Slachtoffers drama winkelcentrum Alphen aan den Rijn

Slachtoffers drama winkelcentrum Alphen aan den Rijn

- 9 april 2011
In winkelcentrum Ridderhof in Alphen aan den Rijn heeft een vreselijk schietdrama plaatsgevonden. Er zijn helaas meerdere slachtoffers gevallen.

De slachtoffers zijn:
De heer A.M. Boezaard (49), mevrouw C.C.M. Boezaard-Bierman (45), de heer F.H.J. Deutekom (80), mevrouw A. van Doorn-Hollander (91), mevrouw M.H. ter Haar-Duijts (68), de heer N. Youssef (42).
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         81 t/m 100 van 11725        Volgende >
Aan allen, die na die vreselijke dag verder moeten, zonder hun diebare(n).
Ik wens U allen heel veel sterkte, en hoop, dat er een dag zal komen, dat het leven weer wat dragelijk wordt !!!

Nelleke 
Op 15 april 2011
om 17:12 getekend door:
N.e.l.l.e.k.e.
Dit is niet ok
In gedachten ben ik ook bij de ouders van Tristan. Ik weet hoe het voelt om je kind te verliezen. Ondanks alles is het je kind en houd je van hem. Heel veel kracht, warmte en troost bij elkaar. 
Op 15 april 2011
om 16:29 getekend door:
K.a.r.i.n. .W.i.j.n.a.n.d.s.-.J.o.n.g.e.j.a.n.
Dit is niet ok
Ik wens familie en vrienden van de slachtoffers heel veel kracht en toch hoopvolle gedachten toe. Ik leef met u mee in deze moeilijke tijd. 
Op 15 april 2011
om 16:24 getekend door:
K.a.r.i.n. .W.i.j.n.a.n.d.s.-.J.o.n.g.e.j.a.n.
Dit is niet ok
Alle steun en medeleven
om dit intense verdriet te dragen.
Het zal soms zwaar en moeilijk zijn zeker de komende dagen.

Herrineringen worden gekoesterd,
soms met een lach, soms met een traan...
Maar vertrouw erop dat er een tijd komt dat het ook weer beter zal gaan.

Woorden kunnen een steun zijn
maar het is de tijd die het verdriet verzacht...
daarom voor nu, heel veel sterkte, en voor de toekomst alle rust en kracht.

Dit wens ik alle nabestaande maar zeker ook de ouders van Tristan, ook zij hebben deze steun keihard nodig. Want het is absoluut hun schuld niet. Alles wat er bij hem meespeelde wisten ook zijn ouders niet. Nogmaals heel veel sterkte. 
Op 15 april 2011
om 15:59 getekend door:
I... .v... .K.o.l.l.e.n.b.u.r.g.
Dit is niet ok
Beste betrokkenen,

Heel veel sterkte toegewenst voor nu maar ook voor de komende tijd! Ik denk aan jullie! 
Op 15 april 2011
om 10:16 getekend door:
M.i.r.a.n.d.a.
Dit is niet ok
Alle betrokkenen, heel veel sterkte met deze enorme klap. 
Op 15 april 2011
om 9:58 getekend door:
S.a.n.
Dit is niet ok
Ik wens de ouders en verdere familieleden heeeeel veel sterkte toe om zoiets te verwerken wat je eigen zoon andere mensen heeft aangedaan,die ouders gaan momenteel door een hel. Heel veel sterkte. 
Op 15 april 2011
om 8:09 getekend door:
F.r.i.e.d.a. .V.e.l.d.a.
Dit is niet ok
geschokt waren we toen we het via radio en tv hoorden. we wensen alle betrokkenen heel veel sterkte in deze moeiljike tijd. vind steun en kracht bij elkaar. en ook heel veel sterkte voor de ouders van tristan. het was absoluut hun schuld niet en wij hopen dan ook dat zij hiervoor niet worden aangekeken. tristan was ziek. geestelijk. en dan is zoiets heel moeilijk om te ontdekken. wij wensen iedereen heel veel sterkte en hopen dat jullie het snel kunnen verwerken, want vergeten doe je het toch nooit meer. 
Op 15 april 2011
om 7:26 getekend door:
A. .d.e. .B.o.e.r.
Dit is niet ok
Wat een tragische omstandigheid. Vanuit New York leven we mee met de mensen in Alphen wiens levens in een klap voor altijd veranderd zijn. We hopen dat de steun en medeleven van over de hele wereld mee helpen om deze verschrikkelijke gebeurtenis te verwerken. 
Op 15 april 2011
om 3:39 getekend door:
A.n.n.e.t.t.e.
Dit is niet ok
VRESELIJK. Wij zijn lang op vakantie in het buitenland (onze huwelijksreis), maar als je denkt aan het aangerichte leed is de pret er wel even behoorlijk van af. Wij hopen dat iedereen die op welke manier dan ook slachtoffer is van dit drama bij elkaar zo veel mogelijk troost en steun kan vinden. Wij sturen in gedachten in elk geval alle denkbare kracht en liefde richting Alphen aan den Rijn. 
Op 15 april 2011
om 2:41 getekend door:
G.i.o.v.a.n.n.i. .&. .J.e.t.h.r.o. .T.a.m.o.
Dit is niet ok
Dit is iets wat niemand zou moeten overkomen en niet mag overkomen. Deze mensen hebben gevochten voor hun leven ongeacht wat anderen daarvan denken. Niemand verdient dit. Ik hoop ook dat er meer aandacht komt voor professionele en sociale controle op mensen met een geestesziekte alhoewel je dit nooit helemaal kan zien aankomen. Dat kan niemand namelijk. Ik wil ook alle nabestaanden zeggen dat ik hun vanuit de grond van mijn hart sterkte wens met de verwerking van het leed wat hun is aangedaan. Het gaat om verwerken en niet om vergeten.

Groetjes,

Stephanie 
Op 15 april 2011
om 1:18 getekend door:
S.t.e.p.h.a.n.i.e.
Dit is niet ok
Wij hopen dat alle woorden van steun een bron van kracht zullen worden voor alle nabestaanden. Wij wensen veel sterkte in deze moeielije tijd. Gecondoleerd!! 
Op 14 april 2011
om 23:10 getekend door:
F.a.m.i.l.i.e. .R.o.s.e.n.b.e.r.g. .u.i.t. .A.s.t.e.n.
Dit is niet ok
Ik wens alle nabestaanden en daarbij horende familie, vrienden kennissen Gods kracht en nabijheid toe, en bid dat ze de kracht en moed krijgen om toch door te mogen blijven gaan ondanks deze grote ramp en ondanks alle grote verslagenheid en pijn & verdriet. Wat is het toch een enorme grote schok dat dit gebeurd is. Waarom moest dit gebeuren? 
Op 14 april 2011
om 23:09 getekend door:
H.a.r.m.j.a.n. .n.i.k.s.
Dit is niet ok
Nog steeds heb ik tranen in m'n ogen en kan ik het niet geloven. Dat is toch niet "onze Ridderhof" waar zich een drama heeft voltrokken? Zoiets gebeurt daar toch niet? Helaas is het waarheid wat er is gebeurd. Ontzettend veel sterkte aan iedereen! 
Op 14 april 2011
om 23:05 getekend door:
E.s.t.h.e.r.
Dit is niet ok
lieve mensen woorden schieten te kort met dit leed dat jullie hebben te verwerken bid God om kracht om verder te kunnen gaan in deze zo moeilijke weg, hij wil een stille trooster zijn veel kracht en sterkte gewenst ook voor de toekomst 
Op 14 april 2011
om 22:43 getekend door:
w.i.l.l.i.e. .e.n. .j.a.n.
Dit is niet ok
Wat is dit toch verdrietig...Rust zacht. 
Op 14 april 2011
om 22:19 getekend door:
S.i.m.o.n.e.
Dit is niet ok
niet te bevatten,een nachtmerrie voor allen die er bij betrokken zijn.ik wens de nabestaanden,slachtoffers,getuigen,hulpverleners en ook de ouders van Tristan heel veel sterkte om deze vreselijke gebeurtenis te verwerken en het ooit een plaatsje te kunnen geven.
ik gedachten bij jullie 
Op 14 april 2011
om 22:18 getekend door:
e.l.l.e.n. .b.e.d.i.j.s.
Dit is niet ok
Woorden schiten te kort voor dit vreselijke drama. Onze gedachten gaan uit naar allen die hier min of meer bij betrokken zijn. Veel respect hebben wij voor de burgemeester en de inwoners van Alphen ad Rijn die dit drama met elkaar dragen. Sterkte ook voor de ouders en alle nabestaanden van hen die ontvielen. Nederland wordt wakker! 
Op 14 april 2011
om 22:14 getekend door:
A.r.i.e. .e.n. .E.l.l.y. .T.r.t.o.o.s.t.-.d.e. .V.r.i.e.s.
Dit is niet ok
alle wapens de wereld uit!
vrede voor de overledenen,
vrede voor de nabestaanden,
vrede voor ons allemaal!! 
Op 14 april 2011
om 22:07 getekend door:
r.o.e.l.o.f.
Dit is niet ok
Het is ongelovelijk dat dit gebreurd is. Toen ik het hoorde kon ik het gewoon niet geloven. Hoe kun je ontschuldige mensen dit aan doen. Afschuwelijk. ik wil de nabestaande en familie van de slachtoffers en ooggetuigen heel veel kracht en sterkte en zeker heel veel steun toewensen met dit zeer grote verlies en met het verwerken. Dit laat een zeer grote litteken achter op het hart. Ook op die van mij.

Ouders van Trstan, Ik wil jullie ook ontzettend veel kracht, sterkte en steun toe wensen met het verwerken en met het verlies van jullie zoon. Ik hoop dat jullie er weer bovenop komen. Het ligt niet aan jullie. jullie kunnen er helemaal niks aan doen. Dus verwijt het niet aan jullie zelf.

Ik hoop dat de gewonden slachtoffer er helemaal bovenop komen. En dat de wonden goed genezen. Ik wens jullie ook alle sterkte en kracht toe om dit te kunnen verwerken. Ik heb vanaf afgelopen zaterdag al een kaars aan en die zal ik verlopig elke avond branden als steun en medeleven.
Nogmaals heel veel sterkte 
Op 14 april 2011
om 22:05 getekend door:
M.a.y.k.e.l.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 587      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Fred
op 9 april 2011

Contact met beheerder >
Contact met Fred:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Slachtoffers drama winkelcentrum Alphen aan den Rijn

Er zijn voor dit register meer dan 5000 condoleances. Neem contact met ons op om een boekje te laten maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto