Wim Teuling

Wim Teuling

9 mei 1949 - 2 mei 2020
Verdrietig maar ook vervuld van mooie herinneringen hebben wij afscheid moeten nemen van Wim Teuling. Wim was sinds de jaren í70 van de vorige eeuw een drijvende kracht achter voetbalvereniging ASV Arsenal. Als (vice-)voorzitter was hij club-man in hart en nieren en genoot van het verenigingsleven. Met het heengaan van Wim is ďde grootste Arsenaller aller tijdenĒ niet meer bij ons. We zullen hem missen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 47        Volgende >
Rust zacht Wim !!???
Je zit bij mij in mijn Hart !!
??? 
Op 8 mei 2020
om 19:53 getekend door:
P.i.e.t.e.r. .v.a.n. .n.e.t.t.e.n.
Dit is niet ok
Gewoon een hele fijnen man. Gaat enorm gemist worden. Rust zacht 
Op 8 mei 2020
om 19:39 getekend door:
A.a.d. .t.u.r.n.h.o.u.t.
Dit is niet ok
Wim,
In augustus 2009 hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet.
Mijn neef had jouw mooie club uitgekozen.
T klikte.
Je hebt veel voor mij betekent.
Door jou heb ik veel dingen voor onze club mogen doen.
Jij hebt mijn passie voor voetbal en jeugdtraining in het bijzonder tot wasdom gebracht.
Voor mij ben jij de sterke voorzitter met een hele zachte en sociale kant.
Ik ga je heel erg missen.
Wim, bedankt voor alles. 
Op 8 mei 2020
om 17:19 getekend door:
P.i.e.t.e.r.-.P.a.u.l. .B.e.r.t.e.n.s.
Dit is niet ok
Enorm geschokt zijn wij door het overlijden van Wim Teuling, een man die ons na aan het hart lag.
Tijdens de langdurige geschiedenis van ASV Arsenal en SV RAP waren beide clubs diverse malen op dezelfde locatie gehuisvest en hebben we Wim leren kennen als een echte clubman.
Wim is niet te vervangen. Wij wensen familie, vrienden kennissen en de leden van ASV Arsenal heel veel sterkte toe, namens het bestuur van SV RAP.
Wim, R.I.P. 
Op 8 mei 2020
om 17:11 getekend door:
B.e.s.t.u.u.r. .S.V. .R.A.P.
Dit is niet ok
De herinneringen aan de weekenden en de avonden op het Loopveld werden in de loop van de jaren alleen maar mooier.
Jij was er altijd, en overal even bij betrokken. Energiek, strijdbaar en altijd optimistisch.
Het deed me goed om op afstand te zien dat je op het Ijsbaanpad jouw cluppie ASV Arsenal weer hebt opgebouwd tot een moderne florerende vereniging in de 20e eeuw.
Dag Wim, rust zacht 
Op 8 mei 2020
om 16:17 getekend door:
E.d.w.i.n. .v.a.n. .D.o.r.s.s.e.l.a.e.r.
Dit is niet ok
Wim, Het bericht dat je was overleden was een schok. Kort daarr voor nog contact gehad voor het maken van een afsprak hoe en wat we verder zouden doen. Helaas gaat deze afspraak er niet meer komen.
Ben bij Arsenal gekomen doordat Sven daar wilde voetballen. Al snel kwamen wij in contact of ik iets voor de club wilde doen. Ik heb met bewondering gekeken en mij vaak afgevraagd hoe je dat allemaal deed en met zoveel passie.
Wij zullen je missen.
Wim Rust zacht. 
Op 8 mei 2020
om 13:43 getekend door:
W.i.m. .G.o.m.e.s.
Dit is niet ok
Wim, vanaf het moment dat Liam ruim 16 jaar geleden als pupil lid werd van Arsenal, kwam ik graag op de club. Met terugwerkende kracht concludeer ik dat dat grotendeels kwam doordat de ambitie, die jij als leider van zo ongeveer alles bij de club, ten toon spreidde, een enorme aantrekkingskracht vormde.
Ik herinner boeiende gesprekken, vaak tot in de kleine uurtjes in het clubhuis, die niet alleen over jouw ideeŽn omtrent de toekomst van Arsenal gingen, maar waar juist jouw persoonlijke interesse in de mens naar voren kwam.
De vele besprekingen die we later gevoerd hebben omtrent het maken van de derde luchtfoto van de drieluik (die in het clubhuis hangt) en later het fotograferen van het 1ste elftal (van 2012) en begeleiders (waaronder jij zelf natuurlijk) heeft onze band verder versterkt.
Ik koester vele, mooie herinneringen. Jij hebt in de loop van de tijd heel wat 'Arsenallers van het jaar' trofeeŽn uitgereikt; voor mij ben jij de Arsenaller van de eeuw! Ik ga je missen. 
Op 8 mei 2020
om 12:25 getekend door:
P.a.u.l. .B.o.r.n.
Dit is niet ok
Wat zal een ieder je gaan missen Wim, mister ASV Arsenal.
Alleen nog goede en blije herinneringen. 
Op 8 mei 2020
om 12:01 getekend door:
H.e.r.m.a.n. .N.i.j.e.n.h.u.i.j.s.
Dit is niet ok
Onwerkelijk en niet te bevatten, wij wilden nog zoveel samen
Een geboren leider, een prachtige verteller, een lieve en betrouwbare vriend, een geweldige vader
Lieve Wim,
Wij zullen jouw glimlach, humor, vriendelijkheid, wilskracht en talent heel erg missen.
Ons verdriet is enorm, je zal altijd een plek hebben in ons hart en herinneringen.
Er is niets dat voor goed verdwijnt als men de herinneringen bewaard
Rust Zacht Lieve Wim
Liefs,
Maureen en Brenden den Breeijen 
Op 8 mei 2020
om 10:38 getekend door:
M.a.u.r.e.e.n. .d.e.n. .B.r.e.e.i.j.e.n.
Dit is niet ok
Wim, je bent altijd aan toe geweest aan de grote uitdaging een Club als Arsenal te leiden. Wij hebben je passie bewondert en ook je visie voor hoe voetballen met zijn voor jonge leeftijden. Jou familie en vrienden veel sterkte toegewenst! 
Op 8 mei 2020
om 10:28 getekend door:
C.l.e.m.e.n.s. .e.n. .J.a.k.o.b. .(.J.O.-.1.2.).
Dit is niet ok
Ik ga je missen, rust in vrede. Mick 
Op 8 mei 2020
om 7:56 getekend door:
M.i.c.k. .H.u.r.k.s.
Dit is niet ok
Wim.. Nooit zal ik vergeten hoe jij mij van jongs af aan welkom heette in de club. Ik mocht, naast het zelf voetballen, van jou een eigen team leiden en zelfs meedoen aan de trainingscursus van de knvb (als 16 jarige!) ervaringen waar ik vandaag de dag nog steeds profijt van heb.. Bedankt voor het vertrouwen en geloof wat je in mij had!

Ook toen ik geen lid meer was bleef k nog steeds welkom en werd ik altijd goed ontvangen door jou en de rest..Een voorbeeld is het adviesplan wat ik voor mijn studie voor jullie heb geschreven samen met medestudenten.. Ik koester de goede herinneringen, rust zacht Wim! 
Op 7 mei 2020
om 22:54 getekend door:
O.u.a.s.s.i.m.
Dit is niet ok
Rust zacht Wim , ik wens de familie heel veel sterkte toe 
Op 7 mei 2020
om 22:21 getekend door:
E.r.i.c. .b.i.j.l.
Dit is niet ok
Beste Wim,
Ik heb hele goede herinneringen aan de tijd dat we samen de jeugdafdeling van Arsenal weer nieuw leven hebben ingeblazen. Ik geloof dat het jou ook weer jaren jonger maakte gezien de energie die je er in stak en het enthousiasme waarmee je de boel op sleeptouw nam. En het resultaat mag er zijn! Gouwe gozer.
Rust zacht. 
Op 7 mei 2020
om 20:49 getekend door:
W.a.l.t.h.e.r. .R.a.s.c.h.e.
Dit is niet ok
Rust zacht Wim?? 
Op 7 mei 2020
om 20:06 getekend door:
J.o.o.p. .d.e. .B.o.n.t.e.
Dit is niet ok
Wim het bericht dat je was overleden sloeg in als een bom. Ik zat vlak daar voor nog aan je te denken. Vast geen toeval!
Wim ik leerde je kennen in 2000 ik wilde mijn eigen team starten en je ontving ons met open armem op het ijsbaanpad. Je haalde een team jonge honden binnen en menigmaal moest ik bij jou in de bestuurskamer komen om tekst en uitleg te geven over ons gedrag onder het motto wie geschoren wordt moet stilzittem. Stiekem kon je er altijd erg om lachen en zelfs op je 65ste verjaardag werd het iets te gezellig maar ook dat losten we op en hebben de schoonmaker netjes vergoed! Wim vanaf 2000 ben ik met jou bestuurslid geweest, jeugdvoorzitter mogen zijn, evenenten organisatie met je gedaan en tot het laatst actief bij de toernooicommissie.
Ook bij ons bij de 3de helft van de Veteranen 1 kwam je graag even gedag zeggen en ons laatste project dat jii me tipte over het programma dokters van morgen een maand geen alcohol drinken. Het programma werd een succes met mooie opnames bij onze club. Maandag 11 mei om 20.30 is de uitzending van dokters van morgen we zouden hem samen gaan kijken helaas kwam deze uitzending van dokters van morgen voor jou te laat. Wim rust zacht we gaan je vreselijk missen jij bent Asv Arsenal dank voor alles. 
Op 7 mei 2020
om 19:55 getekend door:
A.n.d.r.e. .R.o.u.s.
Dit is niet ok
Willem, wat zal ik je missen. Zo veel herinneringen aan je, kampioenschappen, voetbaluitjes (Praag, La Roche, Limburg, etc), damesvoetbal, nieuwjaar borrels/wedstrijden, kaart/biljart nachten op de club, ik kan nog wel ff doorgaan! 3 momenten zijn me dierbaar! 1. 21/9/1990 ik ga trouwen en heb de hele selectie uitgenodigd incl. natuurlijk Wim. Wim wist wel een cadeau voor mij en Bea, een schilderij door hem zelf gemaakt, ?de hoeder en de vrouw?! Toen ik het open maakte zij ik ?goh wat mooi?, maar de hele selectie bulderde van het lachen, want wij vonden het niets. Ik heb je er jaren mee gepest, dat jouw schilderij bij ons op de zolder lag. 2. Ziekenhuisbezoek (OLVG) denk 10 jaar geleden, niemand mocht bij je komen en ik wist via via je toch te bezoeken, je eerste woorden waren ?wat kom jij doen?, maar uiteindelijk kon je het waarderen! Vooral omdat ik een VN had meegenomen met allemaal kruisen op de cover, omdat er een artikel in stond over begrafenissen! Wat hebben we gelachen en je kwam er weer boven op. 3. Mijn laatste ziekenhuisbezoekje, een paar weken geleden, ook nu wilde je dat niet en ik had weer een VN voor je meegenomen, waarbij het nu ging over operaties van 100 jaar geleden! We hebben daarna nog geappt en het ging altijd goed met je! Wim, wat zal ik je missen en voor mij was je, ben je en blijf je de HOEDER van Asv. Arsenal!!! 
Op 7 mei 2020
om 18:27 getekend door:
J.a.n. .D.a.m.e.n.
Dit is niet ok
Beste Wim,
Schieten heel veel dingen door mijn hoofd dat ik bijna niet weet waar ik beginnen moet onze tijd samen bij de veteranen ik zie nog jou laarzen met daarover je brandweerbroek in de kleedkamer hilarisch. De tijd samen met Sander van de W op de golfbanen bij AMVJ waar ik van jou mijn eerste golflessen kreeg,maar boven alles jij was ASV Arsenal en daarbij een heel fijn mens waar ik altijd heel veel repect voor had en dat zal altijd mijn herinnering blijven aan jou.
Wim rust zacht
Michael Zandwijken 
Op 7 mei 2020
om 18:22 getekend door:
M.i.c.h.a.e.l. .Z.a.n.d.w.i.j.k.e.n.
Dit is niet ok
Wim, heb ik bij Arsenal leren kennen als een warme man die alles over had voor zijn club en zijn leden. Wim, kwam vaak als eerste en ging als laatste weg. Aan de bar kon hij goed vertellen over zijn voetbal verleden en wist hij veel over van alles. Ik wens de familie heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd. Alle leden en vrijwilligers van de club ook heel veel sterkte met het verlies van deze club icoon. Rust zacht Wim Teuling. 
Op 7 mei 2020
om 17:45 getekend door:
A.n.d.y. .R.o.e.t.h.o.f.
Dit is niet ok
Wim,

Ik wil je danken voor het overbrengen van jouw passie voor de club en voetbal, de warmte die je mij en mijn familie als persoon gaf elke keer dat we op de club waren, en het geven van een inkijk in je ambities.

Ik zal mijn best doen om op sportief gebied een deel van die ambities waar te maken, en ik ben zeer dankbaar dat je mij opnam in de Arsenal familie.

Je hebt een speciaal plekje in ons hart. 
Op 7 mei 2020
om 17:42 getekend door:
J.u.s.t.i.n. .S.p.o.r.k.s.l.e.d.e. .&. .F.a.m.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Chantal Kroes
op 6 mei 2020
en blijft zichtbaar tot:
6 juli 2020
Contact met beheerder >
Contact met Chantal Kroes:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Wim Teuling

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: