Louis Gauthier

Louis Gauthier

4 maart 1981 - 25 september 2019
In de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 september is Louis overleden, thuis in Amsterdam. De meeste mensen zullen hem kennen als Louis Gauthier. Hij is 38 jaar geworden.Er zijn in de geschiedenis van de mensheid veel jongens geweest die Louis heetten, toch was onze Louis enig in zijn soort: hij was kleurrijk, creatief en ontwapenend. Wie in zijn gezelschap verkeerde, maakte altijd wat mee, en maakte altijd nieuwe vrienden – hij was altijd geďnteresseerd en maakte met iedereen een praatje, ongeacht of je barman, topdirigent of filmster was. Waar Louis verscheen, ontstond direct een goede sfeer. Louis was een van de liefste mensen die er op deze aardbol hebben rondgelopen.Louis maakte muziek, onder meer op poëzie van en in nauwe samenwerking met Gerrit Komrij, Jules Deelder en Charlotte Mutsaers. De bij Das Mag verschenen lp Rikkelrak (met Charlotte Mutsaers, 2017) is zijn laatste bij leven verschenen werk. Als bedenker van de show Het Klankcafé en later als muziekjournalist voor De Telegraaf hielp hij jonge artiesten op de kaart te zetten. Louis, een fervent verzamelaar, hield van kunst, van New York, van Queen, maar het meest van Anne. Na een zware periode heeft hij besloten afscheid te nemen van het leven. We zijn diep geschokt en kunnen het niet geloven. We zullen Louis vreselijk missen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 152        Volgende >
Mijn condoleances en medeleven aan de familie en vrienden van Louis. Ik heb mooie herinneringen aan Louis, we werkten altijd prettig samen bij Radio 1 (EO) 
Op 1 oktober 2019
om 14:02 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .S.n.e.l.
Dit is niet ok
Ik heb maar enkele malen met je gewerkt Louis maar die enkele malen heb ik als zeer prettig ervaren. Voor het Klankcafe was je zoals je voor alles was. Vol energie en zeer enthousiast. Op Facebook heb ik je berichten altijd met plezier gevolgd. Ik schrok dan ook erg van dit nieuws vandaag. Heel veel sterkte voor de nabestaanden en vrienden, en de mediawereld gaat een markante persoonlijkheid missen. Rust zacht Louis! 
Op 1 oktober 2019
om 13:34 getekend door:
J.a.a.p. .F.i.r.e.t.
Dit is niet ok
Heb je maar kort gekend Louis! Waren mooie tijden gedurende periode welke we samenwerkten voor TVworkshop.nl! Den Bosch. Ik vernam het nieuws vandaag pas en ben geschokt door dit treurig nieuws! Ik neem gewoon afscheid met de woorden! Zie je snel weer waar dan ook!

Emile Leus TVworkshop Asia Singapore 
Op 1 oktober 2019
om 12:50 getekend door:
E.m.i.l.e. .L.e.u.s. .S.i.n.g.a.p.o.r.e.
Dit is niet ok
Lieve Louis,

Wat naar om op deze manier te horen dat je zoveel verdriet had. Dankjewel voor het helpen voeden van mijn interesse in muziek en bandjes, en ook van dat van anderen. Ik hoop dat je geniet van je plekje in het zodiakaal licht.
Sterkte en liefs aan iedereen. 
Op 1 oktober 2019
om 11:10 getekend door:
Y.o.r.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Louis,
Diep geschokt door dit treurige nieuws. Ik bewaar mooie herinneringen aan onze ontmoetingen: het Klankcafé en in New York, toen je naar mijn concert kwam. Je bevlogenheid en passie voor de muziek waren een onmisbare verrijking voor de kunsten, dank voor de mooie, inspirerende gesprekken.
Veel sterkte aan alle nabestaanden. 
Op 1 oktober 2019
om 10:57 getekend door:
L.a.v.i.n.i.a. .M.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Louis,
Diep geschrokt door dit treurige nieuws. Ik bewaar mooie herinneringen aan onze ontmoetingen: het Klankcafé en in New York, toen je naar mijn concert kwam. Je bevlogenheid en passie voor de muziek waren onmisbaar voor de kunsten, dank voor de mooie, inspirerende gesprekken.
Veel sterkte aan alle nabestaanden. 
Op 1 oktober 2019
om 10:52 getekend door:
L.a.v.i.n.i.a. .M.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
Louis en wie hem lief was,
Ik heb Louis maar kort gekend. Twee ontmoetingen waarbij hij verbinding bracht tussen mens en verhaal. Twee filmopnames. Tussendoor contact. Een mooi mens een klik, als vanzelf. Veel mensen missen nu een mooi mens. Ook ik. 
Op 1 oktober 2019
om 9:36 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .H.e.r.m.e.n.s.
Dit is niet ok
Louis
wij missen je erg maar Dank voor wat je achter laat

Rene en ria nibbelke 
Op 30 september 2019
om 22:28 getekend door:
R.e.n.e. .N.i.b.b.e.l.k.e.
Dit is niet ok
Dank voor je leven Louis. Als voorzitter van Arti miste ik je muzikale interventies waar ik zo van genoten heb.
YOU DID MAKE A DIFFERENCE ! RIP 
Op 30 september 2019
om 21:08 getekend door:
B.a.b.e.t.h. .M. .V.a.n.L.o.o.
Dit is niet ok
Lieve Louis, Nog steeds ben ik geschokt van het nieuws en kan ik niet geloven dat je er niet meer bent. Ik wens je geliefden heel veel sterkte met dit grote verlies. Liefs Britta Maria 
Op 30 september 2019
om 17:13 getekend door:
B.r.i.t.t.a. .M.a.r.i.a.
Dit is niet ok
Louis,

Een keer heb ik je gesproken - op het concert van mijn zoon-en dat was genoeg om jou onsterfelijk te laten zijn , zolang ik leef...
Dank voor wie je was.

Caecilia 
Op 30 september 2019
om 17:06 getekend door:
C.a.e.c.i.l.i.a.
Dit is niet ok
Lieve, lieve vriend. Wat ontzettend jammer. Ik wou dat ik je had kunnen tegenhouden een eind te maken aan het lange, rijke leven dat je nog voor je had. Maar tijdelijk in een sombere zwaarte was gehuld waardoor je even de weg kwijt raakte. Het zou weer veranderd zijn, heus. Lieve, lieve vriend. Slaap zacht.
Ingrid 
Op 30 september 2019
om 16:14 getekend door:
I.n.g.r.i.d. .H.o.o.g.e.r.v.o.r.s.t.
Dit is niet ok
Ik kan het niet bevatten. Wat een intens verdrietig bericht. Je zal ongelofelijk worden gemist lieve Louis. Hele fijne herinneringen aan de interviews met jou, het Klankcafé, leuke gesprekken als we elkaar weer ergens tegenkwamen bij een concert. Warm, enthousiast, geďnteresseerd. Woorden schieten tekort. Veel kracht toegewenst aan alle naasten. 
Op 30 september 2019
om 15:48 getekend door:
M.a.r.l.e. .T.h.o.m.s.o.n.
Dit is niet ok
Wat ongelofelijk verdrietig. Mijn hart breekt en ik heb er geen woorden voor. Nooit meer Louis. De eindeloze avonden in Zeist zijn een blijvende herinnering. Wat een mooie tijden waren dat en wat een droevig einde. Altijd gedacht je nog eens te spreken, maar ik bleek toch te koppig. Dag lieve Louis. Veel sterkte aan alle nabestaanden. 
Op 30 september 2019
om 15:44 getekend door:
B.r.a.m. .O.o.s.t.v.e.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Louis,

Wat een schrik, nee een verschrikkelijke schok. Je had nog zoveel plannen... o.a. de verhuizing naar een prachtig grachtenpand in Utrecht. Je genoot zo veel van de prachtige muziek. Bedankt voor de fijne en gezellige contacten, weliswaar de laatste tijd telefonisch, maar toch.
Rust zacht lieve Louis.
Ik wens Senior en je vrienden heel veel sterkte. Margriet 
Op 30 september 2019
om 15:15 getekend door:
M.a.r.g.r.i.e.t.
Dit is niet ok
Hij is gezien, hij is niet onopgemerkt gebleven. 
Op 30 september 2019
om 15:03 getekend door:
M.a.a.r.t.j.e.
Dit is niet ok
Rust zacht en zorg dat je ons hier nog regelmatig inspireert!! Je nagedachtenis zal ons verrijken. 
Op 30 september 2019
om 11:24 getekend door:
c.o.n.n.i.e. .v.a.n. .n.o.o.r.d.
Dit is niet ok
Beste Louis,

We hebben (toevallig) net je vader leren kennen. Hij is zo trots op al je talenten. Je hebt een nastrevenswaardige persoonlijkheid in de wereld en op ons nagelaten. Zoveel gedaan en bereikt voor en met anderen. Rust nu maar zacht... 
Op 30 september 2019
om 11:12 getekend door:
M.i.c.h.i.e.l. .e.n. .A.n.o.u.k.
Dit is niet ok
Lieve Louis, wat een schok, wat is dit vreselijk verdrietig. Het ging niet best met je maar nooit maar dan ook nooit zou ik dit bedacht hebben. Ik hoop dat je rust hebt gevonden en hoop zo dat je weet dat zoveel mensen jou een geweldig en uniek mens vonden. Het was een groot plezier je te kennen. Veel sterkte voor familie en vrienden. 
Op 30 september 2019
om 10:35 getekend door:
J.u.l.i.e. .B.l.i.k.
Dit is niet ok
Lieve Louis, nadat ik je leerde kennen, werden we algauw pauzemaatjes. En als je er niet was in de pauze van een concert vroeg er altijd wel iemand: waar is Louis? Altijd enthousiast, altijd vol initiatieven, altijd geinteresseerd. De concertpauzes zullen vanaf nu wat leger en stiller zijn.

Ik wens je familie en vrienden veel sterkte. 
Op 30 september 2019
om 10:33 getekend door:
N.e.l.l. .W.e.s.t.e.r.l.a.k.e.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 8       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Tim de Wilde
op 26 september 2019
en blijft zichtbaar tot:
26 november 2019
Contact met beheerder >
Contact met Tim de Wilde:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Louis Gauthier

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: