Rein en Thies v.d. G.

- 24 november 2010

Lieve, kleine mannetjes...

Rein is geboren op 5 januari 2006 en Thies op 8 augustus 2007

Twee kleine kinderen zijn op 24 november rond half 7 's avonds, levenloos in hun ouderlijke woning aangetroffen. Het gaat om twee jongetjes van 3 en 4 jaar oud.

Graag uw respectvolle herinnering of reaktie.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 59        Volgende >
lieve nabestaanden, hoe zeer ik ook respect heb voor mensen die de eigen van het leven beroven, kan ik niet begrijpen waarom iemand 2 kleine kindjes in de bloei van hun leven, zoveel om nog mee te maken van het leven moeten beroven. mijn hart gaat uit naar de vader die zijn 2 kindjes moet missen, mijn hart gaat uit naar opa's en oma's die hun kleinkinderen moeten missen, zoveel verdriet, waarom neem ze 2 kleine kindjes mee. geen woorden voor 
Op 24 november 2014
om 20:31 getekend door:
e.l.s. .a.d.r.i.a.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Beste Arnold, familie en vrienden.

Wat zal het vandaag ongetwijfeld een extra donkere dag voor jullie allemaal zijn. Arnold, je echtgenote en Thies en Rein te moeten verliezen...kerel, wat ondraaglijk. Ik hoop van harte dat je je leven weer wat op hebt kunnen pakken. Moge je herinneringen je dierbaar zijn.

Warme groet,
Marianne. 
Op 24 november 2013
om 18:05 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Ik denk nog vaak aan rein, thies en m en alle mensen die verdriet om hun hebben. 
Op 27 september 2013
om 22:37 getekend door:
A.n.n.i.e.
Dit is niet ok
een prachtige steen op de begraafplaats, bij alle drie,bij de
de jongens en bij mama
het mooie bankje erbij
een waardige en mooie rustplek
om 'onze blonde KDV mannetjes'
te gedenken. Nog steeds denken en praten we over jullie, of komen we een foto of werkje tegen. Dag lieve engeltjes
Carrie 
Op 27 juni 2012
om 23:19 getekend door:
C.a.r.r.i.e.
Dit is niet ok
Lieve nabestaanden,

Vandaag 5 februari 2012 is mij verteld dat het drama in tienhoven mijn oud klasgenootje betreft. Ik heb met haar vroeger op de asch van wijk school in utrecht gezeten en herinner me haar als een vrolijk en bijzonder lief meisje. Ik ben zelf in 2006 mijn zoontje verloren en het besef dat het om mijn eigen klasgenootje gaat raakt mij bijzonder hard. Ik ben ook zeer verbaast dat omdat ik zelf 11 jaar in tienhoven gewoond heb, niet wist dat zij daar ook woonde. Ik wil alle familieleden en en vrienden bij deze nog condoleren met dit afschuwelijke verlies.

Groetjes Jerry Missler 
Op 5 februari 2012
om 17:29 getekend door:
J.e.r.r.y. .M.i.s.s.l.e.r.
Dit is niet ok
Beste vader opa,s oma,s en verdere familie heel veel sterkte dit is zo erg eerst kinderen kleinkinderen neefjes en nu echtgenote dochter schoondochter zus en tante niet te vatten in een mensenleven wens uw alle kracht toe om dit ooit nog te verwerken 
Op 15 december 2010
om 17:37 getekend door:
J.e.n.n.y.
Dit is niet ok
Ik heb geen woorden om te vertellen hoe erg ik dit alles vind. Wat een ondraaglijk verdriet moet deze familie met zich meedragen. Ik heb de woorden niet eens, laat staan hoe u, vader, oma, opa, familie, zich moet voelen. Ik rijd een paar keer per week langs het huis in Tienhoven en elke keer voel ik pijn en verdriet. Wat zeg je in een situatie als deze, sterkte? Sterkte is niet genoeg vrees ik.. toch hoop ik dat ooit in de toekomst de zon weer een beetje zal schijnen.. en dat u, vader en echtgenoot, uw geliefde vrouw en kinderen ooit weer terug zal zien in een andere wereld, in een andere tijd, het hiernamaals waar je in gevallen als deze heel hard in wil geloven. Mijn oprechte deelneming, mijn oprechte wens dat u en uw familie de kracht hebben om verder te gaan in dit leven. 
Op 14 december 2010
om 14:09 getekend door:
M.a.r.i.t.
Dit is niet ok
Nu is de moeder van deze kinderen er ook niet meer. We kunnen niet oordelen en weten waarom, maar waarschijnlijk was de last die ze met zich mee droeg veel te groot om mee te leven. Ik wil de vader van de kinderen en man van deze vrouw heel veel kracht toewensen. wat een groot verlies moet deze man doormaken: Teveel voor 1 mensenleven... 
Op 14 december 2010
om 13:50 getekend door:
J.o.r.i.k.a.
Dit is niet ok
Heel erg wat er gebeurt is
Als er ouders zijn die ook met die gedachten rondlopen ga op tijd hulp zoeken en praat er over de kinderen zijn vaak de dupe met de problemen van de ouders
Heel veel sterkte voor de vader en verdere familie 
Op 11 december 2010
om 11:25 getekend door:
g.r.e.e.t. .v.a.n. .d.e.u.v.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Beste ouders veel sterkte met het verlies van uw kinderen mensen oordeel niet als je de achtergrond niet kend in 1983 werd onze dochter geboren haar zus was al 13 ben in een depessie geraakt we woonden toen op 6 hoog als mijn man de auto uit de garage ging halen zete ik haar met reiswieg onder de tafel en ging zelf op het bed zitten om dat ik bang was om haar naar beneden te gooien gelukkig heb ik hulp gehad en nu is ze een mooie zelfstandige vrouw van 27 meteen prachtige dochter van 4 waar ik 3dagen in de week voor zorg na school dus oordeel niet want het kan ons allemaal overkomen ik hoop dat deze mama het ooit een plek kan geven al is dat bijna niet te bevatten veel sterkte een moeder/oma. 
Op 9 december 2010
om 18:19 getekend door:
j.e.n.n.y.
Dit is niet ok
Lieve papa arnold, krijg net de var in de bus en las je woorden aan je zoons tranen over me wangen wat moet je een verdriet en pijn hebben om dit verlies. Wil je heel veel sterkte wensen en kracht.
Liefs van een mama uit maarssen. 
Op 9 december 2010
om 15:52 getekend door:
e.e.n. .m.o.e.d.e.r.
Dit is niet ok
Ik wil de vader en moeder en hun familie heel veel kracht en liefde toewensen, weet uit eigen ervaring dat een psychische ziekte iets vreselijks is de moeder wist echt niet wat ze deed, zij heeft levenslang! houd elkaar alsjeblieft vast... sterkte 
Op 8 december 2010
om 20:58 getekend door:
w.i.j.n.a. .k.e.m.p.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste vader en moeder van deze kereltjes.

Wat een vreselijk tragedie is jullie overkomen. Ja jullie, want ik weet dat jij dit niet hebt gewild, moeder. Mijn eigen man is ook psychisch heel ziek geweest en ik weet dat je dan niet weet wat je doet. Ik ben ook altijd bang geweest dat dit ons gezin zou overkomen. Het is een rot ziekte met veel onbegrip. En hulp, zelfs dat is moeilijk. Ik weet het. Oh, ik weet de goede woorden niet, maar er wordt voor jullie jongens gezorgd hoor. A.u.b. ga verder met leven en hou elkaar vast en vast. Laat je niet gek maken door je psyche. Die zo verwoestend kan zijn.
Arnold, jou toestand kan ik me heel goed voorstellen. Ik wens je echt alle sterkte. Zoek ook hulp, dit is iets wat je niet alleen kan doen. Neem je vrouw niets kwalijk, ze was overgeleverd aan dingen buiten zichzelf. als je het niet hebt meegemaakt, weet je niet waar je over praat. Dus hou je verre van mensen die er geen verstand van hebben. trek je niets aan van wat sommige mensen op deze site schrijven. Ze doen het uit onkunde.

Lieve mensen, Sterkte 
Op 6 december 2010
om 9:29 getekend door:
l.o.e.s.
Dit is niet ok
Dag en Doei lieve rein en thies 
Op 4 december 2010
om 15:32 getekend door:
S.h.i.r.e.e.n.
Dit is niet ok
Rein & Thies,
Het was een hele mooie afscheidsdienst. Wij gaan jullie zien.
Dag en doei! 
Op 3 december 2010
om 4:23 getekend door:
F.r.a.n.s.!.
Dit is niet ok
Arnold, Rein en Thies reden eens met mij mee in de bus. Toen ik wilde schakelen naar een andere versnelling moest ik mijn rechterhand loslaten van het stuur. Rein reageerde meteen met:"U mag uw hand niet loslaten van het stuur, u moet het stuur vasthouden!
(Papa rijdt met een automatische versnellingsbak) 
Op 2 december 2010
om 9:53 getekend door:
f.r.a.n.s.
Dit is niet ok
Lieve kleine mannetje, ik heb jullie nooit in 10hoevn gezien maar reed meer dan drie keer in de week langs jullie huis op weg naar oma met mijn twee kleine mannetjes van 1,5 en 3,5. Toen wij het hoord reden we net in de buurt, moet er veel aan denken en kan het niet beseffen.
Mijn lieve papa is nu al bijna 2 maanden boven in de hemel, let je goed die kleine mannetjes.

Sterkte aan de papa en alle betrokkenen. 
Op 1 december 2010
om 19:36 getekend door:
M.a.r.i.j.e.
Dit is niet ok
Hoe is het mogelijk dat een moeder haar kinderen dit aangedaan heeft. Je kinderen zijn toch je dierbaarste bezit Ik wens de vader heel veel sterkte toe met het verlies van beide kinderen. 
Op 1 december 2010
om 11:03 getekend door:
j.e.n.n.y.
Dit is niet ok
Weer een drama gebeurt.Ik word er naar van.Ik wil de vader en verdere familie en vrienden veel sterkte toewensen met het verlies van deze 2 jongetjes. 
Op 29 november 2010
om 15:29 getekend door:
I.n.g.r.i.d.
Dit is niet ok
Lieve kanjers,

Ik heb jullie niet gekend alleen ben ik zo verdrietig en boos waarom dit jullie is overkomen. Ik heb zelf twee jongens van 2 en 4 en die probeer ik met al mijn macht te beschermen voor alle kwaad op deze wereld. Ik wens jullie papa en familie heel veel sterkte met dit verlies. Weer heeft de overheid gefaald!!!
Veel liefs

Zozan 
Op 29 november 2010
om 8:38 getekend door:
z.o.z.a.n.
Dit is niet ok
       1 2 3       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Jor
op 25 november 2010

Contact met beheerder >
Contact met Jor:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Rein en Thies v.d. G.

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto