Drs. Luc Brouwers RA RC

Drs. Luc Brouwers RA RC

29 september 1969 - 17 april 2020
Levenspartner van Anouk
Vader van Finn, Mika, Mink en Rock

Luc werd geboren op 29 september 1969 in Sittard als jongste van vier kinderen. Hij ging naar het Gymnasium in Sittard om vervolgens Bedrijfseconomie te gaan studeren in Tilburg. Daarna volgde hij een postdoctorale opleiding Accountancy in Tilburg en Registercontroller aan de Universiteit te Maastricht.

Hij startte zijn carričre bij Deloitte als Assistent accountant en controleleider, waarna hij een overstap maakte naar Essent Milieu. Daar werd hij al snel Manager Finance & Control, ICT en Juridische zaken. In 2005 kwam hij in dienst bij Fagro Consultancy B.V., waar hij achtereenvolgens als Principal Consultant, Business Manager, Directeur Business Development, Vestigingsdirecteur Maastricht en laatstelijk Algemeen Directeur actief is geweest. Tevens was hij clusterdirecteur Finance binnen de DPA Groep waardoor hij ook verantwoordelijk was voor ConQuaestor en de Fintech specialisatie van DPA. Luc was lid van het curatorium van de Opleiding tot Registercontroller/EMFC aan Maastricht University, lid van de Advisory Board van de Zuyd Hogeschool, lid van Finanza Zuid, en Ambassadeur van de Vebego Foundation.

Luc heeft door inzet van zijn vakinhoudelijke kennis en vooral door zijn charisma en verbindend vermogen, een belangrijke rol gespeeld bij de organisaties waar hij zich voor heeft ingezet. Hij was het boegbeeld voor Fagro Consultancy B.V. Met zijn onuitputtelijke inzet, betrokkenheid en met heel zijn hart is hij hier van onuitwisbare betekenis geweest. Luc was een echt mensenmens; sympathiek, empathisch, positief ingesteld en zeer betrokken bij zijn medewerkers. Onder het motto ‘intelligent maar niet ingewikkeld’, bracht hij lastige vraagstukken snel terug tot de kern.

Voetbal was de ‘belangrijkste bijzaak in het leven’ voor Luc. Nadat hij in zijn jeugdjaren zelf op een hoog niveau heeft gespeeld, was hij inmiddels enkele jaren actief als trainer en coach van een jeugdteam. Hij was trouwe supporter van Ajax en Fortuna Sittard en de Voetbal International noemde hij daarom gekscherend ‘vakliteratuur’.

Luc was een echte familieman. Hij was trots op Anouk en hun vier zonen. Met de jongens speelde Luc – uiteraard – graag een partijtje voetbal. Ook ging hij graag op vakantie met zijn gezin; regelmatig waren ze met z’n allen te vinden op hun vaste camping in Zeeland. Hij bezocht graag concerten met Anouk en dronk graag een glaasje met vrienden en familie. Wij wensen Anouk en de kinderen heel veel sterkte toe om het verlies te dragen. Mogen de vele mooie herinneringen hen tot troost zijn.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 429        Volgende >
Ik ben geschrokken van de mededeling dat Luc is komen te overlijden.
Ik mocht een presentatie doen voor zijn medewerkers in Eindhoven destijds. Het viel me op hoe graag Luc wilde leren en hij droeg dit graag over aan zijn collega?s. Heel erg dat zo een sympathieke man veel te vroeg uit het leven wordt genomen. Ik wens de familie sterkte toe en hoop dat ze zich troosten aan de herinnering aan Luc.
Jan Bouwen 
Op 22 mei 2020
om 14:18 getekend door:
J.a.n. .B.o.u.w.e.n.s.
Dit is niet ok
Als accountmanager heb ik Luc leren kennen als een sympathieke en bevlogen person. Ik wens familie, vrienden en colleague veel sterkte toe met dit verlies. 
Op 19 mei 2020
om 12:12 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .G.u.b.b.e.l.s.
Dit is niet ok
Nu al een maand geleden.
Het gemis zal voor zijn naasten nog elke dag heel zwaar voelen.
Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd. 
Op 17 mei 2020
om 20:58 getekend door:
R.e.s.y. .G.e.r.r.i.c.k.e.n.s.
Dit is niet ok
Wat een ontzettend verdrietig bericht.
Ik heb Luc leren kennen als een enorm betrokken en positief ingestelde man, die het enorm goed voor had met de mensen om zich heen. Het was een genoegen om met hem samen te werken.

Ik wens zijn gezin, familie en collega's heel veel sterkte toe. 
Op 11 mei 2020
om 14:24 getekend door:
A.n.n.i.e.k. .O.o.s.t.
Dit is niet ok
Lieve Anouk. Deze week hoorden wij het verdrietige nieuws van het overlijden van je partner Luc. Namens In2yourplace, alle jongeren en medewerkers, willen wij jou en je jongens heel veel kracht en sterkte wensen met dit grote verlies.??? 
Op 9 mei 2020
om 17:20 getekend door:
A.n.g.e.l.i.n.e. .v.d. .M.e.u.l.e.n.
Dit is niet ok
Ik kende Luc enkel door onze korte gesprekken in de wandelagangen en in deze gesprekken merkte ik dat het, zoals hierboven beschreven, een zeer empatische en vriendelijke man was.

Ik wens aan alle naasten van Luc heel veel sterkte! 
Op 8 mei 2020
om 12:16 getekend door:
S.l.a.v.e.n. .H.a.n.i.c.
Dit is niet ok
Lieve Anouk, Finn, Mika, Mink en Rock,

Wat doet het nog iedere dag pijn om Luc te moeten missen...

Luc was mijn coach, mijn mentor, mijn luisterend oor, mijn steun in de rug en diegene die altijd vertrouwen in mij had. Dank jullie wel dat ik hem zo'n groot deel van jullie tijd heb mogen 'lenen'.

Ik hoop dat de overweldigende belangstelling voor zijn overlijden en alle mooie woorden en herinneringen aan Luc, jullie de kracht geven om zonder hem verder te gaan.

Rest in Peace buddy... 
Op 30 april 2020
om 13:59 getekend door:
F.r.a.n.k. .M.i.n.k.e.n.b.e.r.g.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte voor Anouk, de jongens en familie. 
Op 30 april 2020
om 13:20 getekend door:
E.s.t.h.e.r. .V.a.a.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Vreselijk bericht!! zulke mooie mensen prachtig gezin
niet te bevatten.
Heel veel sterkte Anouk familie en vrienden met dit groot verlies.

Gecondoleerd

Anita Coumans 
Op 30 april 2020
om 9:54 getekend door:
A.n.i.t.a. .C.o.u.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte! 
Op 29 april 2020
om 20:25 getekend door:
G.u.i.d.o. .F.r.ö.h.l.i.c.h.s.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en veel sterkte gewenst aan familie, vrienden en collega's. 
Op 29 april 2020
om 16:08 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .v.a.n. .R.o.o.i.j.
Dit is niet ok
Wat een onwerkelijk en verschrikkelijk bericht was het.

19 mei 2017 kwamen jullie voor de eerste proefles bij My35' Sittard-Geleen. Meteen was er die klik. Een aardig koppel samen. Enthousiast, spontaan en heel betrokken en geďnteresseerd in alles wat wij deden. Met Luc kon ik het persoonlijk heel goed vinden. Gewoon wat praten over voetbal en andere onbelangrijke bijzaken in het leven die een man van middelbare leeftijd bezighouden, maar zeker ook zijn zakelijke tips zijn me altijd bijgebleven.

De laatste ontmoeting die we samen hadden was samen met mijn vriendin Judy die jullie nog nooit gezien had. Na dit gesprek zei ze "wat een leuke mensen zijn dat," en dat is het precies, leuke mensen waren jullie samen en ik ben ervan overtuigd dat de warmte en vriendelijkheid die Anouk altijd uitstraalt ervoor zal zorgen dat de steun van vrienden, familie en bekenden enorm zal zijn.

Ut geit dich good Luc en heel veel sterkte Anouk, Finn, Mika, Mink en Rock

Gerry en Judy
en Team My35' Sittard-Geleen die dit als een heel groot verlies ervaren. 
Op 29 april 2020
om 15:57 getekend door:
G.e.r.r.y. .C.o.u.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Welk een verdrietig bericht! Als adviseurs van de OR van Fagro hebben wij Luc mogen ervaren als een WOR bestuurder, die de meerwaarde van de medezeggenschap zeer serieus nam. Wij zaten dan ook graag met hem om tafel om gedachten/meningen uit te wisselen aangaande ondernemen, professionals en inspraak. Wat een gemis! Wij wensen zijn echtgenote en kinderen de kracht toe om dit verlies te kunnen dragen. Erik Simons en Miep Bos, Spider Consultancy, Deurne 
Op 29 april 2020
om 14:13 getekend door:
S.p.i.d.e.r. .C.o.n.s.u.l.t.a.n.c.y.
Dit is niet ok
Familie, vrienden en collegae, gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte en kracht toegewenst. 
Op 28 april 2020
om 22:31 getekend door:
S.a.a.d.n.a. .B.a.c.h.a. . .C.o.n.Q.u.a.e.s.t.o.r.
Dit is niet ok
Afgelopen week kwam dit verschrikkelijke en onwerkelijke bericht mij ter oren. Onwerkelijk, ja zo voelt het nog steeds. De keren dat ik Luc heb mogen ontmoeten kan ik bovenstaande zeer zeker herkennen, refererend naar het charisma, het verbindend vermogen en het sympathieke karakter.

Luc, ik ga je missen. Alle sterkte toegewenst aan de familie en naasten. Je was en blijft een topper!

Yannick 
Op 28 april 2020
om 11:55 getekend door:
Y.a.n.n.i.c.k. .R.e.i.n.a.r.t.z.
Dit is niet ok
Luc, Anouk en familie,
Vorige week zaterdag hoorden wij het verschrikkelijke nieuws. We zaten zelf nog midden in een rouwproces, maar dit nieuws sloeg in als een bom.
Ik herinner mij Luc als een mensenmens, een zeer aimabel persoon, dat was al zo in zijn Tilburg tijd maar zeker in de Fagro tijd.
Luc, rust zacht.
Anouk en kinderen, koester de mooie momenten die jullie aan Luc hebben.
Ruud, Hanneke, Lars en Esmee Croonen 
Op 27 april 2020
om 20:06 getekend door:
R.u.u.d. .C.r.o.o.n.e.n.
Dit is niet ok
Wat een bericht toen we hoorden van jouw overleiden. Ongeloof, pijn en verdriet.
Talloze zaterdagen stonden we samen bij OVCS naar onze jongens te kijken en/of dronken we op winst of verlies in de kantine. Altijd was jij zo positief.
Vrijdag stonden we er ook en helaas voor de laatste keer.
Rust zacht Luc.
Anouk, Finn, Mika, Mink en Rock veel sterkte.
Johan, Bianca, Youri en Tycho Oijen 
Op 27 april 2020
om 17:01 getekend door:
J.o.h.a.n. .O.i.j.e.n.
Dit is niet ok
Hoi Luc. Dank voor onze samenwerking en je bemiddeling bij Solidus Solutions. Helaas werd ik na enkele weken al ontslagen, maar daar kon jij niks aan doen. Ik wens Anouk en de kinderen veel sterkte toe. Groetjes Tino. 
Op 27 april 2020
om 5:44 getekend door:
T.i.n.o. .W.i.j.n.e.n.
Dit is niet ok
Anouk, kinderen en familie gecondoleerd en heel veel sterkte

Adrienne 
Op 26 april 2020
om 19:32 getekend door:
A.d.r.i.ë.n.n.e. .S.c.h.r.e.u.d.e.r.s.
Dit is niet ok
Luc,

Jij bent een van de mooiste persoonlijkheden die ik in mijn carričre ben tegengekomen. Als manager en persoon was je voor mij een voorbeeld en dat zul je ook altijd blijven.

Gr. Bart 
Op 24 april 2020
om 20:00 getekend door:
B.a.r.t. .K.n.o.o.r.s.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 22       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
G. Faverey
op 19 april 2020
en blijft zichtbaar tot:
19 juni 2020
Contact met beheerder >
Contact met G. Faverey:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Drs. Luc Brouwers RA RC

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: