steve

steve

20 september 1984 - 22 november 2003

STEVE JIJ BENT VOOR ALTIJD IN ONS HART.

Steve verongelukte op weg naar de kapper,op 22 november 2003,hij was toen 19 jaar.
Steve was EERLIJK OPEN en VOORAL RECHT DOOR ZEE,Steve kwam op voor zichzelf en ook voor die ander die onrecht werd aangedaan,
Steve heeft vele harten aangeraakt tijdens zijn leven.

EN OP DEZE MANIER WILLEN WIJ TOCH MET STEVE BLIJVEN PRATEN,


JONGEN WAT HOUDEN WIJ TOCH VEEL VAN JE.
XXX

Er blijven mensen die zich storen aan ons gesprek met steve,maar ga dan a.u.b. niet kijken wat er staat.blijf weg en zoek het niet op,kwetsende reakties geven alleen maar aan wie U bent!!!,niet wie wij zijn als rouwende achtergeblevenen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         121 t/m 140 van 1005        Volgende >
o,ja nog een ding moeke, zolang u voldoening haalt uit het schrijven naar steve,moet u vooral doorgaan.
Blijkbaar voelt u zich daar heel goed bij en zal dat iedere keer helpen bij de verwerking.
En mocht dit hier niet meer kunnen open dan zelf een site of een blog of wat ook juist omdat dit fijn voelt.
groetjes sandra 
Op 5 april 2010
om 16:12 getekend door:
s.a.n.d.r.a.
Dit is niet ok
hallo moeke,
met verbazing,verwondering,respect heb ik de afgelopen uren alle berichten gelezen.
Mijn beide ouders heb ik niet meer en ik zal ook nooit meer naar hun toekunnen gaan als ik raad nodig heb of een hart onder de riem.
Maar met alle respect voor u, richt u op de toekomst die kan nog zoveel moois brengen.
Laat het verleden met uw schoonfamilie achter u,en hoe moeilijk het ook is of zal zijn uw man is een storende factor voor andy en voor u want zolang de negatieve energie blijft zult u niet meer van het leven kunnen genieten.
Genieten,ja want ook al heeft genot een donker randje en lijkt al het mooie te zijn vergaan u en andy hebben recht op een toekomst zonder storende factoren zoals uw man en zijn familie.
Ik kanm mij ook erg goed voorstellen dat iedereen over u heen valt als u zo over uw man praat maar goed waar moet je het anders kwijt als je geen luisterend oor heb waar je het echt kwijt kan.
En iedereen die ananiem een bericht plaatst is ook de energie niet waard om te reageren.
verder wens ik u en andy toch een geweldige toekomst en heel veel succes met s.a.p. paintball.
GO ANDY je doet het geweldig,want je hebt al zoveel bereikt met wellicht de steun van bovenaf,maar jij verdient echt een gouden pluim.
groetjes sandra 
Op 5 april 2010
om 16:09 getekend door:
s.a.n.d.r.a.
Dit is niet ok
schat wat heb je weer geholpen,je moeder is zo ontzettend blij met alles wat je voor ons doet!
bedankt lieve jongen 
Op 5 april 2010
om 8:59 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hallo schat
de laatset tijd krijg ik vaak te horen dat de manier waarop we met peter omgaan niet goed is,(vooral van buitenstaanders!)
voor al diegene die een menig hebben over het omgaan met,een advies alvorens je oordeelt!!
googel het woord asperger en kijk hoe dat de huwelijken verlopen,je zult zien dat meer dan 75% eindigt in echtscheiding,,,hoe zou dat nou komen???
verder verdiep je eens in asperger wat is dit??
kort gezegd,
je mag zorgen voor!!
krijgt nooit waardering!!
leeft in zijn eigen wereld!!
verdomt het om te werken!!
dankbaar??nooit van gehoort!!
intresse??alleen in zichzelf!!
moeilijk omgaan met eigen kinderen!!
en als je alles hebt gehad probeer je dan maar eens in te denken hoe eenzaam je,je voelt in dit huwelijk ,en dat het niet vreemd is dat 75% gaat scheiden,ondanks alles houden wij Andy en ik,het wel vol,ondanks dat WIJ werken en alles onderhouden,wij een zaak proberen op te bouwen,zodat we in ieder geval in dit huis kunnen blijven wonen! en het maar moeten pikken dat peter al ruim 6 jaar geen bijdrage meer levert aan het huishouden,wij hem wel verzorgen,en mee op sleeptouw nemen,vergeet niet dat hij autistich is,en dat zijn bloed eigen broer en zussen hem het huis uit hebben geschopt en niks meer met hem te maken willen hebben,,,raar he??
en wij,,,wij probreren het steeds weer opnieuw,ondanks dat hij soms het bloed onder onze nagels vandaan haalt! en we hem wel iets kunnen doen,nee dan vluchten wij wel weer even,maar wij verzorgen en pikken hem wel,en dat dat dan met weinig liefdevolle woorden gebeurt...wie ben jij om te oordelen,over een gezin waarin het verlies van een kind alleen door moeder werd opgevangen!!ik was er voor iedereen,maar bijna nooit heeft iemand gevraagd,hoe gaat het met jouw,,omdat men het niet wist,,hoe eenzaam leven met autisme is..ik was het die andy ondersteunde ,peter was er niet,die vroeg binnen 24 uur na steve's ongeluk of ik te oud was om nog een kind te krijgen,,,ik kan nog veel meer schrijven,mijn leven is eenzaam,maar ondanks dat probeer ik er toch het beste van te maken,niemand hoeft meedelijden te hebben met mij,maar om kritiek te uitten over het omgaan met peter,de realiteit is,wij gaan nog met hem om,terwijl zijn complete familie afstand heeft genoemn,dus laat kritiek achterwegen,en projecteer dat maar op elsendorp en budel!!daar zit zijn echte familie!!
schat het iriteert me dat mensen zo makkelijk oordelen,meestal vanuit hun riante positie!je kent je moeder,sterk en nog steeds sterk!,als jullie het maar goed hadden dat was mijn doel,jullie waren mijn alles,en nu doe ik nog steeds alles voor andy,maar ook daar zal wel kritiek op zijn,tja ik ga nog heerlijk luchen met mijn kind en sta s'nachts op om zijn verhalen aan te horen,en met veel plezier moet ik zeggen,maar misschien is dat wel jalouzie al dat commentaar ik heb een zeer goede band met andy,maar als autisme in het spel is dan worden de overige famileden wel naar elkaar toe getrokken om te overleven,en er het beste van te maken,
net zoals jij de vaderrol ten opzichten van andy aan het overnemen was en jij met mij een hele sterke band had,wij waren zoals onze vroegere dokter ons verwijtte een sterke drie eenheid,maar hij vergat dat dankzij die sterke drieeenheid wij peter meenamen,op onze sterke vleugels,maar ook hij wilde niet inzien dat peter autisme had,nee na een second opinie moest hij wel,maar nam ik afscheid,omdat ik niet bij hem terecht kon en een andere dokter dat wel kon,mij helpen,hij zorgde dat peter naar de hobbywerkplaats kon en dat er hulp voor ons kwam,iemand die kwam praatte,en lang heel lang heeft het geduurt voordat andy en ik doorhadden wat het inhield asperger,normaal acteren naar de buitenwereld,en autisme laten zien in de gezinssituatie,terwijl het voormij overkwam alsof hij smoesjes had,nee dit is nou eenmaal zo,bijna alle autisten doen (normaal!!) naar buiten toe!
daarom is het juist zo moeilijk!maargoed,ik hou erover op ,mensen vinden het nu eenmaal lekker om elkaar af te zeiken,en dat is hierzo niet anders,andy en ik proberen de boel recht te houden,en ik probeer bij die enkeling te horen die het wel lukt om niet te gaan scheiden,,maar jij weet hoe eenzaam dat bestaan is,
I love you baby 
Op 27 maart 2010
om 9:27 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Ha Moeke,
Leuk gespeeld zeg bij het toneel.
Jullie waren super.
Dikke kus Ikke. 
Op 22 maart 2010
om 20:01 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
EINDELIJK!!!
schat het gaat gebeuren,,yes yes
we zijn door het dolle heen,vandaag kwam het nieuws,we mogen gaan starten met ons nieuwe terrein!!
natuurlijk moet er nog veel werk verzet worden,zoals bomen planten,wetten aanpassen,maar de gemeente is positief!
GELUKKIG!!
JOUW PAINTBALLBRDRIJF WORDT HET MOOISTE VAN HEEEEEEL NEDERLAND!!
we werken er hard voor schat,en als de officiele opening over een aantal jaren plaats vind,dan gaan we eerst jouw gedenken,,daarvoor hebben we de plannen al heel lang in ons hoofd,er komt weer een doedelzak speler en de amerikaanse vlag zal gehesen worden...
oooo schat wat hebben we hier lang op moeten wachten,om precies te zijn 75 maanden!!
maar het gaat nu echt gebeuren,boekel en venhorst zullen trots worden op ons bedrijf!!!
you aint see notting yet!!!
I love you more then you will ever now!!! 
Op 19 maart 2010
om 18:03 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nou schat,carnaval is weer achter de rug,hier in venhorst wordt het steeds saaier met carnaval,de jongeren vertrokken inc, andy met ruim 30 man naar oosterijk,gelukkig komt hij morgen weer terug,ik mis hem wel!,eigelijk is alles hiero aan het sterven,er is nog niet een winkel meer,bij de horst is het iedere week weer bal,in negatieve zin,bij het cafe moeten de klanten nu een avond organiseren,en verzorgen ,onder het mom van een wedstrijd,zelfs personeel is dan niet meer nodig,maar dat komt natuurlijk bij gebrek aan...de optocht was niet eens 25 nummers lang,terwijl in boekel bij de rontonde de laatste kar vertrok en de eerste weer aankwam!
carnavalszaterdags kon je een kanon afschieten bij de horst om 10 uur,jammer en dat allemaal omdat ze met de boerenbruiloft weghalen,natuurlijk ook die avond voor een heel gedeelte verknallen,niet alleen voor de oudjes..,en op dinsdag is het weer een kindermiddag i.p.v. boerenbruiloft,en moet het cafe,die normaal de kindermiddag verzorgden het nu weer nakijken,jammer jammer,dat ze allemaal in elkaars vaarwater zitten,het blijft een klein dorpje!!
ik zelf zou het liefst weer de boerenbruiloft terug hebben,zodat alle mensen kunnen komen,wat moeten de oudjes nou bij het kinderspul doen,met hun dansgroep de veleta dansen,nee dat zie ik niet zitten...bryan is ook al bij jou,jeetje wat zijn jullie al met velen,hoe zou het daar zijn,is het echt zo mooi als er geschreven staat,ik moet hier knokken om nog iets van het leven te maken...het valt niet mee schat...
hopelijk komt er een mooie zomer aan,zodat de somberheid weggespoeld kan worden,het leven is toch mooier als de zon schijnt,en sinds het nieuwe jaar is aangebroken,is er alleen nog maar ellende geweest,het ene na het andere gebeurde,en al te veel mensen zijn sindsdien doodgegaan,en theo komt ook al snel naar jullie toe,het blijft maar aan de gang...eerlijk is het niet,maar wat is er nou eerlijk???,niets of niemand is meer te vertrouwen,ieder leeft voor zich,en liegen doen mensen als een 2e eigenschap,alsof het heel natuurlijk is..ik kijk naar je foto en vraag me af,waar ben je,ik wil je zo graag even zien,je vastpakken,je knuffelen,jij...mijn kind,,,mijn alles,mijn trots,ik mis je schat,,heel heel erg...
morgen komt gelukkig andy weer thuis,en die knuffel ik dan wel dubbel,is hij de klos!ik blijf toch dat moeke,ook al worden jullie zo groot als een huis,eenmaal kind blijft kind!jullie blijven mijn baby's
ik hou van je schat meer dan je ooit zult weten!! 
Op 18 februari 2010
om 14:39 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Ton is nu ook daar
buurt wat met "m
en vertel hem dat we goed voor zijn dochter zullen zijn. 
Op 22 januari 2010
om 18:37 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hallo toet het jaar is bijna om,tijd om te overdenken,het was al met al een goed jaar,met hier en daar pieken en dalen,zakelijk gezien niks te klagen,
ik hoop op een goed gezond jaar 2010,waarin de politiek eens gaat denken aan de burger,die nu zowat uitgemolken wordt,en waarbij ze niet meer weten wat de gewone mens boeit,ze staan niet meer tussen de mensen ,maar er ver boven...tijd dat ze eens zakken naar ons niveau,en eens goed zien wat ons zorgen maakt,teveel om op te noemen,werk,de zorg,de medemens,de belastingen,de ontelbare regels waardoor normaal ondernemen bijna onmogelijk is geworden,
ik heb net een mooi gedicht ondekt op internet en dat zet ik hier onder,ik hoop dat men minder veroordeelt en men meer zijn medemens zal helpen,i.p.v. veroordelen,bedenk immers,zolang jij niet in de schoenen van die veroordeelde rond hoeft te lopen,weet je niet eens wat die mens bezielt laat saan voelt!,hem omarmen zou veel beter zijn om een fijn leefklimaat te krijgen.
voor iedereen die dit leest hoop ik dat al je wensen zullen uitkomen...
ik zelf wens je het meest een goede gezondheid!!
**********************
2009 is bijna vervlogen,
2010 staat reeds voor de deur,
Een Nieuw Jaar met nieuwe dromen,
Alles krijgt een nieuwe kleur,
Veel geluk en vrede,
Veel liefde voor elkaar,
Aandacht voor je naaste,
En het wordt weer een prachtig jaar.
***********************
en voor jouw
mijn lief lief kind ,blijf bij je moeke,ik heb je hard nodig schat,laat me niet alleen!!ik hou van je en hoop dat je vrede hebt.
I LOVE YOU MORE!!! 
Op 30 december 2009
om 10:47 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hallo schat
het is kerst en de sneeuw valt
en toch jongen voelt het weer niet goed
ik mis het complete gevoel
het zal nooit meer zo zijn als vroeger
ik ben blij dat ik altijd intens heb genoten,met jou erbij
kerst,,,feest van samenzijn,maar wat als je nooit meer kunt samenzijn,daarom heb ik gisteren aardigheidjes rondgebracht,voor gezinnen die ook nooit meer echt kunnen samen zijn,die ook hun kind verloren,na jouw weggaan,nu alweer 6 die allemaal uit venhorst komen,en voor 3 van hun is dit de eerste kerst zonder...
ik zag de gezichten van deze moeders,sommigen hadden net gehuild,anderen hadden een star gezicht,proberen hun gevoelens daarachter te verbergen,maar als je hetzelfde verdriet deelt dan weet je wat er achter dat gezicht schuilgaat.
je weet welke gevoelens maria moet hebben gehad,juist op deze dag dat we vieren dat zij haar kind baarde,,je weet dat ook zij haar kind verloor op goede vrijdag!!
zij kent onze pijn,en wij kennen de hare...
kerst een tijd van bij familie zijn en samen eten,en hoe vaak blijven juist deze families buiten schot,tja het schijnt al lang geleden te zijn,,,,mensen willen soms niet opgescheept zitten met dit soort families,helaas,het komt nog steeds voor,juist met kerst zou je extra lief moeten zijn voor hun,en hoe vaak worden ze juist gemeden,jammer..maar mensen zijn zoals ze zijn.
wij proberen het schat,ik heb het versiert ,al staat de boom buiten,en straks komen andy en loes eten,ik kijk veel kerstfilms,heb ik altijd al mooi gevonden,de kachel brand,en al mis ik iemand die dicht bij me staat,ik red me wel!
ik hoop schat dat ook jij weet dat het kerst is,en het fijn hebt.
ik mis je toet ,heel heel erg,ik hou van je schat,en zonder jou zal het nooit meer echt kerstmis zijn.
I love you baby!!! 
Op 25 december 2009
om 10:03 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hallo schat
het wordt weer kerstmis en ik ben op zoek naar een heel arm gezin,net zoals een paar jaar geleden wil ik weer graag iemand onverwachts verrassen,met een mooi pakket.alleen is het heel erg moeilijk om deze mensen te vinden,ze leven in anonimie tijd,en je krijgt vaak geen adressen,als iemand dit leest en wil reageren laat het me weten op mijn mail, p.haegens@chello.nl zodat ik weer een goede daad kan doen,
verder heb ik geen goed nieuws uit usa gekregen,hopelijk valt alles straks mee,maar het is wel spannend voor hun,en andy heeft iets leuks ,voor zijn paintballbedrijf,hij komt in de oudjaarsshow van paul,en dat is voor ons weer een leuke opsteker,alles voor het bedrijf.maar eerst is er kerst,en hopelijk vind ik mijn gezin!!
I love you baby 
Op 8 december 2009
om 23:09 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Heel veel kracht en sterkte gewenst voor elke dag die gaat komen.
Weet dat er nog steeds mensen zijn die u niet kent en die toch aan uw verlies denken! 
Op 22 november 2009
om 21:30 getekend door:
M.a.n.u.e.l.a.
Dit is niet ok
Heel veel kracht en sterkte gewenst voor elke dag die gaat komen.
Weet dat er nog steeds mensen zijn die u niet kent en die toch aan uw verlies denken! 
Op 22 november 2009
om 20:59 getekend door:
M.a.n.u.e.l.a.
Dit is niet ok
ik ben net weer naar de boom geweest,die jouw leven van ons heeft afgenomen,
ik heb negatieve straling via mijn hand opgelegd,dat kreng is door alle verwensingen al aan het verrotte,maar hij moet harder gaan,ik wil dat ding daar weg hebben,
andy is gisteren met foto bij lieve paul geweest,en dat was wel fijn,even iets leuks,
ik denk dat ik het beter aan kan dan andere jaren,we zien wel.
straks komt er visite.afleiding,,,,en gisteren kregen we een mooi bloemstuk van de vrienden.
het zijn allemaal beetjes die helpen,ik mis je erg schat,het blijft toch verder leven zonder jou.
en dan vooral in een wereld die heel erg aan het veranderen is,ik zou willen dat ik meer te vertellen had,dan zou ik eerst eens rausen door het kabinet,en ieder werd weer op zijn pootjes gezet.
sociaal zijn ,man... wat ontbreekt dat massaal in nederland,je leest de raarste dingen in de krant,moordenaars mogen het land niet worden uitgezet,sterker ze worden onderhouden van onze centen,kinderen moorden elkaar uit.op tv zie je dat iemand een vrouw neersteekt,en heel twijfelachtig reageren mensen,dieven moet je helpen,om je inboedel mee naar buiten te sjouwen,als je ze ook maar met een vinger aanraakt,holt hij naar de politie,en wordt JIJ opgepakt,de zorg holt achteruit,mensen worden massaal aan hun lot overgelaten,oplichters huilen op tv,en ieder gelooft hen!terwijl ze veel mensen dupeerden,maar die zie je niet op tv!!!
het is een raar land aan het worden,we worden uitgemolken door de overheid,die zichzelf rijk beloont!
nou we kunnen natuurlijk allemaal in de 2e kamer gaan zitten,maar ook dat zal geen oplossing zijn,,er moeten mensen in de politiek die echt sociaal zijn,die iets willen doen voor die ander zonder er zelf rijk van te worden!.maar de grote vraag blijft...waar vind je die...
ik weet het niet toet.
ik probeer te doen wat goed is,niet alleen voor mezelf maar zeker ook voor die ander,en of mijn inzet om iets te bereiken vruchtbaarheid afwerpt ,dat moeten we afwachten...
vandaag is het 6 jaar zonder jou,6 lange jaren van missen,en ik denk iedere minuut hoe het toen was,welk ding ik deed,wie ik sprak ,waar op welk moment,tot dat er visite komt en er afleiding is...
I miss you
lief lief kind van me... 
Op 22 november 2009
om 10:10 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hallo schat
het is weer bijna zover ,6 jaar geleden,ik heb de witte rozen vandaag gekocht.
ik merk dat het weer moeilijker wordt,alles loopt hier wel lekker,vooral paintball ,andy komt met een foto bij lieve paul en hoogstwaarschijnlijk komt er een opname,nou we zien wel,ik ben van de week anderhalf uur gaan praten bij de rabo ,en ze gaven toe dat er toch wel heel veel ontevreden klanten waren,ze zouden nu kijken of ze iets voor de oudjes in venhorst konden betekenen,ik blijf bij 3 uur bereikbaarheid in venhorst,ze wilden ook weer back to there roots,de klant moest weer koning worden,ik zei dat ze alles zelf gecreeert hadden,,we moesten gaan internetten,en met automaten om leren gaan,inplaats van een gesprek met een baliemedewerkster,nou we zullen zien,of het iets uithaalt,wel ga ik ook gebruik maken van een andere bank,ik heb het eigelijk wel een beetje gehad met die oplichters,bij de amro krijg je zowie zo meer spaarrente bij internet sparen.
zondag komt er weer visite,wat wel fijn is,,,het blijft gewoon een k...u...t...dag
nou schat ik probeer me er door te slaan,blijf dicht bij ons toet.
I love you more!!! 
Op 20 november 2009
om 18:01 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
ik ben weer eens de strijd aangegaan,nu weer met die almachtige vroegere boerenleenbank,buiten dat ze alle handelingen weer verhogen,hebben ze nu een nieuw wapen gevonden,iedereen mag volgend jaar nog 6x gratis geld in de bank deponeren,en iedere keer daarop kost het je 6,30,(dus ook die keren dat het spaarvarkentje wordt geleegd!)belachelijk en dat in een tijd dat veel mensen met moeite hun hoofd boven water houden,en de banken met (ONS) belastinggeld omhooggehouden worden,en de vieze praktijken nu eens boven water komen,die ze in de vorm van opties/bonussen aan hun vriendjes of zichzelf geven,je vraag je af hoe durven ze??
maar ze vinden het zelfs raar als je er iets van zegt,eerst leren ze ons te internet bankkieren,daarna volgt er een ontslag ronden voor het baliepersoneel,vervolgens sluiten ze alle banken in de kleinere dorpen,en nu moeten we zelfs VET gaan betalen,als je iets te veel van de rekening hebt gehaald en je toch persee die acceptgiro wilt betalen,zonder in het rood te staan(waarbij ze immers vlot 15% rente tellen)!
BOEVEN zijn het MAFFIA en ik heb het ze laten weten ook,een paar jaar geleden werd ik nog naar huis gestuurd met de boodschap"laat U maar verrassen"toen ik vroeg om maatregelen te treffen voor de oudjes in ons dorp nu ze de bank weghaalden,en omdat ons openbaarvervoer bestaat uit 1 vrijwilligers bus,en de oudjes vaak geen 4 cijfers kunnen onthouden(ik vroeg om een kantoortje in het nieuw te bouwen gemeenschaphuis,al was het maar voor 1 halve middag per week!)Nou ze hebben me verrast,ze deden NIKS,,,
En nu zocht ik publiciteit en de media reageerde goed met naam werd het stukje opgenomen,maar ook heb ik de politici geschreven,,en wat denk je???ik werd gebeld door diezelfde bank,met de vraag waarom zocht U publiciteit,,nou ze schrok van de stordvloed die ze naar zich toe gezonden kreeg,whaw er zit wel veel,tja dat kunt U wel zeggen,een afspraak volgt,en bij die afspraak krijgt ze van mij de mails ,die ik niet eens benoemd heb,hopelijk worden ze daar wakker geschud,ook gewone mensen kunnen iets doen tegen de bijna corrupte zaken van de bank,en als ze niet willen luisteren ,nou dan maar anders,ze weten ondanks hun hoogwaardig gezicht immers wel,zonder ONS geld bestaan ze niet lang!! dus tijd dat de klant weer eens koning wordt,en anders stel ik voor dat minister Bos,slechts een maal het woord ""oprichting van een STAATSBANK ""noemt,en vanaf dan hebben ze bij alle banken Spoedoverleg!!met maar een vraag,hoe maken wij het voor onze klanten weer aantrekkelijk,,,,nou en dan ben ik waar ik ze hebben wil,
ik geef toe schat het is een eenzame strijd,maar je kent je moeder,knokken voor de minderen,en vooral tegen die arrogante houdingen!!
love you baby... 
Op 5 november 2009
om 8:40 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Mevrouw,
Ik ben diep ontroerd door uw woorden.
In mijn ogen bent u een geweldige moeder,waar uw kinderen zeer trots op mogen zijn!!
Ik wens u alle sterkte van de wereld toe,om dit zware verlies een plekje in uw leven te geven.
Steve..rust zacht,wetende dat je altijd omringt zal zijn met liefde. 
Op 3 november 2009
om 14:54 getekend door:
M.o.n.i.k.a.
Dit is niet ok
hallo schat
we zijn nu bij tante corrie,eigelijk dus bij debby.
en we hebben het heel fijn,peter is nu naar de races en ik heb het rijk met debby alleen,vandaag moet ik alweer de koffer pakken,voor de volgende fase.
je as staat hier en bij tante corrie,en dat voelt heel goed,om een stukje van je op je geliefde plaats te hebben.
wat zijn het toch heerlijke lieve mensen,zo ver weg,en zo aardig,vanavond vieren we dat tante corrie 50 jaar getrouwd is,ik heb een memory in engels geschreven,en ik denk dat ik het niet droog houd,maar ook dat mag,we zullen vast en zeker een fijne tijd hebben,love you more baby!! 
Op 10 oktober 2009
om 18:24 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
ja hoor de roddel machine is weer volop aanwezig en bezig,dit keer hebben we al van meerderen gehoord,betalen jullie wel belasting?? ja hoor,,,het is weer eens zo ver,je zou je afvragen,hebben de mensen niks anders te doen,ze kunnen zich zo goed en vruchtzaam bezig houden met andere zaken,ook hier in venhorst,er zijn weer mensen die hun kind hebben moeten afgeven,misschien kun je iets voor deze mensen doen,er zijn genoeg bejaarden,die nu ze de supermarkt moeten missen,snakken om ook eens erop uit te gaan naar een super in een naburig dorp,er zijn genoeg alleenstaande ouders,die elke hulp meer dan genoeg kunnen gebruiken,er is genoeg vrijwilligers hulp gevraagd,maar nee,inplaats daarvan,maakt men zich druk over het feit ,of wij wel belasting betalen,stelletje zieligers,nou voor diegene een tip,je kunt zo opvragen of we genoteerd zijn bij kamer van koophandel,en mocht je V.O.F achter onze naam vinden,dan kan ik je verzekeren dat ook de belasting ons adres weet,dus vooral je geen zorgen maken over ons,misschien is er wel iets belangrijkers waarmee je je tijd kunt volmaken,ik zou zeggen SUCCES ermee!!!
tja jongen,ze blijven maar om ons heen vliegen,die dikke strontvliegen die je maar niet weggemept krijgt.maar dan ... wisten we dat niet ook al toen jij nog gewoon bij ons was,de mens blijft zoals hij is,hoe meer je op een ander zijn hoofd gaat staan des te groter je lijkt,,zielig maar waar..
nou schat,we gaan straks naar tante corrie,lekker even bijkomen,,,heerlijk ,,mensen om je heen die echt om je geven,en geen schijnvertoning opvoeren,ik gun iedereen het beste,ben niet jalours als die ander mooie nieuwe kleren heeft of een nieuw huis heeft gekocht of er net een gehuurd,zodat hij zijn eigen stekje heeft.of een mooie auto gekocht heeft.
ik zelf geef niks om mooie kleren,ga bijna nooit naar de kapper,schoonheidsspecialiste,of pedicure,wel vind ik het belangrijk dat mijn kinderen er mooi uitzien,jullie waren altijd modern gekleed,ook andy is dat nog steeds,alleen mag je dat nooit uitspreken,omdat de boze blikken meteen volgen,nu er een nieuwe bedrijfsauto is,is dat misschien ook wel weer een reden voor het geroddel,maar goed,iedereen geeft zijn euro anders uit,en dat is maar goed ook,zo blijft de economie voor alle brances draaien.
alleen van dat geroddel wordt ik af en toe doodziek!!
maar goed we lopen ons eigen pad,zoals we altijd al gedaan hebben ,ik vraag aan niemand goedkeuring!!maar misschien is juist dat wel de reden waarom mensen jalours zijn?
wie zal het zeggen,ik hou van je schat,laat dat in iedere geval ook gezegd zijn,o ja,en er zijn weer twee engelen bij,een heel lief klein van 6 jaar,triest he schat dat die misselijke ziekte ook bij kinderen zo gemeen kan toeslaan,niet eens kans gekregen,in dit leven,hoe hard kan het zijn...
love you baby 
Op 29 september 2009
om 14:37 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hoe eenzaam kun je soms zijn schat??
juist op jouw verjaardag,peter doet net of er niks is,vanochtend was er wel bezoek,en een lief iemand wenste me sterkte in een mail,toch voel ik me eenzaam,je gaat de diepte in,en realiseerd je dat je de rotte appels om je heen nooit kunt elimineren,ze zullen er altijd zijn,mensen die je zelfs aanvallen op het moment dat je het zwakst bent,mansen die je misschien ongewilt toch pijn doen,we leven in een rare tijd,het lijkt soms wel of we geprogrameerde robotten zijn,we halen zo veel mogelijk binnen,al gaat het ten kostte van die ander,het gaat alleen over jezelf,en beslist niet om die ander,ikke ikke ikke,,,,de voorgeprogrameerde stem spreek voordurend die woorden uit,mensen beseffen pas ,als ze zelf ineens tot die kwetsbare groep horen,hoe hard de maatschappij is geworden,voorheen deden ze gewoon op die automatische piloot mee,pas als leed ook hun treft,gaan ineens die doppen open,en snappen ze het zelf ook niet???
ik las vanmorgen een stukje over depak chopra,toch erg intressant,met een filosofie waarin ik erg geloof,de wereld is te geautomatizeerd,alles kun je lezen of opzoeken,maar het ware antwoord zit in ieder mens zelf,typisch we zoeken,,,en zoeken,,,en dan blijkt de oplossing heel dichtbij te zijn,en ondanks dat,vinden vele ook dat antwoord niet,hoe ga je naar binnen???in je zelf???hallooooo...tja,daarvoor is meer nodig,zelfbewustzijn,spiritualisme,en vooral geduld,en eigelijk heel veel schit,hoe meer shit ,des te meer je kansen krijgt om je zelf te ontdekken,,,ik zou er eigelijk een boek over moeten kopen,alleen weet ik dat ik al lezend alles al wist,hoe??? weet ik niet,ik weet niet hoe je wijs wordt,waarom ik in dingen geloof,waarom sommige gevoelens zo sterk aanwezig zijn,geen idee,het lijkt soms wel een beetje helderziend,je voelt heel vaak stemmingen aan,ik kan door mensen kijken,voel soms heel sterk hoe hun stemming is,zie ook veel fake!,ach ik gebruik het maar voor mezelf,ik kan er met andy heerlijk over praten,,,,uren lang. 
Op 20 september 2009
om 15:29 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 51      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
nellie haegens
op 5 december 2003
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2023
Contact met beheerder >
Contact met nellie haegens:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto