Hans De Boer

17 januari 1955 - 18 januari 2021
Hans de Boer,in zijn loopbaan en staat van dienst o.a. (oud) voorman van werkgeversorganisatie VNO - NCW, zo plotseling en nog veel te jong overleden aan een hersenbloeding. Hoewel wat conservatief, was hij een veelzijdig, sociaal en energiek mens, onvermoeibaar de aktualiteit van de samenleving volgende. Sterkte aan alle nabestaanden, collega's e.d.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 61        Volgende >
Beste familie.
We zullen de heer de Boer missen. Zijn heldere kijk op zaken en de durf zich uit te spreken voor zijn heldere visie waarin we ons altijd erg konden vinden.
Veel sterkte!

Wytse Oosterbaan
Ondernemer 
Op 30 januari 2021
om 22:18 getekend door:
W.y.t.s.e. .O.o.s.t.e.r.b.a.a.n.
Dit is niet ok
Dag Klaske, kinderen en kleinkinderen,
Bijna 20 jaar zijn jullie alweer weg van de dijk. Alhoewel uit het oog, nimmer uit het hart. Vreselijk geschrokken zijn wij dan ook van het plotselinge overlijden van jullie Hannes. Klaske en kids, bij deze condoleren we jullie dan ook en wensen je voor de komende tijd heel veel stekte met dit vreselijke verlies. Corrie & Sam Korbee 
Op 26 januari 2021
om 11:52 getekend door:
S.a.m. .&. .C.o.r.r.i.e. .K.o.r.b.e.e.
Dit is niet ok
Een bijzonder mens is heengegaan. Als PUM-expert maakte ik Hans mee tijdens de PUM-evenementen. Zodra hij begon te spreken, ging ik vanzelf op het puntje van mijn stoel zitten: als Hans sprak, had hij echt iets te zeggen, het was altijd raak. Niet zelden hoorde ik hem een uur later alweer op de radio, Hans leek overal tegelijk te zijn. Ik zal zijn welbespraaktheid en doortastend optreden missen. Mijn gedachten zijn bij de familie de Boer; moge de mooie herinneringen hen steunen bij het grote gemis. 
Op 25 januari 2021
om 14:33 getekend door:
J.e.a.n.n.e.t.t.e. .B.i.e.s.b.r.o.e.c.k.
Dit is niet ok
Beste familie, vrienden en dierbaren van Hans,
De schrik was groot toen ik een week geleden hoorde dat Hans er niet meer is. Onvoorstelbaar dat Hans, die zo bevlogen met zoveel energie in het leven stond, nooit meer met zijn humor, respect, waarderende levenshouding en scherpzinnige waarnemingsvermogen de verbinder kan zijn die hij was. Ik heb het voorrecht gehad in diverse gremia en op verschillende podia met hem samen te werken. Vooral Hans’ vermogen om in iedere situatie authentiek te blijven en met zijn hart op de goede plek van betekenis te zijn, in iedere situatie, zal altijd een bron van inspiratie blijven. Ik wens u allen veel sterkte en wijsheid in deze moeilijke tijd. Hans zal door velen zeer gemist worden. Gecondoleerd.
Arko van Brakel 
Op 25 januari 2021
om 8:39 getekend door:
A.r.k.o. .v.a.n. .B.r.a.k.e.l.
Dit is niet ok
Beste familie de Boer, gecondoleerd met het plotseling overlijden van Hans. Ik had respect voor hem vooral op de manier waarop hij het VNO-NCWcongres jaarlijks voorzat. Ik werkte daar, maar ik kom tijdens mijn (camera)werk niet vaak zulke gedreven, humoristische en charismatische voorzitters tegen. Wat 'n groot verlies.. Sterkte voor iedereen.. 
Op 24 januari 2021
om 14:21 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .K.o.k.
Dit is niet ok
Beste familie de De Boer, ik wil u condoleren met het zo plotseling geconfronteerd worden met het overlijden van uw echtgenoot en vader. Troost u dat vele mensen met u ondanks de fysieke afstand u en uw familie willen ondersteunen. Ik hoop oprecht dat met dit grote verlies, dat zijn geest en zijn tomeloze inzet nooit verloren gaan. En dat dit gegeven enigszins in de toekomst kan verzachten. Carolina Verhoeven 
Op 24 januari 2021
om 8:04 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.a. .V.e.r.h.o.e.v.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Klaske, wat een niet te bevatten verlies van jouw Hans, vader van jullie kinderen, opa van jullie kleinkinderen. Hans leeft voort in jouw liefde voor hem en in alles dat voor hem zo dierbaar was. Zijn bulderende lach en zijn stempel op de ontwikkeling van het toerisme op Curaçao zijn onuitwisbaar. Ik wens jou en jullie kinderen heel veel kracht met het verwerken van dit grote verdriet 🌹 
Op 23 januari 2021
om 23:47 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .v.a.n. .R.e.e.s. .V.e.l.l.i.n.g.a.-.L.e.e.n.d.e.r.s.
Dit is niet ok
Klaske en familie,

Nog gecondoleerd met het heengaan van Hans. Ik zag hem vaak op T.V., mede oud-Witmarsumer die het hart van Nederland leerde kennen en zijn steentje bijdroeg en hoe! Met ervaren Fries, plattelands enthousiasme, heel herkenbaar. 
Op 23 januari 2021
om 22:38 getekend door:
J.i.t.s.k.e. .H.i.b.m.a.
Dit is niet ok
Beste Klaske en familie,
Heel veel sterkte en kracht in de komende dagen.
Errol en Hanna Olfers (Lisse) 
Op 23 januari 2021
om 18:26 getekend door:
H.a.n.n.a.
Dit is niet ok
Klaske, kinderen en kleinkinderen. Ik wil mijn medeleven betuigen bij het overlijden van mijn jaar- en studiegenoot Hans. Ik bewonderde hem om zijn ondernemerschap, kennis van de economie, persoonlijke kracht tot verbinding en maatschappelijke betrokkenheid. Een groot Nederlander is ons ontvallen. Heel veel sterkte 
Op 23 januari 2021
om 11:14 getekend door:
K.e.e.s. .B.l.o.k.l.a.n.d.
Dit is niet ok
Lieve familie en vrienden,
Wat een verlies deze bijzondere man, Fries, echtgenoot, familielid en vriend. Heel veel sterkte met dit plotselinge en onvergetelijke verlies.

Janke van der Zaag 
Op 22 januari 2021
om 18:21 getekend door:
J.a.n.k.e. .v.a.n. .d.e.r. .Z.a.a.g.
Dit is niet ok
Lieve klasse nog gecondoleerd met uw veel te vroeg overleden Hans de boer die ik enkele jaren geleden bij mijn broer Bert homma op een verjaardag heb gesproken aan de rovers broek dijk in Lisse afz Johan homma trompstraat12 2161vc in Lisse. Ps nog heel veel sterkte met het verlies. 
Op 22 januari 2021
om 13:11 getekend door:
J.o.h.a.n. .h.o.m.m.a.
Dit is niet ok
Dag mv Klaske de Boer en Familie
Gecondoleerd met het overlijden van uw Man en vader Ik zie hem nog voor mij op Tv met de uitspraak Als alle aandacht naar de zorg gaat blijft en de economie wordt
Geraakt is er straks ook geen Geld meer voor de Zorg
Dat raakte mij diep hij was een oprechte Fries zo herkenbaar dat karakter humor
En betrokkenheid doen wat je zegt een voorbeeld voor velen zal hem niet vergeten
Sterkte en kracht voor de komende tijd Gre Tilstra 
Op 22 januari 2021
om 0:09 getekend door:
G.r.e. .T.i.l.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Zijn aanwezigheid in praatprogramma's en anders
dwong respect af vanwege zijn kennis van zaken
en zijn nuchtere kijk op mensen en maatschappij.
Er is wederom een wijze man overleden, zijn plaats wordt niet ingevuld, een man van zijn formaat is niet meer te vinden.
Met respect
Aart van Rijn, Mijas,Spanje 
Op 21 januari 2021
om 13:47 getekend door:
A.a.r.t. .v.a.n. .R.i.j.n.
Dit is niet ok
Beste familie De Boer,

Gecondoleerd met het verlies van uw man en uw vader.
Hans had een indrukwekkende persoonlijkheid met een heldere en duidelijke visie.
Hij heeft ons in diverse projecten bijgestaan.
Als relatie zijn wij heel dankbaar voor zijn adviezen en het meedenken hiervan.
Geweldig wat hij allemaal heeft gepresteerd, heel veel sterkte met dit grote verlies.

Roel van Heugten
Metaal Flex Nederland 
Op 21 januari 2021
om 13:36 getekend door:
R.o.e.l. .v.a.n. .H.e.u.g.t.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie de Boer,

We horen veel lofuitingen over Hans.
Volkomen terecht.Ik ben blij hem deze mooie eigenschappen bij leven persoonlijk te hebben toegedicht.De bekende big smile van Hans maakte hem bijna verlegen. Met deze alleszeggende gelaatsuitdrukking blijf ik Hans herinneren. Een zwaar afscheid van een markante, aimabele persoonlijkheid.
Heel veel sterkte.
Sjors Versteegh 
Op 21 januari 2021
om 10:56 getekend door:
s.j.o.r.s. .v.e.r.s.t.e.e.g.h.
Dit is niet ok
Beste familie de Boer,
We hebben Hans ontmoet bij de handelsmissie naar Japan. Een man met karakter en passie. Een voorbeeld. Heel veel sterkte met dit verlies.
Mariska Tjon-Sien-Kie, Tenuki 
Op 21 januari 2021
om 7:46 getekend door:
M.a.r.i.s.k.a. .T.j.o.n.
Dit is niet ok
Mijn medeleven voor familie leden, vrienden en ex-collega’s die Hans zo plotseling moeten missen.
Hans en ik onderhandelden regelmatig, toen ik directeur was van Greenpeace Nederland. Hij nam deel in een debat bij mijn afscheid daar.
Ik sprak hem nog een aantal keren vorig jaar in het begin van de corana crisis.
Ik denk dat hij nog zo veel energie en plannen had.
Ik wens zijn dierbaren alle sterkte toe.
Sylvia 
Op 20 januari 2021
om 21:35 getekend door:
S.y.l.v.i.a. .B.o.r.r.e.n.
Dit is niet ok
Woorden schieten natuurlijk tekort om tot uitdrukking te brengen wat dit verlies betekent. Wat mij rest is alle nabestaanden, familie vrienden en bekenden veel sterkte te wensen. Hopelijk biedt de wetenschap dat velen meeleven enige troost. Hans de Boer was ook voor mij een inspiratie en ik zal met respect, bewondering en een glimlach aan hem terugdenken.

Leonie Claessen, Glastuinbouw Nederland 
Op 20 januari 2021
om 20:56 getekend door:
L.e.o.n.i.e. .C.l.a.e.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Met verslagenheid heeft het Netherlands Water Partnership kennis genomen van het overlijden van oud-voorman Hans de Boer van VNO-NCW. Hans heeft voor de Nederlandse watersector een grote rol gespeeld als missieleider tijdens verschillende missies naar het buitenland. Met hem vormde het VNO-NCW een belangrijke schakel in de samenwerking binnen onder meer het kernteam internationaal Topsector Water & Martiem. Hans was voor ons een echte sectorvertegenwoordiger in het Haagse. Wij hebben hem leren kennen als een gedreven man die altijd de kansen opzocht.
Bestuur en directie NWP wensen de familie veel sterkte. 
Op 20 januari 2021
om 18:06 getekend door:
B.i.a.n.c.a. .N.i.j.h.o.f.
Dit is niet ok
       1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Jakob Grit
op 18 januari 2021

Contact met beheerder >
Contact met Jakob Grit:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Hans De Boer

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto