H.A. Kamphuis

25 februari 1951 - 27 mei 2020
Te jong en volop in het leven
Mocht jij je dromen niet meer beleven.
Je werklust, liefde en glimlach op je gezicht,
Blijven voor altijd in ons geheugen gegrift.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 92        Volgende >
Wat een verdrietig bericht. Gecondoleerd met het verlies van Harry! Ik heb fijn met hem samengewerkt en veel van hem geleerd. Heel veel sterkte toewenst komende tijd.
Karin Schepers 
Op 9 juni 2020
om 11:27 getekend door:
K.a.r.i.n. .S.c.h.e.p.e.r.s.
Dit is niet ok
Inderdaad, veel te jong. Van harte gecondoleerd. Prima mens, deze Harry die ik diverse malen in het werk ontmoette. 
Op 8 juni 2020
om 10:10 getekend door:
P.e.t.e.r. .N...G... .V.l.a.s.v.e.l.d.
Dit is niet ok
Beste familie Kamphuis,

Ik leerde Harry als leerling-rechercheur kennen in het midden van de jaren '70, bij de recherche van het bureau IJtunnel. Wij trokken een aantal maanden met elkaar op. Harry was altijd keurig in het pak, mét stropdas. Rustig, vriendelijk en beheerst in zijn optreden. Kon goed luisteren. Dacht over alle te nemen stappen goed na, met een vriendelijke (glim)lach. Hield van de bourgondische levensstijl. Nooit een onvertogen woord. Na een paar maanden ging Harry naar de afdeling Narcotica, aan het Hoofdbureau. Ik bleef. Kort nadien las ik dat er in een garage in Amsterdam-West een heroïnevangst was gedaan, in díe tijd een megavangst van wel 1 kilogram. Normaliter werden slechts grammetjes inbeslaggenomen. Cocaíne kwam nauwelijks voor. En wie had dat ontdekt ? Harry. Kort daarna vernam ik dat Harry als liaison naar het buitenland was vertrokken. Vandaag bleek mij dit ontstellende bericht. Een goed en vriendelijk mens heeft ons nu verlaten, maar zijn waardevolle innerlijkheid dragen wij in ons verdere leven over aan anderen. Harry, dank voor alle mooie en goede momenten die je hebt achtergelaten. 
Op 7 juni 2020
om 20:53 getekend door:
H.e.n.k. .D.o.o.r.n.e.k.a.m.p.
Dit is niet ok
Beste Familie Kamphuis, gecondoleerd en veel sterkte bij het overlijden van Harry, prachtmens. 
Op 7 juni 2020
om 20:52 getekend door:
E.d. .d.e. .J.o.n.g.e.
Dit is niet ok
Beste familie Kamphuis.
Gecondoleerd met het overlijden van Harry. Heel verdrietig. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe. Groet van Ine Coolen 
Op 7 juni 2020
om 8:00 getekend door:
I.n.e. .C.o.o.l.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie Kamphuis,

Gecondoleerd met het verlies van Harry en veel sterkte gewenst voor jullie allen in de komende tijd. Het is al even geleden dat we elkaar gezien hebben, maar ik heb erg fijne herinneringen aan Harry.

Allard 
Op 4 juni 2020
om 18:08 getekend door:
A.l.l.a.r.d. .B.r.e.e.t.
Dit is niet ok
Beste familie Kamphuis,
Gecondoleerd met het overlijden van Harry. Heel veel sterkte toegewenst met dit verlies. 
Op 4 juni 2020
om 16:25 getekend door:
U.b.e.l. .H.o.v.e.n.g.a.U...H.o.v.e.n.g.a.,.
Dit is niet ok
Geachte Familie Kamphuis,

Gecondoleerd met het verlies van Harry.Ik mocht met Harry zitting hebben in de commissie integriteit van LTO Nederland.
Daar hebben ik Harry leren kennen als een mensen kenner.Een rustige maar gepassioneerde man,die in stapjes naar het beoogde doel werkte.Iemand met gefundeerde inbreng maar met respect voor de opvatting van andere.We zullen hem en zijn inbreng zeer missen.Ik wens u veel kracht toe om dit grote verlies te dragen. 
Op 3 juni 2020
om 20:32 getekend door:
A.r.i.e. .V.e.r.h.o.r.s.t.
Dit is niet ok
Beste familie Kamphuis,
Van harte gecondoleerd met het verlies van Harry. Wat zal hij gemist worden! Ik wil jullie laten weten dat Harry een grote invloed heeft gehad op mijn werk als freelancer. Hij was mijn tweede opdrachtgever, hij gaf me het vertrouwen. Ik werd geïntroduceerd als "Kamphuis - geen familie" om duidelijk te maken dat professionaliteit en discretie gewaarborgd waren. Ik denk hier met plezier aan terug. Het harde werken, de ruimte die ik kreeg, maar ook de soms felle discussies. Alles voor het resultaat. Erachter zat de waardering en de trots als we met het hele team weer een stap hadden gezet. Zo herinner ik me Harry. Ik wens jullie veel sterkte. 
Op 3 juni 2020
om 17:25 getekend door:
J.e.a.n.e.t.t.e. .K.a.m.p.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Beste familie Kamphuis,

Gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader en opa. Een man die veel te vroeg is heen gegaan. Ik heb Harry leren kennen tijdens de start van mijn loopbaan bij de AID. Een fijne man, positief aanwezig, kritisch, hardwerkend, maar ook iemand die aandacht voor je had. Ik wens jullie ontzettend veel sterkte voor nu en de komende tijd.

Rineke Doldersum 
Op 3 juni 2020
om 15:51 getekend door:
R.i.n.e.k.e. .D.o.l.d.e.r.s.u.m.
Dit is niet ok
Beste familie Kamphuis,

Het eerste contact met Harry was tijdens de eerste opleiding inspecteurs AID te Almen. Harry kwam aan het eind van de opleiding 's avonds langs in zijn Saab toen hij als HI AID Noord- en Oost kwam vertellen wie waar terecht kwam. Voor mij was dat Meststoffen. Harry heeft mij na een paar jaar gesteund om teamleider te worden. Dat is ook gebeurd. Onder zijn bezielende leiding heb ik tot zijn pensioen in 2016 mogen groeien. Hij heeft enorm veel voor de AID/NVWA mogen betekenen. Hij had enorme dossierkennis op allerlei gebieden. Bij hem was het adagium "geen bericht, goed bericht". En anders hoorde je het het wel op "de 8e"in Zwolle. Hij was goed voor zijn mensen, We zullen Harry missen.
Ik wens u enorm veel sterkte met dit gemis. Gelukkig blijven de herinneringen. 
Op 3 juni 2020
om 14:48 getekend door:
J.i.p.p.e. .d.e. .G.r.a.a.f.
Dit is niet ok
Beste Familie,

Gecondoleerd met dit enorme verlies. Ik heb Harry leren kennen in de AID tijd. Ik hielp hem regelmatig met IT vragen/problemen na het oplossen kreeg je vaak de reactie "dat had ik ook wel kunnen doen" het was vaak het antwoord. Harry was een fijn mens. 
Op 3 juni 2020
om 14:31 getekend door:
R.o.b.e.r.t. .v.a.n. .d.e.n. .B.o.s.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Harry.
Gecondoleerd met het verlies van dez markante, bevlogen, krachtige, maar vooral prachtige persoonlijkheid. Hij laat een grote leegte achter. Heel veel sterkte. 
Op 3 juni 2020
om 14:18 getekend door:
H.a.n.s. .G.e.e.r.t.s.
Dit is niet ok
Beste Familie,
In mijn herinnering blijft Harry een markante man, bevlogen, een tikkeltje eigenwijs, en iemand die voor zijn mensen stond, maar ook zeker achter diezelfde mensen. Die soms opeens verrassend uit de hoek kwam: in de lift bijvoorbeeld naar zijn 8e etage: "wat ga je vandaag doen? ... Ok interessant, stuur me straks maar even op als je er klaar mee bent.".
Verder wens ik jullie veel sterkte toe met het verlies van Harry.
Groeten, Arnold Schade 
Op 3 juni 2020
om 13:35 getekend door:
A.r.n.o.l.d. .S.c.h.a.d.e.
Dit is niet ok
beste familie Kamphuis,

Woorden zijn lastig te vinden. Sterkte met het verlies van Harry. 
Op 3 juni 2020
om 12:55 getekend door:
B.i.a.n.c.a. .v.a.n. .d.e.n. .H.e.u.v.e.l.
Dit is niet ok
Beste Familie Kamphuis,
Mijn oprechte medeleven met het plotselinge overlijden van Harry. Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. Een bevlogen en markante collega is heen gegaan. 
Op 3 juni 2020
om 12:27 getekend door:
J.a.n. .S.t.i.g.t.e.r.
Dit is niet ok
Beste Familie Kamphuis,

Gecondoleerd met het plotselinge verlies van Harry en veel sterkte toegewenst in deze tijd. Ik heb hem 20 jaar mogen meemaken bij de AID en NVWA en ook na zijn pensionering was er af en toe contact. Hij zal gemist worden. 
Op 3 juni 2020
om 12:12 getekend door:
J.o.h.a.n. .B.a.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie Kamphuis en vrienden van Harry
Ik wil kort even mijn gevoelens delen over jullie geliefde Harry.
Kort nadat ik lid was van de wandelgroep , was ik blij verrast met de komst van Harry. Komend uit het bedrijfsleven , vond ik het interessant om na mijn pensioen te wandelen en te praten met mensen uit een andere sector(maatschappelijk werk). Dat beviel me prima. Toen Harry zich aansloot bij deze groep, had ik er een geestverwant bij. Iemand met totaal andere ervaringen, breed geïnteresseerd en oprechte belangstelling voor iedereen. Ik had het idee dat we snel een klik hadden en tijdens de wandelingen hebben we ook veel gepraat; dat was altijd aangenaam, interessant en leerzaam. Een duidelijke mening, graag adviserend, maar nooit veroordelend.
Na zijn Afscheidscongres startte hij zijn eigen adviesbureautje en ook was hij erg content met zijn activiteiten zoals bij LTO en de Stichting Beter Leven.
Vertrouwenspersoon zijn, was Harry op het lijf geschreven. Integriteit zijn handelsmerk. Beide organisaties zullen zijn kunde en inbreng erg gaan missen.
Maar degenen die hem het meest gaan missen zijn jullie als familie en beste vrienden.
Ik zal hem ook missen in de wandelgroep en naast veel gelijke interesses, deelde ik ook een liefde met Harry en die heette SAAB.
Groet Wim van der Heijden 
Op 3 juni 2020
om 12:08 getekend door:
W.i.m. .v.a.n. .d.e.r. .H.e.i.j.d.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie Kamphuis,

van harte gecondoleerd met het plotselinge overlijden van Harry. Mogen de vele dierbare herinneringen aan hem, jullie tot steun zijn om dit grote verlies te dragen. Ik herinner mij Harry als: betrokken en gedreven, zeer deskundig, eigenwijs, interesse voor je thuis, humor, bourgondisch, een goede antenne voor signalen, FC Twente en "hoe gaat met Roda?" 
Op 3 juni 2020
om 12:04 getekend door:
J.e.a.n. .U.r.l.i.n.g.s.
Dit is niet ok
Beste Familie Kamphuis,

Gecondoleerd met het verlies van Harry en heel erg veel sterkte! Ik heb altijd veel bewondering gehad voor Harry en zal hem blijven herinneren als een bevlogen en markant persoon 
Op 3 juni 2020
om 11:39 getekend door:
I.v.o. .H.a.r.b.e.r.s.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
M.M. Kamphuis
op 29 mei 2020
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met M.M. Kamphuis:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

H.A. Kamphuis

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: