Louis Gauthier

Louis Gauthier

4 maart 1981 - 25 september 2019
In de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 september is Louis overleden, thuis in Amsterdam. De meeste mensen zullen hem kennen als Louis Gauthier. Hij is 38 jaar geworden.Er zijn in de geschiedenis van de mensheid veel jongens geweest die Louis heetten, toch was onze Louis enig in zijn soort: hij was kleurrijk, creatief en ontwapenend. Wie in zijn gezelschap verkeerde, maakte altijd wat mee, en maakte altijd nieuwe vrienden – hij was altijd geďnteresseerd en maakte met iedereen een praatje, ongeacht of je barman, topdirigent of filmster was. Waar Louis verscheen, ontstond direct een goede sfeer. Louis was een van de liefste mensen die er op deze aardbol hebben rondgelopen.Louis maakte muziek, onder meer op poëzie van en in nauwe samenwerking met Gerrit Komrij, Jules Deelder en Charlotte Mutsaers. De bij Das Mag verschenen lp Rikkelrak (met Charlotte Mutsaers, 2017) is zijn laatste bij leven verschenen werk. Als bedenker van de show Het Klankcafé en later als muziekjournalist voor De Telegraaf hielp hij jonge artiesten op de kaart te zetten. Louis, een fervent verzamelaar, hield van kunst, van New York, van Queen, maar het meest van Anne. Na een zware periode heeft hij besloten afscheid te nemen van het leven. We zijn diep geschokt en kunnen het niet geloven. We zullen Louis vreselijk missen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         141 t/m 152 van 152
Lieve Louis! Welke woorden zijn nu passend. Soms zijn geen woorden krachtig. Stilte. Of de voor jou bekende tekst: staar deze week eens 10 minuten uit het raam. Het zullen er meer zijn. Dank voor je inspiratie. Dank voor Glass & Bach. We gaan door met ons project Total Glass in de geest zoals jij het voor ogen had. Total Louis! 
Op 27 september 2019
om 17:14 getekend door:
C.o.r. .K.n.o.e.s.t.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Louis. Wat hebben we gelachen, gehuild, gefeest, tot in de late uren goede gesprekken gevoerd. Wat ben ik dankbaar dat je mijn vriend was. Ik ga je vreselijk missen. 
Op 27 september 2019
om 17:04 getekend door:
J.o.s.e. .L.e.n.s.i.n.k.
Dit is niet ok
Wat een droevig bericht. Een mooi mens is niet meer. Nog zo jong en zeer talentvol ook. Alle nabestaanden veel sterkte gewenst. Luuk van Geffen namens het gehele team van Holland Baroque 
Op 27 september 2019
om 17:03 getekend door:
L.u.u.k. .v.a.n. .G.e.f.f.e.n.
Dit is niet ok
Remembering our wonderful time together last year September when you and Anne's interviews and video blogging were mesmerizing. Remembering speaking with you this summer about possible new opportunities in NY. I'm speechless and so sad. You will be so very much missed... 
Op 27 september 2019
om 16:42 getekend door:
M.i.c.h.e.l.e. .B.a.l.m.
Dit is niet ok
Ach, lieve Louis. Totale verbijstering. Ik vind het verschrikkelijk. 
Op 27 september 2019
om 16:18 getekend door:
E.r.i.c. .v.a.n. .'.t. .G.r.o.e.n.e.w.o.u.t.
Dit is niet ok
Jongen, jij hebt zoveel moois gegeven, zoveel mensen geďnspireerd en ik dacht dat je nog lang niet klaar was.. Zal je voor altijd missen. ? 
Op 27 september 2019
om 16:05 getekend door:
Y.o.r.i. .S.w.a.r.t.
Dit is niet ok
lieve Louis / zoveel nog niet gelachen / zoveel nog niet gedeeld / zoveel nog niet gezegd / zoveel nog niet uitgesproken / zoveel nog niet liefgehad / zoveel nog alleen / zoveel tranen / zoveel gemis / zoveel nog te geven / zoveel ? 
Op 27 september 2019
om 15:29 getekend door:
K.o.e.n. .&. .D.e.e.s. .W.i.l.g.e.h.o.f.-.S.o.d.a.a.r.
Dit is niet ok
Lieve Louis,
Wij zullen je missen.
Jaap en Aaltje 
Op 27 september 2019
om 15:20 getekend door:
J.a.a.p. .e.n. .A.a.l.t.j.e.
Dit is niet ok
Louis, we hadden pas net kennisgemaakt. Je verrassend rijke profiel was te mooi om geen samenwerking te starten. Het eindigt terwijl het nog moest beginnen. Ik kende je worsteling niet maar hoop dat dit je een rust heeft gegeven. 
Op 27 september 2019
om 14:35 getekend door:
M.a.r.c. .v.a.n. .d.e.r. .H.e.i.j.d.e.
Dit is niet ok
Totale verbijstering lieve Louis, alsof er ineens een sinkhole voor je voeten ontstaat... JIJ weg uit ons gezichtsveld, uit dit leven? Wat een ramp lieve schat. Zo begeisterd, humoristisch, eigenwijs, eigenzinnig en levendig!

Je laat een hele lege en stille plek achter in Arti et Amicitiae.

Alle alle liefde en sterkte voor iedereen die Louis lief had. 
Op 27 september 2019
om 14:23 getekend door:
M.i.r.j.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Louis,ik zal vaak terugdenken aan de leuke tijd die we samen hebben gehad toen we aan de LP Rikkelrak werkten, de fotosessie op Kattenburg,de vrolijke avond in Sexieland, en alles daar omheen. Ik zal je missen en bedank je voor je vriendschap en voor wat je behalve voor mij voor de muziek en de literatuur hebt gedaan. En tegen je vader zou ik willen zeggen dat je vaak gelukkig bent geweest en veel aan hem hebt gehad. Liefs voor 'daarboven' waar ook je moeder al vertoeft, Charlotte 
Op 27 september 2019
om 13:10 getekend door:
C.h.a.r.l.o.t.t.e. .M.u.t.s.a.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Louis, zoveel overgave, zo vol van energie, wat een verdriet dat de wereld dit nu moet missen... Veel sterkte voor alle lieve mensen die je achterlaat, ik weet dat velen nu aan hen denken. 
Op 27 september 2019
om 12:20 getekend door:
T.o.i.n.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 5 6 7 8 
Dit register is aangemaakt door:
Tim de Wilde
op 26 september 2019
en blijft zichtbaar tot:
26 november 2019
Contact met beheerder >
Contact met Tim de Wilde:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Louis Gauthier

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: