Frans Krijger

Frans Krijger

8 januari 1969 - 10 september 2020
"Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt"
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 57        Volgende >
Lieve Frans,

Zoals we ook zeiden tegen Dolores is het met geen pen te beschrijven. Zo onverwachts, ongelofelijk en oneerlijk. Dit had jullie tijd moeten worden! Een prachtig huis en een liefdesbaby!
We hebben hier geen woorden voor. We weten wel dat achter de tranen van verdriet, schuilt een glimlach van de herinneringen. Mooie herinneren aan jou, hebben we zeker!

Je was altijd spontaan en heel enthousiast! Je stond altijd voor iedereen klaar en je was voor iedereen zo zorgzaam!

Dolores en ik (Selle) samen huiswerk maken? Dat kwam er meestal maar weinig van. We hadden het altijd over van alles en nog wat: een wintersport, hoe Dolores en ik school altijd voor de gek hielden en dat we altijd van lekker eten hielden. Je ging weleens naar de Albert Heijn voor lekkere dingen voor bij het studeren. Een ding wat je altijd zei over ons, was dat onze school onze namen nooit zal vergeten. Dan was het een klacht wat wij in diende of een smoes verzonnen om weer bij elkaar in de klas te komen. Jij lag altijd in een deuk en vond het hilarisch hoe we dit altijd voor elkaar kregen.

Een andere onvergetelijke herinnering die we leven houden is jouw grap over je auto. Jij en Dolores namen ons mee naar jullie favoriete sushi tent. Op naar Almere en ik reed met jullie mee. Als eerste moesten we Lars halen op het treinstation. Waar we eerst heel Almere hebben gezien omdat alle wegen waren afgesloten. Vervolgens gingen we heerlijk eten en na het eten bijna rollend naar huis. Echter leek het erop dat we niet naar huis konden, omdat jij tijdens het eten even je auto had verzet. Het leek erop dat hij gestolen was. Wij en Dolores zaten helemaal in de stress, totdat je zei dat het een grapje was. Deze herinnering houden we ons bij en heeft Lars al een aantal keren gedaan bij anderen.

Een andere mooie herinnering is dat we bij jullie langs kwamen op Terschelling. Dolores liep daar stage en wij kwamen alleen zaterdag en zondag langs. Dit waren maar twee dagen, maar in deze twee dagen zijn er veel hilarische dingen gebeurt. Het begon die dag dat jullie ons bij de boot kwamen ophalen en ons vertelde dat de auto in orde was. Echter reden we rond en maakte de auto toch een lawaai dat iedereen op het eiland ons wel hoorde! Ja zei je, de uitlaat is kapot en ik heb een nieuwe besteld, maar die is nog onderweg. Vervolgens zijn we naar ons verblijf gereden. Dit was oprecht een verblijf, er stond alleen een bed in en in de nacht moesten we over het terrein lopen om naar het toilet te gaan. We kwamen zoals gewoonlijk natuurlijk niet meer bij. In de middag was er volgens de nieuwsberichten een hele mooie vliegershow, hup daar gingen we heen. We kwamen daar aan en er waren zo een 5 vliegers, een echte aanfluiting toen. Maar ach we maakte het er maar het mooiste van. We hadden de volgende dag heel mooi weer. We hebben toen een mooie wandeling gemaakt naar het Drenkelinge Huisje op Terschelling. Onderweg hebben we veel gelachen en een fotoshoot gehouden bij het Drenkelinge huisje. De vrouwen bleven maar foto's maken en de mannen waren er eigenlijk wel klaar mee. De twee mooiste herinneringen komen nog. Wij wisten waar het vakantiehuis van Jort Kelder stond, hup daar gingen we. In de auto naar Jort Kelder en we parkeerde zo de auto op zijn terrein om zijn woning maar eens te bekijken. De laatste mooie herinnering is dat we naar een grote markt gingen waar veel rommel te koop was. Uiteindelijk was de markt in een verpleeghuis. Achja we gingen, en wij kochten daar koekblikken. Vraagt een vrouw wilt u een tasje? Lars zegt ja graag. Op het tasje staat groot Alzheimer, een andere man zegt hoe kom je aan de tasjes? Hierop zegt Lars, ja dat is ze zelf ook vergeten. We kwamen met z'n allen niet meer bij en konden ons daar niet meer vertonen. We zijn daar maar snel weg gegaan. Als afsluiter zijn we met z'n vieren heerlijk uiteten geweest bij Stork. Dit was een korte vakantie om nooit te vergeten! De wintersport is er helaas nooit van gekomen.

Lieve Frans helaas ben je te vroeg gegaan, rust zacht en we zullen altijd aan je blijven denken!
Lieve Dolores we zijn er voor je en je mag altijd bellen!

Liefs Selle en Lars 
Op 16 oktober 2020
om 15:54 getekend door:
S.e.l.l.e. .e.n. .L.a.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Dolores,en familie leden.

Ik zie Frans nog staan op de ijhallen waar jullie met een kraam staan, en heel enthousiast mijn naam roept,zo ken ik Frans altijd spontaan, altijd voor iemand klaar staan,of het nou gaat om het regelen van het repareren van mijn autoband ,of nog even lekker een stokbrood halen is als ik bij Dolores kom eten.
Ik beloof je Lieve Dolores ik kan je verdiet niet verzachten, maar ik zal er altijd voor je zijn.

Liefs Ria 
Op 8 oktober 2020
om 13:23 getekend door:
R.i.a. .K.r.a.m.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie van Frans, via de schoonvader Jan-Willem heb ik het trieste bericht gehoord. Ik wel jullie allen via deze weg condoleren en veel sterkte wensen met het grote verlies van mijn zeer gewaardeerde collega Frans.

Warme gegroet
Nordin Nassla shwp afd. ov-zorg gvb 
Op 27 september 2020
om 11:16 getekend door:
N.o.r.d.i.n. .N.a.s.s.l.a.
Dit is niet ok
Gecondoleerd.
Heel veel strekte voor iedereen. 
Op 27 september 2020
om 1:02 getekend door:
F.e.r.n.a.n.d.o. .C.u.b.a.
Dit is niet ok
Lieve Dolores, ik wilde je gaan feliciteren met je verjaardag, toen ik dit hele nare bericht zag. Wat een onvatbaar verdriet zullen jij en je directe naasten hebben, heel veel sterkte in deze moeilijke periode bij de verwerking van je verdriet. Hele grote liefdevolle knuffel van mij. 
Op 25 september 2020
om 12:28 getekend door:
D.i.c.k. .v. .A.a.r.t.s.e.n.
Dit is niet ok
Hallo Dolores , wij hebben elkaar maar 1 gezien . Maar Frans ken ik al sinds ongeveer 1983.
Pieter Iske , zijn oom , was mijn partner.En ik heb gehoord , dat Pieter met school is gestopt en ging werken , omdat, toen Frans geboren werd, er te weinig geld was voor zijn verzorging .Frans heeft geen gemakkelijk begin gehad , maar ik was blij ,dat hij met jou gelukkig was . Veel sterkte de komende tijd en veel geluk met dat grote kleine cadeau , dat Frans heeft achter gelaten 
Op 24 september 2020
om 12:57 getekend door:
G.e.r.d.a. .K.o.s.t.e.r.
Dit is niet ok
Fijne collega we gaan je missen
Rust zacht Frans 
Op 23 september 2020
om 13:48 getekend door:
R.a.y.m.o.n.d. .k.e.v.e.r.k.a.m.p.
Dit is niet ok
Frans,

Je was een fijne collega,
We gaan je missen, zeker in de weekenden.
Rust zacht... 
Op 23 september 2020
om 11:18 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a. .S.t.r.o.o.p.e.r.
Dit is niet ok
Ik kende Frans nog maar kort als buurman. Hard gewerkt om het huis klaar te krijgen en dan zo uit het leven worden gegrepen. Altijd positief en altijd relaxt. Onbegrijpelijk gewoon.
Ik wens Dolores en de familie heel veel sterkte toe. Het gemis zal groot zijn. 
Op 22 september 2020
om 18:22 getekend door:
A.r.n.o.l.d.
Dit is niet ok
Frans,we zullen je missen,
je was een heel fijne collega.
Die altijd veel interesse had voor het werk en alles wat daarbij hoorde
Frans Rust Zacht 
Op 21 september 2020
om 21:34 getekend door:
T.o.n. .G.e.r.r.i.t.s.e.n.
Dit is niet ok
Geschokt en bedroefd lazen wij jouw overlijdensbericht.Dat kan toch niet,51 jaar en dan zo uit het leven weggerukt.
Wij wensen jouw familie veel sterkte met dit grote verlies.Goede reis Frans 
Op 21 september 2020
om 15:49 getekend door:
H.a.n.s. .e.n. .C.o.b.i.e. .G.o.l.s.t.e.i.n.
Dit is niet ok
Ik heb niet vaak met Frans samen gewerkt maar ik herinner me Frans als een hele fijne collega.

Rust zacht lieve Frans!

Ik wens iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. 
Op 21 september 2020
om 6:08 getekend door:
P.a.u.l. .v.a.n. .N.o.o.r.d.
Dit is niet ok
Lieve Frans,
Ik ken je al vanaf mijn 13e toen we samen op zwemvereniging Berlage zaten. Hier hebben we heel veel jaartjes op gezeten , eerst om zwemles te nemen en later om samen zwemles te geven aan een groep kinderen. We hadden altijd veel lol.
Toen ik jaren later een tijdje in Griekenland ging wonen schreef je af en toe lange brieven en stuurde je wel eens een lekkere doos met drop op, want dat hadden ze niet in Griekenland.
Ook al werd het contact wat minder in de loop der jaren, we maakten altijd een praatje als we elkaar weer tegenkwamen in de bus of op de basisschool waar onze kinderen bij elkaar in de klas zaten.
Ik ben dan ook erg geschrokken van je overlijden.
Onwerkelijk dat je er niet meer bent.
Ik wens je kinderen en verdere familie heel veel sterkte voor de komende tijd.
Ook namens mijn man Alex, die je ook hebt gekend. 
Op 20 september 2020
om 19:49 getekend door:
I.r.e.n.e. .O.l.i.j.v.e.
Dit is niet ok
Allerliefste schat van me, je bent veel te jong overleden zonder dat wij afscheid konden nemen. Geen woorden die dit verdriet kunnen uitdrukken. Je bent zo ontzettend geliefd bij iedereen, stond altijd klaar voor een ander en nooit was iets te veel. De herinneringen die wij afgelopen zeven jaar samen hebben gemaakt zijn onbetaalbaar. Afgelopen zeven jaar heb ik zoveel liefde van je gehad, je zei altijd "als jij gelukkig bent dan ben ik dat ook". Zoveel mooie dingen samen gedaan, van vakanties tot grote beslissingen zoals ons eerste huis samen. Na zeven jaar liefde was het tijd voor de grootste stap van ons leven, samen een liefdesbaby. Zo ontzettend mooi om te zien hoe gelukkig je daarmee was, dit maakt het extra pijnlijk dat je de baby nooit zal ontmoeten. Al weet ik zeker dat je voor altijd bij ons rond zal spoken. Bedankt voor dit aller mooiste cadeau wat je kon achter laten, samen met je prachtige dochters Penny en Angelique. Wat zal je trots op ons zijn hoe een ontzettend goed team wij afgelopen 1,5 week zijn geweest, alles voor jou!

Iedereen ontzettend bedankt voor alle berichten hier, kaartjes, bloemen, lieve woorden en ga zo maar door! Ik waardeer dit echt enorm! Blijf vooral herinneringen delen hier, ze zullen uiteindelijk allemaal worden afgedrukt in een boek zodat we de herinneringen altijd kunnen terug lezen.

Allerliefste van me, rust zacht, ik hou oneindig veel van je! Dat je maar de aller mooiste beschermengel mag zijn over je kinderen en mij. 
Op 20 september 2020
om 18:09 getekend door:
D.o.l.o.r.e.s. .M.i.s.d.o.m.
Dit is niet ok
Frans is de vader van mijn achternichtjes.
De leukste herinnering was dat ik hun na lange tijd geen contact weer tegen kwam in Disneyland Parijs. Tijdens de optocht zei hij: ? an ga je mee in de spacemountain? Zitten we dan in het karretje, te wachten tot je afgeschoten wordt... schiet de kabel los en wij zaten vast. En Frans maar grapjes maken. Gelukkig werden we er snel uitgehaald en was het probleem snel opgelost en mochten we twee keer achter elkaar in de achtbaan.
We hebben altijd veel gelachen.

Lieve familie, nabestaanden gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies. 
Op 20 september 2020
om 6:18 getekend door:
A.n.n.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Frans
Ik herinner je nog als zwarte piet met je afrokapsel op de capelleschool en de praatjes die we maakte in de bus als ik je tegen kwam
je zei eens als je wat jaren eerder was geweest met den dan had ne mijn schoonzus geweest
en nu net dat het leven jullie toelachte gebeurd er dit vreselijk en niet te bevatten
dolores frans leeft door in jullie kindje
ik wens jou penny en angelique en de test van de nabestaande heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd 
Op 19 september 2020
om 18:37 getekend door:
j.o.k.e.
Dit is niet ok
lieve Dolores, Angelique, Penny en de rest van de nabestaande.

Herinneringen aan Frans zijn er vele, nare en heel veel mooie. De vakanties waar hij me door straatjes liet rijden waar ik net nog niet mijn spiegels moest inklappen en dat Frans bij het zwembad wel ging oppassen op de kinderen, slapend wel te verstaan, alle pretparken die we hebben bezocht waar zelfs bij een achtbaan Frans om zijn moeder riep zo stijl naar beneden dat deze ging, ik kan nog zo veel dingen opnoemen. Maar het belangrijkste is dat hij trots is op zijn dochters en dat hij met jouw Dolores een gelukkig mens was en uitkeek naar een mooi en liefdevol gezinnetje. 
Op 19 september 2020
om 16:57 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a. .b.o.e.k.h.o.u.t.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en heel veel sterkte. 
Op 19 september 2020
om 16:17 getekend door:
S.i.n.i.t.a. .v.a.n. .T.w.i.l.l.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Dolores,

Wat een heftig en verdrietig bericht.. Gecondoleerd!

Heel veel sterkte voor jouw en de familie.

Liefs, Laura xx 
Op 19 september 2020
om 14:40 getekend door:
L.a.u.r.a. .M.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
shiiitttt dit komt aan als een klap bij me

mijn neef frans heb ik zien opgroeien bij ons thuis na de scheiding van mijn broer was ik het contact kwijt met hem

gelukkig via de EHBO weer contact gekregen en vaak lessen samen met hem bijgewoond en gedaan

het was een goede jongen en serieus in wat hij deed met zn werk jammer genoeg te vroeg overleden

sterkte voor de nabestaanden en overige familie leden

ik zal je niet vergeten neef je oom

johan krijger 
Op 19 september 2020
om 11:54 getekend door:
j.o.h.a.n. .k.r.i.j.g.e.r.
Dit is niet ok
       1 2 3        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Dolores Misdom
op 13 september 2020
en blijft zichtbaar tot:
13 november 2020
Contact met beheerder >
Contact met Dolores Misdom:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Frans Krijger

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: