Ana Almas

Ana Almas

4 februari 1976 - 3 januari 2021

Darkness cannot drive out darkness
Only light can do that
Hate cannot drive out hate
Only love can do that

Ana, vol onbegrip en verbazing nemen wij afscheid van jou. Je hebt maar 44 jaar oud mogen worden. Toch heb je alles uit dit mooie leven gehaald. Wij hadden graag meer van jou willen genieten, maar zijn dankbaar dat wij jou in deze veel te korte tijd mochten meemaken.

Ana was meer dan 20 jaar in dienst van UWV. Ana was zeer betrokken bij haar werk en onze organisatie. Ana geloofde in het nemen van eigen verantwoordelijkheid door haar stem te laten horen, zichzelf te blijven ontwikkelen, zichzelf in zetten en door zelf invloed te nemen. Om zo de wereld mooier te maken en te helpen verbeteren. Zij was genereus en deelde graag haar kennis met collega’s.

Ana had veel plannen voor de toekomst. Ze zei dat iedere kleine stap voor verandering kan zorgen. Zo pakte zij het aan in haar leven: stapje voor stapje groeide zij door in gesprek te gaan met anderen, te luisteren, opleidingen te volgen en tot het laatste moment zich te verdiepen in wat op haar pad kwam. Zij genoot van haar leven, was sportief, kon goed hardlopen en hield van wandelen. Daarnaast was zij onze eetgoeroe en bracht regelmatig gezonde lekkernijen voor de hele afdeling mee. Voor veel collega’s is de pijn groot want zij hebben aan Ana niet alleen een waardevolle collega maar ook een betekenisvolle vriendschap verloren.

Ana genoot van haar vele vrienden, familie en in het bijzonder haar partner Cor. Wij wensen Cor, familieleden, vrienden en collega's heel veel sterkte toe met dit grote verlies.


Namens alle collega’s van de afdeling CIO-office en Leveranciersmanagement
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 35        Volgende >
Lieve Ana,
Door een collega werd ik gewezen op het overlijden van jou wat ik niet kan bevatten. Ik zie nog steeds voor mij de gesprekjes die we hadden als we elkaar weer eens tegenkwamen in de hal van gebouw C. gesprekjes die altijd vertrouwd aanvoelden ondanks dat we al een tijdje niet meer samenwerkten. Ik denk met plezier terug aan de momenten toen wij samenwerkten op het vacaturebureau (resourcebureau toen nog) en jij jouw ervaringen deelde over Roemenië. Het was mooi om te zien de dynamiek die jij had en de overgave waarmee jij jouw werk deed en niets was teveel. Ik kijk terug op een levenslustige toegankelijke vrouw die altijd positief en met trots sprak over de thuissituatie. Je was een voorbeeld voor menig medewerker over hoe je jezelf kunt ontwikkelen als je goed luistert naar jezelf en weet wat je wilt doen. Het is triest dat zo jong een mooi mens er biet meer is. Ik wens Cor en jouw familie heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies. Henk 
Op 20 januari 2021
om 15:04 getekend door:
H.e.n.k. .K.u.i.p.e.r.
Dit is niet ok
Cor en familie,

Heel veel sterkte. Ana zit voor altijd in ons hart.

Eric en Maxine 
Op 20 januari 2021
om 11:13 getekend door:
M.a.x.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Ana,

Nog steeds niet te bevatten dat je er niet meer bent, dat ik je niet even kan bellen, dat we niet meer samen kunnen lunchen, dat we niet meer samen kunnen wandelen, dat ik niet naar jou toe kan fietsen. Wel dankbaar dat ik je heb leren kennen. Je bent een prachtmens.
Mijn laatje
In mijn hoofd
zit een laatje
het mooiste plekje dat er is
Ik trek het open om te lachen maar ook in tijden van gemis
Het zit vol met momenten
met jou eigen manier van doen
Door dat laatje kan ik altijd
even terug naar de tijd van toen
Het laatje laat mij weten
dat ondanks dat je er niet meer bent
Jij nooit zal worden vergeten
doordat je daar zit ingeprent

Ellen Meike 
Op 20 januari 2021
om 11:08 getekend door:
M.a.x.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Ana,
Je hield je graag bezig met het verbeteren van jouzelf en je omgeving. Daarom zat je in de medezeggenschap. Daarom ging je studeren, trots op je resultaten. Ik had bewondering voor je doorzettingsvermogen. Zag je tranen van frustratie als je niet voor vol werd aangezien. Hoe trots je was op je vermogen om te groeien, jezelf te ontstijgen. Hoe blij je was dat je in Nederland woonde. Was je in de medezeggenschap al boos als de procedures niet mee werkten, toen je niet lekker voelde kreeg je daar direct mee te maken. Je onderzoek uitgesteld, de zorgen en wie weet wat nog meer. Boos was je. Op ‘het systeem’, dat procedures werden gevolgd in plaats van te kijken wie er voor je zit. Mensen voorop te stellen. Alles waar je zo van genoot stopte. Je vond de kracht om er mentaal mee te dealen, te genieten van kleine dingen, je te verdiepen, om te hopen, steeds weer. Tot nu. Ik heb veel van je geleerd Ana, dank dat ik je heb leren kennen.
Carolien 
Op 14 januari 2021
om 9:46 getekend door:
C.a.r.o.l.i.e.n. .G.l.a.s.b.e.r.g.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Ana,

Dit komt wel even bij mij binnen. Het is al even geleden dat we collega's waren bij Handhaving. Ik wens Cor en familie veel sterkte toe. 
Op 13 januari 2021
om 15:01 getekend door:
p.e.t.r.a. .t.a.a.l.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Ana, in de zomer van 2020 had ik je na lange tijd weer aan de telefoon en heb je me verteld over de vreselijke ziekte die had toegeslagen. Vanaf die tijd bracht je me via de app op de hoogte van jouw slechte en betere dagen. Ons contact is ontstaan bij het netwerk LEF en vanaf die tijd hebben we regelmatig contact gehad en hebben we elkaar gevolgd in onze loopbaan bij UWV. Lieve Ana, ik ga je oprechte interesse in mij en alles wat er om je heen gebeurde missen en wens Cor heel veel kracht. 
Op 12 januari 2021
om 20:52 getekend door:
R.o.s.i.t.a. .M.o.n.s.a.n.t.o.
Dit is niet ok
Ana,
Odihneste-te in pace!
Condoleante familiei indurerate pentru aceasta pierdere imensa! 
Op 12 januari 2021
om 17:25 getekend door:
I.u.s.t.i.n.a. .K.y.=.u.n.g.u.
Dit is niet ok
Lieve Ana,

Sinds ik bij UWV werk ken ik jou. Jij en ik konden altijd zo lekker "miepen",en ja dat woord heb ik jou geleerd, over onze zogenaamde veel te bolle lijven terwijl jij 2x in mij paste:)
Samen in de bus terug naar huis hadden we de meest hylarische gesprekken en uitte je je zorgen over je man en vertelde je verhalen over jouw toekomst en vooral je studie die je gaan doen was. Je bent serieus een voorbeeld voor velen van ons geweest jouw "drive" was groots, jouw interesse in het leven überhaupt was mooi Ana.
Lieverd goeie reis, ik geloof dat het liefdvol en warm is daarboven, je ging alleen wel veel te vroeg weg hier. ik zal je missen meis.
Veel sterkte voor jouw familie en jouw lieve man. liefs Eef 
Op 12 januari 2021
om 13:01 getekend door:
e.v.e.l.i.n.e...w.i.j.n.a.n.t.s.@.u.w.v...n.l.
Dit is niet ok
Lieve Ana, Lang geleden waren wij collega’s bij Gegevensdiensten.
Ik herinner mij jou als een hele fijne collega. Je was sympathiek en zeer gedreven om alles zo goed mogelijk te doen. Je wilde ook altijd gecorrigeerd worden. Want zei jij, daar leer ik van.

Je zag een leuke functie bij HRM, maar durfde niet te solliciteren.
Ik zei, jij kan het, jij solliciteerde. De schrik was groot toen je werd aangenomen. Je riep, o jee wat heb ik gedaan, ik spreek en schrijf niet goed Nederlands.
Ik zei, jij kan het, en het gaat je lukken. En dat is ook gebleken.
Later hebben wij nog wel eens gelachen om jouw schrikreactie,
en was je trots (en ik was ook trots op jou) dat je de stap om te solliciteren had genomen.

Af en toen gingen wij nog wel eens tijdens de pauze wandelen of dronken we koffie. Dan hadden we leuke en interessante gesprekken, we spraken over van alles en nog wat, over familie, over Roemenië en ook over het werk en jouw studie.

Op 26 mei 2020 appte je mij.
Hi Wil, Heb je even?
Ik wil je graag iets vertellen.

Ik dacht, Ana is weer begonnen met een nieuwe studie of heeft goede cijfers gehaald. Maar helaas deze keer had je een zeer slecht bericht. Je vertelde dat je uitgezaaide melanoom had. Dit sloeg in als een bom, wat een afschuwelijk bericht. Ik dacht dit komt niet meer goed.

Nu is je strijd gestreden. Je mocht slechts 44 jaar worden. En dat is zo verdrietig, want je had nog zoveel plannen en zoveel om voor te leven. Onder andere je vriend Cor, die je zo waardeerde en over wie je altijd heel liefdevol sprak.

Ana, Bedankt dat ik je mocht leren kennen. Ik zal je nooit vergeten.

Rust zacht lieve dappere Ana!

Ik wens Cor en familie en vrienden veel sterkte met het verlies van Ana. 
Op 11 januari 2021
om 19:22 getekend door:
W.i.l. .d.e. .R.u.i.j.g.t.
Dit is niet ok
Lieve Ana,

Vorige week vernam ik het tragische bericht van jouw overlijden. Ik kan het nog steeds niet geloven dat je niet meer onder ons bent.

We kennen elkaar van Handhaving waar we veel hebben gelachen. Onze gezellige lunchwandelingen zal ik niet snel vergeten.

We gaan je missen. Rust zacht Ana.

Heel veel sterkte gewenst aan Cor, familie en vrienden. 
Op 11 januari 2021
om 16:13 getekend door:
R.e.n.é. .G.r.i.f.f.i.o.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Ana,

Elkaar pas nog gesproken via de whatsapp. Ik had zo gehoopt dat... maar helaas het heeft niet zo mogen zijn.
Ik zal je missen lieverd.
De hemel heeft er een engeltje bij.
Heel veel sterkte voor de familie. 
Op 11 januari 2021
om 16:01 getekend door:
F.r.a.n.c.i.s. .k.o.r.s.t.a.n.j.e.
Dit is niet ok
Lieve Ana,

Een week na het droevige bericht ben ik nog steeds overdonderd. Dit nieuws kwam voor iedereen onverwacht. We zijn er nog stil van.

Ik ga je missen, je zakjes met pitten/noten en je sterke drive om te verbeteren. Wat me nog bijblijft is je enthousiaste verhaal over de roadtrip met Cor in de oude Mercedes naar Roemenië. Je wist heel goed wat echt belangrijk was.

Cor, heel veel sterkte met dit enorm verlies. 
Op 11 januari 2021
om 14:55 getekend door:
A.r.n.o. .G.e.r.r.i.t.s.
Dit is niet ok
Lieve Ana,

Hoe kan dat nou? Je was zo aan het vechten en had zoveel hoop.
En nu ben je er niet meer. Je overlijden doet veel pijn. Nu blijven alle mooie herinneringen. Je was een prachtig mens. Voor Cor en andere nabestaanden heel veel sterkte.
Rust zacht Ana. 
Op 11 januari 2021
om 10:55 getekend door:
H.a.n.s. .v.a.n. .d.e.r. .Z.w.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Ana,

Woorden schieten tekort ...

Als een rups geboren
om als vlinder verder te gaan

Als een leeuw gevochten
om sterk in het leven te staan
Als een vlinder heel stilletjes weggevlogen
Om naar de hemel te gaan

Maar als de mooiste ster zul je voor altijd blijven voortbestaan

Rust zacht, lieve Ana.

Cor, ik wens je heel veel sterkte toe. Houd de prachtige herinneringen van Ana vast. 
Op 11 januari 2021
om 9:44 getekend door:
C.i.n.d.y. .B.o.e.r.e.n.-.K.a.r.t.o.r.e.d.j.o.
Dit is niet ok
Lieve Ana,

Ik ben verdrietig en ga je missen.

Dankbaar ben ik voor onze samenwerking en hoe ik je heb kunnen helpen met je studie. Je was gedreven, kritisch en betrokken. Je stelde veel vragen, omdat je zo graag de context wilde begrijpen. Altijd een lach en oprechte interesse.

Ik ben verdrietig en ga je missen.

Ik wens Cor en de familie veel sterkte toe. 
Op 11 januari 2021
om 9:40 getekend door:
E.v.e.r.t.
Dit is niet ok
Lieve Ana,

Dit kan niet, dit mag niet!

Op nieuwjaarsdag nog een WhatsApp berichtje en vervolgens het bericht dat je de korte strijd toch hebt verloren.

Ik koester de gezellige en interessante momenten die we hadden tijdens mijn korte tijd als externe consultant bij het UWV, maar ook de toenemende contactmomenten in de afgelopen maanden waarin we afspraken zodra het zou kunnen op een terrasje neer te ploffen en uren te kletsen...helaas, het mocht niet meer zo zijn...

Jouw constante vriendelijkheid, gezelligheid, mooie lach en nieuwsgierigheid naar kennis, maar ook het plezier in je leven, met je grote liefde Cor, zullen mij altijd bijblijven...ik ga je missen!

Sterkte voor al je naasten en in het bijzonder voor Cor!

Rust zacht Toppertje. 
Op 11 januari 2021
om 9:33 getekend door:
A.l.e.x. .B.r.o.u.w.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Ana,

Ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent.

Rust zacht Ana.

Heel veel strekte gewenst aan Cor en familie. 
Op 11 januari 2021
om 9:02 getekend door:
G.i.l.l.i.a.n. .I.m.a.n.s.o.e.r.a.d.i.
Dit is niet ok
Ana... ruim 20 jaar geleden begonnen we bij ViaPrisma. Jij iets eerder dan ik. Lieverd... de hemel is een engel rijker xxx

Ik wil jouw naasten heel veel sterkte wensen om dit verlies te verwerken en een plek te kunnen geven 
Op 11 januari 2021
om 8:51 getekend door:
J.o.s.é. .K.u.i.p.
Dit is niet ok
Ana
Ik heb je maar redelijk kort gekend (1.5 jaar) maar vanaf dag 1 dat ik je kende, was je mijn "go-to girl" als er vragen over inhuur was.Je was altijd vroolijk, zelfs toen je ziek was ik zal je missen

Govert Huisman 
Op 11 januari 2021
om 6:54 getekend door:
G.o.v.e.r.t. .H.u.i.s.m.a.n.
Dit is niet ok
Al bijna 20 jaar geleden dat we beiden werkten bij ViaPrisma. Je was een fijne, en geinteresseerde collega. Zo benieuwd naar hoe het met je ging, maar de reunie werd onlangs uitgesteld en nu dit vreselijke nieuws.. Dag lieve Ana, het was fijn je gekend te hebben. Heel veel sterkte gewenst aan familie en vrienden. 
Op 8 januari 2021
om 21:07 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .d.e. .K.o.n.i.n.g.
Dit is niet ok
       1 2       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
UWV Leveranciersmanagement & CIO Office
op 7 januari 2021
en blijft zichtbaar tot:
7 maart 2021
Contact met beheerder >
Contact met UWV Leveranciersmanagement & CIO Office:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Ana Almas

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto