Axel Kleingeld

Axel Kleingeld

30 december 1967 - 7 januari 2021

Geliefd in de RCwereld en op zijn werk, voor ons het vrolijke neefje met de eerlijke kijkers.

Axel Kleingeld, onze neef, is onverwacht overleden. We zijn geschrokken en voelen ons verdrietig en kunnen ons voorstellen dat meer mensen dit zo ervaren. Voeg gerust je herinneringen aan Axel toe. Laat van je horen- waarvoor veel dank. Sterkte!

Selma & Zeno Roos- tante en oom
Geeske, Brechtje & Jitske- nichten

Aan wie je denkt, die blijft.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 76 van 76
Nog niet te bevatten dat jij er niet meer bent. Hoop dat ze mooie banen hebben daar boven en vele aquariums vol met guppies en andere vissen dat was wat wij ook gemeen hadden. Zal je missen geen wedstrijd zal meer het zelfde zijn.
Rust zacht lieve Axel 
Op 12 januari 2021
om 9:41 getekend door:
J.a.n. .v.a.n. .G.o.o.r.
Dit is niet ok
Met grote verbazing bereikte het vreselijke bericht mij afgelopen donderdag. Inmiddels zijn er een aantal dagen verstreken maar ik kan het nog steeds maar moeilijk bevatten dat je er niet meer bent.

Mijn herinneringen gaan terug tot 1991, ik was toen 10 . In dat jaar werd er een RC vereniging opgericht in Bergschenhoek, 'ons clubje' MVB Bergschenhoek. In dat jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt en sindsdien altijd contact gehouden. Onze gedeelde passie en enthousiasme voor het RC-racen gaf een sterke band. Vaak reden we in dezelfde raceklasse en bezochten we dezelfde races, soms ook inclusief overnachting in een nabijgelegen bungalowpark of camping.

In de beginjaren kan ik me nog herinneren dat ik tegen je op keek op de baan. De referentie op onze off-road vereniging was destijds de instapmodellen van Tamiya met modellen als de Grasshopper en Monster Beetle. Jij bracht een revolutie op gang met jou Associated RC10 waarmee je onze club met het echte racen liet kennismaken. Samen met Rob, Hans en Jos vormden we het zelfbenoemde 'Dream Team'. De weg naar NK's was al snel gevonden waar ik een aantal jaar later ook bij aansluit. Je kwam dan op je brommer van Rotterdam Zuid naar ons huis in Rijswijk en reed vanaf daar verder met ons mee. Na de wedstrijd op de brommer weer terug naar huis met de hele bepakking. Ik kan me ook nog herinneren dat je besloot te blijven slapen als het echt niet meer kon en de volgende dag aan de terugreis begon. Zie je nog zitten op die brommer met al de RC spullen. Je was net zo'n Indiër die ik nu op YouTube vol bepakt en bezakt voorbij zie komen, de brommer was nauwelijks nog te herkennen. Overal tassen, rugzakken en spullen.

Later reden we met elkaar BNK in de off-road. Jou aanwezigheid was altijd geweldig! Je zorgde voor een leuk praatje naast de baan en maakte de sfeer wat losser met jou grappen.

De laatste twee jaar hadden we elkaar weer gevonden in de Tamiya Cup. Ik had inmiddels de plaats van Rob overgenomen en kwam je het afgelopen jaar ophalen. Dat deed ik met veel plezier. De rit naar de baan werd er een stuk gezelliger van!

Op de laatste wedstrijd die we mochten houden reed je met mij mee en werd jij derde, één plekje voor mij. Het bleek je laatste wedstrijd en podium te zijn... De beker die daarbij hoorde vergaten we in Rotterdam uit te laden en staat nu hier. 'Neem de volgende keer maar mee' was het antwoord toen ik de beker op de achterbank vond. Helaas zette de corona maatregelen een streep door die plannen.

Axel, heel erg bedankt voor de mooie tijd die we samen hebben gehad! Ik heb je altijd een hele fijne vent gevonden en zal altijd een plekje in de gedachte voor je vrijhouden. Zoek nu 'die ouwe' maar snel op daarboven. 
Op 12 januari 2021
om 9:33 getekend door:
M.i.c.h.a.e.l. .S.o.m.e.r.w.i.l.
Dit is niet ok
Familie en vrienden gecondoleerd met dit verlies. Heb heel veel fijne herinneringen.samen met wouter mijn zoon en Axel naar veel bnk,s en Kampenhout geweest. Iedereen veel sterkte met dit verlies. 
Op 12 januari 2021
om 9:24 getekend door:
H.e.n.k. .z.w.i.j.n.e.n.b.u.r.g.
Dit is niet ok
Axel niet te bevatten dat je er niet meer bent. Altijd mooie verhalen en wat hebben we een lol gehad met jou. Wat zullen we je missen kerel.
Sterkte aan familie en vrienden. 
Op 12 januari 2021
om 9:07 getekend door:
F.r.a.n.k. .J.a.n.s.s.e.n.s.
Dit is niet ok
Weet nog goed dat ik de eerste keer bij meritracing kwam en daar zat axel en dat was zeker niet de laatste keer dat we elkaar zagen. R.i.p axel 
Op 12 januari 2021
om 9:05 getekend door:
A.r.n.o.l.d. .B.i.j.l.
Dit is niet ok
Rust zacht grote vriend we gaan je erg missen sterkte allemaal 
Op 12 januari 2021
om 8:21 getekend door:
M.a.r.t.i. .b.e.i.j.k.
Dit is niet ok
Wat een vrolijke kerel was je toch Axel, met je grappen en grollen. We gaan je missen.
Veel sterkte voor vrienden en familie. 
Op 12 januari 2021
om 8:14 getekend door:
P.e.t.e.r. .B.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
Axel, veel te vroeg ben je heengegaan. Je was altijd goedlachs en klaar om te helpen waar nodig. Fun in de pits, joviaal en een gentleman. Je bent nu een ster aan de hemel vriend. 
Op 12 januari 2021
om 8:11 getekend door:
K.r.i.s.t. .B.u.l.t.y.n.c.k.
Dit is niet ok
Sterke aan de hele familie met het verlies van Alex 
Op 12 januari 2021
om 8:09 getekend door:
J.o.h.a.n.n.e.s. .M.i.e.d.e.m.a.
Dit is niet ok
Axel een man die je wel op elke wedstrijd tegen kwam.
En altijd een praatje mee kon maken of nou goed ging of slecht ging altijd blijven lachen zei die dan.
We gaan je missen vriend. 
Op 12 januari 2021
om 8:05 getekend door:
S.i.d.n.e.y. .b.l.o.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Onvoorstelbaar vond ik het bericht dat jij er niet meer bent. Wij hebben veel plezier gehad. Ik weet nog goed toen wij in Vlijmen stonden toen het bericht van Senna kwam daar waren wij zeer ontdaan over. De herinnering blijft mij bij. Je had altijd een praatje met een goede humor. Rust zacht wij missen je. Hans. 
Op 12 januari 2021
om 8:03 getekend door:
H.a.n.s. .v.a.n. .V.e.l.z.e.n.
Dit is niet ok
Het is nog steeds niet te bevatten dat jij er niet meer bent Axel . En wat gaan we je missen. We konden altijd met je lachen zowel op als naast de baan . En natuurlijk ook de passie die jij voor de rc hobby had . We gaan je missen Axel , rust zacht . 
Op 12 januari 2021
om 7:51 getekend door:
M.a.r.c.o. .S.a.k.k.o.
Dit is niet ok
Axel helaas moeten we je gaan missen. Veel mooie momenten hebben we meegemaakt op het RC circuit maar ook in de pits. Altijd was er tijd voor een grap en lach. Bedankt voor alle mooie herinneringen Axel! 
Op 12 januari 2021
om 7:47 getekend door:
N.i.c.k. .N.e.r.r.i.n.g.s.
Dit is niet ok
Vol ongeloof las ik dat je er niet meer was. In de paar jaar dat ik je ken hebben we zeker gelachen en heb je mij geholpen. Je passie die je had voor de RC, McLaren en Senna heb je zeker overgebracht op andere. Bedankt voor alle hulp tijdens wedstrijden. Rust zacht Axel! 
Op 12 januari 2021
om 7:22 getekend door:
M.a.r.t.i.j.n. .C.o.r.n.e.l.i.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Axel, woorden schieten te kort, wat een fijne leuke kerel was je, altijd in voor een praatje en een grap en een grol, zoveel gelachen, zoveel meegemaakt, ga het kletsen over onze Vintage RC modellen ook zo missen, wat wist jij er veel van en bracht mij altijd weer op ideeën voor nieuwe projecten die ik dan weer vol enthousiasme met je deelde. Axel zal je nooit vergeten, Godspeed my friend, heel veel sterkte aan familie en vrienden 
Op 12 januari 2021
om 7:20 getekend door:
R.o.b. .K.u.i.j.p.e.r.
Dit is niet ok
Met verslagenheid heb ik donderdag 7 januari het nieuws gehoord. Heel veel vragen schoten door mijn hoofd, veel gelukkig inmiddels beantwoord.
Samen veel wedstrijden gereden en veel, heel veel gelachen op en naast de baan. Je had altijd een praatje klaar en wilde altijd helpen.
Ik ga je missen op de baan, zeker je imitatie van mij wanneer het niet naar m'n zin ging op de baan :-) Dat kon je als geen ander. 
Op 12 januari 2021
om 0:16 getekend door:
M.a.r.t.i.j.n. .v.a.n. .d.e.r. .H.e.i.j.d.e.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 
Dit register is aangemaakt door:
brechtje roos
op 11 januari 2021
en blijft zichtbaar tot:
11 maart 2021
Contact met beheerder >
Contact met brechtje roos:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Axel Kleingeld

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto