Slachtoffers bakfietsdrama Oss

20 september 2018 - 20 september 2018

Slachtoffers Bakfiets drama Oss

Laten we stilstaan bij het afschuwelijke "bakfiets" drama in Oss vanmorgen, waarbij 4 kinderen, meerdere uit één gezin zijn omgekomen en twee zwaargewonden, ook een kind en een volwassene, betrokken zijn geweest bij een aanrijding met een trein.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 2886        Volgende >
Een jaar geleden en dan nu de verhalen en emoties horen, een jaar later.. Niet te bevatten hoe het verlies moet zijn, hoe het voelt. Ik kan helaas niets toevoegen alleen maar een heel klein beetje voelen hoe erg dit moet zijn om je kleine meisje te moeten verliezen. Alle kracht en liefde voor de familie.. 
Op 20 september 2019
om 23:50 getekend door:
T.i.m.
Dit is niet ok
Bijna een jaar geleden.. wat zal er dit jaar gerouwd en gehuild zijn. En wat zal het gemis voelbaar zijn speciaal ook deze maand. 4 mooie kleine mensjes.. die dit afgelopen jaar intens gemist zijn. En de mensen die het op hun netvlies hebben staan dat dit gebeurd is. Allemaal verliezers.. allemaal rouwende mensen. Ik wens dat jullie kracht kunnen vinden bij God om tegen hem uit te schreeuwen waarom kon dit gebeuren.. maar ook uit te kunnen huilen en troost kunnen ontvangen voor zover dat mogelijk is. Heel veel sterkte in alles voor leidsters; voor de machinist; voor de ouders en grootouders; voor de brusjes; en de ooms en tantes en andere familieleden; voor de andere kinderen die het overleefd hebben. Voor de omstanders die het hebben zien gebeuren. Voor ieder wie deze kindjes heeft gekend. Wens ik heel veel sterkte! 
Op 13 september 2019
om 23:27 getekend door:
H.a.n.n.a.
Dit is niet ok
rust zacht lieverds 
Op 12 september 2019
om 0:41 getekend door:
r.e.m.o.n.
Dit is niet ok
Het laat mij maar niet los. Elke keer denk ik eraan. Sinterklaas, kerst, jaarwisseling. Ouder(s) die de tafel dekken en nog steeds een bord teveel willen pakken, de kleding, de kamertjes, de verjaardagen, de mensen uit de omgeving, even de supermarkt in, alles is anders. En dan de 2 overlevenden die waarschijnlijk nog hard aan het revalideren zijn lichamelijk. Maar hoe is het geestelijk. Wens alle getroffenen nog steeds heel kracht en sterkte toe. Denk nog steeds aan jullie. 
Op 16 januari 2019
om 21:32 getekend door:
M.a.r.i.a.
Dit is niet ok
Ik wens fanlie en vriende en en mederkes heel veel sterke toe ook voor de slachtoffers van oss 
Op 2 december 2018
om 19:07 getekend door:
A.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
kon ik maar iets doen om jullie pijn te verzachten...ongelofelijk zwaar wat jullie is overkomen. als moeder kom ik tranen tekort, alleen al bij het idee dat je je kindjes niet meer kunt zien en knuffelen. Ook heel veel sterkte voor de leidster, hopelijk vinden jullie allemaal de kracht om door te gaan en dit een plekje te geven... 
Op 18 oktober 2018
om 21:59 getekend door:
J.a.s.m.i.j.n.
Dit is niet ok
zoveel verdriet...zoveel pijn...ik hoop dat de mooie herinneringen aan de kindjes levend zullen blijven en alle betrokkenen dit enorme drama een plekje kunnen geven, heel veel sterkte en liefde toegewenst 
Op 18 oktober 2018
om 21:34 getekend door:
w.e.n.d.y.
Dit is niet ok
Namens mij en Marco Van Der Beek, beheerder van Vermiste Kinderen Alert wens de nabestaande veel sterkte met verlies van de 4 omgekomen kinderen, R.I.P. rust zacht lieve kinderen en ze zijn te vroeg heen gegaan naar de hemel ? 
Op 15 oktober 2018
om 20:22 getekend door:
E.r.i.k. .V.i.n.k.
Dit is niet ok
Vier stralende zonnetjes nog maar net aan het leven begonnen,
Vier stralende zonnetjes worden nooit grote stralende zonnen.
Maar tuur 's nachts in de verre,
dan zie je vier grote stralende sterren!
Zij zullen daar eeuwig stralen,
Niets dat ze daar weg kan halen! 
Op 12 oktober 2018
om 13:15 getekend door:
j.u.l.i.k.a.
Dit is niet ok
Ontzettend veel sterkte 
Op 10 oktober 2018
om 17:57 getekend door:
A.n.n.a.
Dit is niet ok
Ik vind het zo erg voor jullie lieve kindjes, de familie, de begeleidster, alle andere mensen om jullie heen, de getuigen en hulpverleners. Het heeft een diepe indruk achtergelaten en ik had zo graag iets willen doen om jullie verdriet kan verlichten. Maar ik kan jullie alleen op deze manier een dikke knuffel proberen te geven en hopen dat jullie liefde voor elkaar helpt om troost te vinden en te leven in elkaars hart.Veel sterkte en liefs 
Op 10 oktober 2018
om 13:12 getekend door:
M.i.r.e.i.l.l.e.
Dit is niet ok
lieve kindjes zo uit het leven gerukt,geen woorden zijn hiervoor,ga maar op naar jullie regenboog,met een knuffel en een kus op de vleugels van de wind,rust zacht liverdjes. ik wens alle nabestaanden en betrokkenen heel veel kracht bij het dragen van dit grote leed. liefs 
Op 9 oktober 2018
om 9:18 getekend door:
b.e.t.t.y.
Dit is niet ok
4 lieve kinderen uit het leven gerukt. 4 kinderen die na de herdenking van vandaag voor de buitenwereld nog duidelijker iemands kind was. De karakter eigenschappen, uiterlijke kenmerken, een laatste tekening. Het ongeval raakt mij als moeder al enorm en na de herdenking nog meer. De pijn en het verdriet waar met name de ouders, familie en andere betrokkenen door heen moeten is onvoorstelbaar. Daarom wens ik een ieder die het nodig heeft heel veel sterkte en kracht. Rust zacht lieve kindjes. 
Op 8 oktober 2018
om 22:09 getekend door:
E.v.e.l.i.e.n.
Dit is niet ok
ik heb met tranen in mijn ogen zitten kijken naar de uitzending ik vond het hart verscheurend ,ik wens de ouders en hun kind hierbij verschrikkelijk veel sterkte toe ,het is met geen woorden te beschrijven 
Op 8 oktober 2018
om 17:38 getekend door:
h.e.n.n.i.e. .k.n.o.b.b.e.
Dit is niet ok
De lieve kindjes zijn er verdrietig genoeg niet meer, wel altijd blijven hun zielen in de harten van de mensen die ze lief hadden. Veel sterkte aan de ouders en andere familieleden, vriendjes en vriendinnetjes van de kindjes.. 
Op 8 oktober 2018
om 17:22 getekend door:
N.o.e.
Dit is niet ok
Dit verschrikkelijk nieuws laat me niet los en ben in gedachten bij de ouders die hun kindjes verloren hebben. De pijn zal onbeschrijfelijk zijn. Voor jullie en alle nabestaanden bid ik dat jullie rust in je hart zullen vinden met dit ondraaglijk verlies en voor heel veel moed en kracht om verder te gaan. God zegen jullie en heel veel sterkte. 
Op 6 oktober 2018
om 21:32 getekend door:
N.i.k.i.t.a.
Dit is niet ok
Soms gebeuren er dingen die je niet kunt begrijpen, dingen die je machteloos maken.
Als ik woorden kende die je zouden troosten, zou ik ze je schrijven. Maar ik weet ze niet, dit verdriet is te groot.
De wereld staat stil en zal nooit meer hetzelfde zijn. 
Op 6 oktober 2018
om 12:22 getekend door:
K.a.l.i.j.n.
Dit is niet ok
Niet te bevatten, heel veel sterkte 
Op 4 oktober 2018
om 19:11 getekend door:
J.e.a.n.n.i.n.e.
Dit is niet ok
Ik was wel eens in oss.
Daarom vind ik het erg.
Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe.
Een prima herstel voor de slachtoffers. 
Op 3 oktober 2018
om 23:05 getekend door:
T.o.n.n.i.e. .D.o.e.k.b.r.i.j.d.e.r.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte voor alle betrokkenen en gecondoleerd met het grote verlies. Voor de slachtoffers hopen we op een goed herstel en goede nazorg voor alle betrokkenen .Want wat er gebeurt is zijn geen woorden voor. 
Op 3 oktober 2018
om 20:15 getekend door:
h.e.n.r.i.e.t.t.e. .g.o.o.s.s.e.n.s.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 145      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Frank Heetkamp
op 20 september 2018

Contact met beheerder >
Contact met Frank Heetkamp :


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Slachtoffers bakfietsdrama Oss

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto