Edwin Robert van der Velden

Edwin Robert van der Velden

1 oktober 1976 - 6 oktober 2020

Wat was je altijd sterk

Groot is ons verdriet dat wij afscheid hebben moeten nemen van onze lieve zorgzame vader, dierbare zoon, broer, zwager en oom.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 94        Volgende >
Lieve familie en vrienden van Edwin, gecondoleerd en heel veel sterkte met dit ernome verlies. Liefs Annika&freddie 
Op 15 oktober 2020
om 19:58 getekend door:
A.n.n.i.k.a.&.F.r.e.d.d.i.e.
Dit is niet ok
Wat schik ik van dit bericht, veel te jong. Ik ken je van school en eventjes vanuit de auto branche. Jouw passie en altijd positief ging je met jouw ziekte om.

Ik wens alle naasten, familie, vrienden heel veel sterkte met dit veel te vroege verlies 
Op 15 oktober 2020
om 19:56 getekend door:
V.a.n.e.s.s.a.
Dit is niet ok
Wat een rot bericht ineens. Een bikkel was je.. Niet klagen maar dragen en altijd door. Het gaat je goed Edwin, je zal enorm gemist worden. Heel veel sterkte aan de familie. We denken aan jullie.

Team KoffieSnel Espresso service. 
Op 15 oktober 2020
om 19:49 getekend door:
H.e.n.r.i. .B.i.j.l.
Dit is niet ok
Sterk, vrolijk , bevlogen en gek op snelheid zo kennen we je en zullen we je blijven herinneren.
Veel te vroeg van ons heen gegaan.
We wensen familie en naasten sterkte met dit grote verlies.

Edwin rust zacht.

Martin, Fleur, Lars en Magali 
Op 15 oktober 2020
om 19:49 getekend door:
M.a.r.t.i.n. .&. .F.l.e.u.r.
Dit is niet ok
Net als velen geschokt ik wens iedereen heel veel sterkte met dit enorme verlies .. rust zacht edwin 
Op 15 oktober 2020
om 19:48 getekend door:
L.i.n.d.a. .h.o.e.p.e.l.
Dit is niet ok
Vaarwel, buurman, je was een fijn mens, lieve man, en trots op je gezin. Je was zo sterk in het dragen van je ziekte en zo positief. Het leven is vaak niet eerlijk...
Veel sterkte gewenst aan de familie om dit verlies te verwerken.
Wim - The Shed 
Op 15 oktober 2020
om 19:46 getekend door:
W.i.m. .R.i.m.m.e.l.z.w.a.a.n.
Dit is niet ok
Sterkte met dit grote en veel te vroege verlies! Heb het contact met Edwin altijd als zeer prettig ervaren. Rust in vrede kerel 
Op 15 oktober 2020
om 19:46 getekend door:
F.r.a.n.k.
Dit is niet ok
Veel te vroeg, heb je mogen kennen als een eerlijk bevlogen kerel, bij deze wil familie en vrienden condoleren met het verlies van een mooie mens. gr henno 
Op 15 oktober 2020
om 19:32 getekend door:
H.e.n.n.o. .B.o.e.n.i.n.k.
Dit is niet ok
Mijn ervaringen met Edwin hebben te maken met SEAT en het SEAT online forum.
Een heel fijn mens is veel te jong van ons heen gegaan. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Edwin, rust in vrede. 
Op 15 oktober 2020
om 19:12 getekend door:
R.e.n.s.e. .B.o.e.r.s.m.a.
Dit is niet ok
Familie en naasten gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte en kracht de komende tijd!

Serge, Jacqueline, Jessey (vriend van Bart) en Jill 
Op 15 oktober 2020
om 19:12 getekend door:
F.a.m.i.l.i.e. .B.a.a.n.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel kracht en sterkte voor zijn gezin, familie en vrienden. 
Op 15 oktober 2020
om 19:11 getekend door:
J.e.n.n.i.f.e.r. .H.e.l.w.i.g.
Dit is niet ok
Ed,ik herinner je als een goede gozer, leuke circuitdagen, driftdagen, dagje Seat garage om ff bij te kletsen. De afgelopen jaren hadden we weinig contact meer, maar de herinneringen blijven. Het ga je goed in het hiernamaals.

Sterkte aan de familie van Ed.

Groet, Jacco 
Op 15 oktober 2020
om 19:10 getekend door:
J.a.c.c.o. .B.o.o.m.s.m.a.
Dit is niet ok
Ik ken Edwin van een aantal jaren terug, ik had een Polo gekocht daar, en m?n broer een Leon bij de seat dealer in Benthuizen toen der tijd. Hij was ook wel van de dikke auto?s toen al, en was altijd in voor een babbel. Ik had hem laatst nog aan de telefoon 2 weken geleden, hii vroeg wat ik nu reed. Ik zei dat ik weer een Polo had en belde hem op voor een Milltek uitlaat. Dat was de laatste keer dat ik hem sprak. Ik wens de familie heel veel sterkte namens mij namens m?n familie. 
Op 15 oktober 2020
om 19:09 getekend door:
B.a.s. .G.r.o.e.n.e.v.e.l.d.
Dit is niet ok
Yo Ed,

wat is het leven toch oneerlijk man, jij verdiende zo veel meer! Heel veel respect hoe jij omging met de mindere dingen in het leven en hoe veel jij ook uit het leven hebt gehaald. En toch schrik ik enorm van dit verdrietige nieuws. Zo jong en dus veel te jong|!

Als "wijkzuster" van de importeur mocht ik je in eerste instantie vooral zakelijk leren kennen en dat deed je met een bijzondere vorm van motivatie en inspiratie. Bijna altijd "schouder aan schouder" met je importeur de problemen oplossen en vooral ook nieuwe dingen ontwikkelen. Met chiptuning liep je voorop en dus moest ik dat ook maar eens ervaren. "geef je auto even, dat checken we hem even. Dan doen wij wel even het overleg samen". Vervolgens reed de auto ineens "als de brandweer", maar hij had er niets aan gedaan hoor. De directeur snapte niet waarom zijn (identieke) auto zo veel trager was.

En zo zijn er vele anekdotes waarbij eten en "het leven vieren" een belangrijke rol hadden. En op de vele reisjes, was jij er altijd gewoon bij. Nooit klagend maar soms wel de pijn/ongemak verbergend, maar jij deed altijd mee.

Familie en vrienden gecondoleerd met dit enorme verlies. Hij zal voortleven in mijn gedachten en de mooie herinneringen zorgen voor een glimlach op mijn gezicht. 
Op 15 oktober 2020
om 19:09 getekend door:
R.o.n. .S.p.e.k.s.n.i.j.d.e.r.
Dit is niet ok
Ik heb Ed leren kennen via Tuningparts en ben er met diverse auto's geweest. Altijd in voor een praatje en zeker een paar keer gelachen. Sterkte aan de hele familie. 
Op 15 oktober 2020
om 18:57 getekend door:
M.a.r.c.o. .R.i.j.p.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Familie van der velden. Mijn hartelijke deelneming met het overlijden van jullie Edwin. Heb hem niet lang gekend . Wel enigevtijd tijdens hetvseat dealerschap in benthuizen, kwam op mij altijd heel vrolijk over. Heel veel sterkte. 
Op 15 oktober 2020
om 18:49 getekend door:
A.r.i.e. .h.u.u.r.m.a.n.
Dit is niet ok
Hee vriendje, hoe is het? Dat is de begroeting die ik enorm moet gaan missen.

Zelf heb ik Edwin bijna 20 jaar geleden leren kennen, bij het Seat dealerbedrijf op het Kerkenbos in Zoetermeer. Nadat ik mijn handtekening had gezet onder de koop van een nieuwe Seat bij Matthijs, die toen in de verkoop werkte, kwam ik Ed voor het eerst tegen. Hij kwam naar mij toe en het eerste wat hij zei was ?Dus jij bent die gast die net mijn demo heeft gekocht?.

Dat is een van de dingen die mij altijd bij zal blijven. De bravours die hij had. Direct, eigenwijs, een beetje brutaal maar alles met een glimlach. Wat Ed tegen mensen kon zeggen, als ik dat deed kreeg ik denk ik een knal voor mij hoofd. Edwin had een enorme goodwill en gunfactor.

Als ondernemer was Edwin een visionair, kijk bijvoorbeeld naar hoe hij in een tradionele wereld, wat de automobielindustrie is, als een van de eerste het online kanaal heeft gebruikt. Edwin bezitte veel domeinnamen voordat PON hier over na had gedacht, zoals cupra.nl. Ook het gebruik van online forums, daar was hij een pionier in. Als je ziet hoe veel berichten ik heb ontvangen van mensen van deze fora na het overlijden, dan weet je dat Edwin hier een indruk achter heeft gelaten. Zaken doen met een glimlach, hard maar eerlijk en het elkaar gunnen.

Bijzonder vind ik ook dat zakelijk en prive bij Ed enorm verbonden zijn. Als je kijkt naar veel van zijn vrienden, dan kent hij deze via de Seat.

Edwin floreerde met mensen om zich heen, dat vond hij heerlijk. Zaterdagmiddag meetings, kartcompetities, tot diep in de nacht bij hem en Joyce thuis en een tijd lang gingen wij met een aantal vrienden iedere week uit eten. Iedere week, vraag me niet hoe het kan, maar was er wel iemand jarig. Weet nog goed dat we bij een chinees restaurant zaten in Zoetermeer en natuurlijk was er weer iemand jarig. Het was altijd de vraag wat het restaurant met deze mededeling ging doen. Dit keer was het een beloning in de vorm van een taart. Taart uiteindelijk mee naar buiten genomen waar iemand dacht dat het leuk was om deze taart bij iemand in het gezicht te gooien. Dit keer was Ed aan de beurt... helaas voor Ed, hadden we de slagroomtaart niet goed genoeg bekeken en was deze nog behoorlijk bevroren. Gelukkig zonder gevolgen behalve de enorme lol van iedereen, inclusief Edwin zelf.

Een nieuwe fase in zijn leven en ook binnen onze vriendengroep was de geboorte van Bart. De eerste kleine binnen ons clubje. Het mooiste nieuwe hoofdstuk in zijn leven. Uiteindelijk drie kerngezonde kinderen, Bart, Femke en Nienke. Bart met wie Ed zijn passie voor autos deelt, Femke haar zorgzaamheid en passie voor koken en tot slot Nienke als cadeautje en de kers op de taart van het gezin.

Iedereen hier weet ook dat Edwin zijn leven lang heeft gevochten tegen zijn ziekte. Edwin wilde een normaal leven, niet teveel medelijden en gewoon zijn zoals iedereen. Dit heeft hij heel lang volgehouden, helaas was dit de laatste tijd niet meer mogelijk hoe graag hij dat ook wilde en ondanks de oneindige hulp en support van zijn gezin en familie. Ik denk dat hij door zijn wilskracht, zijn eigenwijsheid, zijn positiviteit en zijn doorzettingsvermogen het maximale uit zijn leven gehaald heeft, maar helaas komt hier veel te vroeg een einde aan.

Lieve Ed, zoals je hoort zit ons hoofd vol met mooie herinneringen aan jou, ik zou wel de hele dag door kunnen praten over de mooie dingen die we hebben meegemaakt. Helaas zullen we samen geen nieuwe herinneringen meer maken, maar door alle mooie dingen die we wel hebben meegemaakt zal je altijd een onderdeel zijn van wat er nog komen gaat.

Ik gae gaan je enorm missen, het ga je goed vriend en bedankt voor het lachen! 
Op 14 oktober 2020
om 11:29 getekend door:
K.e.e.s. .V.e.r.m.e.e.r.
Dit is niet ok
Edje wat ga ik je missen... Ons biertje op zaterdag, F1 kwalificatie kijken en praten over autos. Herinneringen die teruggaan naar de tijd van de Leon 1M, zaterdagmeetings en karten. Iedereen was welkom bij jou.

Mooie herinneringen aan een goudeerlijke petrolhead die ondanks die rotziekte altijd sterk was. Maar nu ben je eindelijk zonder pijn.

Rust zacht Edje. Bedankt voor de mooie tijd! 
Op 13 oktober 2020
om 19:10 getekend door:
R.o.b.e.r.t. .H.e.i.d.e.m.a.
Dit is niet ok
Dag Ed,

Toen ik een jaar of 13 was vroeg je me of ik zin had om wat bij te verdienen door auto?s te komen wassen aan het Kerkenbos. Uiteindelijk betekende dat 8 jaar lang véél meer dan een bijbaan, want wát heb ik een leuke tijd met je gehad. Daaraan terugdenkende komen er zó veel herinneringen op, te veel om op te noemen. Toch zijn er een paar die ik even moet noemen om hopelijk een glimlach op je gezicht te toveren:

Elke week uitgebreid eten halen o.a. bij Ank. Autoshows in Essen (op de heenweg altijd even stoppen om te ontbijten bij Hünxe). Stappen in Antwerpen. Met het EK toeterend in een oranje gespoten oude Marbella over de Meerzichtlaan crossen (en toen even streng toegesproken worden door meneer agent). De vele meetings op het Kerkenbos, Edisonstraat en Verbreepark. De ene na de andere mooie demo die je had en waarvan je zonder moeite de sleutel meegaf. ?Brullen met die spullen!? zei je dan met een grote grijns op je gezicht. Zó veel mooie herinneringen. Je zorgde er altijd wel voor dat er wat te lachen viel en dat het gezellig was. Mensen waren graag in jouw omgeving.

Wat heb ik een respect voor je dat je zó veel deed en door bleef lopen terwijl je bijna nooit liet merken wat de keerzijde van de medaille was. Bijna onmenselijk. Ik stel voor dat je daarboven weer veel plezier gaat maken, biertje in de hand, maar dan zonder die keerzijde. ?Brullen met die spullen!? 
Op 13 oktober 2020
om 18:24 getekend door:
K.e.l.l.y. .A.d.e.g.e.e.s.t.
Dit is niet ok
Wo ist der Bahnhof? :D Je was een taaie gast en ik hou mooie herinneringen. Tot een volgende keer Ed, wanneer we elkaar wel gewoon op de schouder kunnen kloppen of een hand geven! 
Op 13 oktober 2020
om 11:42 getekend door:
J.a.n.-.W.i.l.l.e.m. .S.a.v.a.l.l.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Kees Vermeer
op 9 oktober 2020
en blijft zichtbaar tot:
9 maart 2024
Contact met beheerder >
Contact met Kees Vermeer:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Edwin Robert van der Velden

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto