeld als ie zn auto had geparkeerd in het gras, in de herfst beetje nat, zacht en glad. Bij vertrek lukte het niet om weg te komen, nat, glad en zacht. Niet aan Jelle besteed, rechts zit het gaspedaal en dat ging door tot de auto tot aan de assen was weggezakt.
Jelle heeft ook een paar dagen in het ziekenhuis in Alkmaar gelegen en das op loopafstand van mijn huis. Kom ik zn kamer binnen, hij lag alleen op een kamer, is het eerste wat Jelle zegt: "je mag hier gewoon roken hoor". Naar verluidt stak ie ook regelmatig een peuk op. Het bleek dat we ook interesses deelden, de drie belangrijkste in het leven: roken, een borrel en vrouwen. Esther vroeg nog heel lief: "voetbal?".
We zullen je missen. 
Op 20 februari 2021
om 15:59 getekend door:
W.i.l.l.e.m. .K.o.o.m.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Jan, Esther en Susan veel sterkte met het verlies van Ome Jelle. Ook de kinderen en alle andere verwanten natuurlijk sterkte.

Ik heb een aardig tijdje thuis gewoond en best wat verjaardagen van vader Nico en moeder Riet meegemaakt. Ik herinner me ome Jelle als een goedlachse oom die behoorlijk in discussie kon gaan met vader Nico. Wat ze allemaal bediscussieerden weet ik niet meer. Wat ik wel weet is dat vader Nico na afloop diverse discussies met o.a. ome Jelle opnieuw de revue liet passeren. Volgens mij konden ze het prima over van alles oneens zijn en toch zaten ze elk jaar weer gewoon met zn allen aan dezelfde tafel over oude en nieuwe kwesties te discussiëren. Het was een levendige man en een groot gemis. Ik wens jullie veel steun aan elkaar en gelukkig hebben we ook nog een Vader in de Hemel. Dat Zijn genade met ons allen moge zijn en dat we Hierboven samen weer met elkaar het glas mogen heffen. God zegene jullie allen 🙏 Hartelijke groeten Piet Laan 
Op 6 februari 2021
om 20:04 getekend door:
P.i.e.t. .L.a.a.n.
Dit is niet ok
Ik sprak gisteren mijn broer nog even en die wist te melden dat het bar gezellig was op de uitvaart. Dat doet mij denken aan de vele gezellig uren die we in het begin van het computer tijdperk bij elkaar doorgebracht hebben. Bij ons op de Comodore 64 en bij jullie op de Amstrad. Later de eerste PC, bij ons een Tulip AT en bij jullie een PC uit Hamburg met een EGA kaart, cool 😊. Met de huidige situatie zou het een hele onderneming geworden zijn om langs te komen. Ik hoop dat jullie veel goede herinneringen behouden! 
Op 6 februari 2021
om 8:49 getekend door:
K.l.e.i.n.e. .J.a.n.
Dit is niet ok
Veel sterkte met het verlies van jullie (schoon)vader en opa 
Op 5 februari 2021
om 13:42 getekend door:
T.r.u.d.y. .S.c.h.i.p.p.e.r.-.d.e. .J.o.n.g.
Dit is niet ok
Dag buurman Jelle, u heeft niet zo lang van uw nieuwe plekje mogen genieten.

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa. Veel sterkte! 
Op 5 februari 2021
om 10:34 getekend door:
F.a.m.i.l.i.e. .B.r.u.i.n.s.
Dit is niet ok
Als ik aan Jelle denk dan denk ik o.a. aan de adviezen die hij ons gaf bij de verbouwing van onze boerderij. Natuurlijk moest er ook heel veel geschilderd worden. Dat probeer je natuurlijk zo goed mogelijk te doen en je zit er met je neus bovenop. Maar gelukkig zei Jelle “als je er op een meter afstand naar kijkt dan moet het er goed uitzien “, Daar denk ik nog veel aan als ik weer eens aan het klussen ben. Het was heel fijn zo’n deskundige buurman! 
Op 4 februari 2021
om 12:08 getekend door:
E.l.m.a. .d.e. .K.o.n.i.n.g.
Dit is niet ok
Als ik aan ome Jelle denk, denk ik aan een unieke man, die geen blad voor zijn mond nam en een man met een klein hartje. Vorig jaar mochten wij hem na de crematie van ome Wim naar zijn woning brengen. Onderweg vertelde hij met liefde over zijn gezin, hoe trots hij op jullie was. Dat zijn kinderen zo goed voor hem zorgde, nu het met hem wat minder ging. Veel sterkte allemaal en een digitale dikke knuffel van ons 
Op 3 februari 2021
om 13:58 getekend door:
C.o.r. .e.n. .I.n.e.k.e. .R.o.o.d.
Dit is niet ok
Soms is er ls er zoveel wat we voelen maar zo weinig wat we kunnen zeggen 💫

bijzonder was het dat ik jullie vader in het laatste stukje kon begeleiden .
Heel veel sterkte toegewenst

Groetjes Wendy laan Sweelinckhof 
Op 2 februari 2021
om 23:02 getekend door:
W.e.n.d.y. .l.a.a.n.
Dit is niet ok
Esther, Jan ,Suzan en verdere familie. Gecondoleerd met het verlies van jullie vader.
Heel veel sterkte met dit verlies. 
Op 2 februari 2021
om 18:49 getekend door:
J.o.s.é. .v.a.n. .T.i.l.b.u.r.g.
Dit is niet ok
In iedere traan glinstert een mooie herinnering

Veel sterkte allemaal met het verlies van Ome Jelle.

Kees en Erna Koomen 
Op 1 februari 2021
om 18:24 getekend door:
k.e.e.s. .e.n. .e.r.n.a. .k.o.o.m.e.n.
Dit is niet ok
Hierbij mijn innige en oprechte deelneming aan de direct nabestaanden van Jelle Zeinstra. Als er slechte tijden komen dan is je grootste bezit, de herinnering aan de goede tijden. 
Op 1 februari 2021
om 15:47 getekend door:
T.h.e.o. .v.a.n. .d.e.n. .B.r.o.e.k.
Dit is niet ok
Lieve Ome Jelle. We hadden altijd lol met elkaar met een wijntje en een lekker hapje. Als we bij elkaar waren was het altijd gezellig en met festiviteiten zochten we elkaar altijd op.We zullen nooit vergeten dat U de automatische garagedeur van U aan papa ging uitleggen met de afstandsbediening in Uw broekzak, met ja knikken drukte U op open en met nee knikken op dicht. Dat had papa nog nooit gezien en later kwam hij erachter dat hij voor de gek was gehouden. En zo kunnen we veel meer vertellen, dat was jullie vader, Jelle ten voeten uit. We zullen hem missen. 
Op 1 februari 2021
om 14:09 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .Z.e.i.n.s.t.r.a.
Dit is niet ok
       1 
Dit register is aangemaakt door:
Jan Zeinstra
op 30 januari 2021
en blijft zichtbaar tot:
30 maart 2021
Contact met beheerder >
Contact met Jan Zeinstra:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Jelle Zeinstra

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto