Ben Huisman

Ben Huisman

3 december 1953 - 24 november 2020

In Memorian

Met veel verdriet nemen wij afscheid van onze voorzitter Ben huisman . Ben kreeg 8 weken geleden een hersenbloeding op de club, na in het ziekenhuis behandeld te zijn geweest was er te weinig vooruitgang in het herstel , de prognose was dat Ben niet meer zelfstandig kon leven, dat wilde Ben niet en besloot voor geen verdere behandeling. Ben is in een hospice zondag op maandagnacht rustig ingeslapen.We wensen zijn zoon Oscar, vriendin en familie veel sterkte met het verlies van deze lieve man Ben Huisman.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 63        Volgende >
Lieve Ben,

Geschrokken van dit bericht een laatste groet.
Je was als meester een hele bijzonder persoon.

Dank daarvoor.

Veel sterkte voor Oscar en familie 
Op 6 januari 2021
om 16:46 getekend door:
B.r.i.g.i.t.t.e. .R.o.s.b.e.r.g.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Ben

Ben jij zei altijd het is een feestje om op de club te zijn

Maar het was altijd een feest om met jou samen te zijn !!! Rust zacht

Veel sterkste Oscar familie en vrienden 
Op 5 januari 2021
om 20:21 getekend door:
T.o.m.m.y.
Dit is niet ok
Lieve meester Ben,
Want ondanks dat ik allang volwassen ben en ik zelf kinderen heb, blijf jij voor mij mn leukste meester.
Mn lievelingsboek de meester van de zwarte molen heb ik aan jou te danken. Samen deelden we ook een grote passie, paarden!!! Daar ben ik nog steeds wekelijks mee bezig.
Waar je nu ook bent ik hoop dat je deze passie weer samen met je dochter kan delen. 
Op 19 december 2020
om 13:25 getekend door:
J.u.d.i.t.h. .d.e. .c.r.a.e.n.
Dit is niet ok
Lieve meester Ben,

Bij jou kwamen de kinderen altijd op de eerste plaats en dat maakte jou een fantastische meester.

Rust zacht.

Rita Groothuizen 
Op 17 december 2020
om 21:29 getekend door:
R.i.t.a. .G.r.o.o.t.h.u.i.z.e.n.
Dit is niet ok
Jeetje veel te jong.
Ik heb meester ben in groep 7 gehad.
Daar kregen wij Engelse les, ik weet nog dat hij vroeg wat betekend Pet in het Engels.
Ik zei nou een pet zit op je hoofd. Hij heeft erg gelachen. Was een super leuke meester. Heel veel sterkte voor de nabestaande. 
Op 17 december 2020
om 21:27 getekend door:
G.a.b.y. .G.r.o.o.t.h.u.i.z.e.n.
Dit is niet ok
Meester Ben wat een verdrietig nieuws. Je was een fantastische leraar. Jouw humor, "commando Pinkelen en de manier waarop je de hele klas kon boeien met voorlezen zijn mij altijd bijgebleven. De prachtige trofee vernoemd naar Emmylou staat hier nog steeds in de woonkamer. Ik hoop dat jullie weer samen zijn. Ik wil jouw familie, vrienden maar vooral Oscar heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. Rust zacht. Frederique 
Op 17 december 2020
om 15:58 getekend door:
F.r.e.d.e.r.i.q.u.e. .H.a.z.e.l.e.g.e.r. .-. .v.a.n. .d.e.r. .Z.e.e.
Dit is niet ok
Lieve meester Ben,

Wat een verdrietig nieuws. Ik ben er stil van. Mijn favoriete meester, vader van mijn klasgenootje Emmylou. Wat kon jij prachtige verhalen vertellen in de klas. Dit heeft mij zo geïnspireerd dat ik zelf ook leerkracht wilde worden. Ik hoop dat ik hetzelfde kan betekenen voor mijn leerlingen als jij ooit voor mij hebt gedaan. Heel veel sterkte gewenst voor de familie. Rust zacht lieve meester Ben. Ik hoop dat je nu weer bij Emmylou bent. 
Op 17 december 2020
om 7:41 getekend door:
L.i.n.d.a. .K.i.v.i.t.s.-.v.a.n. .d.e.r. .V.a.l.k.
Dit is niet ok
Wij wensen familie en vrienden, en vooral Oscar, veel sterkte met dit verlies.
Dorien van der Knaap-Lexmond
Marcel van der Knaap 
Op 15 december 2020
om 11:54 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .v.a.n. .d.e.r. .K.n.a.a.p.
Dit is niet ok
Jeetje Ben... wat een verdrietig bericht. We zijn kort collega's geweest op het destijds Groene Hart. Een gezellige en betrokken man, hart op de juiste plek. Je vertelde vol liefde over Emmylou en Oscar. Wat een verdriet had je om je dochter en wat trots was je altijd op je zoon. We hebben veel gelachen je hebt me zo goed gesteund toen dingen op school anders liepen dan ik had gewild. Op mijn laatste werkdag trakteerde ik slagroomgebak voor de collega's maar jij en ik aten samen een hazelnootschuimgebakje van Maison Kelder. Waren we beiden gek op en verschil moest er zijn toch?! Lieve Ben ik weet nooit wat te geloven over "na de dood" maar in jouw geval hoop ik dat je je dochter in je armen hebt. Sterkte voor je zoon en overige nabestaanden. Liefs, Kim 
Op 12 december 2020
om 11:25 getekend door:
K.i.m.
Dit is niet ok
"meester" Ben...
Een icoon in het onderwijs!!!
Wat was hij een fijne leraar
Mijn dochter heeft les van hem mogen krijgen en wat hebben wij daar een fijne herinneringen van over gehouden! hij kende de kinderen door en door en zelfs jaren later als we elkaar tegen kwamen in de straat vroeg hij hoe het met haar was en kende haar nog steeds bij naam.
Wat gaat hij gemist worden...
Ik wil hierbij dan ook zijn familie en andere naasten heel veel sterkte wensen met dit immense verlies 
Op 11 december 2020
om 10:43 getekend door:
B.r.i.g.i.t.t.e. .v.a.n. .M.o.l.l.
Dit is niet ok
Lieve meester Ben,

Sommige mensen in je leven laten een onuitwisbare indruk achter. Zo iemand ben jij! Je was mijn meester in klas 5 en 6 van de Kinderweide ('86).
Het voelde veilig bij jou, ik moest altijd erg lachen om jouw droge humor, we hingen aan je lippen als je verhalen ging voorlezen en we hebben als klas nog steeds warme herinneringen aan onze tijd met jou.
Wat bijzonder dat we nog niet zo heel lang geleden met de klas en met jou een reünie hebben gehad. Zo is de cirkel toch rond. Ik zal je nooit vergeten en we zullen je missen.
Rust in vrede lieve Ben, nu weer samen met jouw Emmylou 
Op 11 december 2020
om 10:36 getekend door:
L.e.i.d.a.
Dit is niet ok
Meester Ben.. ik weet nog zo goed dat ik op de basisschool bij je in de les kwam! En ook weet ik nog zo goed dat na de musical in groep 8 ik heel emotioneel was dat ik niet weg wilde, je was zo een lieve meester! Ik ben je nog vaak tegen gekomen. Laatst nog op mijn werk, waar we lekker gepraat hadden over hoe het was! Ik vind dit zo erg en hoop dat je je rust hebt nu! Iedereen zal je super erg missen! ?? Liefs Celina 
Op 11 december 2020
om 9:03 getekend door:
C.e.l.i.n.a. .R.e.m.m.e.r.s.w.a.a.l.
Dit is niet ok
Lieve meester Ben, mooie herinneringen heb ik aan de schooltijd met u, 1986-1987 op de kinderweide. Niet meer dan moois. We hebben 3 jaar geleden een fijne Reünie gehad met klas 5/6, onvergetelijk en uw mooie verhalen weer mogen horen, u las ons veel voor. Met veel verdriet moeten we dit bericht vernemen, maar altijd in ons hart... We'll meet again when the time is there... Voor meesters Bens familie wens ik jullie heel veel kracht toe bij dit grote verdrietige verlies, deze man was goed, lief en altijd onze meester, Amin 
Op 11 december 2020
om 8:45 getekend door:
J.o.a.n.
Dit is niet ok
Ben was een belangrijke mentor in mijn dochters leven op de basisschool. Ze liep met hem weg en heeft haar veel steun gegeven. Erg heel erg te zien dat Ben zo vroeg is heen gegaan. Ik wens de familie sterkte in deze verdrietige periode 
Op 11 december 2020
om 7:16 getekend door:
A.n.j.a. .r.a.i.j.m.a.k.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve meester Ben, ik herinner mij u als een rustige zachtaardige meester, waar je als kind veilig bij voelde. Je kon heel boeiend verhalen lezen uit diverse boeken. Ook een leuke meester die lekker gek kon doen met carnaval. Ik heb u na mijn schooljaren niet meer gezien, kwam er helaas niet meer van. Rust zacht lieve meester Ben.
Liefs van Patricia 
Op 11 december 2020
om 6:59 getekend door:
P.a.t.r.i.c.i.a. .M.o.o.l.e.n.a.a.r.
Dit is niet ok
Lieve meester Ben, ik herinner mij u als een rustige zachtaardige meester, waar je als kind veilig bij voelde. Je kon heel boeiend verhalen lezen uit diverse boeken. Ook een leuke meester die lekker gek kon doen met carnaval. Ik heb u na mijn schooljaren niet meer gezien, kwam er helaas niet meer van. Rust zacht lieve meester Ben.
Liefs van Patricia 
Op 11 december 2020
om 6:55 getekend door:
P.a.t.r.i.c.i.a. .M.o.o.l.e.n.a.a.r.
Dit is niet ok
Lieve Meester Ben,

Wat vliegt de tijd voorbij.. 9 jaar geleden kwam ik bij u in de klas. Iedereen wist dat u les gaf omdat u het oprecht leuk von. En al gauw had u een speciale plek in mijn hart. U heeft mij zo geholpen in de 3 jaar dat ik bij u in de klas heb mogen zitten. Tijdens maar uit buiten school tijden was u een luisterend oor.

U mocht dit ook weten van mij als we praatte. U was voor mij net me 2e vader.

Alle leerlingen voelde zich veilig bij u. De manier hoe u les gaf, dat kan niemand na doen. U gaat nooit vergeten worden.

Mijn wens is dat u uw geluk en verdiende rust eindelijk vind, met uw dochter.

Liefs, Zahara. 
Op 11 december 2020
om 3:14 getekend door:
Z.a.h.a.r.a.
Dit is niet ok
Meester Ben...ik heb nog vaak aan je gedacht en vertel nog regelmatig over wat een fijne meester je was. Altijd gaf je een positief gevoel, een vertrouwde geborgen sfeer in de klas. Hoe spannend kon je voorlezen "Krabat!"
Ik herinner me de fijne gesprekken wanneer we naar gym liepen buiten. Je luisterde echt en maakte werkelijk contact. Hoe waardevol, jouw aanwezigheid in ons leven.
Sterkte aan al jouw dierbaren. 
Op 10 december 2020
om 23:42 getekend door:
T.a.m.a.r.a. .J.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve meester Ben,

Volgens mij 3e en 4e klas de Kinderweide.

Mijn herinneringen aan een prachtige en krachtige man die voor de klas en ook op straat een motiverend gesprek klaar had.

De prachtige verhalen die je vertelde en boeken die je voorlas namen ons mee op reis met o.a. "Krabat en de Meester van de zwarte molen" zo levendig en vol met bezieling.

Jammer dat wij elkaar slechts nog enkele malen hebben mogen spreken.

Heel veel sterkte voor de mensen die hem lief hadden. 
Op 10 december 2020
om 23:04 getekend door:
R.a.m.o.n. .H.e.l.f.r.i.c.h.
Dit is niet ok
Lieve meester,
Om in groep 8 door verhuizing in een nieuwe klas te komen is niet makkelijk. Maar door uw aanwezigheid en uw manier van meester zijn heb ik een heel fijne afsluiting gehad van de basisschool.Uw verhalen over uw jonge jaren in de rolstoel, uw verhalen over uw zeehondje etc.. en idd Krabat zijn mij altijd bijgebleven. Twee jaar geleden hebben we elkaar tijdens een reünie nog eenmaal ontmoet.. Daar ben ik blij om. U was voor mij een inspiratie.en zelfs juf geworden.. Dank voor wie u was. 
Op 10 december 2020
om 23:01 getekend door:
S.t.e.p.h.a.n.i.e. .B.o.s.m.a.
Dit is niet ok
       1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Henk van der Gaag
op 24 november 2020
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Henk van der Gaag:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Ben Huisman

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto