Oscar Lisapaly

Oscar Lisapaly

22 september 1935 - 9 augustus 2020

Zoals een schip dat achter de horizon verdwijnt... hij is niet weg, maar alleen maar uit het zicht...

Verdrietig hebben wij, toch nog vrij onverwacht, afscheid moeten nemen van onze lieve vader, schoonvader, opa en overgroot opa.

We zijn ontzettend trots en blij dat Oscar zijn leven tot op het laatste moment op zijn eigen(zinnige) manier heeft kunnen invullen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 29        Volgende >
Gisteren hoorden we dat onze oud gymleraar is overleden.We hebben tot eind 2019 vele jaren les van hem gehad.Ons groepje is toen gestopt omdat het te klein en te oud werd !!!Met een etentje,wat Oscar altijd lekker vond,hebben we afscheid genomen.Maar zoals hij altijd zei, blijf bewegen al is het maar een kwartiertje.Of hij kwam sportief op de fiets of met de auto. Overal was hij trots op. Een lieve vader en opa zullen jullie missen. Veel sterkte. Ary en Annie 
Op 3 september 2020
om 10:25 getekend door:
M.o.l.e.g.r.a.a.f.
Dit is niet ok
Wij hebben als ouderen gymles gehad van Oscar.Fam.gecondoleerd namens Arend en Joke. 
Op 2 september 2020
om 23:22 getekend door:
H.a.z.e.w.i.n.d.u.s.
Dit is niet ok
Beste familie van Oscar. Ik ken hem alleen als sportdocentcollega en had altijd veel bewondering voor zijn positieve en sportieve inslag. Hij was er altijd, altijd een goed woord en aandacht voor iedereen. Het is ongelooflijk hoe vitaal hij nog was op zijn leeftijd. Hij heeft veel "gaten"opgevuld als er geen docent meer was voor een sportgroep en veel mensen daarmee een groot plezier gedaan. Het is een gemis voor het laagdrempelige sportaanbod voor ouderen hier in Rotterdam. Veel sterkte met het verlies en als ik alle berichten lees dan is wel duidelijk dat hij écht alle slingers in zijn leven en die anderen, heeft opgehangen. 
Op 25 augustus 2020
om 10:27 getekend door:
S.a.s.k.i.a. .v.a.n. .d.e.r. .V.a.l.k.-.R.o.m.e.i.j.n.
Dit is niet ok
Beste familie Lisapaly,

Wat een verdrietig bericht kregen we te horen! "Onze" Oscar, van ons gymclubje in Overschie, zomaar ineens gaan hemelen. Als ik aan Oscar denk, denk ik aan vrolijkheid, muziek, dansen, sport, reisjes, z'n brede interesse en z'n kinderen en kleinkinderen die hij graag zag. Hij stond zó positief in het leven!

Wij zullen hem missen en jullie nog veel meer natuurlijk. Heel veel sterkte gewenst.

Groet,
Tonnie Walthaus-Michels 
Op 24 augustus 2020
om 17:11 getekend door:
T.o.n.n.i.e. .W.a.l.t.h.a.u.s.-.M.i.c.h.e.l.s.
Dit is niet ok
Lieve Viola en Raymond en familie, Via deze weg willen wij (familie Blad) jullie condoleren met het verlies van jullie vader. Ook bij ons was hij bekend als een energieke, gastvrije, goedlachse, en welbespraakte man. Als ik hem voor mij zie, toen die tijd ( 60 jaren) met een mooie vetkuif, typisch Indo-rock stijl. Hij kon ontzettend goed dansen en was niet schuw van de dansvloer. Ik herinner nog goed, later ons Paastrip naar Parijs, noodgedwongen slapen in de auto, barbequen in een park, zijstraat van de Champs Elsysee en ook eieren zoeken in dat park, het was uiteraard Pasen. Gastvrij was hij ook, als kleine jongen weet ik nog de feestjes bij jullie thuis. Altijd met lekkere indische hapjes. Een serieus gesprek ging hij ook niet uit de weg. Ook al hebben wij (helaas) jaren geen contact meer. Als wij aan hem en jullie terugdenken, is dat met een big smile. Net zo een als hij ook altijd had. Groeten en sterkte, John, Diny en Tony Blad. Mijn vader is helaas in 2016 overleden. 
Op 24 augustus 2020
om 11:25 getekend door:
J.o.h.n. .B.l.a.d.
Dit is niet ok
uw wilskracht en forever young en alles kan, kan menig nog inspireren. Ik heb u leren kennen als een energieke man die nog veel uit het leven haalde. Ik groet u met veel respect petra kardux ik wens de familie sterkte 
Op 22 augustus 2020
om 19:40 getekend door:
P.e.t.r.a.
Dit is niet ok
Lieve allemaal,
Wat een karaktervolle man, trotse vader, opa en op de valreep ook nog overgrootvader is er van onze aarde vertrokken.
Het zal niet meevallen hem te moeten missen. Laat het een troost zijn dat er veel moois is om aan terug te denken: De verre familie-reis, gevierde verjaardagen, gevoerde gesprekken en zijn smaakvolle auto keuze(n).
Wat ik ga missen is een trotse man naast mij zittend op een verjaardag, vol lof over zijn fantastische nazaten.
Blij met jullie, liefs! Jolanda Blom 
Op 19 augustus 2020
om 16:22 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a. .B.l.o.m.
Dit is niet ok
Lieve familie Lisapaly,

Wij hebben Oscar een aantal keer mee mogen maken tijdens diverse familie gelegenheden.
Een inspirerend man dat was hij en zal hij in gedachten altijd blijven. Vol trots kon hij vertellen over de meest uiteenlopende vakanties die hij samen met de familie of alleen met zijn rugzak op heeft gemaakt. De plannen voor alle vakanties die hij nog wilde gaan maken. Wat het meest kenmerkend is, dat hij zoveel om zijn familie geeft en daar alles voor opzij zette. Koester dit en blijf hem herdenken om al de mooie momenten en zijn goedheid.
Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte in deze moeilijke periode en voor de momenten dat je hem normaal gesproken graag even opzocht om troost of een eerlijk advies te krijgen.

Oscar rust vredig en zach.

Veel liefs,
Sonja, Sammy, Troj en Gerard de Leede 
Op 19 augustus 2020
om 8:15 getekend door:
f.a.m.i.l.i.e. .d.e. .L.e.e.d.e.
Dit is niet ok
Beste familie,

Gecondoleerd met dit verlies. Even schrikken toen we hoorden dat onze buurman er niet meer is, altijd alles zelf doen en zo sportief. Paar weekjes terug nog zag ik hem zijn boodschapjes nog doen. Altijd even zwaaien en zo als de andere buren schreven, je bent zo jong als dat je je voelt zei hij altijd.
Sterkte,de buren van nr 6 
Op 18 augustus 2020
om 21:31 getekend door:
D.e.b.b.y.&.J.e.r.o.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie Lisapaly,
Wat jammer dat we in deze tijd het laatste afscheid van Oscar niet fysiek bij kunnen wonen. Ik had hem graag een laatste groet gebracht. Oscar en ik kennen elkaar van de turnvereniging 2TurnRotterdam. Het zal jullie niet verbazen dat ik hem heb ervaren als een man met tomeloze energie en een positieve mind. Wanneer het gemis jullie even teveel wordt hoop ik dat mooie herinneringen en een intiem afscheid van vandaag troost geven. Sterkte!
Mary 
Op 17 augustus 2020
om 18:10 getekend door:
m.a.r.y. .w.o.r.s.e.l.i.n.g.
Dit is niet ok
Lieve Viola,

Wat een bijzonder mens was jou vader, en wat zal hij gemist worden.
In mijn jeugd heeft hij een belangrijk plekje in mijn hart gekregen. De vader van mijn allerbeste vriendinnetje!
Ik zal hem nooit vergeten! 
Op 17 augustus 2020
om 13:23 getekend door:
A.r.m.a. .v.a.n. .d.e.r. .L.e.e.
Dit is niet ok
Beste familie Lisapaly,
Ik wil jullie veel kracht wensen na het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en overgroot opa. De mooie herinneringen koesteren geven jullie hopelijk enige troost.
De inspiratie die Oscar had om tot op hoge leeftijd andere mensen in/aan zijn sportlessen mee te laten doen waren bewonderingswaardig. Regelmatig sprak ik hem ook even tussen- of na zijn lessen binnen het Huis van de Wijk Ommoord. Zijn gedrevenheid, spraakzaamheid en positieve inzet en aandacht voor de medemens gaan wij dan ook zeker allemaal erg missen.
Groet, Bas Corbijn. Buurtwerk 
Op 17 augustus 2020
om 12:07 getekend door:
B.a.s. .C.o.r.b.i.j.n.
Dit is niet ok
Lieve Viola, Raymond, Netty en kleinkinderen,
Gecondoleerd met jullie geliefde (schoon)vader en opa.
Het is niet te bevatten hoe snel een ander kan gaan in een mensenleven.
Afscheid nemen van een dierbare is hard en zal het gemis des te groter zijn...

Lieve oom Oscar, mijn herinneringen aan u, een lieve (familie)man, sportief, sociaal, welbespraakt, oprecht, levensgenieter, hield van een dansje, charmeur, motor- en autofanaat, een persoon met zoveel charisma :-)

Dank u wel voor wie u was...
Ik zal u nooit vergeten!

Nogmaals heel veel sterkte en kracht voor Viola Raymond, Netty en kleinkinderen mnet dit enorme verlies.

Liefs,
Sandra Richard Lotte & Storm
Lisapaly-Jacobs xxx 
Op 17 augustus 2020
om 11:37 getekend door:
S.a.n.d.r.a. .J.a.c.o.b.s.-.L.i.s.a.p.a.l.y.
Dit is niet ok
Beste familie Lisapaly,
Ik wil jullie sterkte wensen na het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en overgroot opa. Met veel respect denk ik terug aan zijn sportieve inzet voor veel bewoners te Rotterdam. Een lach, aandacht voor alle deelnemende mensen aan zijn sportlessen en dit ook tot op hoge leeftijd blijven stimuleren. Geweldig! Regelmatig sprak ik hem tussen of na zijn lessen te Prins Alexander en heb hem ik meen in 2018 een keer uit respect bij mijn eigen Budo sportschool uitgenodigd waar hij ook mee deed en wat hij als bijzonder ervoer. Oscar zal altijd in mijn gedachten blijven als een positief, gedreven, spraakzaam en sportief mens die voor menige oudere (maar ook jongere) een voorbeeld was. Hopelijk hebben en koesteren jullie als troost ook mooie herinneringen aan hem. Sterkte!
Groet, Bas Corbijn. Buurtwerk 
Op 17 augustus 2020
om 11:33 getekend door:
B.a.s. .C.o.r.b.i.j.n.
Dit is niet ok
Lieve Familie Lisapaly
Jullie vader zal in onze gedachten altijd als een gezellige levensgenieter herinnert worden. Laatste keer toen we met elkaar in Malang waren zagen we hoe hij genoot van zijn kinderen, kleinkinderen en zijn geliefde Indonesië. ??
Hopelijk biedt deze gedachten en andere mooie herinneringen die jullie aan hem hebben ook troost.
Umaja &Ellen Hatuina 
Op 16 augustus 2020
om 12:48 getekend door:
F.a.m... .H.a.t.u.i.n.a.
Dit is niet ok
Lieve Viola, Raymond,Netty en kleinkinderen,

Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van onze lieve buurman Oscar.
Oscar was altijd in voor een praatje.Altijd geïnteresseerd in onze kinderen en in de wereld om hem heen. Zeer sportief, op hoge leeftijd met de fiets over de van Brienenoordbrug. Respect! Heerlijk bezig met lesgeven aan kinderen en ouderen. Elke dag in beweging. Genoot van z'n bloemen en vissen in z'n tuin. Lekker eigenwijs.
Wij gaan Oscar zeer zeker missen! 
Op 15 augustus 2020
om 21:49 getekend door:
S.o.n.j.a.,. .R.e.n.é.,. .C.a.s. .e.n. .S.e.m.
Dit is niet ok
Lieve allemaal, geschokt en onverwacht vernam ik het overlijden van jullie lieve vader, grootvader en overgrootvader en daarnaast onze lieve buurman
Wat een groot mens was hij, hij was een zeldzaam mens , hij was vriend was van mijn wijlen vader, samen gevoetbald bij SCR,
Ik wens alle familie heel veel sterkte met dit verlies
RIP Oscar, zorgen jullie ( jij en mijn pa) maar voor ons vanaf een mooie wolk, in ons hart voor altijd
?? 
Op 15 augustus 2020
om 21:40 getekend door:
P.e.t.e.r. .S.c.h.e.f.f.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste familie, Gecondoleerd met het verlies van Oscar.
Oscar,voor altijd ben je weg, heel ver maar toch dichtbij als een ster.
Met onze oprechte deelneming Morgan en Sylvia. 
Op 15 augustus 2020
om 20:14 getekend door:
M...F.u.l.d.
Dit is niet ok
Lieve Viola, Raimond, Netty en kleinkinderen, Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa. Mijn gedachten gaan terug naar de vele vakanties in Spanje. Onder leiding van Oscar , zwemmen in de zee van het ene punt naar het andere. Denk ook terug aan de voorbereiding van het huwelijk van Atie en Peter. Oscar en ik waren beide hun getuigen. Jullie kunnen terugdenken aan een zeer sportieve vader. Wij wensen jullie veel sterkte toe.
Gijs en Els 
Op 15 augustus 2020
om 18:46 getekend door:
E.l.s. .v.a.n. .B.o.h.e.e.m.e.n.
Dit is niet ok
Beste Familie en nabestaanden gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Carlos. 
Op 15 augustus 2020
om 16:32 getekend door:
F.a.m. .K.h.o.
Dit is niet ok
       1 2        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
June van Noordennen
op 13 augustus 2020
en blijft zichtbaar tot:
13 oktober 2020
Contact met beheerder >
Contact met June van Noordennen:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Oscar Lisapaly

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: