Axel Kleingeld

Axel Kleingeld

30 december 1967 - 7 januari 2021

Geliefd in de RCwereld en op zijn werk, voor ons het vrolijke neefje met de eerlijke kijkers.

Axel Kleingeld, onze neef, is onverwacht overleden. We zijn geschrokken en voelen ons verdrietig en kunnen ons voorstellen dat meer mensen dit zo ervaren. Voeg gerust je herinneringen aan Axel toe. Laat van je horen- waarvoor veel dank. Sterkte!

Selma & Zeno Roos- tante en oom
Geeske, Brechtje & Jitske- nichten

Aan wie je denkt, die blijft.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 76        Volgende >
Hallo Axel, jij was een van de eerste toen ik mijn club opende in Bergschenhoek, samen met een collega en reed gelijk met een Associted Buggy en wij reden met Tamiya, dus jij reed gelijk voorop, en hebben heel wat jaren gelachen, gegeten en gedronken, ik moest je wel in de gaten houden, je was altijd de lolbroek en maar probeerde ook heel vaak onder klusjes uit te komen, maar goed kan wel uren doorgaan, je bent veel te vroeg gegaan, net als als onze vader Rob Somerwil, weer een legende in de RC Wereld weg.
Ik wens Familie en vrienden heel veel sterkte toe. 
Op 18 januari 2021
om 22:49 getekend door:
M.a.r.t.i.n. .B.e.v.e.r.l.o.o.
Dit is niet ok
Na het bericht van jouw plotseling overlijden, gingen mijn gedachten terug naar een fijne tijd. Lekker bezig zijn met de RC hobby en veel lol bij de MVB. Zeker later kon je altijd moeiteloos de anekdotes oplepelen van de mooie en humorrijke momenten die wij deelden.

Je had het DNA van een echte RC-racer. Zoveel mogelijk wedstrijden rijden en ook andere helpen als ze in nood waren. Zo heb je mij ook weleens een voortijdig einde van de racedag voorkomen.

Je was goed in het, op humorvolle wijze, typeren van personen in een paar zinnen. Dit tot groot plezier van de anderen. Ook kon je goed duidelijk maken dat ik, van de generatie die F1 begon te kijken met Jos Verstappen, niets van Formule 1 begrepen had. Senna was voor jou Formule 1.

Nog eens de verhalen van vroeger ophalen, zit er helaas niet meer in. We gaan je missen. Sterkte aan familie en vrienden. 
Op 15 januari 2021
om 23:14 getekend door:
M.i.c.h.e.l. .D.u.y.n.i.s.v.e.l.d.
Dit is niet ok
Axel was nog erg jong toen ik hem heb leren kennen, leuk kind met een lach op zijn gezicht. Schrik erg van het bericht dat hij is overleden.
Te jong heen gegaan.
Ik wens familie en een ieder die hem kent veel sterkte met dit verlies. 
Op 14 januari 2021
om 20:41 getekend door:
M.a.r.t.h.a. .Z.i.j.l.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Van harte gecondoleerd met het overlijden van Axel en veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Marja en Nico, vrienden van Selma en Zeno Roos en hun kinderen. 
Op 14 januari 2021
om 12:57 getekend door:
n.i.c.o. .d.u.l.l.a.e.r.t.
Dit is niet ok
Alhoewel ik Axel nooit persoonlijk heb ontmoet, wil ik bij deze de familie condoleren met het plotseling overlijden van Axel.
Sterker dan de dood is de herinnering en die blijft. 
Op 14 januari 2021
om 12:52 getekend door:
M.a.r.i.j.k.e. .v.a.n. .d.e.r. .M.e.e.r.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte toegewenst
Géa en Meindert van der Wal
(Vrienden van Selma en Zeno) 
Op 14 januari 2021
om 12:17 getekend door:
G.é.a. .e.n. .M.e.i.n.d.e.r.t. .v.a.n. .d.e.r. .W.a.l.
Dit is niet ok
Dag Selma, Zeno, Geeske, Jitske en Brechtje,
Wat mooi dat jullie een monumentje voor jullie neef hebben opgericht! Wij kenden hem niet, maar we hebben gezien hoe jullie door zijn dood geraakt waren. Het maakt duidelijk wat iemand betekend heeft, de een kan aan de dood voorbij gaan voor anderen valt er veel weg. Zo heeft iedereen zijn plek in de wereld.
Sterkte en liefs
Jaap en Saskia 
Op 14 januari 2021
om 11:15 getekend door:
J.a.a.p. .e.n. .S.a.s.k.i.a.
Dit is niet ok
Vandaag met pijn in mijn hart afscheid moeten nemen van goede vriend en racemaat,kan het nog steeds niet bevatten. Ik ga je mooie verhalen en grappen heel erg missen. Heel veel wedstrijden gereden met jou,zowel offroad als onroad,een wedstrijddag zal nooit meer het zelfde zijn voor mij. Zal je nooit vergeten. Rust zacht. 
Op 13 januari 2021
om 23:03 getekend door:
m.i.c.h.e.l. .v.a.n. .d.e.r. .v.e.l.d.e.n.
Dit is niet ok
Ik ga je missen Axel! Eigelijk veel te laat heb ik je een beetje leren kennen. De laatste tijd was het steeds vaker een leuke strijd tussen ons op de baan. Ik keek er naar uit als we weer samen in een klaase reden, altijd beregezellig. Helaas... Worden schieten te kort.

Heel veel sterkte aan iedereen die dicht bij Axel stonden. 
Op 13 januari 2021
om 22:58 getekend door:
M.a.r.t.e.n. .S.c.h.a.a.k.e.
Dit is niet ok
Axel. Altijd als we elkaar tegenkwamen op een willekeurige circuit in Nederland, was het altijd lachen geblazen. Je had ook altijd de mooiste creaties bij je. Ik ga jou, je geniepige lach en vooral onze mooie gesprekken, over oude race auto's enorm missen. Aan de nabestaanden...heel...veel...sterkte! 
Op 13 januari 2021
om 22:04 getekend door:
J.i.t.s.e. .M.i.e.d.e.m.a.
Dit is niet ok
Sterkte in eerste plaats Olga en Aldo.
Ook sterkte voor alle hobbyvrienden.

Karen en Gerrit 
Op 13 januari 2021
om 19:13 getekend door:
B.a.r.r.e.v.e.l.d.
Dit is niet ok
Beste familie,
Goed om de herinneringen rond Axel zo te delen. Veel sterkte gewenst. 
Op 13 januari 2021
om 18:14 getekend door:
D.i.a.n.a. .e.n. .R.e.m.c.o.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte voor familie, vrienden en kennissen. Kon Axel niet heel erg goed, maar ik vond het een bijzondere man, altijd prettig aanwezig op het circuit. Zal zeker gemist worden. 
Op 13 januari 2021
om 16:59 getekend door:
A.d.r.i.e. .B.a.a.k.
Dit is niet ok
Lieve Axel,

Weer een goed mens van deze aardkloot verdwenen. Ik zal je missen. 
Op 13 januari 2021
om 14:27 getekend door:
A.r.i.e.n.n.e. .V.o.g.e.l.
Dit is niet ok
Axel vriend al vanaf de jaren 80 kende ik jou 😊, nu ben je er niet meer en heb je rust gevonden, bedankt voor de verhalen en grappen, rust zacht vriend ga je echt missen 
Op 13 januari 2021
om 13:54 getekend door:
J.o.h.n. .d.e.n. .b.r.o.e.d.e.r.
Dit is niet ok
Axel we gaan je erg missen.
ook namens Leny en Erik 
Op 13 januari 2021
om 12:53 getekend door:
J.a.s.p.e.r. .O.l.d.e.n.h.o.f.
Dit is niet ok
Hey Axel,

Zal je missen kerel.
Was prima vertoeven met jou tijdens de Pro10 races.
Droge humor, sportieve en faire races samen met jou gereden.
Race in peace 
Op 13 januari 2021
om 12:41 getekend door:
R.o.y. .P.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Axel,

Ik mis je humor en onze gesprekken over o.a. de muzieksmaak die we samen deelde. Ik heb vandaag voor jou mijn hoorns nog 1 keer opgezet m/ Maak er een feestje van daarboven gozer XxX 
Op 13 januari 2021
om 12:10 getekend door:
C.o.r.r.i.n.a. .L.e.e.n.t.f.a.a.r.
Dit is niet ok
Lieve Axel
Ik was je bedrijfsleider ik was je collega af en toe zei je ook wel dat ik je vijand was maar altijd aan het einde van de dag waren we vrienden. Toen ik 21 jaar geleden bij Galvamé kwam heb ik van jou een hoop geleerd, daar was ik je steeds dankbaar voor helaas heb je ons te vroeg verlaten. Hou maar een plekje voor mij vrij boven want ik ga je wel vinden. Rust zacht vriend. 
Op 13 januari 2021
om 12:01 getekend door:
R.o.e.l. .T.w.i.g.t.
Dit is niet ok
Zo, Axel, het moment van je gedenken is voorbij. Onze drie meiden, Geeske, Brechtje en Jitske, hebben samen met je werkgever, Ron Gebuijs van Galvemé én je vrienden uit de modelwagenracerij een moment van aandacht voor je georganiseerd. Dat hebben ze geweldig gedaan. Wij konden daar niet bij zijn omdat Selma behoorlijk ziek is. Maar in gedachten zijn we het hele uur bij jou en hen geweest.
Je weet dat we je al kenden vóórdat je geboren was!! Wij trouwden toen je moeder in blijde verwachting van jou was. Na je geboorte hebben we elkaar altijd wel eens gezien op een verjaardag van Opa en Oma of één of ander jubileumfeest in de familie. Veel kontakten meer zijn er eigenlijk niet geweest; zo rond je 3e jaar zijn wij verhuisd naar Drenthe. En toen je ouders verhuisden, ben jij rond je 20ste blijven hangen in hun woning in de Meerkoetstraat en kon je je eigen leven gaan inrichten. Gelukkig woonden Opa en Oma eerst om de hoek en kon vooral Opa er voor jou zijn en hun verhuizing naar Hoogvliet heeft wel enige afstand gebracht, maar vergeten zijn ze jou nooit. Ook begon je rond die tijd bij Galvamé en altijd hebben we begrepen dat je het daar ontzettend naar je zin hebt gehad (en het Waarom is ons nu wel duidelijk geworden). Bij dat 'zelf inrichten van je leven' hoort ook de RC Familie, de familie die zich bezig houdt met radiografisch bestuurbare auto's en daar internationaal mee bezig zijn. En jij bent daar ruim 30 jaar mee bezig geweest. Niet alleen met die racerij, maar in onze ogen vooral met de kontakten. Tsjonge, tsjonge...wat een vrienden heb je daarin gemaakt, wat zijn ze er trots op dat ze jóu hebben meegemaakt, het is ontroerend om dat allemaal te lezen. Geweldig. En dan je werk bij Galvamé. We hebben de telefoniste en daarna de directeur aan de lijn gehad; wat waren ze geschrokken van je plotselinge overlijden en zo maar je te laten gaan...zonder enige aandacht...nee, dat zou niet gebeuren. En dat is ook niet gebeurd.
De laatste keer dat we elkaar gesproken hebben was in juni vorig jaar. Je was een beetje gegroeid vonden we. “Een beetje” vond je zachtjes uitgedrukt. Je wist wel waar dat aan lag ('té veel patat met mayo') en zou proberen dat wat te veranderen.
En nu dan dit, een speciale herdenking na je plotselinge vertrek.
Axel, neefje, je hebt een plek in ons hart én Jaarboek en zolang we over je praten, blijf je bestaan.
Selma en Zeno (tante en oom) 
Op 13 januari 2021
om 11:36 getekend door:
s.e.l.m.a. .e.n. .z.e.n.o.
Dit is niet ok
       1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
brechtje roos
op 11 januari 2021
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met brechtje roos:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Axel Kleingeld

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto