Oud-minister Els Borst Foto: Wikipedia.org

Oud-minister Els Borst

22 maart 1932 - 10 februari 2014

Bij een woning in Bilthoven is een lichaam gevonden van een vrouw. Volgens de politie zou het gaan om oud-minister Els Borst. De omgeving rond de woning aan de Ruysdaellaan is afgezet door de politie.

Else (Els) Borst-Eilers (Amsterdam, 22 maart 1932 - Bilthoven, 10 februari 2014) was een Nederlands politica voor Democraten 66 (D66). Borst was minister van Volksgezondheid in de kabinetten Kok I en Kok II. In het laatstgenoemde kabinet was ze tevens vicepremier (samen met Annemarie Jorritsma-Lebbink). Sinds december 2012 is Borst minister van Staat.

Bron: Wikipedia.org
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         241 t/m 260 van 2039        Volgende >
Geachte mevrouw Borst,
Uw overlijden is voor mij een schok en onder de nu waarschijnlijke omstandigheden een zeer pijnlijke schok!
Ik herinner u als een zeer integere maar ook krachtige, bekwame D?66 politica die onder andere op medisch ethisch terrein heel veel voor ons land heeft betekend.
U verdient veel respect als minister van staat en uw grote politieke en maatschappelijke inzet en betrokkenheid tot aan uw overlijden. Dank u wel! Familie en nabestaanden veel sterkte gewenst ! 
Op 14 februari 2014
om 1:10 getekend door:
B.a.r.t. .K.r.o.o.n.
Dit is niet ok
Mevrouw Borst was een lieve vrouw die het verdiende om met respect benaderd te worden. Wat enorm oneerlijk dat juist zo een goed mens op deze manier het leven ontnomen wordt.

Heel veel sterkte toegewenst aan familie, en vrienden. 
Op 14 februari 2014
om 0:33 getekend door:
R.o.n.
Dit is niet ok
Hoe vreselijk is het dat de vrouw die zich sterk maakte voor bewuste zelfdoding nu slachtoffer schijnt te zijn van een niet gewilde dood. Niet gewild door haar, niet gewild door Nederland. Wat een gemis! Ik stel als gebaar tegen zinloos geweld een staatsbegrafenis voor. Dat heeft ze verdiend. 
Op 14 februari 2014
om 0:22 getekend door:
P.e.t.e.r. .d.e. .B.o.e.r.
Dit is niet ok
Wat voor wereld leven we? Verschrikkelijk een vrouw die heel sterk overkwam en oorspronkelijk nog heel veel ouder had kunnen worden...het is te walgelijk voor woorden.Via deze weg wil ik de familie, vrienden en ex collega's heel erg veel sterkte wensen..en ik zal bidden dat de dader(s)heel snel wordt opgepakt. Rust zacht mevrouw Borst! 
Op 14 februari 2014
om 0:19 getekend door:
C.o.r.r.i.e. .M.e.e.r.t.e.n.s.
Dit is niet ok
Lieve familie, vrienden, collegae van mevrouw Els Borst. Toen ik een melding kreeg dat mevrouw Borst volgens de politie zou zijn overleden vroeg ik mij af of het niet voorbarig was om dit register nu al te openen. Ik wilde niet geloven dat het om mevrouw Borst ging. En nu wordt ook nog duidelijk dat het zou gaan om een misdrijf. Ik ken mevrouw Borst helaas niet persoonlijk maar zij kwam op mij over als een enorme sterke vrouw. Mijn vader heeft een aantal jaren mede dankzij mevrouw Borst kunnen kiezen voor euthanasie waardoor hem een enorme lijdensweg bespaard is gebleven. Mede namens hem wil ik haar hier nu postuum voor bedanken. Ik wens haar nabestaanden enorm veel sterkte. 
Op 13 februari 2014
om 23:57 getekend door:
K.e.e.s.
Dit is niet ok
Gecondoleerd aan de nabestaanden 
Op 13 februari 2014
om 23:56 getekend door:
N.a.r.g.i.e.s. .s.e.w.r.a.d.j.
Dit is niet ok
Lieve mevr. Borst, er ging al een schok door me heen toen ik hoorde dat U overleden was maar nu het bekend is dat U niet een natuurlijke dood bent gestorven is de schok des te heviger. Als U door een misdrijf van ons heen moest gaan dan hoop ik dat de verantwoordelijken zwaar gestraft worden. RIP en heel veel sterkte voor Uw nabestaanden. 
Op 13 februari 2014
om 23:34 getekend door:
R.o.z.a. .v.a.n. .M.a.n.e.n.
Dit is niet ok
Een fantastische, respectvolle vrouw is van ons heen gegaan. Ik wens de familie veel sterkte toe. Dat uw gedachten vooral uitgaan aan hetgeen wat zij voor ons betekend heeft. Mijn welgemeende condoleance. 
Op 13 februari 2014
om 23:26 getekend door:
N...M...H.a.r.m.s.e.n.
Dit is niet ok
Dank voor alles wat je voor ons hebt betekend. Je was een krachtige wijze politica en voorbeeld voor velen. Ook ik was een stille fan. Veel sterkte gewenst aan je familie en vrienden. 
Op 13 februari 2014
om 23:18 getekend door:
R.i.n.s.k.e. .v.a.n. .d.e. .G.o.o.r.
Dit is niet ok
Verbijsterd...dat dit is gebeurd. Els Borst was een voorbeeld voor veel vrouwelijke artsen. Een vrouw die door diverse glazen plafonds heen ging en respect afdwong door kennis en intelligentie. Wat een enorm gemis! 
Op 13 februari 2014
om 23:06 getekend door:
H.e.i.d.i.
Dit is niet ok
Geachte Fam.
Onbegrijpelijk dat een vrouw die zoveel aan het land heeft gegeven op deze onmenselijke manier om het leven wordt gebracht.
Ons medeleven willen wij u graag aanbieden en U sterkte wensen om dit zware verlies te dragen .
Meer woorden schieten te kort. 
Op 13 februari 2014
om 23:02 getekend door:
T.h...v...d...M.e.e.r.
Dit is niet ok
Het was een voorrecht om met haar als minister te werken, zo wijs en vol compassie. Zoveel vertrouwen in haar medewerkers. Een voorbeeld. 
Op 13 februari 2014
om 23:00 getekend door:
L.e.o.n. .W.e.v.e.r.
Dit is niet ok
Beste lieve Familie van Mevr.Els Borst,
Wat is dit vreselijk om een zeer geliefd persoon op z'n manier te verliezen.J.l. Zaterdag zag ik haar nog op de TV.Ik wens de gehele Familie heel sterkte en de kracht toe voor komende tijd. En vooral komende Zaterdag dat U allen voorgoed afscheid van U geliede moet nemen, God zij met U allen. 
Op 13 februari 2014
om 22:47 getekend door:
R.i.e.k. .G.r.o.e.n.e.n.b.e.r.g.
Dit is niet ok
Dank u wel mevrouw Borst voor alles wat u voor ons land heeft betekend. Dit einde heeft u beslist niet verdiend. Rust in vrede. Heel veel sterkte voor de familie om dit verlies te dragen. 
Op 13 februari 2014
om 22:32 getekend door:
T.i.n.y.
Dit is niet ok
Een sterke, warme, betrokken, krachtige en vooruitstrevende vrouw. 
Op 13 februari 2014
om 22:31 getekend door:
R.e.n.s.k.e.
Dit is niet ok
Geschrokken, over het bericht, dat Mevr. E. Borst
overleden was. Een zeer vooruitstrevend persoon en minister. U heeft heel veel gedaan voor Nederland. Wij wensen de familie heel veel sterkte toe. R.I.P. 
Op 13 februari 2014
om 22:28 getekend door:
J.a.c.k. .e.n. .R.o.e.l.i.e. .B.a.t.s.
Dit is niet ok
We zijn van streek door het bericht van overlijden van deze kundige en betrokken vrouw. Nog meer vanwege de berichten over de omstandigheden.
Wij wensen de familie en andere naasten veel sterkte toe. 
Op 13 februari 2014
om 22:25 getekend door:
m.a.r.i.a.n. .v.e.l.d.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Ik ben erg geschrokken en heb er geen woorden voor. Ik wens de hele familie sterkte in deze donkere dagen en de tijd die nog zal komen. Els rust zacht
we zullen je niet vergeten, gruwelijk R.I.P. 
Op 13 februari 2014
om 22:16 getekend door:
A.n.j.a. .G.o.o.t.j.e.s.
Dit is niet ok
Hoe wreed om op deze leeftijd zo om het leven te komen. U was deskundig, vooruitstrevend. U heeft veel gedaan voor Nederland. 
Op 13 februari 2014
om 22:15 getekend door:
H.e.l.e.n.
Dit is niet ok
Geschokt, over het Overlijdens Bericht van Mevrouw E.Borst.
Hoe kwetsbaar zijn wij allen.
Hoe Stérk was mw Borst in Leven.
Alleen maar,om stil van te worden. Wens de Familie, vrienden, en allen die dichtbij mw Borst stonden, heel veel STÉRKTE, voor nu, maar ook straks als het gemis om haar alléén maar sterker wordt. 
Op 13 februari 2014
om 21:41 getekend door:
G.e.r.y. .E.r.n.é.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 102      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Jeannette
op 10 februari 2014

Contact met beheerder >
Contact met Jeannette:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Oud-minister Els Borst

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto