Jack de Vlieger

Jack de Vlieger

1 juli 1956 - 22 augustus 2020

Jack, je blijft onuitwisbaar in onze gedachten.

Jack werkte sinds 1982 bij de FNV, de laatste jaren als Bestuurder Publiek Belang (team nuts).

Jack was een integere, betrokken en toegewijde vakbondsman in hart en nieren, die veel interesse had in anderen en voor iedereen een luisterend oor had. We kunnen nog niet geloven dat hij er niet meer is.

Strijdbaar als hij was nam hij het altijd op voor de mensen die hij vertegenwoordigde, zowel voor zijn collega’s als voor de vakbondsleden. Hij dwong daarbij steeds respect af.

Wij, de collega’s van Publiek Belang , gaan hem ongelooflijk missen.
“Jack, je blijft onuitwisbaar in onze gedachten”

Namens de sectorraad Publiek Belang, Marc Hilkens
Namens het sectorbestuur Publiek Belang: Marco Ilbrink
Namens de fractie ledenparlement Publiek Belang: Ger Geldhof
Namens het Team Publiek Belang FNV, Ger Deleij (sectorhoofd)
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 129        Volgende >
Lieve oom,

Het heeft even geduurd voordat ik de goede woorden heb kunnen bepalen om deze tekst te schrijven voor jou. Wat er gebeurd is, is met geen pen te beschrijven. Ik weet dat velen precies zo dachten en nog steeds denken.

Toen ik ontdekte dat jij er niet meer was, stond de wereld stil. Ik kon niet geloven dat jij er niet meer was. Ik dacht ?dit is gewoon een slechte droom?. Het kan toch niet zo zijn dat jij niet meer op deze wereld meer rondloopt? Dat jij niet meer vol energie en passie naar jouw werk kan gaan en de mooie dingen niet meer kan doen waar jij zo bekend om stond? Wij missen jou allemaal Jack: Een oom die altijd luisterde en waar ik altijd een goede discussie mee kon voeren, een liefdevolle vader en broer, een deskundige, sociale en toegewijde collega die opkwam voor mensen die het minder hebben, een goede vriend die altijd een luisterend oor bood. Misschien ben jij niet meer fysiek op deze aarde, maar dat betekent niet dat jij er niet meer bent. Altijd zal je in de harten zitten van jouw familie, collega?s, vrienden, kennissen, werkelijk iedereen waar je ooit mee te maken hebt gehad zal altijd een stukje van jou bij zich dragen.

Ik kijk terug op de mooie tijden lieve oom - Dat jij het gelukkigste moment van mijn hele leven nog vorig jaar hebt bijgewoond. Wat was ik toch zo blij dat jij er was en dat wij met z?n allen zo?n mooi moment hebben beleefd. Rust zacht met opa in de hemel.

Jouw nicht 
Op 15 september 2020
om 19:27 getekend door:
S...P...H...
Dit is niet ok
Familie, vrienden en collega's van Jack: heel veel sterkte gewenst met het enorme verlies van Jack, namens de Ondernemingsraad van de Consumentenbond

Frits Stegen 
Op 15 september 2020
om 10:26 getekend door:
F.r.i.t.s. .S.t.e.g.e.n.
Dit is niet ok
Lieve oom,
Nog steeds kan ik niet bevatten dat je er niet meer bent. Ik zal je herinneren als een goed, betrokken, integer mens met sterke idealen die altijd klaarstond voor de ander. Bedankt voor jouw wijze adviezen door de jaren heen. Ondanks dat wij niet veel contact hadden was je altijd in mijn hart, dat je dat weet en was je ontzettend belangrijk voor mam. Ik gun je de rust samen met opa.
Liefs, jouw nichtje 
Op 9 september 2020
om 21:53 getekend door:
K...P...
Dit is niet ok
Lieve lieve Jack,
Het is nog steeds onwerkelijk. Dat ik dit bericht typ, is onvoorstelbaar. Alle respect en of voor jou Jack. Wij hebben nauw met elkaar samengewerkt. Bij de sector Publiek Belang en ook bij het Project van de vakbonden en UWV zette je voor ons als medewerkers de toon voor onze belangen. Ik ben je heel erg dankbaar voor je inzet en eerlijkheid. Ook specifiek voor mij persoonlijk. Ik dank je oprecht.
Vaarwel Jack. Sterkte aan alle nabestaanden.

Imelda Tjon-Fo (UWV) 
Op 8 september 2020
om 15:43 getekend door:
I.m.e.l.d.a. .T.j.o.n.-.F.o.
Dit is niet ok
Een triest bericht van het overlijden van Jack.

Met Jack heb ik samen mogen werken aan verschillende cao tafels. Ik heb Jack leren kennen als een man met humor, integriteit en strijdbaar.

Heb zeer plezierig met Jack gewerkt en het is dan ook verdrietig om dit bericht te lezen.

Ik wens alle nabestaanden, van familie tot collega?s veel sterkte toe. 
Op 8 september 2020
om 9:49 getekend door:
A.b.h.i.l.a.s.h. .S.e.w.g.o.b.i.n.d.
Dit is niet ok
Beste Familie de Vlieger

Heel veel sterkte met dit zeer groot verlies van Jack
We missen onze raadslid en vriend
van de partij van de arbeid
Heel veel sterkte de komende tijd

Frans en Manettie Sterks 
Op 7 september 2020
om 20:14 getekend door:
F.r.a.n.s. .&. .M.a.n.e.t.t.i.e. .S.t.e.r.k.s.
Dit is niet ok
Jack, ik was geschokt toen ik het bericht van je overlijden hoorde. Als kaderlid van het CNV heb ik je meermalen ontmoet bij de (voorbereidende) cao onderhandelingen bij de SVB. Je kwam bij mij over als een zeer aardige man en je droge humor bracht altijd een geode sfeer tijdens de overleggen. Groet, Hans van den Berg. 
Op 4 september 2020
om 19:47 getekend door:
H.a.n.s. .v.a.n. .d.e.n. .B.e.r.g.
Dit is niet ok
Jack was namens de FNV vanaf het begin in 2012 lid van het Overleg Rechtspositie Decentrale Politieke Ambtsdragers (ORDPA). Dit is het overlegplatform over de arbeidsvoorwaarden van voorzitters, dagelijks bestuurders en volksvertegenwoordigers in provincies, gemeenten en waterschappen. Daar was hij zowel bestuurlijk betrokken als via het lidmaatschap van de ondersteunende ambtelijke werkgroep. Jack bracht zijn vakbondstechnische expertise in en deed dat altijd met verve. Hij was wel vaak te laat op de vergadering maar wist dat altijd met zijn charme op te vangen. Ik bedank hem namens het ORDPA voor zijn inzet en bijdrage. Rust zacht, Jack.

Marc Nommensen
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,
Directie Democratie en Bestuur 
Op 4 september 2020
om 13:52 getekend door:
M.a.r.c. .N.o.m.m.e.n.s.e.n.
Dit is niet ok
ontzettend verdrietig en tragisch. veel sterkte gewenst voor familie, vrienden en naaste collega's.
rust zacht Jack 
Op 2 september 2020
om 17:29 getekend door:
e.r.i.c.a. .H.e.m.m.e.s.
Dit is niet ok
Hier zijn geen woorden voor...

Ik wens de familie, vrienden en collega's veel sterkte met het verwerken van het tragische overlijden van Jack. 
Op 2 september 2020
om 11:02 getekend door:
H.i.l.g.o. .N.u.s.s.e.l.d.e.r.
Dit is niet ok
Soms zocht je me op voor advies over het GO Burgemeester en Wethouders of over het UWV. Soms moest er actie worden gevoerd en soms kwamen we elkaar tegen in de wandelgangen of zomaar bij de winkel van de Vogelbescherming. Ik vond je altijd een vriendelijk mens. Rust zacht, Jack. 
Op 2 september 2020
om 9:27 getekend door:
E.l.s. .S.e.e.b.r.e.g.t.s.
Dit is niet ok
Geen woorden voor, wat ontzettend verdrietig...

Heel veel sterkte gewenst voor familie, vrienden en collega's. 
Op 2 september 2020
om 8:33 getekend door:
K.i.r.s.t.e.n. .t.e.n. .B.r.o.e.k.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte gewenst aan de familie van Jack, zijn vrienden, naasten en collega's bij dit onverwachte, tragische verlies en grote verdriet. Rust zacht Jack! 
Op 1 september 2020
om 16:07 getekend door:
M.i.r.j.a.m. .B.e.r.g.m.a.n.
Dit is niet ok
Gecondoleerd familie, vrienden, naasten en collega's! Heel veel sterkte en kracht gewenst. Rust zacht Jack, we zullen je nooit vergeten. Lieve groet, Vivian 
Op 1 september 2020
om 10:09 getekend door:
V.i.v.i.a.n. .V.a.e.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Jack, wat zullen we jou enorm missen. Wat een gruwelijk drama heeft zich voltrokken. Ik wens alle naasten heel veel sterkte, steun en kracht om om te gaan met dit verlies. De FNV is een grote familie, mocht er iets zijn waar ik in betekenis voor jullie kan zijn - weet mij dan te vinden. Dank voor alle bijzondere lessen lieve mentor. Rust zacht. Lieve groet, Marcelle 
Op 31 augustus 2020
om 22:50 getekend door:
M.a.r.c.e.l.l.e. .B.u.i.t.e.n.d.a.m.
Dit is niet ok
Beste, lieve Jack,
wat een verschrikkelijk bericht van je onverwachte overlijden. Vorige week dacht ik nog, ik moet Jack weer een keertje bellen en bijpraten. Over de bond, de partij en de FNV Personeel. Want dat was het wat ons verbond. Lang dienstverband bij de FNV (voorheen Abvakabo), beiden actief in de PvdA en samen de afgelopen jaren in de BLG van de Varrolaan. Jij als mede onderhandelaar over het sociaal plan, ik als voorzitter. Leuke tijd. Ik herinner me nog dat we allebei waren uitgenodigd voor het pensioenfeestje van onze leuke collega Marga in een van de kelders van Utrecht. Ik mocht met je meerijden vanaf kantoor. Onderweg veel gepraat ook over thuis: opvoeden, onze trots op wie ze zijn en wat ze doen, maar ook waarover we ons zorgen maakten.
En natuurlijk over de politiek, de stand van zaken van onze PvdA, jouw activiteiten in je eigen gemeente. Je was loyaal, ondanks je kritische blik aan zowel partij als de FNV. Constructief, eigenwijs maar joviaal. Altijd in voor een praatje, maar serieus in je werk voor je leden.
En opeens dat vreselijke bericht. Dat je er opeens niet meer bent. We weten niet de ware toedracht, maar het is heel verdrietig voor alle betrokkenen.En dan die nare corona-tijd waardoor we niet allemaal als collega's afscheid van je kunnen nemen, je de eer kunnen betonen die je verdiende. Ik hoop dat dat later alsnog kan.
Lieve Jack, rust zacht en heb vrede.Ik zal nog vaak aan je denken.Ik wens je naasten heel veel sterkte.
Gery 
Op 31 augustus 2020
om 21:28 getekend door:
G.e.r.y. .d.e. .B.o.e.r.
Dit is niet ok
Rust in vrede Jack. 
Op 31 augustus 2020
om 18:00 getekend door:
M.a.r.t.i.n. .W.e.r.n.e.r.t. .U.W.V. .H.K.
Dit is niet ok
Familie, vrienden en collega's, gecondoleerd met het verlies van Jack.
Je was een fijne collega, altijd bereid je voor een ander in te zetten. Het was goed je gekend te hebben. 
Op 31 augustus 2020
om 17:07 getekend door:
J.o.r.i.s. .v.a.n. .B.a.s.t.e.n. .B.a.t.e.n.b.u.r.g.
Dit is niet ok
Rust Zacht lieve Jack, ik vond het fijn om je te leren kennen, je was echt een oprecht mensen mens. 
Op 31 augustus 2020
om 15:22 getekend door:
M.a.r.j.o.l.e.i.n. .P.o.l.m.a.n.
Dit is niet ok
Gecondoleerd familie,vrienden en collega's.
Ik denk vooral terug aan onze middelbare schooltijd op het Revius Lyceum, aan onze studententijd in Utrecht,onze gezamenlijke vakanties en de tijden daarna. Wat hebben we een plezier gehad, fijne gesprekken gehad, ook in moeilijkere periodes in ons leven. Jij was iemand die je altijd kon bellen voor steun en troost. Gewoon
Een mooi mens. De laatste jaren was het contact helaas minder.
Wat een groot verdriet voor de nabestaanden. Heel veel sterkte! 
Op 31 augustus 2020
om 13:14 getekend door:
H.a.n.s. .D.o.o.r.n.e.n.b.a.l.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Robin Dieters
op 25 augustus 2020
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Robin Dieters:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Jack de Vlieger

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: