Paul van de Beek

Paul van de Beek

26 augustus 1960 - 11 mei 2020
Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat onze gym-docent P. van de Beek is overleden. Hij was al ruim 36 jaar werkzaam op het Diamant College en voorlopers daarvan.
Met het overlijden van meneer Van de Beek verliezen wij als school een markante persoonlijkheid.

Wij herdenken meester Beek als een lieve, warme en vrolijke enthousiasteling. Hij had alles voor de leerlingen over.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 293        Volgende >
Lieve Paul ik ben geschrokken en verdrietig van net het lezen van het bericht dat je er niet meer bent
Je was een soms een streng maar rechtvaardige leerkracht op de s-Gravenhaagse vakschool en we konden ook erg met je lachen zoals in de Belgische Ardennen destijds met de werkweek toen je een grap maakte die vond iedereen erg leuk zodat ik dat nog heel lang aan moest horen het is zo erg geweest dat ik het nog precies zou kunnen vertellen
Maar goed je bent veel te vroeg gegaan
Rust zacht paul 
Op 4 juli 2020
om 10:24 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.a. .P.o.s.t.m.a.
Dit is niet ok
Beste Paul je zei altijd wat je dacht en nam geen blad voor de mond.
Zeker niet op de s'gravehaagse
vakschool met alleen maar meiden.
Je werd gek van onze briefjes dat we niet konden gymen.
Op een dag konden er 2 volledige klassen niet gymen en iedereen had een briefje.
Zo toen zwaaide er wat.
Ik heb nog eens geprobeerd je een briefje te geven omdat ik mijn maandelijkse periode had.
Toen zei jij NEE Blans dat kan niet want je was het 3 weken geleden ook al.
We waren zo erg dat je het van iedereen ging bij houden.?
Rust zacht Paul 
Op 8 juni 2020
om 23:29 getekend door:
N.a.t.h.a.l.i.e.
Dit is niet ok
Beste Paul,

Je was mijn trainer bij F.C. 's-Gravenzande A-Regionaal. Ik heb je leren kennis als een warm mens, gedreven, enthousiast en sociaal!
Een fantastisch voetbaljaar, met mooie resultaten maar vooral een jaar met fantastische herinneringen en leermomenten.
Je was een man die het verschil kon maken, een man die mij ( en het hele team)een fantastisch jaar heeft bezorgd!
Markante, fijne vent..Ik hoop dat je vanuit de hemel mee kan kijken hoe wij op feestjes het nog over je hebben en mooie verhalen naar boven halen...Paul BEDANKT en rust zacht, barre man!! 
Op 4 juni 2020
om 15:14 getekend door:
A.r.m.a.n.d.o. .S.c.h.r.o.d.e.r.
Dit is niet ok
Hey Paul,
In de korte tijd die ik op het Diamant College heb gewerkt heb ik je leren kennen als een superenthousiaste vakman. Iemand die alles voor de leerlingen over had. Boordevol ideeŽn en energie en altijd in voor een praatje. Je was zo'n docent waar kinderen jaren later nog met een grote glimlach aan terug denken. Eentje die het verschil kon maken. Rust zacht, lieve Paul. 
Op 3 juni 2020
om 22:19 getekend door:
A.s.t.r.i.d. .T.a.a.l.
Dit is niet ok
Gozer, met de fiets in het casino. Wat hebben wij gelachen. 
Op 28 mei 2020
om 21:44 getekend door:
B.a.r.t. .S.c.h.m.i.d.t.
Dit is niet ok
Lieve Paul, vele jaren zaten we op het St Jan bij elkaar in de klas, vanaf dag 1 brugklas zei je tegen mij dat je sportleraar wilde worden en natuurlijk werd je het ook! Tijdens onze St Jans tijd waren er veel mooie momenten. Ook een kla5 overdoen leverde een kleine groep van vaste vrienden op die in de weekenden ook gezellig optrokken. Het bericht van jouw overlijden kreeg ik zojuist binnen en dan is het echt schrikken! Voor je familie, een heel droevig moment. Voor hen alle sterkte en veel liefs in deze moeilijke tijd. Paul, je gouden lach is mij altijd bij gebleven.Evenzo je enthousiasme voor het sporten en even een biertje nemen. Paulus, een warme groet van die andere Paulus. 
Op 28 mei 2020
om 20:42 getekend door:
p.c.b.e.n.t.v.e.l.z.e.n.@.z.i.g.g.o...n.l.
Dit is niet ok
Paul heb ik mogen meemaken als bevlogen docent L.O. aan de ?s Gravenhaagsche Vakschool.
Liefde voor het vak, maar vooral ook voor zijn leerlingen. Wat tragisch dat dit hem moest overkomen. Ik wens zijn naasten veel sterkte met het verwerken van dit grote verdriet.
Thea de Bruin, ex-directeur SG Vakschool. 
Op 27 mei 2020
om 16:51 getekend door:
T.h.e.a. .d.e. .B.r.u.i.n.
Dit is niet ok
Oh wat erg! Mijn allergaafste ex- toptoppercollega Paul is niet meer. Allereerst mijn deelneming aan allen die tot voor kort nog zo van hem en zijn enthousiasme mochten genieten. Hij zal een enorme leegte achterlaten, die maar weinigen zullen kunnen opvullen. Sterkte allen hiermee.

Als oud-collega van de sGVakschool bewaar ik warme herinneringen aan zijn tomeloze inzet, ook als anderen maar half geloofden in zijn plan. Hij ging er gewoon altijd voor. En met 150% humor!
De beste herinneringen heb ik aan onze gemeenschappelijke avonturen, zoals de werkweek, de sportdag, het zwembad, de kantine en de voetbaltornooien. Wij konden het goed vinden, want wij gaven nooit op; wij zagen altijd wel toekomst in onze leerlingen. Wij hielpen elkaar bij onze plannen, waar we konden.

Oh, Paul ik had zů gehoopt je nog eens tegen te mogen komen. Ik ben er kapot van! Make some noise up there, dude!

Rob (aka Roberto) de Roo, ex docent sGVakschool 
Op 27 mei 2020
om 14:41 getekend door:
R.o.b.e.r.t. .d.e. .R.o.o.
Dit is niet ok
Beste meester Beek,

Onlangs bereikte ook ons(je ex-leerlingen) het droevige nieuws van je overlijden. Wij waren diep geschokt, vooral omdat ik jou een aantal weken geleden tegenkwam en je er kerngezond uit zag. Wij hebben les van je gekregen op het Overbosch College van 2000 t/m 2004. Wij kennen jou als een vrolijk mens die door vuur ging voor zijn leerlingen. Zoveel herinneringen die naar bovenkomen over jou als wij( ex-leerlingen) over Overbosch College praten. Nooit zullen wij vergeten hoe je vol trots een nieuw scorebord haalde en die wij per ongeluk stuk maakten. Na jaren kunnen wij nog steeds lachen om jouw reactie. Je was de beste gymleraar ooit en een heel mooi mens. Wij zullen je dan ook nooit vergeten. Rust zacht lieve meester. Afz:Shanta, Sjefiena, Nazia, Funda, Burcu, Ouarda, Mariame, IdeliŽn, Nani, Faraydun, Haider, Gabi, Murat, Engin, Julien, Yahya, Aziz en Mohsin. 
Op 26 mei 2020
om 12:26 getekend door:
M.o.h.s.i.n. .I.q.b.a.l.
Dit is niet ok
Beste Paul,

Mooie vent, hoewel wij maar vrij kort met elkaar hebben samengewerkt, heb je bij mij een onuitwisbare indruk achter gelaten. Vakidioot, gek van je leerlingen en sport. Een afspraak met je duurde nooit 'even', want je verhalen, ervaringen en anekdotes zorgde er voor dat we wel 'even' zaten. Net als het woord 'pubertijd' wat je mij leerde, immers pubers hebben de tijd nodig om te kunnen groeien. In onze gesprekken ging het soms verder dan alleen je werk, al was je werk alles voor je. Je laat een groot gat achter op vele fronten. Het ga je goed beste vent, rust zacht en veel sterkte aan iedereen die je dierbaar is. 
Op 19 mei 2020
om 14:00 getekend door:
M.a.r.c.o. .H.o.o.g.e.n.d.i.j.k.
Dit is niet ok
Meester Paul,
Wat de tijd ons zal brengen zullen we nooit weten.U was en bent een top mens!!!
Rust zacht en veel sterkte aan de nabestaande. 
Op 19 mei 2020
om 9:12 getekend door:
E.b.r.u. .S.o.n.m.e.z.
Dit is niet ok
Paul, met jou gevoetbald op het Sint Jan en tegen jou gevoetbald met GDA. Ik zag je de laatste jaren nog wel eens op een voetbalclub of in de stad. Mooie herinneringen aan een bevlogen mens. Sterkte gewenst voor familie en vrienden. 
Op 18 mei 2020
om 16:07 getekend door:
E.r.i.c. .P.e.t.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Paul, je had de leerling op het oog, gaf daar al je tijd en energie aan en dat zal voor vele jongeren heel veel betekend hebben in hun leven. Je bent een voorbeeld geweest voor velen met je passie en gedrevenheid. Je zal node gemist worden! RIP. 
Op 17 mei 2020
om 21:21 getekend door:
G.i.j.s.b.e.r.t. .H.a.a.s.n.o.o.t.
Dit is niet ok
Lieve tante Cilia,
Gecondoleerd met het verlies van uw lieve zoon. Wat een groot verlies voor u! Niet te bevatten dat dit is gebeurd. Ik wens u heel veel sterkte toe en ik hoop u heel snel te zien. Ik denk aan u!
Liefs Jenna Leigh 
Op 17 mei 2020
om 12:32 getekend door:
J.e.n.n.a. .L.e.i.g.h.
Dit is niet ok
Paultje,
Zo noemde ik je op de Aloysiusschool. Ik zie ons nog staan op een foto na een handbaltournooi in klas 5 met meester P.. van Leeuwen. We hadden geen punt gescoord, maar jij juicht alsof we de Westlandcup hadden. Jij met je blonde krullen en stralende lach van oor tot oor. Je positiviteit heb je overgedragen aan ontelbaar velen! Bedankt, mooi mens! 
Op 17 mei 2020
om 9:39 getekend door:
F.r.a.n.k. .S.c.h.i.p.p.e.r.
Dit is niet ok
Wat een man was je! Staat vol met mooie reacties en ook ik denk nu terug aan zijn bevlogenheid en gezelligheid van hem. Je was maar 1 jaar mn trainer bij de SV in de a1 maar daarna nog vaker een biertje gedaan in Den Haag? Gecondoleerd alle nabestaanden en sterkte met het verlies van een bevlogen mooie man!!! 
Op 17 mei 2020
om 7:16 getekend door:
M.a.r.t.i.n.v.a.n.s.t.a.a.l.d.u.i.n.e.n.
Dit is niet ok
Geschrokken van het plotselinge overlijden van Paul. In het seizoen 1989/90 was je onze trainer van de A1 van VV Naaldwijk. Een hele talentvolle groep, waarvan later vele het 1e team haalden. Mooie tijd. Jouw grenzeloze enthousiasme en enorme gedrevenheid is mij altijd bijgebleven! Paul bedankt! Familie gecondoleerd! 
Op 16 mei 2020
om 20:30 getekend door:
P.e.t.e.r. .L.i.e.v.a.a.r.t.
Dit is niet ok
Van jouw overlijden word ik toch wel even heel stil. In de jeugd van VV Naaldwijk ben je onze trainer geweest. Jouw fanatisme en enthousiasme is mij bijgebleven. Maar vooral je lach en positiviteit zal ik altijd blijven herinneren. Heel veel sterkte gewenst voor al je familieleden en geliefden. 
Op 16 mei 2020
om 16:16 getekend door:
A.r.j.a.n. .d.e. .B.o.o.n.
Dit is niet ok
Familie gecondoleerd
Een groot verlies deze kleurrijke
man.Sterkte

Bep 
Op 16 mei 2020
om 15:30 getekend door:
B.e.p.p.i.e. .J.o.l.l.i.e.
Dit is niet ok
Paul Beek, onze trainer van de A-regionaal van ?s-Gravenzande SV. Een vriendenploeg waarvan jij er een van werd. Een trainer waarvoor we allemaal door het vuur gingen. En jij voor ons. Een trainer die mij de mooiste voetbaljaren heeft laten beleven. Jouw wedstrijdbesprekingen, jouw fanatisme en gedrevenheid.
Altijd betrokken, ook na het overlijden van Ben. De wereld is een prachtig, uniek mens armer. De hemel ťťn rijker... rust zacht barre man 
Op 16 mei 2020
om 15:26 getekend door:
M.i.c.h.e.l. .v.a.n. .Z.a.n.t.e.n.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 15       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Tamara Malhi
op 11 mei 2020
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Tamara Malhi:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Paul van de Beek

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: