Frank Harkema

Frank Harkema

12 april 1979 - 28 augustus 2020

Veel te jong, veel te vroeg en heel onverwachts...

De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 198        Volgende >
Lieve Frank,
We hadden jammer genoeg geen contact meer maar dacht nog vaak aan jou, zo ook vorige week toen mijn vriendin en ik het over je hadden.. Gisteravond ging ik je ‘weer’ eens opzoeken op fb en insta maar kon je profiel niet echt vinden zoals wel vaker. Toen via google stuitte ik op het verschrikkelijke bericht.. van 2020! Moest het echt even op me in laten werken.. Jij, zo’n uniek persoon.. wat heb ik me altijd blauw gelachen met en om jou! Ons weekendje Parijs vergeet ik nooit meer, en heb het er nog regelmatig over.. zoveel dingen om op te noemen.. gelukkig heb ik alle foto’s, voice recorder opnames nog en de herinneringen om nooit te vergeten! Als ik aan je terugdenk word ik meteen vrolijk.. maar nu ook verdrietig, omdat je je misschien toch niet zo gelukkig voelde als dat het leek.. de gedachte dat je dit in je eentje hebt moeten doorstaan terwijl er denk ik velen voor je hadden willen zijn.. verdrietig omdat je hier niet meer bent en we niet meer af kunnen spreken (wat altijd nog zou). Ben eigenlijk ook wel heel benieuwd hoe jouw leven tot 2020 is geweest.. misschien iemand dit dit leest.. Lieve Frank, Ik wens je alle rust in vrede en liefde.. ♥
Anina Jansen (anina.romy@hotmail.com) 
Op 14 januari 2022
om 12:24 getekend door:
A.n.i.n.a. .J.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Frank,jeetje...
Alweer 4 jaar geleden leerde ik je kennen als collega bij de NS en volgden we samen de opleiding tot HC. Ik ben je uit het oog verloren, maar wat maakte je een indruk op me, zo aardig, positief en goedlachs. Ik wilde je zomaar even opzoeken op het internet en dan dit..Heel verdrietig, het ga je goed waar je ook bent! 
Op 27 september 2021
om 21:34 getekend door:
S.o.n.j.a.
Dit is niet ok
Het is al weer even geleden, maar ik moest vandaag aan je denken. Ik was 20 jaar geleden jouw collega bij Air Holland. We vlogen vaak samen. Je was een lieve jongen. Ik vind het heel erg te horen dat je het leven zo zwaar vond. Ook voor jouw familie en vrienden, wat zullen ze je missen. 
Op 25 juli 2021
om 10:33 getekend door:
S.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Frank, beste buurman, ik ben nog steeds verbijsterd, verdrietig dat je er niet bent. Loop elke dag langs en kijk naar je raam, leeg en donker. Voor mij wordt het leven hier nooit hetzelfde. Ik zal je missen, Rust zacht, ?? Kan gewoon niet bevatten. Farewell 
Op 14 oktober 2020
om 10:32 getekend door:
R.a.v.i.l.
Dit is niet ok
Lieve buurman Frank
Je zal gemist worden.
Sterkte voor alle dierbaren

Sergei 
Op 3 oktober 2020
om 23:18 getekend door:
S.e.r.g.e.i.
Dit is niet ok
Lieve Frank, toevallig kwam ik uit op dit bericht en wat ben ik er van geschrokken. Wat een verlies! Wat was jij een lieverd! Zo veel gezellige vluchten samen gedaan bij air Holland en de rest dat volgde. Ik zal jou nooit vergeten! Rust zacht lieverd!
Heel veel sterkte voor de nabestaanden... 
Op 15 september 2020
om 22:47 getekend door:
K.h.a.d.i.j.a. .e.l. .H.a.s.s.n.a.o.u.i.
Dit is niet ok
Lieve buurman ik ben hier pas komen wonen toen ik jouw voor het eerst zag dacht ik wat een knapperd ben jij ik heb een week geleden nog met je staan praten je vroeg toen aan mij hoe het met me ging en ik zij o goed hoor helemaal niet dus ik d8 aan zelfmoord op dat moment vroeg ik jouw hoe het met jouw ging je zij o goed hoor helemaal niet dus ik ben weg geweest en ben vandaag terug gekomen en ben erg geschrokken van wat ik hoorde geloof het nog steeds niet je lachte alltijd zo mooi ik heb net een mooie kaars en een mooie witte roos voor je deur gelegd je bent een mooie engel geworden zal je nooit vergeten kanjer liefs je buurvrouw rust nu maar goed uit. 
Op 6 september 2020
om 22:37 getekend door:
I.s.a.b.e.l.l.a. .R.a.m.s.u.n.d.a.r.
Dit is niet ok
Zo'n 25 jaar geleden werkten Frank en ik bij de V&D in Leeuwarden. Hij op de CD-afdeling en ik op 't reisburo. Dankzij Frank schalde de godganse dag Celine Dion op de afdeling, ik werd er knettergek van ;-) Later kwamen we elkaar weer een paar keer tegen bij ArkeFly en haalden we lachend de herinneringen op. Eeuwig zonde dat ik t contact daarna met je verloren ben. Rust zacht lieve, zachte Frank, je was zo ontzettend de moeite waard X

Veel sterkte, lieve familie en vrienden van Frank. 
Op 6 september 2020
om 20:57 getekend door:
N.o.ë.l.l.e.
Dit is niet ok
lieve Frank,

Zojuist lees ik het bericht van jou overlijden. Wat een schok. Ik herinner me jou als een ontzettend integere collega waarmee je altijd kon lachen en goed kon praten.
Je zal gemist worden lieve Frank, rust zacht..
Gecondoleerd voor de familie en heel veel sterkte met dit grote verlies.

Liefs Sanne (oud collega Arkefly) 
Op 6 september 2020
om 8:44 getekend door:
S.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Frank,
Zo bizar, zo ongelooflijk dat jij nu al vertrekt,Jij sterke persoonlijkheid, Nog steeds in mijn hoofd! Wij waren een team in onze trein met onze koningin,zo ngelooflijk sterk en professioneel was jij die bewuste werkdag in februari! Rust zacht beste Frank! 
Op 6 september 2020
om 8:27 getekend door:
T.h.e.o.
Dit is niet ok
Frank, heb je niet echt gekend, maar we zeiden mekaar, goededag...ben erg geschrokken van het bericht van je overlijden..R.I.P
??..Erasmus & Farida, buren van de Nedersticht 
Op 5 september 2020
om 18:42 getekend door:
F...M... .H.o.w.l.d.a.r.
Dit is niet ok
Lieve Frank
Oh beste buurman,wat ben ik geschrokken toen ik dit vanmorgen hoorde,verleden week hebben wij nog staan praten,het heb ik jou nog een complimentje gegeven omdat jouw benen zo heerlijk bruin waren,onbegrijpelijk wat er nu is gebeurd,jij was altijd zo vrolijk,wat voor reden jij hiervoor ook hebt gehad...vergeten zullen wij jou nooit ! Ik hoop dat jij nu de rust hebt waar jij in stilte naar verlangde en gelukkig bent !
Rust zacht lieve Frank . 
Op 4 september 2020
om 16:38 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .V.o.n.k.
Dit is niet ok
Frank, wat zijn wij verschrikkelijk geschrokken toen jouw moeder ons op de hoogte bracht van jou overlijden.
Wij leerden jou kennen toen je met je ouders en Linda in de straat kwam wonen waar ook wij net waren komen wonen. Je was 16 en gek van vliegtuigen en reizen. Je hebt zelfs Wim van zijn vliegangst af willen helpen toen je iets ouder was.
Toen je uitvloog zijn we je uit het oog verloren.
Beste Frank, wat zul je een strijd hebben gehad. We hopen dat je nu je rust hebt gevonden.
We wensen je moeder en Linda heel veel sterkte om dit zware verlies te dragen. 
Op 4 september 2020
om 15:25 getekend door:
W.i.m. .e.n. .R.i.a. .B.r.o.u.w.e.r.
Dit is niet ok
Frank, stoere trainingsmaat van me, maar met je zachte stem en zwoele blik. We zagen elkaar elke week wel in gym en hoe gezellig was het om regelmatig samen met je trainen. Nu koester ik de herinnering.

Rust zacht jongen, rust in vrede wat je niet kon vinden..

De hemel heeft er een beeldschone stoere engel bij... 
Op 3 september 2020
om 20:32 getekend door:
D.a.n.i.e.l.
Dit is niet ok
Frank, veel te jong werd het leven je ontnomen,veel te vroeg moest je voor altijd gaan rusten.
Innige deelneming en sterkte voor familie en vrienden. 
Op 3 september 2020
om 13:34 getekend door:
M.a.r.c. .D.e. .W.e.e.r.d.t.
Dit is niet ok
Lieve Frank. Toen ik vorige week het bericht kreeg dat je zou zijn overleden kon ik het niet geloven. Hoe dan? We hadden daags ervoor nog contact. We zouden even een kopje koffie doen ergens deze week. En begrijpen doe ik het nog niet. Na een lange tijd hadden we hernieuwd contact. Het ging goed met je. Zo leek het althans. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Ik denk alleen maar wat moet het een strijd zijn geweest. Ik hoop dat je nu rust hebt en happy bent. En ik hoop dat je lieve kat een goed thuis heeft. Dat beestje zal je ook ontzettend missen. En ik ons hervonden contact ook. Rust zacht knapperd.

Marco Borsato:
Ik vraag me af waar of je nu bent.
En of ik je wel heb gekend.
Want iets in jou waar ik niet bij kon,is aan dit leven nooit gewend.
Kon je iets meer van me op aan,
en ik had dichter bij je gestaan.
Had ik je dan iets kunnen zeggen,
waardoor je dit misschien niet had gedaan. 
Op 3 september 2020
om 12:07 getekend door:
C.h.r.i.s.t.i.a.n. .L.o.o.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Frank, totaal in shock heb ik vandaag vernomen dat je er niet meer bent. Je eigen beslissing.. Ik had nooit kunnen denken dat je op zo een donkere plek zat in je hoofd en dat dit je enige uitweg zou zijn.
Lieve schat als ik onze appjes van een paar dagen voor je overlijden lees dan denk ik, hoe is het mogelijk en had ik het maar geweten. Maar je hield de schijn goed hoog dat het goed ging. We zouden nog afspreken..
Woorden schieten me echt te kort, maar als dit is wat je wou mooie man dan respecteer ik dat en geloof ik dat je de rust hebt gevonden waar je naar zocht. Mag dat energieke licht van je altijd schijnen. Rust zacht Frank 
Op 3 september 2020
om 11:13 getekend door:
M.a.r.k. .J.o.n.g. .A. .P.i.n.
Dit is niet ok
Rust zacht lieve Frank...

Cabin crew don't pass away, they just fly higher... 
Op 2 september 2020
om 23:21 getekend door:
T.o.m. .V.e.n.d.r.i.g.
Dit is niet ok
Lieve Frank

Nooit meer een pakje voor je aannemen wat zal ik dat missen je praatje als ik je tegen kwam en altijd hoe gaat het buurvrouw je wilde altijd helpen .
Rust zacht lieve Frank

Je buurvrouw Ria. 
Op 2 september 2020
om 21:52 getekend door:
R.i.a. .v.a.n. .E.u.n.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Frank, rust zacht... ik zal jou niet vergeten. Van Gran Canaria tot Gabon, van Saudi Arabie tot Sri Lanka. Wat zijn we veel op pad geweest in het begin van onze vliegcarriere, en wat vond ik het altijd gezellig met jou. Het maakt me erg verdrietig, dat jij niet gelukkig kon zijn in deze wereld. Goede reis Frank, bedankt voor alle gezellige weken samen. Kus Linda van der Star LDS 
Op 2 september 2020
om 20:39 getekend door:
L.i.n.d.a. .v...d... .S.t.a.r.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 10      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Iede Hoorn
op 30 augustus 2020
en blijft zichtbaar tot:
30 december 2022
Contact met beheerder >
Contact met Iede Hoorn:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Frank Harkema

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto