Cor  Schnieders

Cor Schnieders

10 april 1966 - 22 maart 2020

"Ik ben niet bang om dood te gaan, ik ben bang om jullie achter te laten"

Bij deze loodzware trailrun was er geen finishlijn.
DNF.

Aan een mooie reis is veel te snel een eind gekomen.
Met een hoop mooie vooruitzichten in het verschiet heeft Cor een lot uit de loterij gekregen waar hij niet aan mee wilde doen.

"Je hebt pech als je het krijgt en je hebt geluk als je het overleeft"
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 122        Volgende >
Beste Cor, dank voor de vele mooie (voornamelijk voetbal) herinneringen. Of het nou het kampioenschap en de daarbij behorende promotie was met B1 in het seizoen 2009/2010, of het afsluitende teamuitje op Ameland, inclusief nachtje discotheek, met A1, het zijn en blijven stuk voor stuk dierbare herinneringen. Maar ook buiten het voetbal om zoals bijvoorbeeld de zomers op Ameland in het strandpaviljoen zal ik niet snel vergeten. Helaas hebben we dit afgelopen zomer toen we gelijktijdig op het eiland waren al niet meer kunnen doen. Echter zal ik elke keer als ik langs Hotel Nes fiets toch eventjes omhoog kijken en bij wijze van groet een klein knikje maken naar het balkon. Een man die ik me herinner als vrolijk en altijd in was voor een praatje en zich altijd wegcijferde voor een ander. Een groot gemis. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Liefs, Jos 
Op 1 april 2020
om 19:45 getekend door:
J.o.s. .R.o.o.s.s.i.e.n.
Dit is niet ok
Here we go
On this roller coaster life we know
With those crazy highs and real deep lows
I really don't know why

Lieve Jacqueline en kinderen,
Heel erg veel sterkte met het verlies van je mannetje en jullie vader.

Ik hou de herinnering levend aan Mien Corrie... 
Op 27 maart 2020
om 20:57 getekend door:
G.e.r. .N.i.e.l.a.n.d.
Dit is niet ok
Lieve familie Schnieders,

Cor ken ik alleen nog uit mijn jeugdherinnering, toen opa en oma Schnieders nog leefden. Een vrolijke man met veel grapjes. Henk heeft veel verteld over jullie en ik leef erg mee. Heel veel sterkte gewenst. Liefs Janina 
Op 27 maart 2020
om 15:15 getekend door:
J.a.n.i.n.a. .S.c.h.n.i.e.d.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste Jacqueline, beste familie Schnieders.
Hierdoor wil ik jullie condoleren met het verlies van Cor.
Jullie altijd positieve en opgewekte Cor. Altijd een groet, altijd contact als ik hem tegenkwam. Kameraad met iedereen bij onze runnersfamilie leek het wel.
En met enorme bewondering heb ik jullie gevolgd in jullie strijd en jullie afscheid het laatste jaar. Het kwam op mij over als een gigantische prestatie gestoeld op een geweldige liefde.
Ik wens jullie sterkte toe bij het verlies. Ik hoop dat de nagedachtenis aan Cor jullie je verdere leven tot een steun kan zijn.
Jantinus Aalders 
Op 26 maart 2020
om 23:01 getekend door:
J.a.n.t.i.n.u.s. .A.a.l.d.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Cor en familie,

Sinds overlijden van oma en later opa Schnieders zijn we (de neven en nichten) elkaar wat uit het oog verloren. We waren allemaal druk met volwassen worden. Af en toe een berichtje "die heeft een zoon/dochter gekregen" via Evelien.

En dan nu dit bericht dat doet beseffen dat het leven niet altijd gaat als je je had voorgesteld.

Ik wens jullie heel veel sterkte.
Groet, Ysbrand. 
Op 26 maart 2020
om 22:52 getekend door:
Y.s.b.r.a.n.d. .T.r.o.m.p.
Dit is niet ok
Vandaag liep ik in gedachten een eindje op met Cor.
Je rende sterk en soepel over de glooiende ondergrond, net als vroeger.
En net als vroeger kwam er een punt waar ik moest stoppen en jij moeiteloos verder liep. Een onbekend avontuur tegemoet.
Ooit ren ik je achterna, misschien zien we elkaar dan weer en kun je me de mooie routes laten zien die je ontdekt hebt.
Tot dan, rust zacht. Ik mis je. 
Op 26 maart 2020
om 21:55 getekend door:
H.e.n.k. .H.e.l.m.a.n.t.e.l.
Dit is niet ok
Beste Jacqueline en familie,
Ook ik heb heel veel herinneringen aan Cor. Voor zover ik me kan herinneren was Cor eigenlijk altijd wel op de training of hij moest al geblesseerd zijn. Na de training altijd naar huis op zijn beach-cruiser met rugzak achterop.
Een mijn van eerste trainingen bij de runners toen nog bij groep 2 zat ik al bij Cor in de groep. Bij de training moesten via de zijkant de rode loper op, daar had ik echt moeite mee om Cor bij te houden .
Hij heeft ooit eens de halve marathon in Tynaarlo gewonnen, maar kwam na de finish erachter dat het niet de hoofdafstand was. Gelukkig kon Cor altijd goed relativeren. Zo stond hij ook in het leven, deed de dingen die hij zelf leuk, mooi en belangrijk vond. Daar ging hij dan voor.
Mijn kinderen kunnen zich hem herinneren als de piraat van de mini klap tot klap loop, waar hij een aantal jaren de rol van boef was. Zweten in het veel te dikke pak.
Bij ons op de overloop hebben we fotobehang, van de een foto die ik via Cor heb gekregen.
We zullen hem zeker gaan missen, kon het altijd goed met hem vinden.
Heel veel sterkte de komende tijd..
Petricia en Bert-Jan 
Op 26 maart 2020
om 21:08 getekend door:
B.e.r.t.-.J.a.n. .e.n. .P.e.t.r.i.c.i.a. .W.e.v.e.r.
Dit is niet ok
Lieve familie van Cor.
Cor hebben we leren bij de Runners als altijd lachende, sportieve en sociale man. Samen met jullie gingen we weekendjes weg met de Runners. Liepen samen door de steden en veel lol gehad.
Welke stad ons altijd bij blijft is Bremen.
Daar zagen wij veel bedelaars. We gingen de Altstadt in een pikten een buitenterras. Daar lagen rode dekentjes en een asbak op tafel. Cor greep een asbak en sloeg het dekentje om, ging op zijn knieën op straat zitten om te bedelen.
En waarachtig het eerste geld kwam al binnen. Wat hebben we gelachen en nog vaak nagepraat. Cor vergeten doen we je nooit en zijn dankbaar dat we je hebben gekend.
Bert en Petra, Henk en Anna. 
Op 26 maart 2020
om 20:53 getekend door:
B.e.r.t. .e.n. .P.e.t.r.a.,. .H.e.n.k. .e.n. .A.n.n.a.
Dit is niet ok
Cor vooral leren kennen als de vader van Ray en Lier die ik één of meerdere jaren trainde. M?n gedachten gaan gelijk terug naar het weekendje Ameland met het A1 elftal van Leroy waar ik dus trainer van was. Cor ging mee als vader... Hij cijferde zich volledig weg in het belang van de jongens. Het eten voorbereiden, de BBQ, de afwas, het opruimen, maar ook aan alle activiteiten actief meedoen. Of dat nu voetballen op het strand was of een avondje discotheek... Alles om de jongens een leuk weekend te bezorgen en altijd op de bescheiden achtergrond. Dat kenmerkte Cor in mijn herinnering, een hele fijne man. Het gemis zal groot zijn. Héél veel sterkte samen met het verwerken van dit verlies. Veel liefs, Jordi. 
Op 26 maart 2020
om 20:03 getekend door:
J.o.r.d.i. .N.i.j.g.h.
Dit is niet ok
Beste Jacqueline en familie,

Heb zelf Cor ook jaren geleden leren kennen via groep 2 van de Runners. Altijd goed gelach en oppeppend roepen voor nog een snelle tijd bij een loop , dit komt weer voor een klap aan doordat mijzelf vorige jaar mijn broer ook heb verloren door dezelfde vreselijke ziekte en een jaar ouder dan Cor .
Door verschillende omstandige heden ben ik dit jaar gestopt bij de runners ,maar zal altijd een mooie en warme herindeling aan Cor overhouden .

Heel veel sterkte Jacqueline en kinderen 
Op 26 maart 2020
om 19:11 getekend door:
H.e.r.m.a.n. .M.i.d.d.e.l.
Dit is niet ok
Lieve familie

Gecondoleerd met het verlies van Cor.
Ik wens jullie veel sterkte en kracht om met het verlies van Cor om te gaan, in deze bizarre tijd.
Ik zal Cor niet vergeten, piraat van de runners, Ameland liefhebber, vuurtorentrailer, de man van Jacqueline.
Heel veel sterkte ...

Marijke Wierbos 
Op 26 maart 2020
om 16:51 getekend door:
M.a.r.i.j.k.e. .W.i.e.r.b.o.s.
Dit is niet ok
Beste familie Schnieders.
Langs deze weg wil ik jullie mijn medeleven betuigen met het verlies van je echtgenoot en jullie vader Cor. Heel veel sterkte gewenst in deze "dubbel" nare tijd.
Beste Cor R.I.P. 
Op 26 maart 2020
om 13:35 getekend door:
C.l.a.r.a. .B.r.o.e.s.d.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Corretje, wat hebben wij net een warm en liefdevol afscheid van jou gehad! Wat heeft jouw gezin dit prachtig gedaan! We gaan je missen Corretje? Sterkte Jacqueline, Raymond en Dimphy,Leroy en familie.

Liefs
Johan en Ellen 
Op 26 maart 2020
om 12:22 getekend door:
J.o.h.a.n. .e.n. .E.l.l.e.n.
Dit is niet ok
Lieve familie Schnieders,

Het nieuws omtrent Cor sloeg in als een bom en is alsnog niet te beseffen. Ik ben blij dat ik nog een paar woorden met Cor heb kunnen wisselen, waaruit bleek dat hij nog immer de sterke, nuchtere en positieve man was zoals we hem kennen.

Dat jullie nu verder moeten zonder Cor is oneerlijk en doet pijn. Wij wensen jullie alle kracht toe de komende tijd.

In gedachten zijn wij bij jullie.

Liefs, Ook namens de rest van de familie,

Gerben & Priscilla 
Op 26 maart 2020
om 12:20 getekend door:
G.e.r.b.e.n. .K.n.o.l.
Dit is niet ok
Mijn eerste gedachte als ik aan Cor denk is, lopend in het Pagebos zie ik vaak Cor lopen soms in de verte bij de sloot. Maar ook vaak op het pad waar ik loop en wij altijd een praatje maken. Je ziet dan het vriendelijke gezicht, met een glimlach. Altijd geïnteresseerd en zo nuchter in zijn reacties. Bij de Runners zagen wij elkaar vaak in onze groep en ik zal hem herinneren als een vrolijke zacht man en in mijn verbeelding zal ik hem blijven zien lopend in het bos achter zijn huis. 
Op 26 maart 2020
om 10:54 getekend door:
H.e.n.k. .O.t.t.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie Schnieders,

Ik herinner me Cor als een warme, positieve en gezellige man, die altijd wel een mooie opmerking of grap paraat had staan als je langskwam. Ik bewonder hoe hij ook tijdens zijn strijd het afgelopen jaar aan deze positiviteit heeft weten vast te houden en hoe hij ondanks alles erin wist te slagen lichtpuntjes te vinden voor jullie als gezin.

Wij willen jullie enorm veel sterkte wensen in de komende tijd om dit alles een plek te geven.

Allard Roest en Ilona Deuring 
Op 26 maart 2020
om 10:49 getekend door:
A.l.l.a.r.d. .R.o.e.s.t.
Dit is niet ok
Als ?westerling? je aansluiten bij een Runners club in oost Groningen was even wennen, maar vooral Cor heeft die overgang destijds een stuk makkelijker gemaakt. Altijd vrolijk, gezellig en sportief elkaar een beetje opjutten om in een wedstrijdje het beste te geven. Ik heb genoten van zijn gezelschap en zal hem blijvend missen. De volgende trail of marathon bij deze voor jou Cor! Rust zacht! 
Op 26 maart 2020
om 9:27 getekend door:
W.e.s.s.e.l. .D.e.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Cor, wij kenden jou nog niet zo lang. Maar je was een spontane man met een goed hart, die samen met zijn gezin onze gezamenlijke hobby uitvoerde. Trailrunning. Cor wij zullen jou missen. Rust zacht. Voor Jacqueline, de kinderen en de hele familie, heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. 
Op 26 maart 2020
om 6:40 getekend door:
R.o.e.l.o.f. .e.n. .P.a.t.r.i.c.i.a. .,. .C.r.a.v.i.n.g. .T.r.a.i.l.s.
Dit is niet ok
Beste Jacqueline en naasten. Ik ken jullie niet heel erg goed, maar soms kom je mensen tegen die op een bepaalde manier een indruk bij je achterlaten. Cor deed dat door zijn vriendelijkheid, zijn gulle lach en ook zeer zeker door zijn regelmatig ondeugende hoofd. En ook Jacqueline had altijd een vriendelijke groet en bijpassende glimlach klaar.Ik heb een tijd bij de Runners als vrijwilliger gewerkt als jurylid bij wedstrijden, als theeschenkster na de training en later als "bewaakster" van de waardevolle spullen.
Ik wens jullie allen heel veel sterkte toe. Een bijzonder mens is heengegaan... 
Op 26 maart 2020
om 2:41 getekend door:
R.e.n.e.e. .H.a.m.m.i.n.g.a.
Dit is niet ok
De hemel huilt, het blijft maar stromen.
Onverdraaglijk groot verdriet.
De hemel huilt, vervlogen dromen.
Het was toch lang jouw tijd nog niet.

Lieve Cor, maak ze gek daar boven met je heerlijke humor!

Lieve Jacqueline, Raymond, Dimphy en Leroy

We wensen jullie alle kracht en liefde toe! We denken aan jullie.

"Omdat er liefde is, bestaat er geen voorbij. In alle eeuwigheid ben jij".

Heel veel liefs,
Tom, Anna, Jaycen en Hayden 
Op 26 maart 2020
om 0:18 getekend door:
F.a.m... .S.m.i.t.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Leroy Schnieders
op 24 maart 2020
en blijft zichtbaar tot:
24 mei 2020
Contact met beheerder >
Contact met Leroy Schnieders:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Cor Schnieders

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: