steve

steve

20 september 1984 - 22 november 2003

STEVE JIJ BENT VOOR ALTIJD IN ONS HART.

Steve verongelukte op weg naar de kapper,op 22 november 2003,hij was toen 19 jaar.
Steve was EERLIJK OPEN en VOORAL RECHT DOOR ZEE,Steve kwam op voor zichzelf en ook voor die ander die onrecht werd aangedaan,
Steve heeft vele harten aangeraakt tijdens zijn leven.

EN OP DEZE MANIER WILLEN WIJ TOCH MET STEVE BLIJVEN PRATEN,


JONGEN WAT HOUDEN WIJ TOCH VEEL VAN JE.
XXX

Er blijven mensen die zich storen aan ons gesprek met steve,maar ga dan a.u.b. niet kijken wat er staat.blijf weg en zoek het niet op,kwetsende reakties geven alleen maar aan wie U bent!!!,niet wie wij zijn als rouwende achtergeblevenen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 1005        Volgende >
Hoi Moeke,

Kop op he en laat je niet gek maken.
Nog proficiat met Andy.
Kus Ikke 
Op 10 juli 2011
om 10:58 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
Hey Moeke,
Kop op he en laat je niet gek maken.
Dikke kus Ikke. 
Op 10 juli 2011
om 10:56 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
nou schat ,hoe vaak moet ik mijn hoofd nog stoten,wanneer,wanneer leer ik het nu eens,ik snap de wereld niet meer,nou denk ik goed te doen,met 42 badlakens voor kinderen die vakantie vieren waarvan de ouders het niet kunnen betalen,,ik alles afgereden om er 42 bij elkaar te krijgen,dan blijkt uit een mailtje dat het niet de bedoeling is dat we die badlakens afgeven,ze komen ze wel halen,nou niet dus,ik wil graag zien dat men er gelukkig mee is!,enfin ik contact gezocht,nee ,niet de bedoeling,ik mag ze wel aan de organisatie geven die ze dan telkens gebruiken!,oke maar dan wil ik graag een keer komen kijken zodat ik overtuigd ben van het goede doel,nee ook dat mocht niet,breng ze maar naar asielcentra of voedselbanken,hallo,ik wordt gek,je wilt goed doen en het wordt gewoon niet geaccepteerd ,alleen geld,nou ja zeg in het jaarverslag las ik dat ze 1,5 miljoen over hadden,wat is nederland een achtelijk land aan het worden,wil je voor bijna 500 euro aan badlakens weggeven,mag het niet en als je ze dan daar wil laten voor de organisatie ,maar je vraagt om eerst even te komen kijken,nee ook dat niet,weet je alle bellen rinkelen, we zullen hier over een aantal jaar wel van horen ,dat er weer zoveel aan de strijkstok is blijven hangen,ik breng ze in ieder geval terug naar de winkel,en voor mij is het na udense kermis even time out met de goede doelen,raar land he steve!! 
Op 8 juli 2011
om 13:38 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nou schat,even uitrusten,ik ben vandaag nogal in de weer geweest voor het goede doel,voor de gehandicapten voor de kermis over 2 weken heb ik in mijn eentje 250 windwaaiers in elkaar gezet,whaw wat een kleurenspel zeg!,en ik heb vandaag veel winkels gehad om 42 badlakens bij elkaar te krijgen,jeetje iedere winkel had er een paar,dus ik ben van uden naar veghel toen naar gemert en ten slotte de laatste in oss opgehaald,nergens hadden ze er genoeg,nou die zijn dus voor een vakantieweek voor kinderen van ouders die het niet breed hebben,dank zij jouw bedrijf schat kunnen we goed doen,en dat doe ik het liefste,ik zit al die badlakens in mooi silofaan met strikjes eromheen in te pakken,met nog een lollie en snoepje en kaartje van paintball.
dit is wat ik het liefst doe,geven geven,,vooral aan iemand die het wat moeilijk heeft.
ach en ik denk altijd maar what come's around goes around! dat werkt altijd zo,ook als je in het kwade doet,dan krijg je ook je trekken thuis!zaterdag is onze appelflap jarig,hij wordt dan alweer 24 ,volgend jaar moet er maar eens weer flink uitgepakt worden als hij 25 wordt,nou blijft het bij een bescheiden feestje!
nou toet ik ga even lekker koffie zetten,dat heb ik wel verdiend,love you baby!!more than you will ever know!!! 
Op 4 juli 2011
om 20:27 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
de hele dag zijn we al aan het rennen andy en ik ,een container mooi aankleden bij erp voor het festival ,andy gaat daar 2 dagen staan met paintball,en jouw beste vriend helpt mij morgen mee met paintball hiero,andy kwam net thuis eventjes omdat er al weer een groep wachte en hij vroeg of peter alvast de auto er naar toe bracht ,en wat denk je ,het antwoordt was nee dat doe ik niet,andy rent zich de benen onder zijn kont vandaan om peters rekeningen te betalen,en mijnheer wil liever op de bank liggen een beetje computeren en vooral niet te veel doen,bloed schat het bloed onder mijn en andy's nagels vandaan,wij betalen zijn rekeningen en hypotheek, hij heeft een kleine uitkering en we krijgen gewoon stront voor dank terug van hem,wat is het toch moeilijk met autisme om te gaan,pas was er een turkse jongen die de tv aansluiting kwam veranderen,en ik was in gesprek met hem,komt hij ertussen,jaaaaa en turkije wil ook bij de eu maar dat gebeurt niet,nou zeg,,, dat is nou echt autisme,hij voelt niet dat je dat niet zegt tegen zo'n jongen moeilijk... moeilijk,maar goed we gaan een druk weekend tegemoet en het paintball loopt lekker ook duitsland weet ons steeds vaker te vinden,heerlijk jongen,ik denk dat ik morgen niet eens meer de trap opkom,zo moe ben ik dan,maar het is wel fijn heerlijk lekker werken,ja schat wij wel...
love you... 
Op 10 juni 2011
om 18:26 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hallo Moeke,

Nou heeeeeel graag gedaan hoor!! Je hebt het dubbel en dik verdiend. je hebt het niet makkelijk, en ik ben iemand van eerlijkheid en gerechtigheid.. en met je man..pfffff wat mag je blij zijn dat je Andy nog hebt.. Niemand doet jou dit na hoor, geloof mij.. Bij die mensen die al die krenkende dingen zeggen is niks aan de hand.. anders praten ze niet zo.. Nou ik kan je zeggen dat het niet mee valt om te leven zonder enige liefde en aandacht en alles van je eigen man!!! Ik zet mijn naam er niet persoonlijk bij omdat mensen niet hoeven te weten wie ik ben, om wat ik hierboven zei.. Erg eenzaam... zo voel je je.. Gelukkig heb je een super lieve zoon die je nog wel vast kan pakken op z´n tijd... Geniet daarvan!!! ik hoop je nog ooit persoonlijk te ontmoeten... alle liefs voor jullie!!! 
Op 8 juni 2011
om 0:58 getekend door:
l.a.a.t. .m.e.n.s.e.n. .i.n. .h.u.n. .w.a.a.r.d.e.
Dit is niet ok
lief hoor dit bericht hieronder
weet je ik vind het niet erg ,dat mensen mijn berichtjes kunnen lezen,wat ik wel erg vind dat ze me krenken,
in ieder geval bedankt aan diegene die hieronder geschreven heeft!


nou schat het weekend was heel erg warm ,wel 30 graden ,en ik heb samen met een moeke die ook haar kind is verloren een leuke tijd gehad,we hebben geschootert ,iets wat ze nog nooit had gedaan,en we maakte een stop in uden ,even terras gepikt,,en sávonds is ze met me naar karin bruers geweest,peter had niet zo'n zin ,dus vroeg ik haar ,deze keer vielen er tranen van het lachen,na afloop hebben we weer even geterast in uden met een heerlijk capuchino,ik vind het heerlijk om iemand die ook met groot verlies verder moet even te verwennen!natuurlijk wordt er ook wel even gehuild,maar dat is niet erg!
nou schat vannacht had ik gedroomt dat ik 500000,= kreeg,en ik kocht zomaar een huis,wat kun je toch raar dromen,minder is het dan als je wakker wordt en het is niet echt,maar goed ,ik probeer nog steeds een begin te maken om ze bij elkaar te sparen,maar goed,zolang geven beter voelt ,lukt me sparen niet erg! ik moet nu ook de 250 windwaaiers die voor de gehandicapten voor de kermis in uden zijn ,in elkaar zetten.
die andere moeke gaat me daarbij helpen ,en ze mag ze dan uitdelen net als vorig jaar ,samen met andy,ik kijk vanaf een afstand toe,hoe geweldig de mensen het vinden ,het zal een kleurrijk spektakel worden,heerlijk om mensen te verwennen!op 19 juli als ik het goed heb vind alles plaats,gelukkig is het wat afgekoeld ,nou schat weer lekker veel te doen,rockje zit naast me,die ken je nog ,als hij overlijd ,is dat het laatste beest dat je kent,onze 2 goldies heb je nooit mogen ontmoeten,en als rockje dood gaat nemen we denk ik geen kat meer!hij is wel super lief,zo'n schatje krijgen we denk ik toch nooit meer.nou ik zal hem even als een babytje pakken,dus tot de volgende keer schat.love you so so much 
Op 6 juni 2011
om 20:57 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
mensen, en vooral degene die denken zich met moeke te moeten bemoeien... Laar haar gewoon haar verhaal vertellen tegen haar zoon en kom niet met die onzin aan... jullie weten waarschijnlijk niet eens wat het is om iemand waarje zoveel van houd te verliezen.. en iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier... als er iemand is die daar niet tegen kan, blijf dan gewoon lekker weg van deze site... daar heb je dan niks te zoeken...wacht maar tot jullie zelf iets meemaken.. en als er dan ook mensen zo naar op jullie reageren.. dan zul je wel anders praten..
Moeke... ik kan alleen maar zeggen, ik leef al die jaren al erg met je mee.. en ik vind het heel knap zoals u dat doet.. vergeet niet dat je moet doen wat jij denkt dat goed is.. ik kan er niet meer tegen dat mensen zo met je omgaan en vond dat ik nu onderhand ff moest reageren.. trek je er niks van aan hoor.. ga maar lekker door met praten met Steve... en voor Andy ben en blijf je ook altijd de steun en toeverlaat... Samen komen jullie er wel!!! zeker weten... 
Op 6 juni 2011
om 0:10 getekend door:
l.a.a.t. .m.e.n.s.e.n. .i.n. .h.u.n. .w.a.a.r.d.e.
Dit is niet ok
voor de jose's ankies en hoe je je verder ook noemt ,blijf van de site af!!
het begint me nu behoorlijk te irriteren ,en dus moet jij heel erg uitkijken,.je ziet ik haal al je berichtjes weg,en neem deze raad nu maar aan,blijf weg!!,omdat ik je ip nummer heb kan ik je traceren,en dat is me zelfs wat geld waart om jou adres te weten!,en weet je,als jij denkt lekker gemeen te zijn,door stiekum met andere namen mij te kwetsen! heb ik hier het antwoord,YOU AINT SEE NOTTING YET!!!
dus je bent gewaarschuwt.

niet meer normaal steve deze mensen hebben echt hulp nodig een moeder die alles aan haar kind schrijft zo kwetsen!,je ziet onze lieve heer heeft vreemde kostgangers,en jij weet dat moeke als ze kwaad is je gerust aan de kant kunt gaan staan,ik ben zelfs voor de duivel niet bang als het vooral om mijn kind gaat!ik lust ze rauw allemaal!!
jij was mijn welpje en ik beschermde jou zogoed als ik kon,en dat wisten jullie ook,jullie mama staat voor haar kinderen ,en wel recht door zee ,niet sniekie zoals deze schrijfster nu anoniem reageert en uitdaagt.
en je ziet zodra ze zich nog een keer laat zien schat ,zweer ik je ,ga ik erachteraan,ik zal niet rusten voor ik deze kwal gevonden heb!
en jij weet ,wat ik zeg doe ik ook!! 
Op 28 mei 2011
om 14:10 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Hoi schat ,vandaag ben ik ouder geworden dan mijn vader!,raar om dit te bereiken,en andy heeft een tank gekocht,goed he,hij heeft bijna een museum,hij doet het goed,maar er moet ook nog heel veel gebeuren!jongen we moeten nog heel wat bergen beklimmen voordat we op het nieuwe terrein zitten!,maar schat we komen er gegarandeerd,en bij de opening laten we weer een doedelzakspeler komen,net als met jouw afscheid,zo halen we jou er weer bij,jij schat ,,jij zal er altijd bij zijn,bij alles wat we bereiken mogen en beleven mogen,we houden zo ontzettend veel van je schat!!
miss you,,,,,, 
Op 26 mei 2011
om 20:52 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
JIJ WAS EEN VOORBEELD VOOR AL WAT LEEFT, ZELFS NU NOG ZIE IK REACTIE'S WAT HEB JIJ EEN LIEVE MOEDER ZEG...TROTS IS ER!! na zoveel jaar ben je er nog!!! 
Op 23 mei 2011
om 2:01 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
Hei moeke ik heb je weer gevonden...laat je niet gek maken, jij bent en blijft een super mam!Had ik er maar zo een als jij...kussie 
Op 23 mei 2011
om 1:48 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
we zijn net terug van een cruise in italie,het was fijn schat maar ik mis je wel heel erg,denk zoveel aan je en jouw afscheid,raar ik doe het duizend keer over!
mis je heel erg!. 
Op 14 mei 2011
om 1:18 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Kop op he Moeke, laat je niet gek maken.
Het is inderdaad jou site, en diegene die alleen maar willen kwetsen zijn geen stuiver waard.
Dikke kus Ikke 
Op 4 mei 2011
om 12:56 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
voor alle jose's en jannie's met hetzelfde email nummer
blijf van mijn site ruziezoekers!!
hoogstwaarschijnlijk mensen die heel dicht bij me wonen,
blijf weg stelletje die schijnbaar zo'n intressant leven hebben dat ze stoken en kwetsen moeten,ga maar iemand anders zoeken.
ik haal je kwetsende woorden zo wie zo weg,dus doe geen moeite meer K en zorg maar voor je kinderen die 2 hebben misschien meer aandacht nodig!! 
Op 3 mei 2011
om 18:39 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
voor jose
gelukkig ben je als je in een andere wereld leeft,wat ik schrijf is** mijn wereld**
en soms heb ik het helemaal gehad,gelukkig ben je als je dat niet snapt,waarschijnlijk nog nooit een kind verloren,en je hoeft denk ik ook niet om te gaan met autisme van je echtgenoot,die daardoor geen echtgenoot is maar eerder een lastig kind dat jij verzorgt!
hulp zoeken hoef ik niet ,er komt hier iedere 2 weken een P.I..T verpleegkundige waaraan ik al mijn problemen omtrend peter kwijt kan!
maar ik zat er die dag helemaal doorheen,,maar gelukkig heb jij daar nooit last van,prijs je maar gelukkig en bid dat het altijd zo zal blijven,want voor je het weet staat jouw leven ook op de kop en weet je het ook even niet meer!
gelukkig kan ik weer lachen en genieten,en ja ik vind het nog steeds een rot wereld waarin we leven,en dat zal wel altijd zo blijven! het IK gevoel wordt alleen maar erger,trouwens van jouw mail fleurde ik ook niet echt op,en succes... wens je niet aan moeders die een kind verloren hebben.
maar goed genoeg aandacht aan jose, hopelijk blijft ze voortaan van de site,aan dit soort mensen heb je niks schat!
maar het loopt weer lekker toetje,de vraag blijft hoe lang??
love you baby,denk veel aan je en doe steeds weer de crematie over,zo raar ,hoe langer het duurt hoe minder ik snap!
miss you!! 
Op 1 mei 2011
om 22:43 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hoi moedertje,gaat het wel goed met u?Wat een negatieve brief zeg.Ik zou er hulp voor zoeken,het is wel erg wat je is overkomen maar je haald iedereen door de zeik.Bekijk het is wat rooskleuriger na al die jaren,is beter voor u zelf en zeker voor de mensen waar je mee om gaat,succes gewenst en groet Jose 
Op 28 april 2011
om 23:14 getekend door:
j.o.s.e.
Dit is niet ok
Pasen..eerste paasdag,eigelijk een dag waarop familie bij elkaar hoort te zijn,maar sinds mijn moeders nieuwe vriend (al voor dik 15 jaar terug!) als verstokte vrijgezel ,besloot dat 6 kleinkinderen wel heel erg druk was,om te komen eten,is dit allemaal afgeschaft,mijn broer had het altijd al heel erg druk met zijn baan bij de post,en voelde zich nogal verheven boven ons omdat hij een functie had,mijn zus heeft het te druk met haar gezin,en zo viel alles uit elkaar,en sinds jij er niet meer bent,is ook dit gezin niet meer compleet,en doet ieder zijn ding,andy zit op paaspop,met heel veel alcohol,wat mij heel erg tegenstaat,peter ligt nog op bed,en ik zit aan jou te schrijven,om je te vertellen,hoe eenzaam ik ben,soms verlang ik zo erg naar je,dat ik denk was ik maar snel bij jouw,ik vind leven niet meer zo leuk,ik moet zo mijn best doen!,in deze schit wereld waarin de rijke stelen en liegen en bedriegen,en de gewone werkmens wordt afgestraft met steeds meer regels en vooral veel belasting betalen,daar waar de hoge heren die flink op onze kosten gestudeerd hebben de zaak be-sodemieteren,en liegen alsof het gedrukt staat,staat die simpelen ziel aan de kant op zijn lippen te bijten,niemand die luisterd ,niemand die nog iets om de ander geeft,het blijft IKKE IKKE IKKE,er komen steeds meer mensen die van ellende niet meer weten wat ze moeten doen,gisteren nog zat ik mijn verdriet te uitten aan iemand ,en alles wat eruit kwam was,tja ,dat is schit!,en dan kun je weer gaan,ik zak weer,ik merk het,ik heb me lang goed gehouden,maar ik ben even heel erg moe,moe van alles,moe van leven,moe van verwerken,moe van excuses voor die ander zijn gedrag verzinnen,mensen zijn rare wezens,ik denk dat wij de echte monsters op aarde zijn,als je ziet wat wij elkaar aandoen,niet meer normaal ,dat gebeurt in de beesten wereld niet,en alles onder de meest schijnheilige trek op het gezicht,en er vooral niet over nadenken,nee als het met mij maar goed gaat,tja maar de vraag is hoe lang??,als ik mijn ogen voorgoed mag sluiten,hoeft niemand daar rouwig om te zijn,dan ben ik eindelijk weg van deze rot wereld waar ieder aan zich zelf denkt,bah wat een rot mensen lopen hier rond,pastoors die kinderen misbruiken,mensen die over gehandicapten ruggen geld proberen te verdienen,mensen die elkaar zo afschuwelijk beliegen en bedriegen,al ben je familie ,als ik het maar beter krijg,en zodra je ze ziet doen ze net of er niks gebeurt is,bah bah bah,liefde is een woord dat niet meer bestaat,we denken dat we het weten ,maar de betekenis is dieper dan mensen denken,ik snap niet hoe mensen denken dat ze meer dan die ander zijn,gekke wezens mensen,maar goed schat,ik moet ophouden er zit een vogeltje binnen,zomaar naar binnen gevlogen dus nu moet ik proberen die voorzichtig naar buiten te krijgen,voordat mijnheer kat er is!
I love you schat,gelukkig was jij iemand met heel veel sociaal gevoel ,ik denk weleens te veel!!
love you more mijn baby!! 
Op 24 april 2011
om 9:01 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
mijn email is, p.haegens@chello.nl
als ik ook maar een beetje kan helpen dan voelt dat al goed!
Ik heb niet alle wijsheid in pacht,maar zoals bij alles dat je leest,denk erover en kijk wat dicht bij je komt of je kunt begrijpen,en de rest gooi je weg!
liefs en hou van elkaar!
en probeer elkaar te begrijpen,we hebben al genoeg rottigheid in deze wereld,alleen jij kunt hem voor jezelf een beetje mooier maken,liefs en veel wijsheid en mailen mag altijd! 
Op 12 april 2011
om 11:53 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Ik zat op de site te kijken vanwege de schietpartij in Alphen en zag deze advertentie een jonge man in de bloei van zijn leven weggenomen.

Een engels gedicht

Time is too slow for those who wait
too swift for those who fear
too long for those who grieve
too short for those who rejoice
but for those who love,Time is eternity.

Sterkte met jullie verlies 
Op 11 april 2011
om 15:17 getekend door:
M.a.r.j.o.l.e.i.n. .u.i.t. .M.a.a.s.s.l.u.i.s.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 51      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
nellie haegens
op 5 december 2003
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2023
Contact met beheerder >
Contact met nellie haegens:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto