Slachtoffers Koninginnedag Apeldoorn

Slachtoffers Koninginnedag Apeldoorn

- 30 april 2009
Bij de koninginnedagfestiviteiten in Apeldoorn reed een auto op het publiek in. Daarbij waren naast 11 gewonden zeven doden te betreuren... ongelooflijk.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         121 t/m 140 van 23742        Volgende >
Natuurlijk gaat mijn gevoel uit naar alle betrokkenen, slachtoffers en nabestaanden.
Hun verlies en het trauma welke zij er aan over gehouden hebben is vreselijk.
Maar zo kan ik mij voorstellen dat dat het leed welke de nabestaanden van Karst T. ondergaan zo mogelijk nog groter is. Zij, en daar hebben zij niet om gevraagd, krijgen in wezen levenslang. Geen Koningendag zal voor hun nog hetzelfde zijn. Alsmede de nabestaanden van de slachtoffers.

Ik mistte daarom een zevende kaars ( al zou men dat niet gepast gevonden hebben) voor het leed welke zijn familie ondergaat. Al deze aantijgingen kunnen voor hun niet bepaald een “pretje”genoemd worden. Het zal je maar treffen!!! Wie zijn WIJ om te oordelen en te veroordelen?

Ik wens dan ook allen, maar dan ook alle betrokkene heel veel kracht toe om dit leed te kunnen verwerken!

Carla 
Op 9 mei 2009
om 19:59 getekend door:
C.a.r.l.a. .v.a.n. .d.e.r. .K.w.a.a.k.-.J.o.n.k.e.r.s.
Dit is niet ok
Echt verschrikkelijk.

Heel veel sterkte toegewenst voor alle betrokkenen.

Ik vond het erg jammer en onbegrijpelijk, dat er niet ook een kaars brandde voor de nabestaanden van de dader, ook hen wens ik heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. 
Op 9 mei 2009
om 19:36 getekend door:
V... .d.e. .G.e.l.d.e.r.
Dit is niet ok
7 kaarsen voor de 7 slachtoffers.
7 lichten in deze duistere periode.

In gedachten bij de nabestaanden. 
Op 9 mei 2009
om 18:43 getekend door:
M.i.r.a.n.d.a. .B.r.a.s.z.
Dit is niet ok
Wat een afschuwelijk drama, dit zou je je in je ergste nachtmerrie nog niet kunnen dromen. Mijn medeleven gaat uit naar alle slachtoffers en hun nabestaande en niet te vergeten naar alle ooggetuige die deze wreede gebeurtenis hebben moeten aanzien. 
Op 9 mei 2009
om 18:38 getekend door:
M.a.r.i.n.a. .H.o.g.e.v.e.e.n.
Dit is niet ok
Wat een waardige gedenkdienst gisteravond.
Het laat me maar niet los. In gedachten ben ik bij allen die hier bij betrokken zijn.
Heel veel sterkte. 
Op 9 mei 2009
om 18:38 getekend door:
F.e.m.k.e.
Dit is niet ok
God ziet alle moeite en het verdriet opdat we het in Zijn hand zouden geven!!
We bidden voor alle betrokkenen. 
Op 9 mei 2009
om 18:17 getekend door:
A.l.l.a.r.d. .e.n. .N.i.e.s.k.e.
Dit is niet ok
vreselijk zeg,weer een slachtoffer te betreuren en dat net na de herdenking!Ik steek speciaal voor deze vrouw nog een kaarsje aan en hoop dat dit het laatste slachtoffer is. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies en speciaal het dochtertje die zo lang met haar moeder in het ziekenhuis heeft gelegen en gisteren naar huis mocht op de dag dat haar moeder stierf!!!Het beste voor iedereen!!! 
Op 9 mei 2009
om 18:16 getekend door:
a.n.n.e.l.i.e.s.
Dit is niet ok
Heb er nog steds geen woorden voooooor...

Maar ook gaan me gedachte uit naar de ouders van Karst. OOK die hebben het nu erg moeilijk

Dus alle veel sterket 
Op 9 mei 2009
om 18:06 getekend door:
F.r.a.n.s. .d.e. .R.o.n.d.e.
Dit is niet ok
één iemand die zoveel schade heeft kunnen aanrichten.Onschuldige mensen de dood in geholpen te gek voor woorden,gisteren hoorde we dat het achtste slachtoffer is overleden een 46 jarige vrouw,te triest voor woorden.Zelf is hij ook overleden,en nooit zal iemand weten wat zijn motief is geweest.Levenslang zullen we ons moeten afvragen het waarom. 
Op 9 mei 2009
om 17:10 getekend door:
s.e.b.a.s.t.i.a.a.n.
Dit is niet ok
Verbijstering maakte zich van mij meester, toen ik op deze zonnige Koninginnedag naar de TV keek en de auto door het beeld zag racen. Wat ontzettend!

Moge God de slachtoffers en hun familie en nabestaanden troosten en nabij zijn!

Heel veel sterkte aan allen die hierbij betrokken zijn. 
Op 9 mei 2009
om 16:44 getekend door:
J.e.n.n.e.k.e. .v.a.n. .O.p.i.j.n.e.n.
Dit is niet ok
gevolgen
nog een kaars
nog een leven
het verdriet
niet te overzien.
hoe nu verder
machteloos

sterkte familie en vrienden 
Op 9 mei 2009
om 15:24 getekend door:
c.l.a.a.s.j.e.
Dit is niet ok
Er zijn echt geen woorden voor. Nu weer iemand die overleden is door een gruwelijke daad van 1 persoon. Ik wens iedereen ontzettend veel sterkte toe, en hoop dat ze kracht kunnen halen uit het idee dat er zoveel mensen aan ze denken en met ze meeleven. xxx 
Op 9 mei 2009
om 14:43 getekend door:
B.o.u.k.j.e. .B.a.r.e.n.d.r.e.c.h.t.
Dit is niet ok
er zijn geen woorden voor,het is al erg genoeg,nu er nummer 8 bijgekomen is,ik heb rillingen over mijn lijf,ik wens ieder die dit leest mensen van het koningshuis-familie-nabestaanden-vrienden en kenissen allemaal heel erg veel sterkte en gods zegen toe,en er moet zeker na de herdenking van gisteren niet alleen nu bij stilgestaan worden maar iedere 30april,mensen heel erg veel suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper sterkte,erika schut 
Op 9 mei 2009
om 14:31 getekend door:
e.r.i.k.a. .s.c.h.u.t. .v.d. .w.e.i.j.d.e.n.
Dit is niet ok
Woorden schieten te kort. Onbegrijpelijk wat er op Koninginnedag in Apeldoorn is gebeurd. Heel veel sterkte toegewenst aan iedereen.. 
Op 9 mei 2009
om 14:26 getekend door:
B.r.i.g.i.t.t.e.
Dit is niet ok
Op 30 april waren we overdag niet in Nederland. 's Morgens op de televisie nog veel blije mensen en koninklijke familie gezien. Op de terugweg om 16.30 uur hoorden wij pas van het drama.

Heel onwerkelijk. Net of je in de verkeerde film zit. Dit kan toch niet in Nederland. We bleven de rest van de dag met een dof gevoel zitten en keken elke weer met verbijstering naar de beelden.

Woorden schieten tekort om de nabestaanden van de overleden slachtoffers genoeg kracht te geven om de komende zware tijd door te komen. Ook niet genoeg woorden van troost voor de slachtoffers die in ziekenhuizen en thuis verblijven. Nietsvermoedend naar het feest vertrokken met het abrupte einde.

Voor een ieder die op welke manier ook betrokken is geraakt bij het drama:

Heel veel sterkte! 
Op 9 mei 2009
om 13:54 getekend door:
h.e.r.m.i.e. .e.n. .r.e.n.e. .v.a.n. .d.e.r. .v.e.e.r.
Dit is niet ok
Wat een vreselijke tegenstelling op een dag. Wat begon met vreugde eindigde in een groot verdriet. Ik wens iedereen die in welke mate dan ook betrokken is geweest veel kracht toe bij het verwerken van dit alles en voor de toekomst. Speciaal de mensen die iemand uit hun midden moeten missen. 
Op 9 mei 2009
om 13:44 getekend door:
a.n.g.e.l.a.
Dit is niet ok
Nog steeds onbegrijpelijk en op ons netvlies gegrift! En nog steeds vallen er slachtoffers,zoals gisteravond weer! Laten we haar in het byzonder gedenken en ook een kaars voor haar branden zoals gisteren voor alle anderen. Wens iedereen, maar vooral de nabestaanden heel veel kracht toe om hier verder mee te kunnen leven. 
Op 9 mei 2009
om 13:22 getekend door:
R.d.e.a.
Dit is niet ok
Nog steeds onbegrijpelijk en op ons netvlies gegrift! En nog steeds vallen er slachtoffers,zoals gisteravond weer! Laten we haar in het byzonder gedenken en ook een kaars voor haar branden zoals gisteren voor alle anderen. Wens iedereen, maar vooral de nabestaanden heel veel kracht toe om hier verder mee te kunnen leven. 
Op 9 mei 2009
om 13:18 getekend door:
R.d.e.a.
Dit is niet ok
Vreselijk wat er is gebeurt! Nu al weer iemand die overleden is! Het is gewoon triest! Ik wil alle nabestaande en mensen die het van dichtbij hebben meegemaakt heel veel sterkte wensen! 
Op 9 mei 2009
om 12:03 getekend door:
I.r.m.a.
Dit is niet ok
Met veel verdriet en pijn in mijn hart heb ik telkens weer de beelden moeten zien. Kan het niet bevatten hoe erg het moet zijn voor de nabestaanden, slachtoffers en de mensen die daar waren, vol chaos en emoties, verdriet en angst. Diep en diep triest is het, dat 1 iemand zo het levens van 7 en zichzelf in een paar tellen een einde van kan maken. Ik ben er emotioneel van geworden. Kan me niet voorstellen hoe erg het allemaal moet zijn geweest die dag. Ik leef met een allen die dit hebben mee moeten maken, de nabestaanden, slachtoffers en de helden die daar waren die door al de chaos heen toch hun hulp konden uitvoeren.Nogmaals ik wil alle nabestaanden en slachtoffers van de koningindag heel veel sterke wensen, de woorden schieten gewoon te kort en is niet te beschrijven, hoe intens veel verdriet dit geeft aan mij en ik weet ook elk een ander die de beelden hebben gezien. Laten wij mensen in Nederland toch goed voor elkaar zijn voor nu en in de toekomst. 
Op 9 mei 2009
om 11:51 getekend door:
H... .M.i.r.o.n.t.o.n.e.n.g.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 1188      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Kees
op 30 april 2009

Contact met beheerder >
Contact met Kees:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto