Aart Paulus Schuyer

Aart Paulus Schuyer

29 oktober 1951 - 12 maart 2020

Matté Sore-madé

De strijd is gestreden. Geen obstakel vermeden. "Ik heb echt alles gegeven voor dit prachtige leven."
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 10 van 10
Jolanda, Barry en Jeroen, Allereerst m'n complimenten hoe jullie Aart de laatste eer hebben bewezen tijdens de uitvaartdienst.
Aart zal altijd de man zijn, die het reisvuur bij mij heeft ontstoken.
Hij bracht ons naar Haamstede, waar we genoten van onze eerste vakantie zonder ouders. Die vrijheid die ik daar ervoer, gaf mij de rest van m'n leven de drang, die vrijheid altijd maar weer te voelen.
Heel veel sterkte toegewenst,
Jeroen 
Op 24 maart 2020
om 15:31 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .v.a.n. .d.e.r. .W.a.l.
Dit is niet ok
Lieve familie,
Wat een gemis zal dat worden van die stoere toffe vent.
Wat een mooie woorden zijn er gesproken en wat een prachtig hecht gezin zijn jullie.
Onze bewondering voor de laatste 3 weken die jullie met t gezin hebben aangepakt om Aart te verzorgen en te begeleiden op weg naar zijn laatste reis.
Mede door erehaag van Judoka?s was t toch een bijzonder en waardig afscheid.
Lieve groet,
Cindy en Martijn 
Op 23 maart 2020
om 17:29 getekend door:
C.i.n.d.y. .e.n. .M.a.r.t.i.j.n. .v.a.n. .d.e.r. .H.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Jolanda en kinderen, wat hebben jullie het goed gedaan met zijn allen. De plechtigheid was in al zijn soberheid erg aangrijpend. Mooie woorden hebben jullie gesproken over een mooie man, vader en opa. Ik ben blij dat ik Aart heb mogen kennen en jullie onze vrienden zijn. We zullen hem nooit vergeten en altijd met een glimlach aan hem terugdenken. We wensen jullie heel veel sterkte en zullen er altijd voor je zijn.
Veel liefs, Henk & Gerry 
Op 21 maart 2020
om 13:38 getekend door:
H.e.n.k. .e.n. .G.e.r.r.y. .d.e. .B.o.e.r.
Dit is niet ok
Ik vind het knap hoe jullie de afgelopen zware tijd hebben aangepakt als gezin. Prachtig hoe jullie Aart de laatste eer hebben bewezen tijdens de uitvaartdienst. Wij wensen jullie heel veel sterkte in de nieuwe periode die nu komen gaat zonder jullie man, vader en opa. Maar een prachtige herinnering zal altijd blijven bestaan.
Veel liefs Ilona, Danny & Sofie 
Op 20 maart 2020
om 10:01 getekend door:
I.l.o.n.a. .P.e.l.l.i.k.a.a.n.
Dit is niet ok
Lieve familie, Ik dank jullie dat ik bij het afscheid van lieve Aart aanwezig mocht zijn. De mooie woorden en het zien van jullie hechte familie, vrienden en judoka deed mij nog meer beseffen wat een ontzettende warme, lieve man Aart was. Niet alleen voor jullie maar ook voor ons. Al die jaren stond hij klaar voor zijn judoclubje en dat heeft hij gedaan zolang als mogelijk was. Na afloop van de lessen gezellig een biertje drinken en praten over van alles, is er niet meer bij...We zullen hem allemaal enorm missen. Veel sterkte en warme knuffels x x x. 
Op 20 maart 2020
om 9:40 getekend door:
C.h.i.t.a. .G.r.o.s.s.
Dit is niet ok
Lieve familie, wat was dit laatste moment/gebaar ontzettend zwaar om onze lieve Aart los te laten. Hoe mooi waren jullie woorden. Precies zoals er door jullie werd gezegd, mijn man, onze vader en opa was een prachtig en oprecht mens, die in de eerste plaats zorgde voor zijn familie/gezin. Als judovriend heb ik hem ook zo leren kennen als een prachtig en oprecht mens en ben dankbaar hem in mijn leven te zijn tegengekomen. Ik wens jullie allen de komende tijd heel veel kracht en sterkte. Aart heeft een speciaal plekje in mijn hart en ik zal hem nooit vergeten. Rust in vrede lieve Aart. 
Op 20 maart 2020
om 9:22 getekend door:
R.i.c.h.a.r.d. .d.e. .B.i.j.l.
Dit is niet ok
Lieve familie, in de eerste plaats allemaal gecondoleerd met dit enorme verlies . De plechtigheid onder deze omstandigheden hebben jullie helemaal op je eigen manier gedaan en dat was goed, heel goed .
Aart zou wederom trots op jullie zijn, zoals hij dat altijd is geweest .Wij zijn blij dat we Aart hebben mogen leren kennen en zullen hem niet snel vergeten .Heel veel sterkte in de komende tijd voor jullie allen . Liefs van Piet en Yda 
Op 19 maart 2020
om 21:06 getekend door:
P.i.e.t. .e.n. .Y.d.a. .v.a.n. .D.o.r.t.
Dit is niet ok
Lieve familie, de gedenkplechtigheid was, door deze uitzonderlijke tijden, mooi maar ook surrealistisch. Ik wil mijn complimenten maken voor de wijze waarop jullie dat in deze lastige tijden hebben ingevuld. ik ben blij dat ik dat heb mogen meemaken. Ik heb kunnen zien hoe mijn judovriend Aart geliefd was bij zijn familie en vrienden. Ik wens jullie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
we zullen hem nooit vergeten 
Op 19 maart 2020
om 20:30 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n. .S.t.a.m.m.e.r.s.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met het verlies van Aart. Bedankt dat ik bij de uitvaartplechtigheid mocht zijn.

J.H.Hersbach 
Op 19 maart 2020
om 19:49 getekend door:
H.a.n.s. .H.e.r.s.b.a.c.h.
Dit is niet ok
Na een zeer onverwacht vreemde maar mooie uitvaart plechtigheid hebben we je nu echt moeten laten gaan. Uiteraard voor familie en vrienden heel veel sterkte met het geven van een plaatsje van dit verlies. Zoals eerder reeds gemeld was Aart ook onder zijn (judo)vrienden geliefd en ook wij zullen hem missen. Misschien nog wel belangrijker we zullen hem zeker niet vergeten. Ons motto zal blijven Jawara ichidai 
Op 19 maart 2020
om 18:26 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .M.e.l.c.h.i.n.g.
Dit is niet ok
       1 
Dit register is aangemaakt door:
J. Schuyer
op 17 maart 2020
en blijft zichtbaar tot:
17 mei 2020
Contact met beheerder >
Contact met J. Schuyer:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Aart Paulus Schuyer

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: