Paul Gubbels

Paul Gubbels

10 april 1946 - 18 maart 2020

Geniet van het leven!

Na een ongelijke strijd heeft Paul deze wereld verlaten.
We herinneren hem als een man, vader, en opa die vooral genoot van sporten, feesten en familie.
We zullen je nooit vergeten!
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 70        Volgende >
Lieve Paul,
Ik leerde je kennen op het CAV waar jij als avionica techneut te werk gesteld werd. Lachen gieren brullen en hard werken en tussen door sporten en kaarten.Daarna ook nog vele jaren met je gedebrieft bij 312. Wat een pracht mens was je. Heb met jou ook vele uren met je over allerlei dingen een boom op kunnen zetten en gaf me raad en samen gingen we sporten. Altijd 100% geven en ik was jaloers op je geweldige conditie. Altijd voor iedereen klaar staan en raad geven .Je was een een vraagbaak voor iedereen en een geweldige penningmeester die net als ik het maar 1 jaar zouden doen, maar dat werd meerdere jaren tot dat we de stekker uit de Senioren Vereniging moesten trekken. Paul ik zal je missen .Je lach je humor je wijsheid en je altijd opgewekte humeur je sportiviteit en de shuffle die je zo goed kon als je wat op had, je trots voor je gezin die het belangrijkste was in je leven. Maat, goede reis en doe de groeten aan allen die de reis voor jou gemaakt hebben. 
Op 6 april 2020
om 16:28 getekend door:
A.n.d.r.e. .B.u.s.s.e.l.a.a.r.
Dit is niet ok
Familie van Paul,

Nooit meer even een praatje bij bureau sport met Paul.Ondanks dat hij al een aantal jaren met pensioen was bleef hij altijd geÔnteresseerd naar de mensen (oud collega's) en de stand van zaken op de afdelingen.
Als je Paul had gesproken, had je gelijk weer energie voor tien.
Zijn positieve instelling zal een voorbeeld zijn voor velen.
Sterkte.
Bart Hendriks
(Oud collega 312 Squadron) 
Op 28 maart 2020
om 10:20 getekend door:
B.a.r.t. .H.e.n.d.r.i.k.s.
Dit is niet ok
Dankjewel voor het leren schommelen, fietsen en tennissen. Dankjewel voor altijd als we kwamen ervoor zorgen dat je ons lievelingseten ging koken en in huis had. En als je dat niet had, liep je wel even naar de overkant. Altijd een extra grote pan macaroni maken, zodat ik dat de dag erna het ook als lunch ťn als avondeten kon hebben. Het 's avonds bij de televisie zitten en voor mij een 'chippie sausje' maken.

Dankjewel voor alle keren dat je mij hebt gesupport met dansen. Van mijn eerste danslessen op jouw voeten, je draaide mij altijd de hele woonkamer door tot je voeten pijn begonnen te doen, tot aan helemaal in Steenwijk voor het Nederlands Kampioenschap.

Dankjewel voor alle wijze lessen. Het altijd blijven oefenen, zodat ik uiteindelijk kon horen 'zie je het nou, goed gedaan meisje'. Zelfs in de hospice probeerde je me nog te leren dat ik een keer sla met poedersuiker en rozijntjes moest eten. Dankzij jou heb ik nu ook geleerd dat je moet genieten van de kleine dingen en van het leven een groot feest moet maken.

Dag lieve opa 
Op 24 maart 2020
om 21:01 getekend door:
J.o.s.c.h.a.
Dit is niet ok
Lieve Paul,

Je afscheid was ondanks de omstandigheden super mooi en waardig. Je was een super mooi mens en hebt genoten daar waar je kon. Je echte afscheid komt nog op de manier zoals jij dat wilde en je ook verdient!

We gaan je missen en blijven altijd aan je denken. Ook zullen we daar waar we kunnen zorgen en er zijn voor Louise (jouw meisje).

Liefs Diana 
Op 24 maart 2020
om 17:13 getekend door:
D.i.a.n.a.
Dit is niet ok
Liefdevolle herinneringen aan Paul Gubbels
Echtgenoot van
Louise Gubbels-Gilbers

Geboren; Nijmegen 10. April 1946
Overleden; Oss 18 maart 2020


Na een ongelijke strijdt tegen de woekerende tumoren is Paul in de Hospice Oss overleden.
Het bericht in eind 2018 kwam aan als een mokerslag en heeft zijn leven drastisch gewijzigd.
Paul zoals we hem kennen bleef optimistisch. Hij onderging de operaties en chemokuren echter deze sloegen niet voldoende aan. Tot op het laatst heeft Paul gevochten en heeft uiteindelijk berust in het lot en zich overgegeven aan het einde van het leven.
In de herinnering heeft eenieder Paul op zijn netvlies als een gezellige, BourgondiŽr welke met plezier in het leven stond. Hij genoot van de dag, van sporten, feestjes, voetbal, tennis en biljarten. Als bon vivant was hij populair en genoot vooral van zijn gezin, kinderen en 4 kleinkinderen. Dat was voor hem het belangrijks in het leven. Hij genoot daarvan wanneer zijn zoons Xenio en Djorgo succes hebben met hun werk.
De warmte en liefde daarvoor was groots en niets was hem te veel. Na zijn werkzaam leven bij defensie Luchtmacht als F16 specialist, waarbij hij via BelgiŽ naar Duitsland werd gelegerd. Zijn oefeningen naar het buitenland waren ook technische hoogtepunten in zijn werk. Met passie en precisie oefende bij zijn beroep uit. Daarnaast was de sporten zijn belangrijkste invulling. Of het nu tennissen, voetballen of biljarten was, hij deed dit fanatiek met overgave. Ook de 3e helft vond hij erg belangrijk. Met veel genoegen dronk hij zijn biertje met vrienden of familie. Zijn slogan ?Geniet van ?t leven? nam hij serieus en een feest, waar dan ook, liet hij niet graag voorbijgaan. Samen met zijn ?meisje? Louise heeft hij vele woelige baren gevaren. Liefdevol en zorgzaam hebben zij ruim 50 jaar hun huwelijk mogen beleven.
Er blijft voor ons en voor eenieder persoonlijk de mooie herinneringen welke we gaan koesteren. Paul bedankt voor het leven en je fijne liefdevolle persoonlijkheid.

Hartelijk dank voor uw steun en medeleven tijden het ziekbed en na het overlijden van mijn lieve man, ons pap en opa.

Louise,

Xenio en Diana Djorgo en Christine
Joscha ? Nino Taro - Keone 
Op 24 maart 2020
om 15:22 getekend door:
F.a.m.i.l.i.e. .G.u.b.b.e.l.s.
Dit is niet ok
Beste Paul,

Ik heb altijd aandachtig geluisterd naar de mooie verhalen die je vertelde en gelachen om de leuke grapjes die je maakte.

Je zult vanuit mijn kant herinnert worden als liefdevolle, eerlijke, grappige en sportieve man, die genoot van het leven en altijd goed was voor zijn dierbare.

Mijn medeleven voor de familie, ik denk aan jullie. 
Op 24 maart 2020
om 14:47 getekend door:
R.o.b. .B.o.e.r.s.e.m.a.
Dit is niet ok
Lieve Tante Wiesje en familie
Veel lieve groetjes van
Sandra en Ken we
Leven met je mee in deze moeilijke tijd 
Op 24 maart 2020
om 12:02 getekend door:
S.a.n.d.r.a. .D.e.v.i.n.e. .J.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van de altijd ?aanwezige? Paul!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte toe, bij het dragen van dit zware verlies!!!

Fan. Coenen. 
Op 23 maart 2020
om 17:46 getekend door:
R.e.n.ť. .C.o.e.n.e.n.
Dit is niet ok
Pap,

Normaal ben ik degene die veel praat en je vaak aan het lachen bracht. Jouw lach was er 1 om jaloers op te zijn en die onsmakelijk met je verbonden is en altijd zal blijven. Nu ben ik echter stil en heb gelukkig nog tegen je kunnen zeggen wat ik wilde zeggen. Je was altijd super trots op je zoons. Dat liet je ons vaak weten. Wij en nu spreek ik ook voor Djorgo, zijn echter super trots op het feit dat jij onze vader bent. Ik zeg ook bent, want alles wat je ons verteld en geleerd hebt, zullen wij weer doorgeven. Uiteraard weer met onze aanvullingen en ideeŽn. De basis komt echter van jou en daar zijn we je enorm dankbaar voor. Het is nu zo dat je van een andere plaats ons zal volgen. Niemand weet of we elkaar ooit nog zullen weerzien, maar ik zal in ieder geval altijd over je blijven praten. Vergeten zal ik je nooit Pap. Je was en bent voor mij altijd buiten een goede vader ook een goede vriend geweest waar ik veel mee heb gelachen. Zal je missen vriend. X 
Op 23 maart 2020
om 15:57 getekend door:
X.e.n.i.o.
Dit is niet ok
Pa,

Er zijn te veel woorden die me te binnen schieten wat je allemaal voor me hebt betekend. In de laatste 15 jaar ben je meer dan alleen me vader geweest. Je was mijn maatje waarmee ik heb gesport, gelachen en gefeest.

De laatste 18 maanden was je door je ziekte niet helemaal jezelf meer maar je hebt het maximale er nog uit kunnen halen. Rust zacht pa. Ik zal je missen.

Djorgo 
Op 23 maart 2020
om 14:49 getekend door:
D.j.o.r.g.o.
Dit is niet ok
Beste Louise, kinderen, kleinkinderen en familie,

Gecondoleerd met het grote verlies van Paul, ik zal hem herinneren als een altijd positieve, vrolijke, AVT collega.
Veel sterkte voor de komende periode.

Arnold & Hennie 
Op 23 maart 2020
om 12:08 getekend door:
A.r.n.o.l.d. .M.e.r.k.x.
Dit is niet ok
Paul, je was een fijne collega en de laatste jaren een gezellig biljartmaatje.
We hebben in de hospice voor de laatste keer samen een wijntje gedronken en afscheid genomen.
Rust zacht.
Lieve Louise, kinderen en kleinkinderen en naaste familie, heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.
Cees en Conny van Hees 
Op 23 maart 2020
om 10:07 getekend door:
C.e.e.s. .v.a.n. .H.e.e.s.
Dit is niet ok
Lieve Paul, Rust zacht.

Lieve Wiesje, Djorgo, Xenio en de rest van de familie, Wat verdrietig! Ik leef met jullie mee. Heel veel sterkte!
Liefs Anouk 
Op 23 maart 2020
om 0:49 getekend door:
A.n.o.u.k.
Dit is niet ok
Paul,
Laatste vrijdag van de maand,PTT-dag.
Voetbal:LN3-Radar.Wat kon jij lekker pingelen! Er vielen nogal eens woorden, maar 's middags bij het biertje weer die gezelligheid.
Bedankt Paul. 
Op 22 maart 2020
om 12:21 getekend door:
J.a.n. .v.a.n. .Z.w.e.e.d.e.n.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte gewenst
Rust zacht Paul 
Op 21 maart 2020
om 20:01 getekend door:
H.e.n.k. .-.W.i.l.m.a.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte met het verlies van Paul.

Een mooi mens is ons ontvallen. 
Op 21 maart 2020
om 19:25 getekend door:
E.r.i.c. .v.a.n. .R.o.s.m.a.l.e.n.,. .a.a.l.m.o.e.z.e.n.i.e.r. .b...d...
Dit is niet ok
Paul, Wij danken je voor de fijne herinneringen aan oa de skivakanties en feesten op de tennisbaan. Je was voor ons een vrolijke en gezellig gozer met een mooie charmante lach. Wij zullen het missen en wensen Wies en de familie heel veel sterkte. Connie en Hans 
Op 21 maart 2020
om 17:49 getekend door:
H.a.n.s. .t.e.n. .B.š.r.g.e.
Dit is niet ok
We gaan je missen. Bijna 30 jaar was je onze gezellige buurman.
Het was fijn en vertrouwd om je naast ons te hebben, samen met Louise.
We hebben lief en leed met elkaar gedeeld, nu moeten we zonder jou door.
Louise, kinderen en kleinkinderen, veel sterkte.
Rust zacht Paul.

Je buurtjes Piet en Marijke. 
Op 21 maart 2020
om 16:59 getekend door:
P.i.e.t. .e.n. .M.a.r.i.j.k.e.
Dit is niet ok
Louise, kinderen en kleinkinderen
gecondoleerd met het verlies van Paul. een hele fijne collega bij de AVT, altijd goedlachs en bezig met zijn grootste liefhebberij, tennis. en genieten van een klein biertje. we zullen je missen bij de CPGA. sterkte allemaal 
Op 21 maart 2020
om 14:13 getekend door:
D.i.r.k. .e.n. .A.n.n.e.k.e. .M.i.n.k.
Dit is niet ok
Louise,

Weet dat er aan je wordt gedacht,
Tijdens deze zware dagen,

We wensen je eindeloos veel kracht,
Om dit verdriet te kunnen dragen.

Annemiek & Berry 
Op 21 maart 2020
om 13:54 getekend door:
A.n.n.e.m.i.e.k. .&. .B.e.r.r.y.
Dit is niet ok
       1 2 3 4        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Djorgo Gubbels
op 19 maart 2020
en blijft zichtbaar tot:
19 mei 2020
Contact met beheerder >
Contact met Djorgo Gubbels:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Paul Gubbels

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: