Slachtoffers vlucht KL4103/MH017 naar Kuala Lumpur Foto: Planespotters.net

Slachtoffers vlucht KL4103/MH017 naar Kuala Lumpur

- 17 juli 2014
Een vliegtuig van Malaysia Airlines dat vandaag vertrokken is van Schiphol is neergeschoten in de Oekraine. Er waren 283 passagiers en 15 bemanningsleden aan boord. Onder hen 196 Nederlanders. Er zijn geen overlevenden.
De passagierslijst is hier te vinden.

English version on Condolences.eu ยป
На этом сайте, начиная с сегодняшнего дня, можно публиковать свои сообщения на кириллице, чтобы россияне и украинцы смогли выразить свои соболезнования и слова поддержки на родном языке.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         101 t/m 120 van 60404        Volgende >
Ik wens alle mensen die geliefde verloren hebben bij deze vreselijke ramp, heel veel kracht. 
Op 10 november 2014
om 18:22 getekend door:
B.e.t.t.y. .K.e.l.d.e.r.
Dit is niet ok
zou graag alle nabestaande van de vliegramp veel sterkte willen wensen in de moeilijke tijd vond vanmiddag mooie herdenking voor ne slacht offers zag dit op de tv 
Op 10 november 2014
om 18:22 getekend door:
c.a.t.h.
Dit is niet ok
Wat een indrukwekkende bijeenkomst. Wil alle nabestaanden ongelofelijk veel stekte wensen. 
Op 10 november 2014
om 18:05 getekend door:
A.n.j.a.
Dit is niet ok
Wij wesen de nabestaande veel sterkte toe en liefde en wijsheid 
Op 10 november 2014
om 17:51 getekend door:
F.a.m. .A.k.k.e.r.m.a.n.
Dit is niet ok
Wat een indrukwekkende bijeenkomst vanmiddag. Ik hoop dat alle betrokkenen hieruit kracht kunnen putten. Ook hoop ik dat de laatste slachtoffers geïdentificeerd kunnen worden, zodat iedereen weer thuiskomt bij zijn naasten. Ik wens iedereen veel sterkte toe. 
Op 10 november 2014
om 17:32 getekend door:
m.a.r.t.h.a.
Dit is niet ok
Niet te bevatten maar na de mooie herdenking vanmiddag misschien een troost voor de nabestaande , hopelijk blijven de slachtoffers en nabestaande nog lang in onze gedachten want straks is iedereen weer druk ... en vervaagd alles maar laten we dat niet gebeuren en blijf aan deze vreselijke ramp af en toe denken al is het voor alle familie die ontroostbaar zijn deze moeilijke dagen en die nog komen gaan .

Veel sterkte voor iedereen die leeg achterblijft . 
Op 10 november 2014
om 16:56 getekend door:
w.i.l.m.a.
Dit is niet ok
Tamara Ernst,

Jij was de eerste wiens naam ik las; jij was de eerste bij wie ik jouw foto zag.Jij, en vele andere mensen gingen op weg om vakantie te vieren, om naar huis te gaan, voor het werk die kant op..Ik heb zelf 10x gevlogen, naar de VS en Canada, en die gedachten dat jullie , onschuldige mensen, van die hoogte tot moeder Aarde zijn gekomen, is niet te begrijpen, onwerkelijk.
Ik heb voor jou, Tamara, en alle andere mensen, een kaars opgestoken in de kapel van de begraafplaats in mijn woonplaats, en gebeden voor jullie..en ook dat mijn opa's en oma's op jullie mogen letten, helpen...Veel steun en kracht voor familie en vrienden. 
Op 10 november 2014
om 16:44 getekend door:
F.r.a.n.k.
Dit is niet ok
Vliegen is een vorm van onze vrijheid..Wat is er gebeurd... Ik wil iedereen, die betrokken is kracht wensen. Ik hoop, dat herinneringen jullie erdoor heen helpen...Ik hoop, dat ...woorden weet ik niet gelijk te vinden...Hoop, dat we terug gaan naar de basiswaarden...Hoop, geloof, liefde...Samenzijn...We zijn gasten van moeder aarde, laten we lief zijn voor elkaar en elkaar helpen...Iemand vroeg mij wat is geluk...Ik weet het niet meer. Was vanmiddag intens verdrietig om al het velies..Een kaars gebrand voor alle verloren zielen...Hoping for better times... maar een antwoord op het probleem heb ik ook niet...Ik wens iedereen de komende tijd peace for iedereen...kerst zal nooit meer hetzelfde zijn..en dat geldt voor iedereen.. 
Op 10 november 2014
om 15:04 getekend door:
G.e.r.b.e.n. .B.l.a.n.k.s.m.a.
Dit is niet ok
Wat een mooie en persoonlijke herdenkingsdienst. En wat een verdriet om het verlies van zoveel dierbaren. Ik heb met u mee gehuild. Heel veel sterkte voor nu en de toekomst. Samen kom je verder. 
Op 10 november 2014
om 14:49 getekend door:
L.i.d.a. .G.l.a.s.b.e.r.g.e.n.-.v...d... .O.e.v.e.r.
Dit is niet ok
Een indrukwekkende gedenkingsdienst.zo verdrietig al deze mooie mensen.heel veel sterkte en liefde voor allen die hun geliefden moeten missen 
Op 10 november 2014
om 14:46 getekend door:
J...k.a.p.t.e.i.n.
Dit is niet ok
Frank van der Weide, oud colega van Coffeeshop Chocolata we hebben een leuke tijd gehad toen lang geleden. Mijn gedachte gaat uit naar de familie en vrienden van Frank, gecondoleerd... 
Op 10 november 2014
om 14:29 getekend door:
V.i.n.c.e.n.t. .B.a.r.e.l.
Dit is niet ok
Heel heel veel sterke gewenst aan alle nabestaanden !! 
Op 10 november 2014
om 14:29 getekend door:
D.o.r.i.e.n.
Dit is niet ok
Op vakantie in Kroatie zag ik op de website van dichtbij de foto van een lachende Wim Bakker. Met interesse opende ik het bericht.

Vreugde maakte plaats voor verdriet. Wim was aan boord... Een klap, de stilte. Wim was een vriendelijke en intelligente man, die veel te vroeg is heen gegaan. Net als alle andere inzittenden. Zo dichtbij. Een nu, er ver weg. Diep geraakt door het oplezen van jullie namen... 
Op 10 november 2014
om 14:15 getekend door:
D.e.s.i.r.e.e. .D.e.c.k.e.r.s. .-. .v.a.n. .P.u.t.
Dit is niet ok
Aan alle nabestaanden heel veel sterkte en troost toegewenst. 
Op 10 november 2014
om 14:02 getekend door:
P.i.e.t.e.r. .D.e.e.f. .K.o.o.p.s.
Dit is niet ok
Het waarom,
Waarom zoveel pijn
Waarom zij
Waarom zo bruut
Waarom dat moment
Waarom onschuldige slachtoffers
Waarom liefdevolle mensen ieder uniek

Waarom..
Iemand verliezen doet zoveel pijn van binnen, het is niet te lijmen, iets wat je je levenlang bij je draagt en je mee moet leren leven..

Koester herinneringen, hou het bij je, accepteer steun van andere mensen, praat, huil, lach..

Ik denk aan jullie.. 
Op 10 november 2014
om 14:01 getekend door:
K.e.s.h.i.a.
Dit is niet ok
Er is geen,tekst...?er is geen terugkeer,en dat doet zo zeer..?.Ik bid voor alle lieve omgekomen slachtoffers,en hun nabestaanden.hoop dat juli de kracht,en moed ooit,vinden om samen,de pijn en gemis samen te dragen,wij zijn in gedachten bij u,..?.sterkte allen...!! 
Op 10 november 2014
om 13:59 getekend door:
E.d.w.i.n. .v.a.n. .s.t.a.v.e.r.d.e.n.
Dit is niet ok
Ik kijk televisie naar de herdenkingsbijeenkomst in Amsterdam, ben stil en luistert naar de toespraken en muziek, indrukwekkend zoals ook bij de herdenkingsbijeenkomst in Orphuis in Apeldoorn, waar ik aanwezig was. Ik wenst de nabestaanden, vrienden, kennissen en ook het onderzoek en repatriering teams Gods onmisbare kracht toe om de ramp te kunnen verwerken en een plaats te kunnen geven. 
Op 10 november 2014
om 13:57 getekend door:
A.l.b.e.r.t.o. .W.e.b.b.i.n.k.
Dit is niet ok
Vandaag Nationale herdenking. Met z'n stil staan bij die vreselijke dag 17 juli. Ook onze vakantie werd een beetje anders. Ook wij gingen op vakantie maar wij kwamen wel terug ...
Voor alle nabestaanden wij zullen jullie geliefde nooit vergeten. Wij leven met jullie mee met heel ons hart. 
Op 10 november 2014
om 13:56 getekend door:
m.o.n.i.q.u.e.
Dit is niet ok
Lieve Rein,

Ik zag het en kon het niet geloven. Niet jij. Zo een geweldig persoon. Ik heb je jaren niet meer gezien maar je hebt altijd indruk op mij gemaakt. Je was t perfectje plaatje. Je zette je maatschappelijk in, geweldige woning, perfecte vriendin. Kon surfen als de beste en had de geweldigste vrienden. Mijn hele jeugd vond ik je de leukste "buurt"jongen. Ik kan het nog niet geloven. Sterkte voor alle vrienden en familie. 
Op 10 november 2014
om 13:55 getekend door:
E.l.l.e.n. .d.e. .V.r.i.e.s. .-. .S.c.h.o.o.n.o.o.r.d.
Dit is niet ok
De namen van de slachtoffers worden genoemd, ik denk aan jullie in de Rai. Moed en sterkte voor allen. 
Op 10 november 2014
om 13:52 getekend door:
w.i.l. .s.t.o.l.t.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 3021      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Henry
op 17 juli 2014

Contact met beheerder >
Contact met Henry:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto