Edwin Robert van der Velden

Edwin Robert van der Velden

1 oktober 1976 - 6 oktober 2020

Wat was je altijd sterk

Groot is ons verdriet dat wij afscheid hebben moeten nemen van onze lieve zorgzame vader, dierbare zoon, broer, zwager en oom.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         81 t/m 94 van 94
Edwin, niet te geloven dat je er niet meer bent! in 2010 mijn 1e auto bij jou gekocht als een 20 jarig pikkie, sindsdien 10 jaar vast aan het merk seat, mede door jouw liefde voor het merk en de waanzinnige mini meets bij vd velden benthuizen.
toen ik later ook mijn 1e cupra kocht was ik sindsdien helemaal een kind aan huis bij tuningparts. ik denk dat ik nergens meer zo veel gastvrijheid en behulpzaamheid zal ervaren in de autowereld!

Edje bedankt voor alle behulpzaamheid en gezelligheid die je met je mee bracht! Rust zacht 
Op 12 oktober 2020
om 8:15 getekend door:
R.i.c.h.a.r.d. .d.e. .V.r.i.e.n.d.
Dit is niet ok
Geachte familie Van der Velden,

Bij dezen wil ik mijn oprechte deelneming betuigen aan u allen en uw naasten vanwege het overlijden van Edwin. Heel veel sterkte toegewenst in deze zeer moeilijke tijd en de tijd die nog komen gaat.

Nico Kuipers
(oud klasgenoot BMM opleiding) 
Op 11 oktober 2020
om 12:01 getekend door:
N.i.c.o. .K.u.i.p.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Edje..,

Ik huil.., en toch ook een glimlach..., wij samen SEAT, gewerkt..gelachen.
Naar Essen, Frankfurt, autosalons natuurlijk...
Ook na mn SEAT-tijd bleef je in mijn hart zitten. Ik had een zwak voor je.
Sterkte lieve familie en vrienden! 
Op 10 oktober 2020
om 20:14 getekend door:
P.e.t.e.r. .v.a.n. .d.e.n. .B.o.s.c.h.
Dit is niet ok
Hey Ed, beste kerel,

Nu, een kleine week na ik het slechte nieuws hoorde kan ik nog steeds moeilijk bevatten dat je niet meer hier onder ons bent. Op de momenten dat ?t wel doordringt troost ik mezelf met de gedachte dat je nu ergens bent waar je geen pijn meer hebt en er geen lijden is.

We kenden elkaar al sinds mijn eerste autootje in m?n studententijd, een oude Fiat Panda die bij jou nog op ?t Kerkenbos in onderhoud was. Onze vriendschap begon te groeien na ik m?n tweede echte auto bij je kocht en je me een keer uitnodigde voor een biertje bij je op de zaak. Dit was een paar jaar voor jullie eerste kleine, Bart, op de wereld kwam. En sinds dat eerste biertje hebben we samen ontzettend veel meegemaakt.

Dankbaar ben ik voor de tijd die ik met je heb doorgebracht. Ik herinner me zo makkelijk, zo veel mooie momenten waarin we een hoop lol en plezier hebben gehad. Bij je op de zaak op zaterdagmiddag in de mini-meets, bij jou en Joyce thuis, tijdens vele etentjes waar we soms ?t restaurant op stelten zetten, op wintersport, tijdens de beruchte kerstdiners en nog vele andere momenten. Altijd was je gastvrij, vol met humor en deed je meer dan je best ?t anderen naar de zin te maken. Klagen over je eigen gezondheid of bij de pakken neerzitten, dat deed je niet. Wat overigens niet betekent dat we het nooit over problemen, ongemakken of andere serieuze zaken hadden want goede, realistische gesprekken die waren er natuurlijk en gelukkig ook, vaak ook in de late uurtjes. Een bikkel, die deed wat ?ie kon en gewoon doorbikkelde, ja dat was je zonder meer!

Rust zacht Ed en bedankt voor alles! Ik zal jou en de vele mooie herinneringen nooit vergeten.

Mijn condoleances voor de familie van Edwin en een ieder ander waar hij een plekje in ?t hart bij had veroverd. Ik wens hen alle kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd en met de verwerking van dit grote verlies. 
Op 10 oktober 2020
om 16:21 getekend door:
A.n.t.o.i.n.e. .B.o.n.g.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste Edwin, toen Kees me dinsdag laat op de avond aansprak wist ik dat dat geen goed nieuws betekende en ik vermoedde al welk bericht er zou komen.

Ik denk dat het een jaar of 20 is geleden dat ik je de eerste keer ontmoette en dat had natuurlijk te maken met de passie die we beiden hadden...auto's. De trip naar de Ring met Patrick zal ik nooit vergeten.

Edwin, je stond altijd klaar voor mensen en iedereen herinnert je als die gouwe vent die altijd een leuk praatje had.

We hebben zo nu en dan het contact gehouden die 20 jaar, dit jaar in juli voor het laatst. Man wat zouden we allemaal nog graag een keer op een zaterdag bij je langskomen op een meeting...

Rust zacht kerel, je hebt je rust verdiend. Sterkte aan je ouders, je zus, de rest van de familie en zeker ook je vrienden die je erg zullen gaan missen. En natuurlijk je kinderen, die je zullen herinneren als een top vader. 
Op 9 oktober 2020
om 23:32 getekend door:
D.i.c.k. .G.r.o.e.n.
Dit is niet ok
He Edwin,

Ik hoop zo van harte dat waar jij veel te vroeg naar heen gaat jou legendarische manier van het leven voortzet. Want WOW wat heb jij gevochten tegen jou grootste tegenstander jou eigen lichaam. Je hebt ondanks dat gevecht altijd alle dingen gedaan die je wilde doen. Dat zijn de dingen die ik nooit zou vergeten. Het was altijd gezellig en meestal was jij de grote animator. Want ik denk wel dat hoe meer mensen er om jou heen verzamelde hoe beter jij in je humeur was.

Onze eerste ontmoeting was heel veel jaren geleden we waren ergens tussen de 18 en jaar oud. Dat was in de garage aan de Industrieweg. Waar we op zaterdag een ontmoetingsplek hadden gecreëerd voor allemaal autogekken. Bij jou is er altijd een ontmoetingsplek gebleven voor een ieder.

Te veel te vertellen over wat we hebben meegemaakt. Te veel te zeggen over jou. Te veel verhalen die zeker nog vele malen zullen worden opgerakeld. Heel veel legendarische momenten zullen in mijn gedachten blijven.

Sterkte aan de hele familie want het is een groot verlies.

Rust zacht Edwin. 
Op 9 oktober 2020
om 23:00 getekend door:
W.i.l.b.e.r.t. .E.v.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste Edwin,

Ed, wat hebben we een prachtige tijd gehad in Apeldoorn! Je enthousiasme was groot net als je energie om alles beet te pakken. Uiteraard altijd met veel humor. Kan mij nog goed herinneren dat je eens de klas uit werd gestuurd en vervolgens je GTI dusdanig veel herrie liet maken dat er weinig les meer mogelijk was. Geweldig waren ook regelmatig je uitspraken. Vol zelfvertrouwen, humor en respect kon je de dingen prachtig verwoorden!

Ik kijk met veel plezier terug op deze tijd en dat komt zeker ook door jouw altijd enthousiaste aanwezigheid.
Ed, rust zacht en dank voor al het moois.
Kids, Joyce en overige familie heel veel sterkte om dit grote verlies een plek te geven, mijn oprechte deelneming

Arjan van Gelderen
Oud klasgenoot BMM Apeldoorn 
Op 9 oktober 2020
om 20:20 getekend door:
A.r.j.a.n. .v.a.n. .G.e.l.d.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Beste Ed mooie vent ik ken je ondertussen ook al weer meer dan 20 jaar eerst via Wilbert klaar leren kenen en jaren samen gewerkt met Seat om ons bedrijf van de goeie auto?s te voorzien altijd gezellig en altijd goed van humeur. Schrok dan okk erg van het nieuws dat je de strijd hebt verloren na al die jaren. Heel veel sterke en geluk voor joice de kinderen en familie Arjan Evers 
Op 9 oktober 2020
om 18:31 getekend door:
A.r.j.a.n. .E.v.e.r.s.
Dit is niet ok
Edwin,

27 jaar geleden kwam je op de Loolaan aan, klaar voor een nieuw avontuur.

4 mooie studie jaren volgden, we maakten van alles mee, maar daar bleef het niet bij.
Jij bood me een stageplekje aan in de zaak van je vader, waarmee een nieuw avontuur begon, we werden collega's...

Later ging ieder zijn eigen weg, maar de vriendschap bleef altijd bestaan. Bijna iedere zaterdag uit eten, het Zoetermeers Eet Genootschap, Simca rallye... stappen in Antwerpen, gedeelde passies, fijne en mooie herinneringen.
Altijd was er die nare ziekte op de achtergrond, maar wat was jij sterk! Altijd positief. Zo zal iedereen je herinneren.
Rust zacht.

k Heb aan je zijde gestaan
Mijn God, ik heb je graag gekend
Ik blijf nu hier jij gaat naar daar
En daar is niet zover van hier
We spreken af, ik weet niet waar
En daar ontmoeten we elkaar
Zonder jou tikt de klok even snel
Maar de tijden veranderen wel
Dus ik neem afscheid, jij moet nu gaan
Weet dat je in m'n hart altijd blijft voortbestaan
Slaap zacht, je hebt het verdiend
Je vocht tot aan je laatste zucht
En ga, ga nu m'n vriend
En droom voor eeuwig opgelucht
Net zoals vroeger kom je wel terecht
-clouseau- 
Op 9 oktober 2020
om 18:31 getekend door:
L.e.o.n. .v.a.n. .A.s.c.h.
Dit is niet ok
gecondoleerd met het verlies van Edwin
het was een mooie kerel,vele leuke herinneringen aan hem
altijd plezierig

heel veel sterkte gewenst

Rutger Wemmenhove
klasgenoot BMM apeldoorn 
Op 9 oktober 2020
om 18:25 getekend door:
R.u.t.g.e.r. .W.e.m.m.e.n.h.o.v.e.
Dit is niet ok
Dag lieve Ed, zoveel herinneringen schieten door mijn hoofd. Weekendjes Ommen, Zeeland, Luxemburg. Etentjes in ongeveer alle restaurants in Zoetermeer en omgeving. Urenlang kletsen over onzin of over belangrijke zaken in het leven. Zoveel mooie herinneringen en verhalen. Een vriendschap die we nooit zullen vergeten en altijd zeer dierbaar is gebleven. Ik hoop dat er waar je nu bent geen pijn is en je met een biertje in je hand ook daar je mooie verhalen deelt. 
Op 9 oktober 2020
om 17:33 getekend door:
K.a.r.i.n.
Dit is niet ok
21 jaar geleden kwam ik je voor het eerst tegen in Zoetermeer. Je had een gelijk een speciaal plekje in mijn hart. Dezelfde humor, dezelfde belangstellingen. Bepaalde situaties of bepaalde woorden zorgden ervoor dat we elkaar maar aan hoefden te kijken en we schoten in de lach. Ik was ook als snel bekend met je lijden en de onmacht om je daarmee te kunnen helpen. Heel veel respect had ik voor je doorzettingsvermogen. Het doorzettingsvermogen door te zetten wat er ook gebeurde. Je bent een heel bijzonder mens Edwin die ik nooit zal vergeten. 
Op 9 oktober 2020
om 17:21 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .v.a.n. .d.e.n. .B.e.r.g.
Dit is niet ok
Edje, ongelofelijk dat jij er niet meer bent. SEAT, tunnelbak Zoetermeer, BBQ, af en toe een biertje, passie voor auto?s, Porsche 911, Lelystad, karten, Cupraforum, SEAT-Online, Gummen, minimeetings, lunchen bij Hudson. De lijst is oneindig en al deze mooie herinneringen blijven voor altijd. Een sterke en verschrikkelijk aardige kerel dat is waar ik aan denk als ik aan jou terugdenk, een voorbeeld voor velen! Rust zacht, je hebt het verdiend. 
Op 9 oktober 2020
om 17:09 getekend door:
R.i.c.h.a.r.d. .(.R.).
Dit is niet ok
Hey buddy, We hebben oneindig veel herinneringen samen. We hebben zo ontzettend veel meegemaakt. Wat jij uiteindelijk heb moet doorstaan is ongekend, onmenselijk. Ik troost me dan ook met de gedachte dat waar je nu ook bent, het is een upgrade. De hel heb jij al meegemaakt.

...Völlig losgelöst
Von der Erde,
Schwebt das Raumschiff
Völlig schwerelos.

Die Erdanziehungskraft
Ist überwunden.
Alles läuft perfekt,
Schon seit Stunden.
Wissenschaftliche
Experimente -
"Doch was nützen die
Am Ende?" denkt
Sich Major Tom.

Im Kontrollzentrum,
Da wird man panisch:
Der Kurs der Kapsel, der
Stimmt ja gar nicht!
"Hallo, Major Tom,
Können Sie hören,
Woll'n Sie das Projekt
So zerstören?",
Doch er kann nichts hör'n,
Er schwebt weiter... 
Op 9 oktober 2020
om 16:55 getekend door:
P.a.t.r.i.c.k. .S.a.v.a.l.l.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 2 3 4 5 
Dit register is aangemaakt door:
Kees Vermeer
op 9 oktober 2020
en blijft zichtbaar tot:
9 maart 2024
Contact met beheerder >
Contact met Kees Vermeer:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Edwin Robert van der Velden

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto