Susanne Winkler

Susanne Winkler

31 oktober 1978 - 9 september 2020
It is with a heavy heart that we were informed of the passing of our dear and esteemed colleague Susanne Winkler this last Tuesday. Words can’t express how saddened we are to hear this news from her loved ones.

Susanne worked at RUAS for more than 9 years. She was a strong, enthusiastic and most of all wonderful person to work and be around with. She will be missed deeply.
Our thoughts go out to her family and friends. We wish them strength in this difficult time.

Dean, management, lecturers and students of Rotterdam Business School
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 60        Volgende >
So young, so talented, so sad.

Family and friends, all the best
Renske Langebeek 
Op 16 september 2020
om 18:53 getekend door:
R.e.n.s.k.e. .L.a.n.g.e.b.e.e.k.
Dit is niet ok
Lieve Susanne,
ik volgde verleden jaar een open les Vrouwelijke Componisten op de VU.Wat was het leuk en interessant!
Rust zacht!! 
Op 16 september 2020
om 16:29 getekend door:
E.l.i.s.e. .v.a.n. .d.e.r. .Z.e.e.
Dit is niet ok
Sopraan Susanne Winkler,
Geliefd bij ieder, altijd een glimlach
Zo leef je voort in de herinnering.
Wens de familie en vrienden collegas en
leerlingen veel kracht toe in de komende periode.
Rust in vrede lieverd

George 
Op 16 september 2020
om 15:26 getekend door:
g.e.o.r.g.e. .b.e.e.n.t.j.e.s.
Dit is niet ok
Beste familie,

Ik zal Mevrouw Winkler onthouden als een gedreven en gepassioneerde vrouw die altijd klaar stond om haar studenten te ondersteunen. Haar colleges gaf ze met veel enthousiasme, zichtbaar plezier en passie; passie om elke student te laten zien hoe mooi haar vak eigenlijk was. Binnen de PAC heb ik met veel bewondering en plezier met haar samengewerkt en altijd opgekeken naar het eindeloze
doorzettingsvermogen en passie die zij had voor haar vak. Ik wens jullie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Anna van Rossem 
Op 16 september 2020
om 13:51 getekend door:
A.n.n.a.
Dit is niet ok
Dag lieve Susanne
Ik ben geschokt en verdrietig door je overlijden. Zo'n fijne collega die de studenten en altijd voorop stelde. En je streefde kwaliteit na, wilde dingen goed doen.
Ik leerde je kennen toen je de exchange coordinatie deed bij instituut IFM. Interculturele competenties is een ander raakvlak. En toen ik in 2014 als vrijwilliger bij het literaire festival Woordnacht in Rotterdam werkte, kwam ik jou daar ook tegen bij Uitgever Willem Donker (wat een markabele man)aan het Emmaplein. Ik stond daar als gastvrouw de bezoekers te ontvangen en jij zong, tussen de gedichten die Willem voordroeg, als sopraan de sterren van de hemel. Een mooie avond was dat.
Ik zal je missen!
Ik wens familie, vrienden, studenten, collega's en iedereen die jou moet missen sterkte met het verwerken van dit verlies.
Tineke van der Gaast 
Op 16 september 2020
om 12:00 getekend door:
T.i.n.e.k.e. .v.a.n. .d.e.r. .G.a.a.s.t.
Dit is niet ok
Lieve, lieve Susanne,

Wat ben ik verdrietig en wat voel ik me onmachtig. Je was zo'n fijn collega en zo'n fijne vriendin. Op mijn verzoek ben je bij de IBL gekomen om samen met mij het vak Intercultural Competence vorm te geven. En wat was het een feest om met jou samen te werken. Altijd vol plannen en creatieve ideeën. We zouden zelfs, ondanks je ziekte, weer samen aan het nieuwe programma gaan werken. Het is er helaas niet van gekomen. Wat rest zijn de fijne herinneringen. Je zangoptredens hebben diepe indruk gemaakt. Je had zo'n warme stem. Op het podium voelde je je thuis. Een verhaal vertellen in combinatie met muziek maken, dat was jij ten voeten uit. Onze tripjes naar je caravan in Zeeland en later Stolwijk zijn onvergetelijk. Op een of andere manier hadden wij altijd mooi weer en de kibbeling/frites met een glas witte wijn smaakten ons heerlijk. Ook ons laatste bezoek aan Katwijk eind juli was een fantastische dag met een gouden randje. Ja Susanne, je was een mooi mens en in mijn gedachten zul je dat altijd blijven. Heel veel liefs, Marijke 
Op 16 september 2020
om 10:52 getekend door:
M.a.r.i.j.k.e. .d.e. .B.o.e.r.
Dit is niet ok
Lieve, lieve Susanne,

Nog maar heel kort geleden zat je bij ons aan tafel in de serre te genieten van de koffie met een schuimlaag opgeklopte melk. Je was blij om Hans te zien en op een bepaalde manier heel erg rustig, ondanks de problemen waar je mee worstelde. Lang heb ik je nagekeken toen je naar het station liep, je liep fier rechtop, je was niet bang om verder te leven, maar je kende ook geen angst voor het einde.
Lieve Susanne, je zingt door in onze harten, voor altijd!
Hans en Gerrie 
Op 16 september 2020
om 10:48 getekend door:
G.e.r.r.i.e. .M.e.i.j.e.r.s.
Dit is niet ok
Wow, Susanne, wat heftig om te horen dat je bent overleden! Toen wij samenwerkten was je juist zo vol leven: de gastles van ING die je voor mijn studenten regelde, de studenten die lovend over jou spraken, de projecthandleiding die we efficiënt in elkaar zetten, de koffie op de donderdagochtend en je enthousiaste verhalen over muziek, gedichten en andere passies. Je wilde zelfs nog langskomen hier, om een workshop over interculturele communicatie te verzorgen. Daar zag ik erg naar uit! Je was zo vol leven en enthousiasme; in schril contrast met hoe ik begreep hoe het afgelopen halfjaar voor je geweest is. Wat verdrietig en moeilijk moet je het gehad hebben, en wat schrijnend dit te horen. Het is gigantisch jammer dat de wereld Susanne Winkler armer is geworden.
Veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden, om dit nieuws te verwerken. Rust in vrede, Susanne! 
Op 16 september 2020
om 9:53 getekend door:
G.e.e.r.t.j.e.
Dit is niet ok
You were teaching with endless passion and always showed sincere interested in all your students. All your classes were a joy to be in. You were an incredible asset to my studies and a fantastic life tutor.

Thank you for all our chats, conversations, your valuable lessons and the bit of Germany you gave me during the classes. My deepest condolences to your family and friends. Rest in peace. 
Op 16 september 2020
om 9:09 getekend door:
T.i.l.
Dit is niet ok
Dear family,
I will remember Suzanne as a talented, loving and warm colleague with a radiant face.The students loved her courses. Although sad to have to miss her, I am very thankful to have had the privilege to have been her collegue. 1Thess 4:15-17 
Op 15 september 2020
om 21:46 getekend door:
T.o.s.c.a. .A.m.e.r.s.f.o.o.r.t.
Dit is niet ok
Beste Susanne,
Ik was geschokt toen ik het trieste nieuws van jouw heengaan vernam. Ik herinner me jou als een collega bij wie de studenten op de eerste plaats kwamen. Ik heb je voor de uitbraak van Corona nog kort gesproken op KZ. Heftig om te horen dat je daarna zo n eenzame en moeilijke periode hebt door moeten maken. Ik hoop dat je rust hebt gevonden. Ik wens je familie veel sterkte met dit grote verlies.. 
Op 15 september 2020
om 21:25 getekend door:
A.n.d.r.e.a. .B.o.o.g.a.a.r.d.
Dit is niet ok
Dear Susanne,

With disbelief I heard the news of your passing. Even though we did not meet often, I remember that you always smiled and looked at every matter in such a gentle way.

You will be missed. My heart goes out to your family and friends at this difficult time.

Best regards,
Maaike 
Op 15 september 2020
om 21:23 getekend door:
M.a.a.i.k.e. .W.i.l.l.e.m.s.e.n.
Dit is niet ok
Liebe Susanne,

die Nachricht, die unsere Fachhochschule erreichte, dass du nicht mehr da bist, hat uns alle erschüttert. Du warst immer fröhlich und voll mit Ideen und Plänen. Die Musik war dein Leben und du konntest viele damit berühren. Deine Studenten waren begeistert von dir.
Wir werden dich vermissen und wünschen deiner Familie viel Kraft in dieser schweren Zeit.

Alles Liebe,

Claire 
Op 15 september 2020
om 21:08 getekend door:
C.l.a.i.r.e. .W.o.l.f.f.
Dit is niet ok
Beste Familie Winkler,

Ik wil jullie graag sterkte wensen met het verlies van Susanne. Wat een ongelofelijk krachtig persoon was zij en wat een gemis voor de studenten en ons als collega-docenten, en de muziek, maar allereerst uiteraard voor u.

Ik heb Susanne leren kennen in 2012. We waren allebei van de robuuste aanpak in ons werk en zagen wat er nodig is voor goed onderwijs - ze was iemand met een groot hart voor kwaliteit. Susanne was geliefd bij studenten omdat ze de studenten echt zag voor wie ze waren. Ze was een rolmodel omdat ze ook vanuit haar eigen crossculturele avonturen kon putten en relateren. Dat gold nog sterker voor de internationale studenten.

Wij hebben dierbare herinneringen aan onze etentjes bij ons of bij haar thuis en onze gesprekken over haar plannen voor de muziek, over de liederen van de bijna vergeten Nederlandse componist Diepenbrock en haar inspanningen om gedichten van de ?Tachtigers? (een Nederlandse dichtersgroep uit de late 19e eeuw) op muziek te zetten en uit te voeren en zo voor de vergetelheid te behoeden.

Ik koester mijn herinneringen aan haar rollende lach en twinkelende ogen. We gaan haar enorm missen.

Sarah Slaghuis 
Op 15 september 2020
om 20:52 getekend door:
S.a.r.a.h.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte voor familie en nabestaanden. 
Op 15 september 2020
om 20:51 getekend door:
E.s.t.h.e.r. .T.e.r.p.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Dag boodschapper van schoonheid en liefde. Dag lieve Suzanne. 
Op 15 september 2020
om 20:05 getekend door:
R.i.e.n. .v.a.n. .G.e.n.d.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Words can?t describe the sudden loss. Remembering her wonderful and gentle soul. We will remember her openness to always have a (personal) conversation. Our deepest sympathies go out to her, her friends, her family and our teachers. Our most sincere condolences. 
Op 15 september 2020
om 19:46 getekend door:
I.?.V.E. .E.n.t.e.r.p.r.i.s.e.
Dit is niet ok
Dear Susanne

Your kindness, sweet voice, bright smile will stay with me forever.
My deepest sympathies go out to you and your family. May God give you the peace and care that you seek.
"I am the bread of life. Whoever come to me will never go hungry, and whoever believes in me will never be thirsty". (John 6:35) 
Op 15 september 2020
om 18:56 getekend door:
H.e.l.e.n.
Dit is niet ok
Dear Ms. Winkler,

I was very shocked yesterday, I could not believe it. Suddenly I start remembering all those classes with you. Thank you for your patience and kindness. Thank you for deciding to be part of the RUAS. I hope all the strength for your family and friends. I am sure your smile and pretty face will be always remembered. May God be with them and comfort their hearts.

We love you always. Your students.

Chantal Kock
IBL302 
Op 15 september 2020
om 18:52 getekend door:
C.h.a.n.t.a.l. .K.o.c.k.
Dit is niet ok
Beste Suzanne,

Vorige week bereikte mij/ons het bericht dat je er niet meer bent. Dat doet mij verdriet. Jij, de docent en fijne collega die graag de kwaliteit hoog hield. Dit voorjaar werd je ziek. Wat moet je geleden hebben. Je eenzaam hebben gevoeld. Wat moet je pijn gehad hebben. Pijn en onmacht die je niet kon of wilde delen met anderen.
Woorden schieten tekort...
Ik wens alle nabestaanden:familie, vrienden, en alle anderen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
Bart Jonkergouw 
Op 15 september 2020
om 18:49 getekend door:
B.a.r.t. .J.o.n.k.e.r.g.o.u.w.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Martiene Boven
op 14 september 2020
en blijft zichtbaar tot:
14 november 2020
Contact met beheerder >
Contact met Martiene Boven:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Susanne Winkler

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: