Justin van Werkum

Justin van Werkum

14 september 1999 - 14 augustus 2020

Wij zullen zijn lieve, rustige en krachtige persoonlijkheid ontzettend missen!

Onderstaand vindt u de link van de live-stream waarop u de ceremonie bij kunt wonen:

https://iframe.dacast.com/b/158028/c/561659

U kunt de link kopiëren en in uw browser plakken.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 61        Volgende >
My dear bonus son,
Still speechless after two weeks. I hope you hear and I hope you feel there, wherever you are.
We are catching step by step new power to go on but I miss your silent support and your presence next to me. Somehow you never left me alone since I came to Netherlands. Our bonding, our trips, our unspoken secrets and smiles will never be forgotten. I am happy you accepted me as your bonus mother, I am happy I could stay by your side all these two years of hard fight and do as much as I could to help you. I am happy I could feel how wonderful it is to have a son.
I will always love you wherever you are.

My condoleances are for the people that didn?t t have the chance to know you, or didn?t discover the beauty of your soul behind your silence and your timidity.
Odihneste te in pace copil drag! 
Op 1 september 2020
om 21:41 getekend door:
R.a.l.u.c.a.
Dit is niet ok
Lieve Justin,
Mijn eerste herinnering aan jou gaat terug naar vlak na jouw geboorte. We gingen jullie opzoeken in Delft om ons nieuwe neefje te bewonderen. Wat een mooi menneke was je en dat ben je altijd gebleven! Een paar jaar later, toen Jasmin was geboren, ben ik met oma mee naar Thailand gegaan om jullie daar te bezoeken. Het was erg leuk om jullie daar in de Thaise cultuur mee te maken. Wij als familie vonden het erg gezellig dat jullie na enkele jaren weer naar Nederland kwamen. Zo was het toch iets gemakkelijker om contact met elkaar te houden. We zagen elkaar meestal als er iets te doen was bij oma: een barbecue, een verjaardag of met Kerst. Soms, toen jullie klein waren, waren er ook nog wel eens gezamenlijke vakanties. Ik heb je leren kennen als een stille en rustige jongen, die altijd bereid was om te helpen. Bij oma bijvoorbeeld of bij mij toen ik vorig jaar aan mijn voet was geopereerd. Jij stond graag klaar om mij te rijden en te helpen met de boodschappen.
De afgelopen twee jaren waren onwerkelijk voor ons. We hebben altijd gedacht dat het wel goed zou komen. Aan dit scenario hebben we niet willen denken. Wat moet er wel niet in je om zijn gegaan toen je het slechte nieuws hoorde? Je bent een kanjer dat je nooit klaagde en altijd aandacht voor de ander bleef houden. We zullen je nooit vergeten, lieve Justin, en we wensen papa, mama, Jasmin, Maruca en Raluca heel veel sterkte. We zullen altijd voor jullie klaar staan! Lieve groetjes, Willemijn 
Op 31 augustus 2020
om 15:59 getekend door:
W.i.l.l.e.m.i.j.n. .V.a.n. .W.e.r.k.u.m.
Dit is niet ok
Lieve Justin,

Wat blijft het onwerkelijk dat jij er niet meer bent... Je was er altijd op elke familiegelegenheid, zo'n lieve neef. Ik besef me nog steeds niet dat dat nooit meer zo zal zijn. Je zal ontzettend worden gemist.

Ik koester de mooie herinneringen die we met alle neven en nichten hebben gemaakt. Met name bij oma thuis. Hét shoppingspel, paaseieren zoeken, grasmaaien (dat moest jij meestal doen), voetballen in de tuin, barbecueën (dat deed je maar al te graag samen met je vader), etc. Ik weet ook nog goed dat we met onze gezinnen bij de Japanner gingen eten, op de een of andere manier is me dat altijd bijgebleven. Jij genoot daar ook echt van.

De laatste jaren heb je gevochten en dat heb je zó knap gedaan. Dat doen niet veel mensen je na. De ziekte heeft het helaas van je gewonnen, maar je had het niet beter kunnen doen lieve Justin.

We zullen altijd aan je blijven denken.

Lieve Bart, Jasmin, Raluca en Maruca, ik wens jullie heel veel sterkte. We zien elkaar snel weer.

Dikke knuffel uit Utrecht 
Op 31 augustus 2020
om 15:48 getekend door:
F.l.e.u.r.
Dit is niet ok
Lieve Justin,

Wat heb ik een respect en bewondering voor de manier waarop jij hebt gevochten tegen deze ziekte. Verschrikkelijk dat je het niet hebt gewonnen, dat had je zo erg verdiend!

De eerste herinnering die ik (Pauline) aan jou heb, was toen jij nog in Thailand woonde. We maakten een boek met typische Nederlandse dingen er in, waaronder sneeuw en Sinterklaas. Je hebt hier veel van kunnen meemaken, maar er was nog zoveel op de wereld voor jou om te ontdekken!

We zullen je heel erg missen. Het blijft onwerkelijk.

Aan alle familie en vrienden van Justin, heel veel sterkte toegewenst! 
Op 30 augustus 2020
om 20:14 getekend door:
P.a.u.l.i.n.e.,. .B.a.s. .e.n. .J.e.s.s.e.
Dit is niet ok
Beste Bart en overige familie,

We leven met jullie mee.
Onze gedachten gaan vooral naar de ouders.
Wij zijn geschrokken van het vreselijke bericht en kunnen ons niet voorstellen hoe jullie zich als, familie zullen voelen.
Heel, heel veel sterkte met de verwerking van het verlies.

fam. D. Badloe (vlinderlaan 6) 
Op 27 augustus 2020
om 14:50 getekend door:
D.a.n.n.y. .e.n. .I.n.d.r.a.
Dit is niet ok
Lieve Justin, dat jij deze wereld zo vroeg hebt moeten verlaten is niet eerlijk; de mooiste bloemen worden als eerste geplukt; zo een pure en mooie jongen als jij. We haalden je op om naar voetbaltraining van Unitas te gaan en ik vond het altijd heel prettig om jou in de auto te hebben; wat een fijne jongen was en ben jij Justin. Kalm, oprecht, puur en wat een ontzettend mooie glimlach. Wat zul jij gemist worden. Familie en vrienden enorm veel sterkte en kracht gewenst met het verwerken van dit onwerkelijke verdriet en gemis.. 
Op 26 augustus 2020
om 10:22 getekend door:
D.e.n.n.i.s. .e.n. .C.l.a.u.d.i.a.
Dit is niet ok
Lieve justin
Bij deze wil ik je bedanken voor alle mooie herinneringe
Die ik vroeger met jou bram en tommy heb mogen meemaken van voetballe bij unitas gamen buitenspelen drinken opstap gaan en ga zo maar door ik hoop dat je je rust hebt gevonden en heel veel sterkte aan familly en vrienden 
Op 22 augustus 2020
om 0:42 getekend door:
K.e.l.v.i.n.
Dit is niet ok
Lieve Justin

Jij zal dit waarschijnlijk niet mee krijgen en als dat wel zo is luister goed. Wij kennen elkaar al zo lang, toen wij op de basisschool vrienden werden had ik nooit verwacht dat we zo veel mooie herinneringen gingen maken.
Van superhelden spelen in het zwembad naar feesten in Mallorca en om niet te vergeten wat kon jij er ook van genieten wanneer ik krom moest met voetballen. Ik koester iedere herinnering die wij samen hebben doorgebracht. Vanaf vroeger waren wij al onafscheidelijk.

Wij zijn al ruim 16 jaar vrienden. Toen we naar andere middelbare scholen gingen werd het wat lastiger om iedere keer wat te doen, dit weerhield ons niet. Wij hadden namelijk altijd onze PlayStation nog, hoeveel tijd wij hierop niet hebben besteed. Wat ga ik deze tijd ook heel erg missen het zal nu altijd anders zijn zonder jou.

Ongeveer drie jaar geleden ging ik met jou en je vrienden uit Nuenen opstap en wat was dit een geweldige avond. Voor dat ik het wist ging ik iedere week mee. Door jou Justin heb ik vrienden voor het leven gemaakt, je wil niet weten hoeveel dit voor mij heeft betekent.

Toen ik hoorde dat je ziek was zakte mijn wereld in elkaar, de lieve, aardige en spontane jongen die niemand ooit kwaad deed krijgt deze grote last op zijn schouders. Mijn beste vriend, het heeft nooit tot mij doorgedrongen hoeveel je wel niet voor mij betekende. Ik probeerde er altijd voor je te zijn, zonder er over na te denken was ik iedere week met jou in Nijmegen. Zelfs in deze zware periode heb ik je nooit horen klagen.

Toen we hoorde dat je genezen was hebben wij dit gevierd op geen andere manier dan met een drankje, wat straalde jij deze avond. Toen we te horen kregen dat je weer ziek was, wilde ik het niet geloven. Wanneer je de chemo had gehad kon je niet wachten tot je weer de stad in kon, het maakte voor jouw niet uit of je nuchter was als je maar met je vrienden een feestje kon bouwen.

Justin jij was en blijft mijn beste vriend, er is niemand die dat stokje ooit van jou over zou kunnen nemen.

Justin ik hou van jou en wat ga ik je ontzettend missen, mijn leven is nooit meer het zelfde zonder jou ?? 
Op 21 augustus 2020
om 22:58 getekend door:
B.r.a.m. .V.e.r.s.c.h.u.r.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Justin,

Waar moet ik beginnen met vele mooie herinneringen die we hebben meegemaakt. Ik was vrienden met teamgenoten van jou waardoor we al in contact kwamen. Mede hierdoor ben ik mee naar Praag gegaan waar we een onvergetelijke tijd hebben meegemaakt! In Praag hebben we een klein beetje gevoetbald, maar vooral gedronken wat jij ook al zo goed kon. Hierna hebben we vele avonden in het schuurtje beleeft samen met onze vrienden. Na het schuurtje was het natuurlijk altijd tijd voor de stad, waar jij altijd zin in had. Hier hebben we vele goede tijden en eigenlijk geen slechte tijden gekend. Deze tijden zullen voor altijd in mijn hart en gedachtes blijven. Het voetbalseizoen na Praag kwam ik ook voetballen bij Unitas waar ik jou ook heb mogen meemaken als voetbalspeler in zowel de A1 als A2. Je stond bekend om je vlammende vrije trappen, schoten en natuurlijk balvast zijn. Man man man, wat was het een moeite om jou van de bal te zetten als je hem eenmaal aan je voeten had. Ik ben blij dat we vele herinneringen samen hebben op het veld en in het schuurtje en op stap. Deze momenten zal ik voor altijd koesteren. Je blijft mijn vriend voor altijd Justin! Ik ga je missen. 
Op 21 augustus 2020
om 20:22 getekend door:
B.a.s. .D.e.k.n.a.t.e.l.
Dit is niet ok
Lieve Justin, familie en vrienden,

Wij zijn stil van het vreselijke bericht en kunnen ons niet voorstellen hoe jullie zich als, familie en vrienden zullen voelen.
Wij hebben jou ontmoet op Lloret en leren kennen als een lieve, gezellige en spontane jongen. Zo zullen wij jou ook blijven herinneren.
Justin, hopelijk heb jij je rust gevonden.

Het was een hele mooie ceremonie. Heel veel sterkte voor alle nabestaande.

Liefs 
Op 21 augustus 2020
om 19:48 getekend door:
J.a.s.m.i.j.n.,. .J.u.l.i.e.,. .S.v.e.a.,. .C.a.r.m.e.n.,. .D.a.n.a.,. .M.i.l.o.u. .e.n. .S.t.a.c.y. .u.i.t. .V.e.n.l.o.
Dit is niet ok
Lieve Justin,

We hebben jou leren kennen bij Unitas JO19-1, waar we je elke wedstrijd zagen spelen, zowel uit als thuis. We kenden je als een wat rustigere, maar altijd vriendelijke jongen. We mochten met jullie mee naar Praag een daar hebben we je eigenlijk pas echt leren kennen. Je was altijd even vriendelijk, had altijd een lach op je gezicht, was niet vies van een feestje en je was bovenal ontzettend dapper en sterk.

Toen het nieuws ons bereikte dat je ziek was, waren we enorm geschrokken. Dit mag niemand overkomen, maar zeker niet iemand zoals jij?

We hebben je kampioen zien worden bij Unitas en hoorden dat je twee jaar lang met dezelfde mentaliteit dapper hebt gestreden. En dat je ondanks alles nog altijd positief in het leven stond, daar kunnen wij alleen maar ontzettend veel respect voor hebben.

We waren er stil van toen we het verdrietige nieuws hoorden vorige week, we kunnen het nog steeds niet geloven.

Lieve Justin, jij wordt niet vergeten. Rust zacht.


Familie en vrienden van Justin,

Wij willen jullie heel veel sterkte wensen met dit enorme verlies. Veel te vroeg, veel te jong. De mooiste bloemen worden als eerste geplukt?Liefs, Marissa en Julie 
Op 21 augustus 2020
om 12:36 getekend door:
M.a.r.i.s.s.a. .e.n. .J.u.l.i.e.
Dit is niet ok
Als vroegere overbuur heb ik Justin meegemaakt als een hele sypathieke, fijne en flinke jongen. Daarnaast een knappe verschijning met zijn Thais-Nederlandse roots. Erg verdrietig dat zo'n fijne vent er niet meer is en dat Justin de strijd niet heeft mogen winnen. Ik wil Bart en familie heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie fantastische zoon! 
Op 21 augustus 2020
om 12:43 getekend door:
M.i.c.h.e.l. .H.o.l.t.s.l.a.g.
Dit is niet ok
Lieve Justin,
Wat is de Kroegenploeg een mooi en hecht clubje. Als moeder van 1 van jullie kan ik daar met een trots gevoel van meegenieten, al zoveel jaren lang. Blij ben ik met de mooie herinnering dat Anthonien en ik met jullie mee op stap mochten, als moeders met jullie mee de kroegen in. Na afloop nog wat eten bij de hoek waar jij een plek voor ons vrij hield. Wat was dat genietench.
Lieve Justin, rust zacht en tot ooit weer.
Voor altijd in mijn hart.
Liefs van Joyce 
Op 21 augustus 2020
om 11:34 getekend door:
J.o.y.c.e. .v.a.n. .D.o.m.m.e.l.e.n.
Dit is niet ok
Justin,

Van voetballen in de a2 tot het moment dat je me kop kaal mocht scheren om je een klein beetje steun te bieden, je genoot altijd van lk moment. In praag samen pizza?tje delen om de kater weg te werken.

Veel mooie herinneringen zo ook opstap toen ik je even kwijt was omdat je in een taxi was gestapt en ik je ergens kon ophalen met de auto. Al was je meestal rustig opstap kon je goed los gaan. Die lach van jou vergeet ik nooit.

Als er gebokst of geknokt werd wisten we elkaar ook altijd te vinden al was het een UFC wedstrijd om 04:00 snachts jij zat klaar om te kijken. Filmpjes dat mensen goed naar de vloer gewerkt werden vond jij altijd nog leuk om terug te kijken wat we samen ook vaak gedaan hebben.

Ook dat je me vertrouwden om met zo weinig ervaring de laatste paar weken jou te mogen knippen vond ik een hele eer. Daardoor zag ik je gelukkig nog geregeld ondanks dat het iets minder ging. We hadden het over vanalles en altijd zei je ja het gaat wel nooit geklaagd maar altijd blijven vechten!

Rust zacht vriend we gaan je missen! Zal bij elke UFC wedstrijd aan je denken. 
Op 21 augustus 2020
om 11:21 getekend door:
J.o.e.p. .v.i.e.r.h.o.u.t.
Dit is niet ok
Justin,

In de 3 jaar tijd dat ik jou heb leren kennen was jij altijd die lieve, positieve jongen die nooit iets te klagen had.

Van het voetballen bij de a2 tot en met de frikandellen wedstrijd of het uitgaan met indrinken in het welbekende schuurtje, altijd had je een glimlach op je gezicht en had jij nooit iets te klagen..

Fluwelen traptechniek, vergeet nooit hoe jij van circa 25 meter een vrije trap zo de winkelwagen injoeg.

Wasabi boyke, nu al een groot gemis.. 2 jaar lang hard gestreden en wat zijn we stuk voor stuk trots op hoe jij bent als persoon!

Steek daarboven maar een flink afterpofje aan, dat heb je zeker verdiend.

Rust zacht Jussa :( 
Op 21 augustus 2020
om 11:10 getekend door:
G.e.o.f.f.r.e.y.
Dit is niet ok
Lieve mooie en dat I in de breedste zin van het woord sportieve Justin,

Wat hebben we genoten van jou als aanvallende speler bij Unitas?59 .. al die kampioenschappen..
het winnen van toernooien...
Maar daar ging t helemaal niet om, het was een TEAM .. als een machine met diverse tandwielen als spelers die als een geoliede machine over het veld denderde, 1 voor alle en alle voor 1

En nu moeten we veel te vroeg afscheid nemen van een fantastische speler, de rust zelf met een glimlach die je raakte in je hart..

Ik weet nog dat je met jouw vader bij mij op t werk kwam en jij en jouw vader mij vertelde van deze vreselijke ziekte, het doorzettingsvermogen van jou en hoe jij deze strijd aanging respect voor deze mentaliteit van jou Justin!
Helaas heb je de strijd verloren en wens ik je een goede reis toe en rust

Bedankt Justin dat ik jou heb leren kennen

RIP 
Op 21 augustus 2020
om 10:46 getekend door:
J.o.h.n. .V.e.l.d.p.a.u.s.
Dit is niet ok
Justin,

Ik leerde jou kennen toen we bij elkaar in het voetbalteam kwamen. En er was al gelijk een klik. Ik was onder de indruk van jou traptechniek en keek hier ook naar op. Al snel ontstond er een vriendschap, maar deze vriendschap was niet alleen binnen het veld maar ook zeker daarbuiten! Zo hebben we genoeg drankjes gedaan in HET schuurtje. En daar hield het niet op, dit ging in de stad gewoon door. Het meest kon ik nog genieten als ik jou los zag gaan wanneer er een lekker setje gedraaid werd. Ik hoop dat ik ooit nog samen met jou naar zulke setjes kan luisteren!!

Bedankt voor alle leuke momenten die ik met jou heb mogen beleven vriend, rust zacht Just. 
Op 21 augustus 2020
om 3:25 getekend door:
Y.a.n.n.i.c.k. .K.l.i.j.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Justin,

Jij bent en blijft voor altijd een van mijn beste vrienden. Samen hebben we zoveel meegemaakt. Er is geen slecht woord over jou te zeggen. Jij blijft voor altijd een gemis in onze groep toch hebben we zo erg van jou genoten als vriend. Het gaat je goed. Ik hou van je maat. Tot ooit. 
Op 21 augustus 2020
om 0:59 getekend door:
J.o.r.d.i. .D.e.c.k.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Justin,

Via Bjarne heb ik je een klein beetje mogen leren kennen.
Diep respect hoe jij de afgelopen 2 jaar hebt gestreden. Ik herinner me een weekendje Liverpool waar jij samen met een groep vrienden bij was. Plotseling was daar de kreet ?kleien? die ik aan iemand gaf. Wat hebben we erom gelachen.

Ouders, vrienden/vriendinnen en iedereen die Justin lief heeft, gecondoleerd met dit enorme verlies en help elkaar door deze enorm zware tijd heen.

Rust zacht lieve Justin
YNWA.
Deze zin geef ik je graag mee.. True hero?s never die !! 
Op 20 augustus 2020
om 22:48 getekend door:
J.o.h.n. .v.a.n. .d.e.n. .B.e.r.g.
Dit is niet ok
Lieve Jus,

Veel te jong, te vroeg, en onterecht kreeg je 2 jaar geleden de diagnose. Wat was dat voor iedereen schrikken. Wat heb jij de afgelopen jaren hard geknokt en wat ben ik onwijs trots op jou. Je hebt jezelf altijd van je beste kant laten zien, ook al zat het tegen, klagen bestond niet voor jou. Wat ben jij een doorzetter, warm en lief persoon. Dat maakt jou puur, maar ook krachtig. Je was een voorbeeld voor vele, en dat zal je altijd blijven lieve jus.

Je was altijd de persoon die wel de porre was voor een fuifje of iets wilde ondernemen, want wat heb jij altijd genoten en veel gelachen van iedereen, en wij van jou.
Onze vakanties met de kroegploeg, onze herinneringen zal ik altijd bij mij dragen. Samen met jou lieve en mooie lach. Die lach maakte iedereen zijn dag.
Ik vind het nog erg lastig om te beseffen dat je heen bent gegaan, maar de hemel is een prachtige ster rijker, en gelukkig heb jij nu je welverdiende rust gevonden. Het liefste zou ik ik je nog een keer willen knuffelen en vertellen dat ik je erg mis.

Lieve jus, Bedankt voor alle geweldige jaren die ik met jou heb mogen spenderen en wat heb ik van je genoten, ik respecteer je enorm. Vergeten zal ik je nooit, want je bent er altijd bij in mijn hart. We maken jou bucket list af. Loco contigo lieve jus. Tot ooit! 
Op 20 augustus 2020
om 22:35 getekend door:
W.e.n.d.y.
Dit is niet ok
       1 2 3 4        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Bart van Werkum
op 15 augustus 2020
en blijft zichtbaar tot:
15 oktober 2020
Contact met beheerder >
Contact met Bart van Werkum:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Justin van Werkum

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: