Cor  Schnieders

Cor Schnieders

10 april 1966 - 22 maart 2020

"Ik ben niet bang om dood te gaan, ik ben bang om jullie achter te laten"

Bij deze loodzware trailrun was er geen finishlijn.
DNF.

Aan een mooie reis is veel te snel een eind gekomen.
Met een hoop mooie vooruitzichten in het verschiet heeft Cor een lot uit de loterij gekregen waar hij niet aan mee wilde doen.

"Je hebt pech als je het krijgt en je hebt geluk als je het overleeft"
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 138        Volgende >
Jacqueline en kinderen,
veel mooie en lieve woorden zijn er geschreven over jullie Cor. Ik kan er dan ook weinig meer aan toevoegen. Ik zal me Cor blijven herinneren als een sympathieke vent en waar het altijd gezellig mee praten was. Over hardlopen, trailen maar ook over voetbal. De halve marathon van Texel was zeker leuk en ook die loop in Tynaarlo ben ik nog niet vergeten. De wedstrijdloop was 14 km maar je mocht ook 21 lopen. Dat deed Cor dus en hij kwam in de stromende regen juichend over de finish. Vaak kwam ik Cor tegen als we weer naar de training gingen. Ik lopend op weg naar de kleedkamer en Cor kwam me dan met de fiets achterop. "Moi Bert, moi Cor", was het dan. in december 2019 na de finish bij de RFR trail stond Cor ons op te wachten met drinken. Zo herinner ik me Cor ook, altijd oog hebben voor een ander. Waar je ook bent Cor, rust zacht.
Jacqueline en kinderen veel sterkte met het verlies van Cor.

Bert en Marijke ten Hoff 
Op 24 mei 2020
om 22:05 getekend door:
B.e.r.t. .t.e.n. .H.o.f.f.
Dit is niet ok
Een van onze herinneringen. Wij zittend op een balkon bij de finish van de Klap tot Klaploop, wachtend op onze favoriete deelnemer. In de verte zagen wij hem aankomen en hij had ons al lang gezien. Wij staande applaudiseren voor deze prestatie en hij al rennend met beide handen in de lucht zwaaiend naar ons met z?n altijd zo spontane lach. Deze vriend en sportman zal altijd in onze herinnering blijven. Rust in vrede lieve Cor.

Lieve Jacquelien, Raymond&Dimphy en Leroy.
Wij wensen jullie veel sterkte om het grote verlies van Cor te kunnen verwerken en te dragen.

Liefs Jan en Rie Lesterhuis. 
Op 12 mei 2020
om 11:54 getekend door:
R... .L.e.s.t.e.r.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Lieve Ome Cor

Wij zijn jou verloren.
Maar je bent niet weg,je bent bij ons
Dag voor dag
onzichtbaar en stil
Maar nog altijd dichtbij
Nog altijd even geliefd en onzettend gemist & voor altijd in ons hart ?

Wij zullen er altijd voor jou jacqueline Raymond Leroy en Dimphy zijn! 
Op 11 mei 2020
om 10:48 getekend door:
V.i.n.c.e.n.t. .e.n. .N.a.d.i.n.e.
Dit is niet ok
Beste familie,

Gecondoleerd en heel veel kracht & sterkte!

Jan 
Op 10 mei 2020
om 12:57 getekend door:
J.a.n. .A.b.b.a.s.
Dit is niet ok
Voetbal familie,

Gecondoleerd en heel veel sterkte

Lieve groet,

Jeffrey Wijbenga 
Op 8 mei 2020
om 11:26 getekend door:
F.o.k.k.e. .W.i.j.b.e.n.g.a.
Dit is niet ok
Lieve Jaquelien Raymond,Leroy en Dimphy..Het valt me moeilijk om iets te schrijven.Ik weet dat jullie samen Cor het meeste zullen missen,maar ook wij onze allerliefste Zwager missen is voor ons zwaar ,hoe hij was Lief, Positief,Oprecht,Zachtaardig op en TOPSPORTMAN en voor ieder een luisterend oor.Ook het woordje hoe Cor en ik wel zeiden tegen elkaar doe grote Beere.je was een lief en zachtaardige man .waar we samen op terug kunnen kijken.En jij Lieve Zus Sjakie en de jongens en Dimphy zullen jullie blijven steunen in deze moeilijke tijd.. Groetjes je Zus Dina... 
Op 5 mei 2020
om 15:25 getekend door:
D.i.n.a.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en ontzettend veel sterkte gewenst aan de hele familie met dit verschrikkelijke verlies.. 
Op 5 mei 2020
om 11:03 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .R.u.i.t.e.r. .e.n. .M.a.r.i.s.k.a. .S.m.i.t.
Dit is niet ok
Beste familie Schnieders,

Ontzettend veel sterkte met dit enorme verlies. Ondanks dat we elkaar behalve via social media niet of nauwelijks meer spraken, heb ik warme herinneringen aan jullie allemaal als gezin en wil ik jullie via deze weg mijn oprechte medeleven betuigen. Een heel warm gezin, een echt collectief zijn jullie in mijn ogen altijd geweest. In de jaren dat ik bij Leroy in de klas zat en de periodes die ik zowel met Raymond als Leroy voetbalde waren jullie er altijd. Betrokken in zowel support als fotografie, of gewoon in voor een praatje, iets wat enorm gewaardeerd werd. Jullie verstonden ook de taal van de jeugd, iets wat misschien niet elke ouder gegeven is en waardoor jullie enorm benaderbaar waren voor bijvoorbeeld mij als tiener. De warme band die jullie uitstraalden is me altijd bijgebleven en ik kan me goed voorstellen dat daar nu een enorm gat in is ontstaan. Ik wens jullie alle kracht en sterkte toe in de tijd die voor jullie ligt. Dat jullie een stukje van Cor mogen meenemen in het sporten waar jullie allemaal zo bedreven in zijn en dat het zo op jullie tijd een plekje zal krijgen. Rustig aan, denk om elkaar en blijf dicht bij elkaar. Veel sterkte!

Lieve groet,
Peter Orsel 
Op 4 mei 2020
om 23:47 getekend door:
P.e.t.e.r. .O.r.s.e.l.
Dit is niet ok
Cor ... sportief , loif , groot haart ... dat leste hoal ik uut
,, ik ben niet bang om dood te gaan , ik ben bang om jullie achter te laten ,,
zo bliefst in mien fb herinnern soamen met dien loiverd Jacquelien ...

ažn haart veur joe 
Op 4 mei 2020
om 20:38 getekend door:
E.r.n.e.s.t.a.
Dit is niet ok
Lieve familie Schnieders,
Nog kan ik het niet bevatten dat Cor hier niet meer is.. Ik heb Cor gekent als een altijd vrolijke optimistische en opgewekt mooi mens..gevochten tot het eind.. Dag lieve dappere Cor rust zacht.. Lieve Jacqueline, Raymond en Leroy nogmaals heel veel sterkte met het verlies en gemis.. In gedachte zal hij altijd bij ons zijn ? 
Op 4 mei 2020
om 19:31 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .K.o.o.p.m.a.n.
Dit is niet ok
Jacqueline, Leroy en Raymond,

Als leider van Leroy Cor leren kennen en ook leuke jaren teamuitjes meegemaakt. Kende hem als een aardige man die positief in het leven stond.

Ik wil jullie nogmaals heel veel sterkte wensen. 
Op 4 mei 2020
om 19:19 getekend door:
M.i.c.h.e.l. .B.o.r.g.e.l.d.
Dit is niet ok
Lieve Jacqueline en kids.

We hebben jullie leren kennen op het voetbalveld. De jongens kwamen samen in een team te spelen en wij hadden een klik.. wat hebben we het gezellig gehad beveel gelachen. Cor een lieve man met een warme uitstraling, jullie samen een hecht stel. Heel veel sterkte bij dit grote verdriet. Xxx 
Op 4 mei 2020
om 18:47 getekend door:
S.t.o.f.f.e.r. .e.n. .B.e.a.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en heel veel sterkte.

Alfred en Marisa 
Op 4 mei 2020
om 17:53 getekend door:
A.l.f.r.e.d. .e.n. .M.a.r.i.s.a.
Dit is niet ok
Lieve familie Schnieders,

Nogmaals heel veel sterkte. Cor was en blijft een geweldige man we hebben zoveel gelachen vroeger altijd met de auto naar mooie voetbalwedstrijden Cor maakte ook altijd foto's van ons. 
Op 4 mei 2020
om 17:53 getekend door:
P.a.s.h.a. .E.k.i.n.c.i.
Dit is niet ok
Heye Jacqueline, het is al weer een tijdje geleden dat de wereld afscheid moest nemen van een geweldig mensenmens, genaamd Cor. Ik heb in die zware tijd met jullie allen meegeleefd.
Ik kende Cor vanuit de sport en heb hem ervaren als een geweldig mens, met een enorm empatisch vermogen naar anderen.
Ikvwrns jullie allen veel sterkte toe in de Cor-loze toekomst. 
Op 4 mei 2020
om 17:18 getekend door:
H.a.r.m. .N.o.o.r.
Dit is niet ok
Beste Cor (waar je nu ook bent)

We kennen elkaar al heel lang, zijn ongeveer dezelfde periode bij Runners Stadskanaal begonnen. Jij zat toen nog in groep 2 en ik in groep 1. Jij was eigenlijk te goed voor deze groep en eindelijk kwam je na het samenvoegen van groep 1 en 2 bij ons. We hebben samen heel veel getraind en heel veel wedstrijden gelopen, waar wij elkaars concurrenten waren in de leeftijdscategorie. Het ging dan vaak om eindsprints. Later toen ik trainer werd, heb ik je geholpen bij Marathons met trainingsschema's. Ik kan mij herinneren dat mijn eerste schema niet helemaal goed gelukt was en je tijd daardoor tegenviel. Ik trok direct het boetkleed aan, maar jij wilde daar niets van weten en enige wat jij erover zij, geen probleem, volgende keer beter. De 2de marathon ging inderdaad ook veel beter. Maar het tekent je wel, dat je de schuld nooit bij een ander zocht. Je bent dan ook een heel realistisch persoon die altijd met beide benen op de grond blijft staan. Verder ken ik je als een heel warm persoon die graag over zijn vrouw en kinderen sprak. We hebben dan ook veel gesprekken tijdens de trainingen gevoerd.Je was erg trots op je kinderen.
Je had een aanstekelijke vorm van optimisme, maakte gemakkelijk contact en daarom was je ontzettend geliefd bij de club. Je maakte altijd met iedereen een babbeltje. Het maakte niet uit over welk onderwerp het ging. Ik zal je dan ook verschrikkelijk missen.
Cor het ga je goed, waar je ook bent!

Jacqueline en kinderen ook heel veel sterkte gewenst!

groetjes, Henk Waebers 
Op 12 april 2020
om 11:55 getekend door:
H.e.n.k. .W.a.e.b.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste Cor, dank voor de vele mooie (voornamelijk voetbal) herinneringen. Of het nou het kampioenschap en de daarbij behorende promotie was met B1 in het seizoen 2009/2010, of het afsluitende teamuitje op Ameland, inclusief nachtje discotheek, met A1, het zijn en blijven stuk voor stuk dierbare herinneringen. Maar ook buiten het voetbal om zoals bijvoorbeeld de zomers op Ameland in het strandpaviljoen zal ik niet snel vergeten. Helaas hebben we dit afgelopen zomer toen we gelijktijdig op het eiland waren al niet meer kunnen doen. Echter zal ik elke keer als ik langs Hotel Nes fiets toch eventjes omhoog kijken en bij wijze van groet een klein knikje maken naar het balkon. Een man die ik me herinner als vrolijk en altijd in was voor een praatje en zich altijd wegcijferde voor een ander. Een groot gemis. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Liefs, Jos 
Op 1 april 2020
om 19:45 getekend door:
J.o.s. .R.o.o.s.s.i.e.n.
Dit is niet ok
Here we go
On this roller coaster life we know
With those crazy highs and real deep lows
I really don't know why

Lieve Jacqueline en kinderen,
Heel erg veel sterkte met het verlies van je mannetje en jullie vader.

Ik hou de herinnering levend aan Mien Corrie... 
Op 27 maart 2020
om 20:57 getekend door:
G.e.r. .N.i.e.l.a.n.d.
Dit is niet ok
Lieve familie Schnieders,

Cor ken ik alleen nog uit mijn jeugdherinnering, toen opa en oma Schnieders nog leefden. Een vrolijke man met veel grapjes. Henk heeft veel verteld over jullie en ik leef erg mee. Heel veel sterkte gewenst. Liefs Janina 
Op 27 maart 2020
om 15:15 getekend door:
J.a.n.i.n.a. .S.c.h.n.i.e.d.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste Jacqueline, beste familie Schnieders.
Hierdoor wil ik jullie condoleren met het verlies van Cor.
Jullie altijd positieve en opgewekte Cor. Altijd een groet, altijd contact als ik hem tegenkwam. Kameraad met iedereen bij onze runnersfamilie leek het wel.
En met enorme bewondering heb ik jullie gevolgd in jullie strijd en jullie afscheid het laatste jaar. Het kwam op mij over als een gigantische prestatie gestoeld op een geweldige liefde.
Ik wens jullie sterkte toe bij het verlies. Ik hoop dat de nagedachtenis aan Cor jullie je verdere leven tot een steun kan zijn.
Jantinus Aalders 
Op 26 maart 2020
om 23:01 getekend door:
J.a.n.t.i.n.u.s. .A.a.l.d.e.r.s.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Leroy Schnieders
op 24 maart 2020
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Leroy Schnieders:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Cor Schnieders

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: